Sjoj, jeste nekakviIrish wrote:wewa wrote:ma sve ok, mene samo zanima koliko siperaka da ponesem na iftar![]()
![]()
ptaj, kad budes zvala za rezervaciju
Vidjet ćemo dogodine kako ćete vi na iftar doći

Sjoj, jeste nekakviIrish wrote:wewa wrote:ma sve ok, mene samo zanima koliko siperaka da ponesem na iftar![]()
![]()
ptaj, kad budes zvala za rezervaciju

Nisam ocistio,jeadn cu prenijeti,ali kako god,ne bih bjezao od castane,jos je nedavno rodjendan bio,znaci duplo slavljelilla wrote:Uh, šta mi je naumpalobijela wrote:aka mujki spahićBHF_Manijak wrote:
Meni je perisologija plaha![]()
Pa, Manijak, dok sam ja studirala imali smo fin običaj da onaj koji polaže časti raju za svaki ispitti očisti godinu a mi još čekamo
ma to dok se nisi ustelio,vidi sto ih sad tamanisBHF_Manijak wrote:
@WipeOut jednu sam obnovio,ne bih jos jednom to iskustvo prozivio,ponajvise zbog roditelja,mada meni je fino i tad bil...Odmarao cijelu godinu i po kafama hodao![]()
Irish wrote:nemaju plave![]()
nista od mercatora![]()
@manijak, ne hateri ..mi tebu ustvari zavidimo, pa se ovako tjesimo
BHF_Manijak wrote:Irish wrote:nemaju plave![]()
nista od mercatora![]()
Rekoh li ti ja Elizabetha,to je to o cemu ti pricam![]()
Amin Ahmmo nas,da Allah ukabuli tvoje dove!!!![]()
elizabeth a wrote: Sjoj, jeste nekakvi![]()
Vidjet ćemo dogodine kako ćete vi na iftar doći![]()
Alejkumu-selam!Ahmmed wrote:Selam alejkum!
wewa, kako prođe druženje u Kolobari?Čuh da je odziv bio sjajan...
![]()
![]()
Svima vama koji ste uložili i vrijeme i trud i sve ostalo što je bilo potrebno uložiti , da Bog dž.š. podari ono što je za Vas najbolje
I da....sjetimo se , u našim dovama, muslimana Pakistana, koji proživljavaju jedan od svojih najtežih ramazana....
I koji kilogram brašna i riže, od ogromne bi im koristi bio!
eeeeeee, moj Manijace - da je bogdo dolazak kuci u 4... haman u 6.elizabeth a wrote:BHF_Manijak wrote:Irish wrote:nemaju plave![]()
nista od mercatora![]()
Rekoh li ti ja Elizabetha,to je to o cemu ti pricam![]()
Amin Ahmmo nas,da Allah ukabuli tvoje dove!!!![]()
![]()
oplakahIrish wrote:elizabeth a wrote: Sjoj, jeste nekakvi![]()
Vidjet ćemo dogodine kako ćete vi na iftar doći![]()
![]()
![]()
sto jes-jess![]()
Ahmmed wrote:Selam alejkum!
wewa, kako prođe druženje u Kolobari?Čuh da je odziv bio sjajan...
![]()
![]()
Svima vama koji ste uložili i vrijeme i trud i sve ostalo što je bilo potrebno uložiti , da Bog dž.š. podari ono što je za Vas najbolje
I da....sjetimo se , u našim dovama, muslimana Pakistana, koji proživljavaju jedan od svojih najtežih ramazana....
I koji kilogram brašna i riže, od ogromne bi im koristi bio!
vidis kako iz tebe progovara neiskustvo - cuj u 5 deka 2 sata radaBHF_Manijak wrote:Wewa,ja to onako odokativno,znam da je nesto kasno,sad ha 4 ha 6,u pet deka je![]()
nek je krenulo, cestitam na prvim slatkim paramaWipeOut wrote:Stvarno,al stvarno nisam zadovoljna odnosom drzave prema visokoobrazovanom kadru,
s obzirom da nemam posao; da vam se pohvalim da sam zaradila prve pare kao prof,al to privatno drzala par casova i ovim intenzitetom trebala bih radit svaki dan i to duplo casova pa da mozda,mozda zaradim prosjecnu platu u BIH...
ma nikako nisam zadovoljna
Ali studenti nemojte da vas plasim,to je samo u pitanju moj neprespektivni fakultet...
Inshallah,bilo bi mi drago navratiti sa hanumom u vase drustvo!lilla wrote:Onda kad tetka bude dolazila s Pajom u Šeher, slavimo, ako Bog daBHF_Manijak wrote: Nisam ocistio,jeadn cu prenijeti,ali kako god,ne bih bjezao od castane,jos je nedavno rodjendan bio,znaci duplo slavlje![]()
a nadam se da će nam se pridružiti i hanuma ti u tebe
![]()
Zato si trebao gledati šta upisuješBHF_Manijak wrote:@Elizabetha![]()
![]()
![]()
Ma pusti ih bona,znam ja da bi se rado mijenjali i predali ustajanje u 7 svaki dan i vracanje kuci u 16:00h za sedmicu dana u studentskoj klupi,ispijanje kafa sa rajom sa faxa,odmaranja do ispita i slkod nas na poslu se popije više kafa za sedmicu nego što sam ja za 4 godine na fakultetu
a ni odmaranju nije mahane
i moja je bilapastirck wrote:Nedavno sam na Sa-x procitao , profesor i autolakirer (koji rinta za privatnika), imaju istu platu.WipeOut wrote:Stvarno,al stvarno nisam zadovoljna odnosom drzave prema visokoobrazovanom kadru,
ma bjezi, ne mozemo se skupiti ni na iftar, on bi se posla hvataoBHF_Manijak wrote:Ljudi moji privatluk je zakon...Nego hajmo se mi kakvog biznisa Fatat,ima nas mashallah,taman da nesto pokrenomo,a vidim ima nas iz raznih struka i fahova
![]()
Eeee wewo draga,kad bi lova u pitanju bila vidjela bi kako hrle insane,i ko jest i ko nije u dzematuwewa wrote:ma bjezi, ne mozemo se skupiti ni na iftar, on bi se posla hvataoBHF_Manijak wrote:Ljudi moji privatluk je zakon...Nego hajmo se mi kakvog biznisa Fatat,ima nas mashallah,taman da nesto pokrenomo,a vidim ima nas iz raznih struka i fahova
![]()
mi smo isti fahBHF_Manijak wrote:Ljudi moji privatluk je zakon...Nego hajmo se mi kakvog biznisa Fatat,ima nas mashallah,taman da nesto pokrenomo,a vidim ima nas iz raznih struka i fahova
![]()
cula ovaj.....crni humorWipeOut wrote:Evo jedan vic na temu fakultet;
dosao covjek nekom svom jaranu i kaze "imam sina,imal kakav posao za njega?
ovaj odgovara "pa eto mogao bi biti ministar plata 3000 KM"
" Uhh nemoj mu to,puno je to para pokvarice se,imal sta drugo?"
" pa eto mogao bi biti direktor,plata extra 1500"
"Joj bolan,puno mu je to,imal sta za 500 KM"
" E pa za to mora imat fakultet"
Malo sam skratila,al je to otprilike to