Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banksy wrote:Sjećate li se starih, izumrlih uzrečica, poštapalica, psovki...
ko te šiša
---
Izraz "jastuciti" kao neki surogsat za seks/jebanje...mislim da je krenulo nakon serije "Shogun" , makar sam ja tu prvi put vidio na ekranu " hocemo se jastuciti"
ko te šiša
---
Izraz "jastuciti" kao neki surogsat za seks/jebanje...mislim da je krenulo nakon serije "Shogun" , makar sam ja tu prvi put vidio na ekranu " hocemo se jastuciti"
a kako se zvala serija u kojoj je glumio onaj mali glumac iz povrataka u buducnost, nesto aleks ... luda porodica, sestra i brat ili dvije sestre?
a i cosby show je imao svoje momente (koji su pokvareni ne samo vremenom nego i s ovim sta se desava starom cosbyu)
radostan dan wrote:moj rođak čita prvo tv program, pa onda umrlice, ovim riječima (bože me oprosti) - e da vidimo šta danas ima na te ve...dobro...e sad da vidimo ko neće gledati te ve...
ko te šiša
---
a kako se zvala serija u kojoj je glumio onaj mali glumac iz povrataka u buducnost, nesto aleks ... luda porodica, sestra i brat ili dvije sestre?
a i cosby show je imao svoje momente (koji su pokvareni ne samo vremenom nego i s ovim sta se desava starom cosbyu)
od ovih oziljnijih serija, ja sam voljela "sjever i jug".
i sve ikad koje su isle petkom navece "prime time" termin.
a kad je bila kviskoteka, uvijek sam morala ici do postanskog sanducica nositi dopisnicu, a noc bude vise se ne sjecam ni zasto...neko nagradno pitanje mozda...
Sjećaš se kako oni nesretnika tuku i govore mu njegovo ropsko ime: Tobiii!!!, a on krvav odgovara: Kunta Kinte!!! i tako 100X
Poslije smo mi, djeca, u sitnim marisanama, to usvojili: Kunta Kinte! Tobiii!!!
radostan dan wrote:moj rođak čita prvo tv program, pa onda umrlice, ovim riječima (bože me oprosti) - e da vidimo šta danas ima na te ve...dobro...e sad da vidimo ko neće gledati te ve...