agnostic_front wrote: Ne razumijem kako im zavrću uši, molim za crtež?
Kad već insistiraš...
Dakle, treba učiti nove lekcije:
- "Iako sam Amer, ne vrijedim ništa više od... Tunižanina. Ja sam isti ku*ac kao Somalijac. Iako sam Izraelac, moj život nije skuplji od sirijskog. Nisam poseban, ja sam isto što i sav drugi svijet. Ako sam musliman, nemam pravo tekfiriti druge, inače sam majmun.......
- Iako sam Amer, ne vrijedim ništa više od... Tunižanina. Ja sam isti ku*ac kao Somalijac. Iako sam Izraelac, moj život nije skuplji od sirijskog, nisam poseban, ja sam samo običan, kao i ostali. Ako sam musliman, nemam pravo tekfiriti druge, inače sam majmun.......
- Iako sam Amer, ne vrijedim ništa više od... Tunižanina. Ja sam isti ku*ac kao Somalijac. Iako sam Izraelac, moj život nije skuplji od sirijskog, nisam poseban, ja sam samo običan, kao i ostali. Ako sam musliman, nemam pravo tekfiriti druge, inače sam majmun.......
- Iako sam Amer, ne vrijedim ništa više od... Tunižanina. Ja sam isti ku*ac kao Somalijac. Iako sam Izraelac, moj život nije skuplji od sirijskog, nisam poseban, ja sam samo običan, kao i ostali. Ako sam musliman, nemam pravo tekfiriti druge, inače sam majmun......."
pa onda:
"svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća, svi ljudi su jednaki i svi smo braća..."
Ponavljaj.