Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije ovo loše. Uz ugovor 12/24 biraš dupli internet ili 10%/20% manju pretplatu.
Da li ako uzmes npr dupli internet u ovoj akciji na 2god gubis pravo na kupovinu telefona po povoljnim uslovima?
ne bi trebalo...ovo ti je kao neka dodatna usluga
btw.sta se ovo telekom trznuo u decembru...svaki dan neka nova "pogodnost",te nagradne igre,te popusti...te svasta nesto
ko je sa foruma sapnuo menadzmentu da korisnici odlaze,pa se menadzment trznuo malo
Nije ovo loše. Uz ugovor 12/24 biraš dupli internet ili 10%/20% manju pretplatu.
Da li ako uzmes npr dupli internet u ovoj akciji na 2god gubis pravo na kupovinu telefona po povoljnim uslovima?
btw.sta se ovo telekom trznuo u decembru...svaki dan neka nova "pogodnost",te nagradne igre,te popusti...te svasta nesto
ko je sa foruma sapnuo menadzmentu da korisnici odlaze,pa se menadzment trznuo malo
Menadžment se zaista trznuo ali da odlaze ne stoji baš
Koliko vremena prođe dok BonusPlus registruje bodove? Platio sam račun u petak, bodova još nema. A htio bih ih iskoristiti.
I da li mogu bodove iskoristiti na više brojeva uvezanih u Moj Izbor? Htio bih umanjiti sljedeći račun za 50 KM, a ostatak bodova da djeci na ultre dodam po 1 gb. Jel' može tako?
Laertes wrote:Koliko vremena prođe dok BonusPlus registruje bodove? Platio sam račun u petak, bodova još nema. A htio bih ih iskoristiti.
I da li mogu bodove iskoristiti na više brojeva uvezanih u Moj Izbor? Htio bih umanjiti sljedeći račun za 50 KM, a ostatak bodova da djeci na ultre dodam po 1 gb. Jel' može tako?
za svaku uslugu koju imaš aktiviraš određeni broj bodova i uslugu koja pokriva te bodove
zippoo87 wrote:
Laertes wrote:Koliko vremena prođe dok BonusPlus registruje bodove? Platio sam račun u petak, bodova još nema. A htio bih ih iskoristiti.
meni obicno dan dva. dosad sam 2 puta aktivirao bonus poene.
meni obicno dan dva. dosad sam 2 puta aktivirao bonus poene.
Ma ja čekao da skupim ovih 1667, ali ću imati i 150 viška.
zippoo87 wrote:
Misliš?
Pa dobro, ima tu i tamo ali na svakog odjavljenog ide u prosjeku 5-6 novih . Moja Tv uskoro prelazi 200 000 korisnika a kada bi se čitali postovi forumskih eksperata, ispada da je BHT pred stećajem .
TESLA_EDISON wrote:
Pa dobro, ima tu i tamo ali na svakog odjavljenog ide u prosjeku 5-6 novih . Moja Tv uskoro prelazi 200 000 korisnika a kada bi se čitali postovi forumskih eksperata, ispada da je BHT pred stećajem .
Volio bih da je tako, zaista... Ali ukoliko ne prorade na usluzi.... Čisto sumnjam...
Stvar je u tome da je nas dosta pod ugovorom i da baš ne možemo napustiti odmah. Međutim, konkurencija odmiče u pogledu programske tv ponude, i ako se ništa ne promijeni, nakon isteka ugovora prelazimo konkurenciji. Ne drage volje, ali...
vala to 5-6 novih mi je nesto previse za uslugu koja vec koliko 2 ili 3 godine tapka u mjestu. nikakvog pomaka za brzine interneta, tv kanale, na stanju opreme vise nema nego sto ima i slicno.
mali logosoft koji pokriva 3 ulice za 17,5KM 10/1 internet, licno testiran u Tibri na Stupu. Telekom ovu brzinu za 27KM nudi sa ovom akcijom oko 25KM izadje. dakle sad prica "pokriva 3 ulice jebo njih" to mozete sefovima telekoma prosipati, korisnike to ne zanima. korisnika zanima kao ova situacija, izvagale se dvije ponude gdje je trebao samo internet, pregledali se uslovi i izabrali logosoft. usput ova cijena logosofta je na 12 mjeseci,a telekom i telemach imaju samo na 24 mjeseca ako se hoce beneficije tipa dzaba modem, prikljucak 1KM i slicno.
ne zelim raspravu ko je mali, ko je veliki i ko krade bandere, zelim reci vrijeme pici, sve se mjenja na bolje ili na gore,a samo telekom vec godinama tapka u mjestu bez nekog znacajnog pomaka i zato mi je cudno da na jednog-dvojicu odlazecih korisnika dodje 5-6 novih.
na kraju krajeva ugasiti sve sto imam, ostaviti internet samo od bilo koga, to jest u tom trenutku najbolje i uzeti IPTV listu. dodje me isto para kao neki Duo paketi,a dobijem kanala sto bi ovamo placao haman 100KM mjesecno, sa prevodima. to je isto vec testirano na staroj instalaciji sa upaljena 2 stb-a, wifi na 2 laptopa i meni radi lista bez problema.
Laertes wrote:Stvar je u tome da je nas dosta pod ugovorom i da baš ne možemo napustiti odmah. Međutim, konkurencija odmiče u pogledu programske tv ponude, i ako se ništa ne promijeni, nakon isteka ugovora prelazimo konkurenciji. Ne drage volje, ali...
Kakve veze ima ugovor, ja prekinuo i prešao izmirio rata koliko imam za aparat i papa
drugi profil wrote:U naredne 3 godine max. ovo ide novom vlasniku. Ovi se toliko zaduzuju da bi ostali na vlasti da ce morati pristati na svaki uslov MMF-a.
Sad da se krene u privatizaciju ne može se sve završiti za 5-6 godina a ti bi ga za 3 prodao? MTEL u Srbiji se deset godina prodavao i niko ga nije htio. Nema od prodaje ništa.
Laertes wrote:Stvar je u tome da je nas dosta pod ugovorom i da baš ne možemo napustiti odmah. Međutim, konkurencija odmiče u pogledu programske tv ponude, i ako se ništa ne promijeni, nakon isteka ugovora prelazimo konkurenciji. Ne drage volje, ali...
Kakve veze ima ugovor, ja prekinuo i prešao izmirio rata koliko imam za aparat i papa
Prije par godina, kada sam zelio prekinuti, trazili su da izmirim sve racune do isteka ugovora i plus rate ako sam uzeo aparast.
Npr . ako ti je ostalo ugovora 10mjeseca, a mjesecni racun ti 20km , moras im platiti 200 km da bi prekinuo . E sad....kako je sada, ne znam
Prije par godina, kada sam zelio prekinuti, trazili su da izmirim sve racune do isteka ugovora i plus rate ako sam uzeo aparast.
Npr . ako ti je ostalo ugovora 10mjeseca, a mjesecni racun ti 20km , moras im platiti 200 km da bi prekinuo . E sad....kako je sada, ne znam
Boga mi, otišao u poslovnicu onu novu na AP i rekao da želim prekid ugovora, kaže teta imate aparat na rate reko nije problem, preostale rate i decembarski račun dolazi u januaru. Samo su me pitali za razlog i rekao prelazak na drugog operatera.
zateznistub wrote:
Boga mi, otišao u poslovnicu onu novu na AP i rekao da želim prekid ugovora, kaže teta imate aparat na rate reko nije problem, preostale rate i decembarski račun dolazi u januaru. Samo su me pitali za razlog i rekao prelazak na drugog operatera.
Ocigledno su promjenili pravila... Jer ja iz tog razloga (placanje racuna do kraja ugovora) nisam htio prekinuti pa sam ostavio dok nije istekao ugovor.
drugi profil wrote:U naredne 3 godine max. ovo ide novom vlasniku. Ovi se toliko zaduzuju da bi ostali na vlasti da ce morati pristati na svaki uslov MMF-a.
Sad da se krene u privatizaciju ne može se sve završiti za 5-6 godina a ti bi ga za 3 prodao? MTEL u Srbiji se deset godina prodavao i niko ga nije htio. Nema od prodaje ništa.
Due diligence se zavrsi za godinu. Samo je pitanje kad ce MMF zavrnuti ruku Vladi.
Postoji opasnost da niko nece htjeti da kupi BHT, to je tacno. Samo to valjda govori najbolje o predmetu prodaje.
Medjutim uvijek je samo pitanje cijene jer svaka roba ima svog kupca.
Kad se ruka dobro zavrne, na sve se uslove pristaje, a glad i imperativ za ostankom na vlasti su veliki!
Due diligence se zavrsi za godinu. Samo je pitanje kad ce MMF zavrnuti ruku Vladi.
Postoji opasnost da niko nece htjeti da kupi BHT, to je tacno. Samo to valjda govori najbolje o predmetu prodaje.
Medjutim uvijek je samo pitanje cijene jer svaka roba ima svog kupca.
Kad se ruka dobro zavrne, na sve se uslove pristaje, a glad i imperativ za ostankom na vlasti su veliki!
Ova tema je nastala 2009. i od tada pa do danas svi govore da se prodaje. To je skoro 9 godina šuplje priče. Ništa nema ni narednih 9 godina sigurno
Znam da će zbog toga maharadža skončati na aparatima ali tako je kako je