Ili tamo negdje u arhivi imaju moji podaci i za koga sam glasao ili nisam
SDP
- bunk
#54201 Re: SDP
Jel ne smijem komentarisati ako prije ne pokazem Sdp pristupnicu?
- ultima_palabra
#54202 Re: SDP
Smiješ, nisam ni ja za njih glasao. Ali se vala i ne ubijam od brige što ih ne zapadoše foteljebunk wrote:Jel ne smijem komentarisati ako prije ne pokazem Sdp pristupnicu?
- MarshalDodik
#54203 Re: SDP
Covjek bi pomislio da pise iz nekih interesa, gluho biloultima_palabra wrote:Smiješ, nisam ni ja za njih glasao. Ali se vala i ne ubijam od brige što ih ne zapadoše foteljebunk wrote:Jel ne smijem komentarisati ako prije ne pokazem Sdp pristupnicu?
- bunk
#54204 Re: SDP
Ko je ovdje lud,ovo izjavljuje delegat u Domu naroda BiH Becirevic na Vijesti,ba.Ono što zaključi Glavni odbor SDP-a BiH, obavezujuće je i za USK i za KS i za TK i svaki drugi kanton. O odlukama Glavnog odbora SDP-a BiH, prema Statutu stranke, niži nivoi ne mogu raspravljati. Te odluke se provode", potcrtao je Bećirović.
A sta je to asda u Usk ili nip u Sk?
Liberalne stranke nagete ljevici mozda,da ne spominjemo "multinacionalnu" vladu Sk
- drug_profi
#54205 Re: SDP
Pogresno se uzima naziv "nacionalne stranke". U stvari misli se na ovaj trojac koji vlada zemljom vec decenijama. Krivci za stanje u kojem se zemlja nalazi.
I to shvataju svi, ali eto nekom treba nacrtati dodatno.
I to shvataju svi, ali eto nekom treba nacrtati dodatno.
- Banksy
#54206 Re: SDP
Glede (nepostojećih) dilema oko ulaska SDP-a u vlast, Bakir im je olakšao put do odluke.

Pošteno.
Uskoro formiranje bošnjačkog segmenta za vlast
Što se tiče jučerašnje sjednice Predsjedništva DF-a, Izetbegović je rekao da su srpski i hrvatski blok stranaka u BiH okupili skoro sve.
"Neka i nama daju da okupimo što veći broj političkih stranaka koje su podržane bošnjačkim glasačkim tijelom.''
- drug_profi
#54207 Re: SDP
Ma ko mu to ne da sram da ga bude. Sekira naseg Baketa.
-
putokaz1
#54208 Re: SDP
Nedaju SDP u u vlast a DF i SBB odose
- nemampojma0
#54209 Re: SDP
Sdp bi trebao pokazati makar trunku morala i iskreno reci da nece samo sa Sda. Umotavanje price s nacionalnim strankama je providno, jer su jos prije par mjeseci kazali da Hdz nije problem, ali da sa Sda nece nikako. Pa je bila varijanta Sdp, Sbb i Hdz da tvore vlast. Vjerujem da su ti isti spremni stititi drzavu, kao sto su i '92.
-
putokaz1
#54210 Re: SDP
Državu nemožete spasiti NIKO
MLADI otišli
MLADI otišli
- JThomas
- tranquil
#54212 Re: SDP
Treba biti pošten pa primjetiti kako je SDP trenutno podijeljen po ovom pitanju, i da isti ljudi koji su već ranije uvodili SDP u savez sa SDA i potpisivali kojekakve protokole o saradnji sa HDZ, sada opet guraju SDP u koaliciju sa SDA, DF, i sličnim izdajnicima. A zanimljivo je kako isti ti SDP-ovci pripadaju miljeu iz koga je osnivač DF-a iznikao, oni su ga stvorili i odgojili kao političara, tako da poklapanje tog dijela SDP-a sa DF-om nije baš neko iznenađenje.nemampojma0 wrote:Sdp bi trebao pokazati makar trunku morala i iskreno reci da nece samo sa Sda. Umotavanje price s nacionalnim strankama je providno, jer su jos prije par mjeseci kazali da Hdz nije problem, ali da sa Sda nece nikako. Pa je bila varijanta Sdp, Sbb i Hdz da tvore vlast. Vjerujem da su ti isti spremni stititi drzavu, kao sto su i '92.
Svi oni će lijepo sarađivati, samo kada podijele resore, bez obzira na svu retoriku i spaljivanja po karnevalima.
-
putokaz1
#54213 Re: SDP
Tako je. Samo je Narod koji je ostao ovdje posvadjan,oni koji su vani se slažu dobro svi ancionalnosti i stranaka
- nemampojma0
#54214 Re: SDP
Govorio sam o zvanicnom dijelu Sdp-a...predsjednik, gen.sekretar, predsjednik GO i sl. Oni su spremni sa Sbb i Hdz-om uci u vlast, kao sto su na kantonima spremni sa ASDA, PDA, NIP i sl. Dakle, principijelnost se odnosi samo na jednu stranku.tranquil wrote:Treba biti pošten pa primjetiti kako je SDP trenutno podijeljen po ovom pitanju, i da isti ljudi koji su već ranije uvodili SDP u savez sa SDA i potpisivali kojekakve protokole o saradnji sa HDZ, sada opet guraju SDP u koaliciju sa SDA, DF, i sličnim izdajnicima. A zanimljivo je kako isti ti SDP-ovci pripadaju miljeu iz koga je osnivač DF-a iznikao, oni su ga stvorili i odgojili kao političara, tako da poklapanje tog dijela SDP-a sa DF-om nije baš neko iznenađenje.nemampojma0 wrote:Sdp bi trebao pokazati makar trunku morala i iskreno reci da nece samo sa Sda. Umotavanje price s nacionalnim strankama je providno, jer su jos prije par mjeseci kazali da Hdz nije problem, ali da sa Sda nece nikako. Pa je bila varijanta Sdp, Sbb i Hdz da tvore vlast. Vjerujem da su ti isti spremni stititi drzavu, kao sto su i '92.
Svi oni će lijepo sarađivati, samo kada podijele resore, bez obzira na svu retoriku i spaljivanja po karnevalima.
-
putokaz1
#54215 Re: SDP
PDA i SDA je isto
Nema u SDP principa,samo Damir ih ima i možda Jasmin
Nema u SDP principa,samo Damir ih ima i možda Jasmin
- bunk
#54216 Re: SDP
Ta principijelnost mora imati razumno objasnjenje da kazem opipljivo,izvan onog da je sda kriva za lose rezultate sdp na izborima 
-
putokaz1
#54217 Re: SDP
Za loš rezultat je kriv SDP
SAMOUVJERENOST
SAMOUVJERENOST
- nemampojma0
#54218 Re: SDP
Mantra da su PDA i SDA iste nikome nece promijeniti misljenje. Malo raspitati sto je Kukic izbacen iz Sda i s kim je igrao igre.
A da prihvatimo i to da su iste, zasto onda SDP pristaje na koaliciju sa PDA, a nikako sa SDA?
Zapleli se u lazima, pa to ti je
A da prihvatimo i to da su iste, zasto onda SDP pristaje na koaliciju sa PDA, a nikako sa SDA?
Zapleli se u lazima, pa to ti je
- Banksy
#54219 Re: SDP
Supruga Zlatka Lagumdžije zaposlena u Direkciji za evropske integracije BiH
na osnovu odluke Vijeća ministara BiH o odobravanju dodatnog zapošljavanja u Direkciji za evropske integracije
Lagumdžiji se, naime, već duže spočitava favoriziranje ulaska SDP-a u koaliciju sa SDA, iako on to javno negira.
- Styling
#54220 Re: SDP
A, sta je mlada po struci? Ima li kvalifikacije da se bavi ovim poslom?Banksy wrote:
na osnovu odluke Vijeća ministara BiH o odobravanju dodatnog zapošljavanja u Direkciji za evropske integracije
Lagumdžiji se, naime, već duže spočitava favoriziranje ulaska SDP-a u koaliciju sa SDA, iako on to javno negira.
- tranquil
#54221 Re: SDP
Bila je vlasnica i direktorica neke privatne agencije, ne sjećam se o čemu se radilo niti šta se sa tom agencijom desilo.Styling wrote:A, sta je mlada po struci? Ima li kvalifikacije da se bavi ovim poslom?Banksy wrote:
- Styling
#54222 Re: SDP
A, to znam. Znaci, propao privatluk ili mlada zeli da se osigura pozicijom? Mozda i ona puca na neku buducu poziciju u diplomatiji pa joj je ovo polazna tacka.tranquil wrote:Bila je vlasnica i direktorica neke privatne agencije, ne sjećam se o čemu se radilo niti šta se sa tom agencijom desilo.Styling wrote:
A, sta je mlada po struci? Ima li kvalifikacije da se bavi ovim poslom?
- Styling
#54223 Re: SDP
To znam. Je li to znaci da je propao privatluk ili je ovo dodatna gaza? Mozda joj j eovo polazna tazka za neku poziciju u diplomatiji u buducnosti.tranquil wrote:Bila je vlasnica i direktorica neke privatne agencije, ne sjećam se o čemu se radilo niti šta se sa tom agencijom desilo.Styling wrote: A, sta je mlada po struci? Ima li kvalifikacije da se bavi ovim poslom?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#54224 Re: SDP
iz SDP-a uskoro nastaje još jedna sranka
ujedinjenje ljevice u BiH je veća ubleha i od komunizma
ujedinjenje ljevice u BiH je veća ubleha i od komunizma
-
putokaz1
#54225 Re: SDP
SDP Ruralne Tuzel?JoseMujica wrote:iz SDP-a uskoro nastaje još jedna sranka