Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aida_Beba wrote: ↑06/12/2020 00:09
Jao ovog SDA-ovca iz Bugojna, čovjek prijeti ratom zato sto SDA nije pobijedila u Sarajevu, a dodirnih tacaka sa Sarajevom kao ja sa Pekingom
Aida_Beba wrote: ↑06/12/2020 19:56
Koldžo nakon svega ako ne završi sa optužnicom neće niko
Uzimalo se se čak i na paketima za socijalno ugrožene
socijala im je vazda najdraža bila....treba prečešljat šta se uzimalo na borcima i invalidima....u budžetu FBiH izdvajanja na toj stavci su preko 500 miliona godišnje, a na penzije i invalidnine ide nešto malo više od 200 miliona....u šta se svake godine skrši oko 300 miliona?
al kako se brukaju ovi iz kantonalne sda vidi se da ulojeni krmak i voxov mimdzija zahiragic pise ova saopcenja dok podguzne muhe ala Patton samo stave red emojia njihov red emojia je ekvivalentan njihovom iq
Nike af1 white wrote: ↑06/12/2020 21:32
al kako se brukaju ovi iz kantonalne sda vidi se da ulojeni krmak i voxov mimdzija zahiragic pise ova saopcenja dok podguzne muhe ala Patton samo stave red emojia njihov red emojia je ekvivalentan njihovom iq
Kad popuse opste izbore i ostane bez uhljebskog mjesta i topsa da vidimo kako ce se smijati
Zahiragic garant pise. Joj ko ce.skupstini docekati da vepar prsne za govornicom od intelekta i iskustva koji posjeduje, a onda da se cetvorka pogotovo Dino ispisa po njemu
Jao ovog SDA-ovca iz Bugojna, čovjek prijeti ratom zato sto SDA nije pobijedila u Sarajevu, a dodirnih tacaka sa Sarajevom kao ja sa Pekingom