BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
jarobot

#54226 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

REDDEVILS wrote:Danas sam otisao u poslovnicu BH Telecoma i iskoristio sam bunus plus bodove za umanjenj mjesecnog racuna u iznosu od 10 KM tj. 334 od 593.9 i ostalo mi je jos 259.9 bodova.
E sad me zanima dali ja ostatak tih bodova mogu da iskoristim za dokup Instant internet 1 GB a da mi tek od januara aktiviraju ovaj internet paket koji iznosi 200 Bonus plus bodova.
Što ih ne upita kad si bio ? :D :D
Mislim da može ,a možeš i za još 5 km račun umanjti !!
sencobih

#54227 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

REDDEVILS wrote:Danas sam otisao u poslovnicu BH Telecoma i iskoristio sam bunus plus bodove za umanjenj mjesecnog racuna u iznosu od 10 KM tj. 334 od 593.9 i ostalo mi je jos 259.9 bodova.
E sad me zanima dali ja ostatak tih bodova mogu da iskoristim za dokup Instant internet 1 GB a da mi tek od januara aktiviraju ovaj internet paket koji iznosi 200 Bonus plus bodova.
nađi na njihovoj stranici https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7349 i potroši bodove na ono sto ti treba
REDDEVILS

#54228 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

sencobih wrote:
nađi na njihovoj stranici https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7349 i potroši bodove na ono sto ti treba
OK Hvala :thumbup:
sarajevo-x.com

#54229 Re: BHTelecom All About

Post by sarajevo-x.com »

Hoce li taj bonus plus program važiti i poslije 31.12 ?
Cossack

#54230 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

sarajevo-x.com wrote:Hoce li taj bonus plus program važiti i poslije 31.12 ?
Koliko sam skontao hoće ali ide novi krug :D
escobar__

#54231 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Novi video nadzori u šemi. I to ne jedan, već dva komada.

:lol:
made_in_sarajevo

#54232 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

escobar__ wrote:Novi video nadzori u šemi. I to ne jedan, već dva komada.

sta se zalis vise jarane, cips uzmi i gledaj kako medjed trese bukvu :lol: :lol:
Benq

#54233 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

Pogledaj moje prethodne postove ovdje , rekoh da stizu jos dvije camere ali mi niko ne vjeruje...
dembele

#54234 Re: BHTelecom All About

Post by dembele »

Telemach na aparatima
PlusSA

#54235 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Taman pomislim da ne misle na korisnike kad ono 2x kanala :D

Imamo cak 297 komada kad sve saberemo hajmo jos 3x jake kamere ima jos raskrsnica za metati :thumbup:

Odbrojavanje svakako je pocelo, resiver jedan vratio danas jer sam presao na IPTV :bih:
kemox

#54236 Re: BHTelecom All About

Post by kemox »

Kako su namazani ovi iz telekoma, ubace dvije kamere za video nadzor i svi pričaju o njima, niko ne priča o sport klubu i HD kanalima. Joj bi volio da se privatizuju :lol:
Dzontra_Volta

#54237 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f281e1d5ee.html

Je li ovo važi i za postojeće pretplatnike?
Da li se popusti odnose i na one koji bi istovremeno uzeli i mobitel na rate preko pretplate ili se to dvoje ne može kombinovati?
Cossack

#54238 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Dzontra_Volta wrote:https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f281e1d5ee.html

Da li se popusti odnose i na one koji bi istovremeno uzeli i mobitel na rate preko pretplate ili se to dvoje ne može kombinovati?
"(...)kao i postojeći pretplatnici kojima je isteklo obavezno trajanje ugovora a koji u akcijskom periodu produže svoj ugovor!"

Da, važi i za postojeće pretplatnike. Ako si potpisao ugovor na 12/24 mjeseca i time produžio obavezno trajanje ugovora onda mislim da ne važi.
Dzontra_Volta

#54239 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

Cossack wrote:

"(...)kao i postojeći pretplatnici kojima je isteklo obavezno trajanje ugovora a koji u akcijskom periodu produže svoj ugovor!"

Da, važi i za postojeće pretplatnike. Ako si potpisao ugovor na 12/24 mjeseca i time produžio obavezno trajanje ugovora onda mislim da ne važi.
Ne vidjeh to dole.
Ostale su mi još dvije rate za mobitel, odnosno obavezno trajanje ugovora završava sa januarskim računom, koji ću platiti prije ovog deadline-a 15.02.2018. godine.
Pitanje je bilo da li ja mogu u februaru uzeti novi mobitel na rate (uz pretplatu s popustom) i istovremeno iskoristiti ovu novu akciju (smanjena pretplata ili dupli internet)?
zateznistub

#54240 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Dzontra_Volta wrote:
Cossack wrote:

Ne vidjeh to dole.
Ostale su mi još dvije rate za mobitel, odnosno obavezno trajanje ugovora završava sa januarskim računom, koji ću platiti prije ovog deadline-a 15.02.2018. godine.
Pitanje je bilo da li ja mogu u februaru uzeti novi mobitel na rate (uz pretplatu s popustom) i istovremeno iskoristiti ovu novu akciju (smanjena pretplata ili dupli internet)?
Mislim da ne može!
Ne može i jare i pare...
Cossack

#54241 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Dzontra_Volta wrote:
Cossack wrote:

Ne vidjeh to dole.
Ja sam odgovorio na prvi dio :) Za drugi... 1444 8-)
rovac13

#54242 Re: BHTelecom All About

Post by rovac13 »

Poslije toliko cimanja oko provjere stanja gratis GB neta mjesecno zbog prelaska na bh mobile,i bezbroj svracanja na saltere telekoma,kao i bezbroj poziva korisnickoj sluzbi,uspio saznat kod kako se provjerava stanje MB

Ako jos kome treba kod je *105*7*3#

Ali sta se sad desava.
Uzmes paket u kom imas 500 mb,kad se to sabere sa ovim gratis onda imas ukupno 1500 mb sto je ok.
Ali da nebi bilo jednostavno mora jos malo zafrkancije biti.

Prvo trosis manji dio (znaci 500mb).......kad to potrosis oni te iz nekog razloga prebace na usporeni flat internet sledecih 24h(i jave ti da ce poslije tih 24h pocet da ti naplacaju mb po cjenovniku).......za to vrijeme ti lezi onaj GB koji si dobio gratis a ti surfas 24h po neupotrebljivoj brzini 0,2 0,4 0,6 mbps.........tek kad prodje tih 24h onda ti puste da trosis svoj GB

Meni ovo izgleda kao da se djeca igraju u ovoj firmi :shock:
zippoo87

#54243 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

rovac13 wrote:Poslije toliko cimanja oko provjere stanja gratis GB neta mjesecno zbog prelaska na bh mobile,i bezbroj svracanja na saltere telekoma,kao i bezbroj poziva korisnickoj sluzbi,uspio saznat kod kako se provjerava stanje MB

Ali sta se sad desava.
Uzmes paket u kom imas 500 mb,kad se to sabere sa ovim gratis onda imas ukupno 1500 mb sto je ok.

Prvo trosis manji dio (znaci 500mb).......kad to potrosis oni te iz nekog razloga prebace na usporeni flat internet sledecih 24h(i jave ti da ce poslije tih 24h pocet da ti naplacaju mb po cjenovniku).......za to vrijeme ti lezi onaj GB koji si dobio gratis a ti surfas 24h po neupotrebljivoj brzini 0,2 0,4 0,6 mbps.........tek kad prodje tih 24h onda ti puste da trosis svoj GB

ja sam imao na pretplati 500 MB i jos 500 MB gratis (moj izbor) i nikada nisam primjetio to usporenje,niti mi je kada dosla poruka da sam potrosio prvih 500 mb,pa onda da se drugi aktivira kroz 24h
ljetos i jesenas sam znao trositi skoro sav iznos ...mozda se sta promijenilo zadnja 2 mjeseca,mada ne vidim logiku
Cossack

#54244 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

rovac13 wrote:Poslije toliko cimanja oko provjere stanja gratis GB neta mjesecno zbog prelaska na bh mobile,i bezbroj svracanja na saltere telekoma,kao i bezbroj poziva korisnickoj sluzbi,uspio saznat kod kako se provjerava stanje MB

Ali sta se sad desava.

Ovo se samo tebi dešava.
drug_profi

#54245 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Ali sta se sad desava.

Ljudi moji šta bi Ephraim Kison mogao pripovjetki napisati samo da živi danas i u ovoj zemlji.
rovac13

#54246 Re: BHTelecom All About

Post by rovac13 »

Nas je u ovoj akciji 4-5 preslo na bht,i kod svih ista situacija.
Prijavljeno je i oni su potvrdili problem ali ne znaju rijesit,kazu javice nam se neko,ali nista jos.
Vidal89

#54247 Re: BHTelecom All About

Post by Vidal89 »

Potpisano 24mjeseca popust 20% :D

Jos dodam mojM surf 1GB za 5KM mjesecno i tjt 8-)
zippoo87

#54248 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

Vidal89 wrote:Potpisano 24mjeseca popust 20% :D

:thumbup:

akcija kao akcija je odlicna ali je ponuda losa
da daju brzi internet i HD kanale i da su rijesili ovaj prblem sa sport klubom,ovom akcijom bi ovjerili mnoge ugovore na jos 2 godine ,ja bih isto potpisao ali ovako mi se ne isplati
da uzmem brzi internet,dodatni paket 1,to je jos 10 KM i u startu mi se gubi to snizenje

tako da sam ja i definitivno odlucio preci na konkurenciju,nakon 13 godina interneta kod BHTa...jos od dial up-a
ovaj novi direktor je 5 puta gori od residbegovica a mislio sam da ne moze doci gori od njega
Cossack

#54249 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

zippoo87 wrote:
Vidal89 wrote:Potpisano 24mjeseca popust 20% :D

:thumbup:

akcija kao akcija je odlicna ali je ponuda losa
da daju brzi internet i HD kanale i da su rijesili ovaj prblem sa sport klubom,ovom akcijom bi ovjerili mnoge ugovore na jos 2 godine ,ja bih isto potpisao ali ovako mi se ne isplati
da uzmem brzi internet,dodatni paket 1,to je jos 10 KM i u startu mi se gubi to snizenje

tako da sam ja i definitivno odlucio preci na konkurenciju,nakon 13 godina interneta kod BHTa...jos od dial up-a
ovaj novi direktor je 5 puta gori od residbegovica a mislio sam da ne moze doci gori od njega
Kralju mobilna telefonija i ova ponuda nemaju nikakve veze sa MojaTV. Miješaš kruške i jabuke.
Last edited by Cossack on 22/12/2017 18:02, edited 1 time in total.
Cossack

#54250 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Za one koji nisu upratili:

Image

Pravo je vrijeme da se pridružite porodici mobilnih pretplatnika BH Telecoma! Uzmi pretplatu i biraj više!

Od 18.12.2017. do 15.02.2018. godine svaki novi pretplatnik paketa mobilne telefonije uz ugovor u trajanju od 12 ili 24 mjeseca besplatno dobija duple količine interneta u odabranom paketu ili manju pretplatu, svaki mjesec za vrijeme trajanja ugovora. Vi birate!

Svi korisnici koji u periodu trajanja akcije, ugovore korištenje jednog od mobilnih pretplatničkih paketa na 12 ili 24 mjeseca, mogu izabrati svoj super bonus:

• duple količine mobilnog interneta u trajanju od 12 mjeseci/24 mjeseca ili

• 10% popusta na pretplatu uz ugovor na 12 mjeseci ili

• 20% popusta na pretplatu uz ugovor na 24 mjeseca.

Pravo na bonuse ostvaruju svi novi pretplatnici, bilo da prelaze sa Ultra paketa na pretplatu ili korisnici drugih mreža koji prenesu broj u BH Telecom, kao i postojeći pretplatnici kojima je isteklo obavezno trajanje ugovora a koji u akcijskom periodu produže svoj ugovor!

Ponudu pretplatničkih mobilnih paketa možete pogledati ovdje.

Uzmi pretplatu i biraj više!
Locked