lazni liberal wrote:Vratice sve pare u Bosnu Memo kad osvoji 1 mjesto
ako takav klošar osvoji 1.mjesto, Farmu treba zabranit za ubuduće da se ne bi dešavali takvi incidenti
Moderator: anex
lazni liberal wrote:Vratice sve pare u Bosnu Memo kad osvoji 1 mjesto
A koji si ti, Memo ili Ekrem?dječak sa šibicama wrote:Sad imamo i Sasku na forumu.
Asamoah Gyan wrote:haha nisam nego sam se odmah sjetio tvojih ranijih insajderskih informacijaTayyip wrote:
Jesi li prisluškivo?
Fali forumski Milan Tarotdječak sa šibicama wrote:Sad imamo i Sasku na forumu.
Nema takvih objekata kod nje u vojkovićima pa ne zna. Halalosum.dječak sa šibicama wrote:Pa sta i da odu, pare su Hodziceve, neka ih trosi na sta hoce.kupačica wrote:Od svake desetke s lukom koju prodaju, dva ćevapa odu na glas Memi. Ha fraeru?
Ali nije to, sira je to koalicija
Mali smrad je savjetovao akiju da se kloni meme, i da je on najvise kriv sto je aki u losim odnosima s filipom p. Jer, navodno, poceo je blejat s memom i odvajat se od filipa....Nisam mogao vjerovat slusajuci sta ovaj bulazni.dječak sa šibicama wrote:Koliko sam ja razumio iz ovog razgovora na klupi (Memo, Shah, Ekrem, Ljuba) nece joj dati...
A u nedelju prije arene, Hakija, Memo i Shah u sobi, ova dvojica kazu Hakiju neces dobiti stapic od nas.
U medjuvremenu je mali prelivoda promijenio politiku, vratio mu se Fitjko, otkacio je Shaha i Memu, cak poceo prijetiti Ekremu ali ne znam sta je bilo, to je valjda danas nekad bilo.
saška i vesna rivas u jednoj osobidječak sa šibicama wrote:Sad imamo i Sasku na forumu.
Da nije doslo do fizickog kontaktakisni indijanac wrote:eno vesna rivas i saška u posjeti banovićima zbog incidenata na drugoj temi
zna i ona to, pa sta?kisni indijanac wrote:ne sere memo, zna on da je vesna rivas šešeljevka i samim tim persona non grata u ovome gradu.....
rek'o joj memo da neće piti kafu sa njom u sarajevu, rek'o bi joj i ja isto pošto je ona rekla da će ga potražiti.....karanana wrote:zna i ona to, pa sta?kisni indijanac wrote:ne sere memo, zna on da je vesna rivas šešeljevka i samim tim persona non grata u ovome gradu.....
kakve to veze ima sa ovim shovuvom?
Ma naravno, spasice je zadruga, nema teorije da ovi ispadnu. Teoretske sanse nemaNeradnik wrote:glume i ovo je namjesteno da se operu.stanija se ponasa kao da djeca od 10 godina gledaju farmu.nije je ovo nimalo dotaklo kad je svjesna pobjede.