Ahahahahaha
Sta je ba ovo, Walking Dead uzivo iz Washingtona?
Naravno, ko ima dvije čiste to vidi i zna, ali stoki sitnog zuba se lako proda svaka pričaCrvena Tifoza wrote:Ovo meni smrdi na Dodik - Pavlović relaciju i pranje para u SAD. Kakva inaguracija, kakvi bakrači. Zvanice na ovakav događaj ne idu zamotane u šalove da se ne smrznu. Čitav dan bruje ko je šta obukao i ove dvije dođu kao da će paprike prodavati na Capitolu.![]()
Trči u SAD i spašavaj šta se spasiti može.
Za ovo treba puna ABHO oprema.Altair_SA wrote:Stavis joj kakav dzak na glavu i problem solvedFudo387 wrote:
Japanci su se dobrovljno javljali i zrtvovali da Fukoshimu popravljaju zarad visih ciljeva, jbg, sto se mora mora se.
Mada, ruku na srce, ove dvije su gore od Fukoshime.
Nema od toga nista.problemnatravunu wrote:Naravno, ko ima dvije čiste to vidi i zna, ali stoki sitnog zuba se lako proda svaka pričaCrvena Tifoza wrote:Ovo meni smrdi na Dodik - Pavlović relaciju i pranje para u SAD. Kakva inaguracija, kakvi bakrači. Zvanice na ovakav događaj ne idu zamotane u šalove da se ne smrznu. Čitav dan bruje ko je šta obukao i ove dvije dođu kao da će paprike prodavati na Capitolu.![]()
Trči u SAD i spašavaj šta se spasiti može.
Zenske traume sa Balkanskim krkanima,nazalost!vješalica wrote:ja zenturace u dodika jebote ko da je parastos a ne inauguracija
nihe ni cudo sto nas jebe u zdrav mozak
kad se ovakvi likovi sastave sa zenetinama nije ni cudo kad odemo u hendek
made_in_sarajevo wrote:https://www.washingtonpost.com/news/loc ... fd75cfbe81
Trump maksuz poslao pozivnicu u prvom safu da budu. Jos se satrase da ubjede da su pozvani tamo, nisu kupili
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
za mene je on Braveheartarchi_a wrote:Hrabro momčino, hrabroooo.Fudo387 wrote:
Hm, kad bi uslov bio ukidanje rs, bubno bi ih obe, threesome.
Zrtvovao bih se za cause...znam da bih poslije toga postao peder, al' haj' sad.
A pogotovo ovaj beskucnik sa kabanicom preko tintareIt_is_a_Leclerc wrote:Jeste, jeste.. I ova Kineskinja što se kesla u pozadini, a što ju je RTRS isjekao sa slike isto ima pozivnicu. To je kćerka kineskog premijera. I isto se onako obukla ko da je izašla do trafike da uzme dopunu i Domaćinski.
Poenta je da lik sa crne liste cestita preCedniku na inauguraciji.Zgoljo wrote:I ovaj klix ga zadaje nepotrebno,objavljuju ljudi da je Dodik poslao cestitku Trumpu i da se Zeljka selfijala u DC-u.
Koji bolan Dodik i koje pismo,pismo ce eventualno procitat pomocnik zamjenika podpredsjednika pododbora za Balkan.Pa ako oni to mogu prodat svojima nemojte bar vi nas yebavat.
Sad bi neki rekli klix je Baketov pa pisu po nalogu da talasaju ali ko normalan moze povjerovati u takvu pricu.
Znaci dragi klixše mi nismo šumnjaci i ne vrijedjajte nam inteligenciju.
Ovo ti je kada hoćeš da uštediš noćenje u hotelu pa te ubije vremenska razlika.Hemel wrote:
sta je ovo kruha ti...
Koga bi prije poveo u krevet slika lijevo ili desnoundefined007 wrote:![]()
![]()
![]()
Republika Srpska (RS) će se do kraja januara zadužiti za novih 45 miliona KM.
Kako bi osigurali sredstava za finansiranje budžetskih izdataka u ovoj godini, iz Ministarstva finansija RS-a su za 25. januar najavili prodaju obveznica u iznosu od 25 miliona KM, a pet dana kasnije i trezorskih zapisa vrijednih 20 miliona KM.
Kamatna stopa za obveznice je fiksna i to 3,25 posto na godišnjem nivou, a rok dospjeća je tri godine, dok je za trezorske 12 mjeseci.
Aukcije će biti održane na Banjalučkoj berzi 25. i 30. januara, a iz Ministarstva finansija RS-a su pozvali zainteresirane pravne i fizičke osobe da kupe ove dugoročne i kratkoročne hartije od vrijednosti RS-a.
Iz opozicije upozoravaju da je RS došla u situaciju da će ove godine gotovo polovina izvornih prihoda iz 2016. ići za otplatu zaduženja.
Prema projekcijama Vlade, iz budžeta Republike Srpske u 2017. godini bi trebalo vratiti 826 miliona KM duga, a u 2018. čak 967 miliona KM.
RS sredstva za finansiranje budžetskih rashoda zasad mora tražiti na domaćem tržištu, budući da je neizvjesno kada će biti održana sjednica Izvršnog odbora Međunarodnog monetarnog fonda na kojoj treba da bude razmatran pregled o povlačenju druge tranše kredita za BiH.
Ministar finansija RS-a Zoran Tegeltija je nedavno rekao da je taj bh.entitet izvršio svoje obaveze, ali da neke mjere iz dodatnog Pisma namjere MMF-u nisu ispunjene ni u Federaciji BiH, ni na nivou zajedničkih institucija BiH, zbog čega neće biti sjednice Izvršnog odbora MMF-a.

kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.6yka.com/novost/119791/dodik ... skoj-video

Ocekujem hitnu reakciju zvanicnog Zagreba i Mostara...skupljac_zeljeza wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.6yka.com/novost/119791/dodik ... skoj-video