Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#5426 Re: Sa-x liga, komentari
Samo da javim pretedentu za titulu - cyprusu da gostuje kod mene u zadnjem kolu i da nema teorije da pitar slavi osvajanje titule na mom terenu. Znači, spremi se za pakleni doček. Idem u drugu ligu ali sa tvojim lešom. 
- striker
#5427 Re: Sa-x liga, komentari
Je li neko vježbao ove skokove? Bio sam ozbiljan kad sam ovo napisao(boldirano). Imam ideju, da li je neko spreman pomoći da je realizujemo?striker wrote:Igrati, igrati... najvise se bune ovi od 3000+ postova. Svakako visite na forumu, izdvojite 5 minuta za postavljanje parova i pedala!
Nemoj da vise ovakvim (pesimisticnim) upadima remetite i ovo malo entuzijazma u igracima.
Mene najvise "hlade" od igre nepostivanje i izmisljanje pravila i kojekakva nebulozna ubjedjivanja. Dajte da ovo zavrsimo do kraja godine, a onda mozemo nastaviti u skijaskim skokovima![]()
Predlazem u januaru takmicenje na 4 skakaonice: http://www.agensspill.no/visitnorway/holmenkollen/
Ovako to izgleda: http://www.youtube.com/watch?v=PFglQEr6 ... re=related
Pozz!
Napraviti takmičenje "Sa-x ski skokovi"
Ja sam zamislio da to budu ove četiri skakaonice: Jarčedoli, Mojmilo, Kromolj i Hum.
Pretpostavljam da bi svako želio pobjediti makar na domaćem terenu, što bi takmičenje učinilo zanimljivijim.
Svaki od takmičara bi u postu trebao napisati koliko je skočio i to potkrijepiti linkom http://img27.imageshack.us/img27/2280/skoknu.png.
Na slici bi moralo pisati njegov nick kao u mom slučaju. Ko sakupi najviše bodova pobjednik je i to je to.
Pretpostavljam da bi bilo više pokušaja i popravljanja rezultata u tom slučaju bi bilo dozvoljeno editovati post neograničen broj puta do određenog vremena.
Nakon tog vremena ko bi editovao rezultat,isti bi mu bio ne važeći!
Eto nadam se da ste shvatili sve što sam napisao. Molio bih da se izjasnite "za " ili "protiv"(može i na PP).
Oprostite za off topic. Pozdrav!
-
elSaik
#5428 Re: Sa-x liga, komentari
Odlična ideja!
- Hantraga
#5429 Re: Sa-x liga, komentari
cyprus wrote:Žao mi je, ali rezultati tabele, parovi sljedećeg kola etc. idu sutra. Večeras ne mogu
Mozel veceras majstore?
- striker
#5430 Re: Sa-x liga, komentari
Cestitam na pobjedi Hantraga! Bila je to ljepotica kolaHantraga wrote:cyprus wrote:Žao mi je, ali rezultati tabele, parovi sljedećeg kola etc. idu sutra. Večeras ne mogu
Mozel veceras majstore?
-
LongDong
#5431 Re: Sa-x liga, komentari
Ako ikako mogu barem parovi da se postave, ujutro putujem i nema me do nedjelje, a ne traže mi se internet klubovi po Pelješcu.Hantraga wrote:cyprus wrote:Žao mi je, ali rezultati tabele, parovi sljedećeg kola etc. idu sutra. Večeras ne mogu
Mozel veceras majstore?
- cyprus
- cyprus
- Magarece_godine
#5435 Re: Sa-x liga, komentari
Kakvu smo tekmu ja i Splinter odigrali
K'o Travnik i Modrica 
- shalla
- cyprus
#5437 Re: Sa-x liga, komentari
Prvi, a cjepidlačiJaguar84 wrote:Kakva serija mladih Jaguara koji grizu li grizu i čeliče se za ove krupne zvjerke iz 1.lige...14 tekmi bez poraza i još jedan bod nas dijeli do cilja![]()
@cyprus - malo pregledah ovu temu statistika i kako sam ja vidio u tabeli mi je omjer 11-5-3, a ja izbrojah ako se ne varam(ispravi me ako griješim) 11-6-2. Dakle 2 poraza, od Splintera u prvom kolu i posljednji od strikera u 5 kolu
Objašnjenje: U 9. kolu se nisi pojavio, što je automatski 0 bodova
- cyprus
#5438 Re: Sa-x liga, komentari
Heh, evo taman sam bio konto dal da ti čestitam ulazak u društvo najboljih, al reko bolje ipak da sačekam još jedno kolo 
- cyprus
#5439 Re: Sa-x liga, komentari
Eto ti prilike da se osvetiš cikularu za posljednji "poraz" 
- campa_xxx
#5440 Re: Sa-x liga, komentari
Kako se meni sve dobro poklopilo u ovom kolu, moja pobjeda na strani i porazi direktnih konkurenata za ispadanje
...
J.P. Montoya, Lakat Jebić, cyprus za vas navijam u slijedecem kolu, nemojte me iznevjeriti
shaqqa prostudirao sam tvoju igru kao selektor Portugala nasu
tako da se ne nadas bodovima jer meni gori...U OVOM KOLU POPRAVLJAM GOL RAZLIKU

J.P. Montoya, Lakat Jebić, cyprus za vas navijam u slijedecem kolu, nemojte me iznevjeriti
- shalla
#5441 Re: Sa-x liga, komentari
Ok, da ja onda idem snimiti koju reklamu ili u Big Mamu da se ono baš uživimo u uloge?campa_xxx wrote:Kako se meni sve dobro poklopilo u ovom kolu, moja pobjeda na strani i porazi direktnih konkurenata za ispadanje...
J.P. Montoya, Lakat Jebić, cyprus za vas navijam u slijedecem kolu, nemojte me iznevjeritishaqqa prostudirao sam tvoju igru kao selektor Portugala nasu
tako da se ne nadas bodovima jer meni gori...U OVOM KOLU POPRAVLJAM GOL RAZLIKU
![]()
- abondanzieri
#5442 Re: Sa-x liga, komentari
super ideja,super igrastriker wrote: Napraviti takmičenje "Sa-x ski skokovi"Pustiti ljude da vježbaju ovo do nove godine i onda početkom januara organizovati takmičenje "4 skakaonice"
![]()
-
elSaik
#5443 Re: Sa-x liga, komentari
1-8-7
Jel' iko ikad imao lošiji niz?! To bih baš volio znati.

Jel' iko ikad imao lošiji niz?! To bih baš volio znati.
- van Basten
#5444 Re: Sa-x liga, komentari
mislim da sam sa ovom pobjedom definitivno osigurao opstanak.
inače, još malo na temu vanrednih kola i onda se odjavljujem sa te teme. Nije fer određivati u nedjelju navečer ili ponedjeljak ujutro da se kolo igra u srijedu. Bez obzira što nam svima treba 5 minuta da odigramo, nemamo svi tih 5 minuta. Ja npr, trenutno nemam internet kući i u utorak sam slučajno navratio i vidio da ima kolo. A lako sam ga mogao propustiti, baš kao što je kolega and ga promašio, pa sada izgubio i doveo sebe u situaciju da se bori za opstanak. bez obzira što pojedini prozivaju za brojeve postova, nismo svi u mogućnosti surfati 24/7, da ne spominjem putovanja i druga opravdana odsustva koja treba pokriti nekako. Koliko god nam se žuri da završimo (iako ne vidim razloga za to), nekog reda treba biti. pa bilo da:
- kalendar takmičenja se zna unaprijed kao u spominjanoj sezoni kako je el Saik to objavio
- svim takmičarima se pošalju pp - "vanredno kolo za dva dana, odigraj" ili sl
- smanjimo ligu na deset igrača ako ne možemo drugačije (iako je 12 mjera po meni), a u drugu trpati sve ostale, pa taman bile dvije grupe tamo
- nešto četvrto
kako god, mislim da se neko riješenje se treba naći do početka naredne sezone. Činjenic da sam u ovom vanrednom kolu slavio vrlo bitnu pobjedu, ne mijenja moje mišljenje. Hvala za pažnju.
p.s. el Saik, jesi gledao pregled Europa lige? Tek kad sam vidio golove na tekmi Sherif - Steaua, skontao sam koja nafaka me pratila. Ne zna se koji je smiješniji od ona dva gola
inače, još malo na temu vanrednih kola i onda se odjavljujem sa te teme. Nije fer određivati u nedjelju navečer ili ponedjeljak ujutro da se kolo igra u srijedu. Bez obzira što nam svima treba 5 minuta da odigramo, nemamo svi tih 5 minuta. Ja npr, trenutno nemam internet kući i u utorak sam slučajno navratio i vidio da ima kolo. A lako sam ga mogao propustiti, baš kao što je kolega and ga promašio, pa sada izgubio i doveo sebe u situaciju da se bori za opstanak. bez obzira što pojedini prozivaju za brojeve postova, nismo svi u mogućnosti surfati 24/7, da ne spominjem putovanja i druga opravdana odsustva koja treba pokriti nekako. Koliko god nam se žuri da završimo (iako ne vidim razloga za to), nekog reda treba biti. pa bilo da:
- kalendar takmičenja se zna unaprijed kao u spominjanoj sezoni kako je el Saik to objavio
- svim takmičarima se pošalju pp - "vanredno kolo za dva dana, odigraj" ili sl
- smanjimo ligu na deset igrača ako ne možemo drugačije (iako je 12 mjera po meni), a u drugu trpati sve ostale, pa taman bile dvije grupe tamo
- nešto četvrto
kako god, mislim da se neko riješenje se treba naći do početka naredne sezone. Činjenic da sam u ovom vanrednom kolu slavio vrlo bitnu pobjedu, ne mijenja moje mišljenje. Hvala za pažnju.
p.s. el Saik, jesi gledao pregled Europa lige? Tek kad sam vidio golove na tekmi Sherif - Steaua, skontao sam koja nafaka me pratila. Ne zna se koji je smiješniji od ona dva gola
- cyprus
#5445 Re: Sa-x liga, komentari
striker wrote:Napraviti takmičenje "Sa-x ski skokovi"Pustiti ljude da vježbaju ovo do nove godine i onda početkom januara organizovati takmičenje "4 skakaonice"
![]()
Može
-
elSaik
#5446 Re: Sa-x liga, komentari
Ma nisam. Dovoljno mi je bilo što sam pratio na flashscoreu. 0:0, i onda odjednom u 87. minuti promjena, po gol na obje strane. Ja onovan Basten wrote: p.s. el Saik, jesi gledao pregled Europa lige? Tek kad sam vidio golove na tekmi Sherif - Steaua, skontao sam koja nafaka me pratila. Ne zna se koji je smiješniji od ona dva gola
- campa_xxx
#5447 Re: Sa-x liga, komentari
1.POLUVRIJEME
campa_xxx - shaqqa 0:0
u toku... Deportivo – Barcelona 1:1 (oba ista prognoza Deportivo – Barcelona 1:2)
2.POLUVRIJEME
campa_xxx
Schalke – Hertha 2:0
Everton – Tottenham 0:1
Lille – Lyon 2
shaqqa
Auxerre – Nancy 2:0
Genoa – Parma 1:0
Roma – Lazio 2:1
Shaqqa ima vece sanse s obzirom da ja bas i ne pogadjam dobro ove bonus parove...
campa_xxx - shaqqa 0:0
u toku... Deportivo – Barcelona 1:1 (oba ista prognoza Deportivo – Barcelona 1:2)
2.POLUVRIJEME
campa_xxx
Everton – Tottenham 0:1
Lille – Lyon 2
shaqqa
Auxerre – Nancy 2:0
Genoa – Parma 1:0
Roma – Lazio 2:1
Shaqqa ima vece sanse s obzirom da ja bas i ne pogadjam dobro ove bonus parove...
- shalla
#5448 Re: Sa-x liga, komentari
Kukaj kukaj
Zašto nakon ove rečenice predviđam 1:4 za Lyon
- campa_xxx
#5449 Re: Sa-x liga, komentari
Pa gori im, zato sam i stavio ovu dvicu ...shaqqa wrote:Kukaj kukaj![]()
-
elSaik
#5450 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik - J.P. Montoya 0:0
elSaik
Auxerre – Nancy 2:1
Genoa – Parma 2:0
Villareal – Getafe 1:0
Lille – Lyon 1:1
Roma - Lazio 2:0
Koln – Werder 1:2