Što si odustao?Janjicar wrote:
Kako ih nalupa toliko ? ja nakon 20 odustao
Trenutno na 115
Moderator: anex
Što si odustao?Janjicar wrote:
Nesto mi se nedamikrozadatak wrote:Što si odustao?Janjicar wrote:
Trenutno na 115
zato ni jedan job danas za početnike, baš ni jedanAhmetShabo wrote:sta je ovo, jesu li normalni, 100 dealova uradio i jos me pustaju, dosad nikad ovako nije bilo
pozdrav za mladuglitch wrote:i ja sam odusto nakon 100![]()
imam nekog drugog posla da obavim
Drugim rijecima: Masinamikrozadatak wrote:Gotova serija, uradio lijepih 156
radim ja .stao na 50 da uradim dealove, i evo sad opet hoce ..glitch wrote:vidim pomjerili limit na ovom people matching piše 91 ali sad evo otvorim
i dalje mi izbacuje you completed a ja na 45 stao![]()
jel radio iko dalje?
e svasta ja ne moguAhmetShabo wrote:radim ja .stao na 50 da uradim dealove, i evo sad opet hoce ..glitch wrote:vidim pomjerili limit na ovom people matching piše 91 ali sad evo otvorim
i dalje mi izbacuje you completed a ja na 45 stao![]()
jel radio iko dalje?
to sei meni desavalo, i isto sam tako uradio, a za ovo kod glitcha ne znam, haman su te skotnali da koristis skriptezakasnila wrote:Radila sam i ja people matching, svih 91 taskova, ponekad se desi da nema submit na kraju, ali give up, pa ponovo uđem i sve ok
napisi im, mozes jedino dobiti, a izgubiti nemas staglitch wrote:ma kakve skripte nisam ja od tog posla
ne znam isplati li se da pisem ticket
dok oni odgovore svasta se moze desiti
čestitameniacc wrote:Premium konačno...Baba eto dolara...

Hvala na kaficihepekcina wrote:
5. e od živih referala imate fine koristi tj. od živih ljudi koji klikaju i rade a registruju se preko vas npr. ja svome svaki dan za kafe zaradimi to je najbolja fora da podržimo jedni druge i izgradimo mrežu kliktača
odnosno da se samo jedni preko drugih registrujemo na svim ovim stranicama Sens, Bux i šta god još ima
i šta da kažem osim da sam prezadovoljan što se tiče odnosa uloženog truda i dobijenog novca
Ko hoće da se registruje evo link...pa i mene malo pogurajte s kafomda jednom u životu budem gazda
![]()
http://www.clixsense.com/?7032086