Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
B34R wrote:ajde sutra vam pisem novi dobitni pa prepisite garantovano sedmicno razradjeno neka ne cude visoke kvote
100% nije garantovan, al 90% nije lose
DE GRAAFSCHAP -GO AHEAD EAGLES-2 5.20
HANSA ROSTOCK -ALEMANNIA AACHEN-2 3.10
koeficijent 16,12, uplata dva puta po 6 dobitk 193,44 bez pdv-a
ps sorry zakasnio sam napisati valjalo je i meni stici da uplatim,a kasno ustao nedjelja jbga,prvi par je vec poceo . uglavnom ako jedan par trazi 3 minimalna para na listicu onda odigrti neshto tipa tenis od 1.05 i ne brigati . servus
ja sam svakako igrao to na dobitak od po hiljade (5listica)
tako da sam ovdje pisao kao i sinoc na dva listica i zajebao se u racunu posto sam mahinalno napisao x za prvi par, al eto popravio u roku od iste minute....
tj . nisam prepisivao listic jer je u kladionici, uplatio sam telefonskim pozivom kod komsinice koja radi u kladionici jer bih zakasnio.
evo izopravda se ja. jesi zadovoljan hehe
B34R wrote:DE GRAAFSCHAP -GO AHEAD EAGLES-2 5.20
ps sorry zakasnio sam napisati valjalo je i meni stici da uplatim,a kasno ustao nedjelja jbga,prvi par je vec poceo . uglavnom ako jedan par trazi 3 minimalna para na listicu onda odigrti neshto tipa tenis od 1.05 i ne brigati . servus
jbga kladionica heheheh
sutra novi dan nova nafaka
jao ovaj liverpool ne moze meda, evo glave ako me ne obore tj. ako zabiju gol (bar ovako kako trenutno igraju) pojest cu metlu
ne moze se gledat kako lose igraju, sta bi od onakve ekipe . . .
fatality wrote:
leverkusen da gol 1.25
liverpool da gol 1.15
FC Burnley - Manchester City 2 1.7
AS Bari - AS Rom 2 1.65
Mervue Utd - Waterford Utd 2 1.4
cuj sta bi, prodali 2 odlicna igraca Xabi Alonsa i Riisea i koga su doveli... Maxi nista nije pokazao od kako je dosao... imaju debilnog trenera i sta ocekivati nego lose igre...
krusty wrote:cuj sta bi, prodali 2 odlicna igraca Xabi Alonsa i Riisea i koga su doveli... Maxi nista nije pokazao od kako je dosao... imaju debilnog trenera i sta ocekivati nego lose igre...
aj sto su xabija prodali, vjerovatno je real ponudio neku nenormalnu sumu ( ne znam za koliko su ga prodali) al sto riisea, on mi se bas pored gerrarda uklapao u ovu ekipu