*Ovo oko 30MB je mrska konkurencija.
Moderator: Benq

jel to nestalo pokloncica ja danas plati racun nista ne dobifusion_ba wrote:vidim sad dijele neke novogodisnje pokloncice, ja platio racun i dali mi 2 svescice, ukras za jelku sa logom bht i jos neke sitnice
šta ti je ovo đe pečatPitar sa Kariba wrote:To je nekad bilo 10+, ono kad nas je @ing obradov'o. Znalo i na 15 ići. Sad do 9 kad sve pogasim.
*Ovo oko 30MB je mrska konkurencija.
I ja sam jucer platio u ukupnoj vrjedmosti racune od 210 KM i dobio sam na poklon sarenu lazjoske wrote:jel to nestalo pokloncica ja danas plati racun nista ne dobifusion_ba wrote:vidim sad dijele neke novogodisnje pokloncice, ja platio racun i dali mi 2 svescice, ukras za jelku sa logom bht i jos neke sitnice![]()
![]()
toliko o poklonima
Gdje to,gentoo wrote:Dakle novo pravilo ako zelis kupiti uredjaj i isti kosta preko 1000KM da odma' na licu mjesta moras platiti prvu ratu i PDV
kakaljin wrote:Gdje to,gentoo wrote:Dakle novo pravilo ako zelis kupiti uredjaj i isti kosta preko 1000KM da odma' na licu mjesta moras platiti prvu ratu i PDV
uvjek je bilo sve dodje na prvom slijedecem racunu.
Ja sam uzeo 15.11 mobitel na rate prvu ratu i PDV sam platio kad mi je dosao racungentoo wrote:kakaljin wrote:Gdje to,gentoo wrote:Dakle novo pravilo ako zelis kupiti uredjaj i isti kosta preko 1000KM da odma' na licu mjesta moras platiti prvu ratu i PDV
uvjek je bilo sve dodje na prvom slijedecem racunu.
U Zenici u telecom centru.. Kao od 1.11.
Eto bilo bi dobro da se jave ovi upolseni da potvrde da je zaista tako.. ili sam im ja izgledao kao kriminalac pa da me skinu..
Ja sam uzeo 15.11 mobitel na rate prvu ratu i PDV sam platio kad mi je dosao racunREDDEVILS wrote: U Zenici u telecom centru.. Kao od 1.11.
Eto bilo bi dobro da se jave ovi upolseni da potvrde da je zaista tako.. ili sam im ja izgledao kao kriminalac pa da me skinu..
gentoo wrote:Ja sam uzeo 15.11 mobitel na rate prvu ratu i PDV sam platio kad mi je dosao racunREDDEVILS wrote: U Zenici u telecom centru.. Kao od 1.11.
760.70 KMREDDEVILS wrote:gentoo wrote:Ja sam uzeo 15.11 mobitel na rate prvu ratu i PDV sam platio kad mi je dosao racunREDDEVILS wrote: U Zenici u telecom centru.. Kao od 1.11.
Vrijednost mobitela preko 1000KM ?
Nema ni to logike , ako neko hoce telefon da uzme u svrhu preprodaje , zasto bi jedna rata i pdv bile prepreka , ako zna da ce za njega dobiti 2-3x vise para.. Ako uzima telefon od 1000KM , nadje musteriju za 700KM , plati ratu i pdv na licu mjesta i ostane mu sigurno 500KM u dzepu...gentoo wrote:Cuo sam se sa podrskom preko email-a i telefonom sa nekim iz Zenice.. Dakle zvanicno od 1. jeste ovo pravilo jer je "bilo previse zloupotreba kad su ovi skuplji telefoni u pitanju"
koji si to uzeo mobarelinho wrote:Uzeo telefon prije 7 dana u vrijednosti 1300 KM i nisu mi na licu mjesta naplatili prvu ratu i PDV već su mi rekli da će kao i uvijek doći uz naredni račun.
Pdv se uvijek placao uz prvi racun.arelinho wrote:Uzeo telefon prije 7 dana u vrijednosti 1300 KM i nisu mi na licu mjesta naplatili prvu ratu i PDV već su mi rekli da će kao i uvijek doći uz naredni račun.
Ne znam kakve veze pik ima. U telekomu nisu telefoni dzabaluka kao vani na manjim pretplata,a sverceri sumnjam da ce 100-200KM placati pretplate da bi uzeli mob za 1KM pa prodali na piku. I da jest tako to je mizerna cifra ljudi. Uostalom pretplatu placas, tuzis ga i cao, ali kako telekom razmislja nista me ne bi cudilogentoo wrote:Placao se dok niste poceli po PIK-u telefone prodavati i smatrati ovo beskamatnim kreditom od BHT![]()
Dakle ovo pravilo je od 1.12. ili je direkcija Zenica donjela neko svoje pravilo na nivou direkcije.. Zato sad kad treba, ovi uposlenici se ne javljaju
gentoo wrote:Placao se dok niste poceli po PIK-u telefone prodavati i smatrati ovo beskamatnim kreditom od BHT![]()
Dakle ovo pravilo je od 1.12. ili je direkcija Zenica donjela neko svoje pravilo na nivou direkcije.. Zato sad kad treba, ovi uposlenici se ne javljaju
Te odluke nisu u nadležnosti regionalnih direkcija. Ma ovo je klasična bomba, ništa od toga.noviclan wrote:gentoo wrote:Placao se dok niste poceli po PIK-u telefone prodavati i smatrati ovo beskamatnim kreditom od BHT![]()
ma moguce ipak je to zenica drugi kanton robijasi...