"Ponos je imati njegov potpisan dres. Totti je primjer nogometa".

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Pjanic je igrao 45 minuta, ostace nejasno zasto ga je izveo, pogotovo sto je umjesto njega uveo direk koji za citavo poluvrijeme nije dva putacondy wrote:Od igrača koji vrijedi 40 miliona eura, ja očekujem da izdominira Irsku, a šta je napravioMOSALJOZE wrote:11 golova 9 asistencija
Neznalice iz Čelskija,na celu sa Conteom žele dati 40 miliona za neznalicu.![]()
Šta je napravio sinoć ?
Džeko jest promašio dobru priliku ali je tri asistencije napravio saigračima i to protiv Reala, a Pjanić ?
Imbrahimovic nije dobar igrac, on je vanserijski igrac.condy wrote:Subjektivni ste jer je nas igrac. Da je neki stranac ne bi ga takvim igracem smatrali. Dobri igraci igraju u svakom klubu dobro, vidi veceras Ibrahimovica asistencija i gol, to je majstor da igra u Romi do sad bi zabio dvadeset golova, a oni prosjecni igraci igraju toplo hladno uvijek im nesto ne stima te irci grubo te u reprezentaciji nema saigraca te u romi sve klocevi, te ne igra na svojoj poziciji, ma ja bas tako
Buduci igrac po vama nekog velikog engleskog kluba poput Celzija treba se poredit sa velikim igracima. Uostalom, nije ni bilo poredjenje.Fudo387 wrote:Imbrahimovic nije dobar igrac, on je vanserijski igrac.condy wrote:Subjektivni ste jer je nas igrac. Da je neki stranac ne bi ga takvim igracem smatrali. Dobri igraci igraju u svakom klubu dobro, vidi veceras Ibrahimovica asistencija i gol, to je majstor da igra u Romi do sad bi zabio dvadeset golova, a oni prosjecni igraci igraju toplo hladno uvijek im nesto ne stima te irci grubo te u reprezentaciji nema saigraca te u romi sve klocevi, te ne igra na svojoj poziciji, ma ja bas tako
Smijesno ti je to poredjenje sa njim.
Pa mozes li i jednog sadasnjeg igraca Celzija porediti sa Ibrahimovicem?condy wrote:Buduci igrac po vama nekog velikog engleskog kluba poput Celzija treba se poredit sa velikim igracima. Uostalom, nije ni bilo poredjenje.Fudo387 wrote:Imbrahimovic nije dobar igrac, on je vanserijski igrac.condy wrote:Subjektivni ste jer je nas igrac. Da je neki stranac ne bi ga takvim igracem smatrali. Dobri igraci igraju u svakom klubu dobro, vidi veceras Ibrahimovica asistencija i gol, to je majstor da igra u Romi do sad bi zabio dvadeset golova, a oni prosjecni igraci igraju toplo hladno uvijek im nesto ne stima te irci grubo te u reprezentaciji nema saigraca te u romi sve klocevi, te ne igra na svojoj poziciji, ma ja bas tako
Smijesno ti je to poredjenje sa njim.
Fudo387 wrote:Ma nemas pojma sta vise pricas.
Nije imao volju igrati poslije onog kad mu je Modrić provukao loptu kroz noge. To mu je bio razlog njegovog ranog izlaska.Fudo387 wrote:Pjanic je igrao 45 minuta, ostace nejasno zasto ga je izveo, pogotovo sto je umjesto njega uveo direk koji za citavo poluvrijeme nije dva putacondy wrote:Od igrača koji vrijedi 40 miliona eura, ja očekujem da izdominira Irsku, a šta je napravioMOSALJOZE wrote:11 golova 9 asistencija
Neznalice iz Čelskija,na celu sa Conteom žele dati 40 miliona za neznalicu.![]()
Šta je napravio sinoć ?
Džeko jest promašio dobru priliku ali je tri asistencije napravio saigračima i to protiv Reala, a Pjanić ?
pipno loptu. Za tih 45 minuta pretrcao je nekih 6 kilometara sto je puno vise od bilo kojeg igraca Reala i sekundu manje od jednog igraca
Rome, zaboravio sam ko je bio u pitanju. Bar je tako stajalo na ekranu kad su izbacili statistiku na poluvremenu.
Nije on bio neucinkovit i neprimjetan, samo jebeno je igrati kad si ostavljen sam u veznom redu da nesto napravis a na svaki dodir s loptom
imas trojicu igraca Reala koji ti se natovare na ledja. Nije ni Zidan od jucer, u onoj postavi ugasi Miralema i halali Huso materi, Romi je\
ostalo da prebacuje sredinu i ceka greske protivnika, kojih nije da nije bilo, samo treba to iskoristiti kad ti noge klecaju od straha.
Irske sirovine tesko da ce ko izdominirati.
A i ti si našao kome ćeš da objašnjavaš. Modrić je nažalost jak ko betonFudo387 wrote:Ma nemas pojma sta vise pricas.
Momački povukao, dobar u ovoj utakmici.Romanista 101% wrote:Zukanovic-Pjanic-Florenzi
Puno drazi mi je bio dok je igrao u sredi ili napadu,cak nije bio ni sebican,mozda grijesim dusu al sada il toliko ne vidi saigrace ili je nesto drugo u pitanjuRomanista 101% wrote: