S4mpion wrote:Grupi neistomišljenika?tranquil wrote: Ovo prvo si naravno u pravu, zato se i traže odgovarajuće dozvole i saglasnosti.
Ovo drugo je totalna besmislica, hiljadu ljudi, hiljadu ćudi, svako mišljenje ima kontramišljenje, i naravno da se ne može svima ugoditi, i za bilo šta ćeš naći neistomišljenike, bila to LGBT povorka, vjerska manifestacija, ili pozorišna predstava. Zabraniti nekom nešto je uvijek opcija, kada za to postoje valjani razlozi. Ali "ne sviđa se grupi neistomišljenika" nije valjan razlog, kolika god ta grupa bila.
Nije to grupa neistomišljenika, prema LGBT propagandi, neistomišljenici su obavezno mrzitelji i prikriveni homoseksualci, to je jaaako dobar start za lošu promociju i problem.
sampion, kakav je to zakljucak da su neistomisljenici LGBTQ populacije obavezno mrzitelji?
nisi ni svjestan da ti svaki dan neko od njih debelo pomaze, a pri tome nemaju problem sto negodujes zbog njihove seksualnosti.
sudeci po tvojim postovima sigurno nista korisno nisi ucinio za drustvo, za covjecanstvo. da jesi, drukcije bi promatrao i bilo bi ti potpuno
svejedno da slijeduje bilo kakva povorka.
ocito ti nije svejedno, i sigurno imas mnogo vremena pa te sitnice izjedaju.
ja znam, i gledam, koliko su LGBTQ osobe u neposrednom doticaju sa njuskama poput tvoje. iskreno, divim im se kako su srcani i potpuno otvoreni u komunikaciji sa svijetom. no ja osobno, zbog ljudi poput tebe, postajem mizantrop.