FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
-
howdy
#5426 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
ovaj fadil je seljacina neopjevana. gadi mi se najvise od ovih politicarskih govana.
- problemnatravunu
#5427 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Eto đe su pare sto (nepravedno) naplaćuju za primanje pismonosnih pošiljki ..... mamicu im, sutra ih se sjetim ....Ipak, kako nezvanično saznajemo, Novalić nije platio pošti slanje pisama. Poznato je da je JP Pošta redvno posuđivala mjesečno 30 miliona KM zavodu PIO za isplatu penzija, pa se u tom kontekstu može tumačiti i ova "usluga".
-
Heller
#5428 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Jar Jar Novalić
- zubi
-
howdy
#5430 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Gdje je i sta radi Fadil Provalic?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5431 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
seoska varalica ponovo jase... povecao plate sebi i administraciji a pederacija u debelom minusu od poreza pa nadalje... selamNOVOGODIŠNJI INTERVJU
Novalić za Klix.ba: U 2019. godini ubrat ćemo rezultate našeg rada tokom čitavog mandata
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... /181228120
- sinuhe
#5432 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Zar je Fadil jos uvijek premijer? Da barem ponudi ostavku pred novim parlamentom.
-
almir90
#5433 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Tamam i da ode boli ga kurac, biznisi su ubodeni za narednih desetak godina, ugovori skopljeni - može mu se.
-
Haman2
#5434 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Jedva ceka da ode a ovi ljevaci nikako da se dogovore.
- edo_79
#5435 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-n ... /190222049
FADIL strikes again .... Evooo gaaa .... GIGANT SE PONOVO OGLASIO

FADIL strikes again .... Evooo gaaa .... GIGANT SE PONOVO OGLASIO
-
howdy
#5436 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Udarace ova seljacina jos 4 godine garant.edo_79 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-n ... /190222049
FADIL strikes again .... Evooo gaaa .... GIGANT SE PONOVO OGLASIO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
human01d
#5437 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Nekad davno sam ovdje jednom komentarisao i naišao sam na salve podsmjehivanja. Ponoviti ću isto, Fadil Novalić kao premijer FBiH je pozitivna promjena u odnosu na dosadašnje kandidate koji su obnašali funkciju premijera FBiH. Ne govorim o drugim nivoima vlasti, isključivo na ovaj mislim. Oni koji podržavaju politike stranke koju on predstavlja će pronaći razloge i argumente da potkrijepe tu tezu, oni koji se ne slažu s politikom stranke koju predstavlja će pronaći negativne razloge i argumente.
Moje mišljenje da je Fadil jedini od dosadašnjih premijera na nivou FBiH koji poznaje tu tematiku sa aspekta menadžera i da lično konzumira (da tako kažem) sa mnogo informacija koje su produkt njegovog znanja o privredi. Njegov karakter neću komentarisati, što bi se reklo, insan sa sela.
Ako neko u ovome vidi dio pozitivnih komentara, oni nemaju veze sa pokušajem ubacivanja osjećaja blagostanja u našem društvu. I dalje je gotov sve mnogo loše, a taj čovjek slabo šta da će promijeniti, a alibit za to niti je u njemu niti u sistemu. Možda je najviše do nas.
Pozdrav ekipo
Moje mišljenje da je Fadil jedini od dosadašnjih premijera na nivou FBiH koji poznaje tu tematiku sa aspekta menadžera i da lično konzumira (da tako kažem) sa mnogo informacija koje su produkt njegovog znanja o privredi. Njegov karakter neću komentarisati, što bi se reklo, insan sa sela.
Ako neko u ovome vidi dio pozitivnih komentara, oni nemaju veze sa pokušajem ubacivanja osjećaja blagostanja u našem društvu. I dalje je gotov sve mnogo loše, a taj čovjek slabo šta da će promijeniti, a alibit za to niti je u njemu niti u sistemu. Možda je najviše do nas.
Pozdrav ekipo
- DaffyDuck
#5438 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
sta ima menadzer.. kako jis pokrasti i dat grantova svojima i kcerkinim, jos iskoristiti poziciju u drzavi i pptpisati jos ugovora za izvoz jer, eto mozes.human01d wrote:Nekad davno sam ovdje jednom komentarisao i naišao sam na salve podsmjehivanja. Ponoviti ću isto, Fadil Novalić kao premijer FBiH je pozitivna promjena u odnosu na dosadašnje kandidate koji su obnašali funkciju premijera FBiH. Ne govorim o drugim nivoima vlasti, isključivo na ovaj mislim. Oni koji podržavaju politike stranke koju on predstavlja će pronaći razloge i argumente da potkrijepe tu tezu, oni koji se ne slažu s politikom stranke koju predstavlja će pronaći negativne razloge i argumente.
Pozdrav ekipo
u zdrav mozak nas jebu 30 godina i uvijek neko nadje neko opravdanje jer su eto nasi, eto ovaki, eto bili direktori. MenaĐercina je toliko opteretio privredu za izmjenom zakona o radu, povecanjem doprinosa da je to strasno.
Da je takav kao sto ti pricas, prvo bi se krenulo od drzavnih sluzbenika pa onda od ostalog. Al jbg...
- zubi
#5439 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Hahahahahahahaha.... dobarhuman01d wrote:Nekad davno sam ovdje jednom komentarisao i naišao sam na salve podsmjehivanja. Ponoviti ću isto, Fadil Novalić kao premijer FBiH je pozitivna promjena u odnosu na dosadašnje kandidate koji su obnašali funkciju premijera FBiH. Ne govorim o drugim nivoima vlasti, isključivo na ovaj mislim. Oni koji podržavaju politike stranke koju on predstavlja će pronaći razloge i argumente da potkrijepe tu tezu, oni koji se ne slažu s politikom stranke koju predstavlja će pronaći negativne razloge i argumente.
Pozdrav ekipo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5440 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
human01d wrote:Nekad davno sam ovdje jednom komentarisao i naišao sam na salve podsmjehivanja. Ponoviti ću isto, Fadil Novalić kao premijer FBiH je pozitivna promjena u odnosu na dosadašnje kandidate koji su obnašali funkciju premijera FBiH. Ne govorim o drugim nivoima vlasti, isključivo na ovaj mislim. Oni koji podržavaju politike stranke koju on predstavlja će pronaći razloge i argumente da potkrijepe tu tezu, oni koji se ne slažu s politikom stranke koju predstavlja će pronaći negativne razloge i argumente.
Pozdrav ekipo
izvrsna ANALiza, bravo... selam
- ultima_palabra
#5441 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fadil je seoska varalica, i takav je i njegov nivo menadzerisanja... ali i da je Jeff Bezos, u okolnostima koje jesu, bilo bi isto.
- vjesticanametli
#5442 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Onda dodaj kako je pokrao masine iz famosa i stavio ih u svoju firmu
zaposlio je cak i ljude iz famosa tamo....to je obicna seljacina i lopov i to sto je pokrao treba mu oduzeti i a njega strpat u rupu da trun3 mamu mu seljobersku
-
Hendrix
#5443 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Pa steta je da covjek iz "realnog sektora" ide u rupu ba...ko ce naci vise ovakvog managera da nas vodi?vjesticanametli wrote:Onda dodaj kako je pokrao masine iz famosa i stavio ih u svoju firmuzaposlio je cak i ljude iz famosa tamo....to je obicna seljacina i lopov i to sto je pokrao treba mu oduzeti i a njega strpat u rupu da trun3 mamu mu seljobersku
-
SimkeA
#5444 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Sad sam zabrinut za brzinu reformi
http://tip.ba/2019/03/09/zaustavila-ga- ... a-dozvola/
http://tip.ba/2019/03/09/zaustavila-ga- ... a-dozvola/
-
Nivelacija
#5445 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Da ima drzave Novalic bi lezao 30 godina
-
high_volume
#5446 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Vjerujem da su članovi Vlade FBiH od željezničke stanice u Mostaru krenuli na sastanak opet zajedno, autobusom
Članovi Vlade FBiH i premijer Novalić vozom otputovali na sjednicu u Mostar
Da li će se Vlada vratiti vozom?
-
The BEN10
#5447 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
https://istinomjer.ba/vlada-fbih-autobusom-do-usteda/high_volume wrote:Vjerujem da su članovi Vlade FBiH od željezničke stanice u Mostaru krenuli na sastanak opet zajedno, autobusom![]()
-
Sajber_Kurajber
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5449 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
tako jehuman01d wrote:Nekad davno sam ovdje jednom komentarisao i naišao sam na salve podsmjehivanja. Ponoviti ću isto, Fadil Novalić kao premijer FBiH je pozitivna promjena u odnosu na dosadašnje kandidate koji su obnašali funkciju premijera FBiH. Ne govorim o drugim nivoima vlasti, isključivo na ovaj mislim. Oni koji podržavaju politike stranke koju on predstavlja će pronaći razloge i argumente da potkrijepe tu tezu, oni koji se ne slažu s politikom stranke koju predstavlja će pronaći negativne razloge i argumente.
Pozdrav ekipo
ne obaziri se na pakaše i sitne duše koje mrze fadila samo zato što je pametan i uspješan bošnjak
nastavi, ne posustaj
-
Sajber_Kurajber
#5450 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Jarane ovo staviti kao post VIJEKA iliti STOLJEĆA što se tiče stručne ANALize (što kaže uvaženi kolega pici). Vrhunac hvalospjeva i zanošenja muda u krivini, s aspekta uvlačenja u pakaš i lične konzumacije (da tako kažem) sa mnogo informacija koje nemaju veze s vezom, a kamoli sa poznavanjem privrede i menadžerstva dotične karikature od premijera. Ako za tebe pozitivna promjena u odnosu na sadašnje kandidate predstavlja izjava da je za građanina BiH, radnika ''sve osim ulja, vode i soli luksuz'', onda stvarno treba da staviš prst na čelo i dobro da razmisliš o svemu ovom što si napisao....human01d wrote:Nekad davno sam ovdje jednom komentarisao i naišao sam na salve podsmjehivanja. Ponoviti ću isto, Fadil Novalić kao premijer FBiH je pozitivna promjena u odnosu na dosadašnje kandidate koji su obnašali funkciju premijera FBiH. Ne govorim o drugim nivoima vlasti, isključivo na ovaj mislim. Oni koji podržavaju politike stranke koju on predstavlja će pronaći razloge i argumente da potkrijepe tu tezu, oni koji se ne slažu s politikom stranke koju predstavlja će pronaći negativne razloge i argumente.
Pozdrav ekipo