drugi profil wrote:Vidim da si dopisivao tekst.
Da, pucala je veza konstantno, i kad se nazove 1444 u roku od dva tri sata to prestane.
I tako svake sedmice. Mijenjao rutere, kupovao svoje, nista. Jbg. vidim nerviram se zbog vlastite ljenosti da nesto poduzmem.
Nazovem jedne zakazem, zatim nazovem druge, otkazem i eto.
Ne bih nikad ni pomenuo taj usrani ADSL bhtelekoma da nema trolova kao sto si ti i slicni koji zaebaju narod sa speedtestovima koje moze samo mali broj korisnika ovog provajdera imati.
I pri tom se prave da im to nije poznato.
Ono kontas li ti da ljudi znaju odlicno sta je i kako je i to nece promijeniti screenshot tvog speedtesta?
Ono jebote ne smiješ na temi BHtelekom od raznoraznih trolova napisati da si zadovoljan uslugom-smiješno..
Eto samo na BH telekomu puca veza i zastajkuje kod nekih korisnika usluge ( kažeš meni nešto a na osnovu svog primjera generaliziraš kako nešto ne valja ,a ja navodno po tebi generaliziram da valja kod mene lično ), drugi su avaj bajni i kod svih radi 100%.
Kad bi postavili neku statistiku vidjelo bi se ko ima najviše smetnji od provajdera...
Znam u mom mjestu da od oko 700 korisnika Telemah svakodnevno imaju do 50 intervencija na terenu i kaže monter da se ljudi žale i čak gube korisnike ne dobijaju nove...toliko o drugima
Ko ti je trol bolan imam VDSL internet oko 40/2,5 MB/s a skoro sam 800 metara od zadnjeg čvorišta.
I to nije trolanje to je istina