Demokratska fronta Željko Komšić
-
kluz franjo
#54027 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za građane BiH je Željko jednako koristan, kao Dragan za Hrvate BiH, Milorad za Srbe BiH i Bakir za Bošnjake BiH.
4 more years of Koalicija!

4 more years of Koalicija!
-
Lex77
#54028 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fašisti ga mrze kao Mesića.
Komšić je glavni neoborivi dokaz da ima Bosne.
-
kluz franjo
#54029 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Potpuno tačno.
Bez Komšića nema građanske BiH.
Baš kao što i bez Čovića nema zaštite Hrvata u BiH, bez Dodika Srba u BiH i Izetbegovića Bošnjaka u BiH.
I zato prave i iskrene patriote (građanske, hrvatske, srpske i bošnjačke) imaju svoj ispravan i jedini izbor.
4 more years patriotske koalicije! Nema stajanja!

Bez Komšića nema građanske BiH.
Baš kao što i bez Čovića nema zaštite Hrvata u BiH, bez Dodika Srba u BiH i Izetbegovića Bošnjaka u BiH.
I zato prave i iskrene patriote (građanske, hrvatske, srpske i bošnjačke) imaju svoj ispravan i jedini izbor.
4 more years patriotske koalicije! Nema stajanja!
- Point.
#54030 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bojana ili Željko. Izbor je vaš.
-
kluz franjo
#54031 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ništa Bo(r)jana ili Željko.
Jedini izbor za prave patriote je nastavak osmogodišnje DF i HDZ koalicije.
4 more years!

Jedini izbor za prave patriote je nastavak osmogodišnje DF i HDZ koalicije.
4 more years!
- Point.
#54032 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Al udavi lik ispranim foluškama. Nije dobro visiti ovoliko na temi starog/novog člana predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda ako ga prezireš.
4 more years ŽK.
4 more years ŽK.
-
kluz franjo
#54033 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo patriotski. Drugog izbora nema.
Ako Čović i HDZ uspiju skupiti 150 tisuća patriotskih, hrvatskih glasova za nastavak koalicije, onda Željkove građanske patriote moraju istoj doprinijeti sa barem 160 hiljada glasova.
Osam godina uspješnog koaliranja nije šala. A ni Željkove patriote nisu neke pičkice.
Bez 310 tisuća/hiljada pada koalicija DF/HDZ. To patriote svakako ne žele.
4 more years!

Ako Čović i HDZ uspiju skupiti 150 tisuća patriotskih, hrvatskih glasova za nastavak koalicije, onda Željkove građanske patriote moraju istoj doprinijeti sa barem 160 hiljada glasova.
Osam godina uspješnog koaliranja nije šala. A ni Željkove patriote nisu neke pičkice.
Bez 310 tisuća/hiljada pada koalicija DF/HDZ. To patriote svakako ne žele.
4 more years!
-
Messier
#54034 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A kao gradjanska drzava je drzava u kojoj se ne prebrojavaju krvna zrnca, nego se prebrojavaju potencijalni glasaci, na osnovu ideolosko etnickih i nacionalnih preferenci?
Sta je patriotizam uopste?
Sta je patriotizam uopste?
-
kluz franjo
#54035 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vrlo jednostavno.
Građanski patriotizam je ono što Željko kaže, a hrvatski patriotizam u BiH je ono što Dragan kaže.
Sve zajedno i bez prebrojavanja krvnih zrnaca je DF/HDZ građansko-hrvatska patriotska koalicija zadnjih 8 godina.
I zato 310 tisuća/hiljada glasova pravih patriota za nastavak uspješne koalicije.
4 more years!

Građanski patriotizam je ono što Željko kaže, a hrvatski patriotizam u BiH je ono što Dragan kaže.
Sve zajedno i bez prebrojavanja krvnih zrnaca je DF/HDZ građansko-hrvatska patriotska koalicija zadnjih 8 godina.
I zato 310 tisuća/hiljada glasova pravih patriota za nastavak uspješne koalicije.
4 more years!
-
Messier
#54036 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma gledaj, mene boli glava od te price.kluz franjo wrote: ↑02/09/2022 00:16 Vrlo jednostavno.
4 more years!
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad malo razmislis o tome, Dragan il Zeljko, ko na Primusu, Kemina raja boji se Hareta, boji se belaja.
Dvije bande koje koriste trenutni "polozaj zvijezda"..da ostvare dobit za sebe.
- dale cooper
#54037 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo Željkino "za građansku državu" me podsjeća na onu Haretovu "100% BiH". Bacanje floskulama...a u stvarnosti države sve manje...bilo kakve. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#54038 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi to ti za Borjanu
To mu je jedini adut.
A kad se sjetim koja je nada bio 2006.
To mu je jedini adut.
-
kluz franjo
#54039 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Izvini, ali nemoj mene mješati u svoje glavobolje i "Primuse".Messier wrote: ↑02/09/2022 00:23Ma gledaj, mene boli glava od te price.kluz franjo wrote: ↑02/09/2022 00:16 Vrlo jednostavno.
4 more years!
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad malo razmislis o tome, Dragan il Zeljko, ko na Primusu, Kemina raja boji se Hareta, boji se belaja.
Dvije bande koje koriste trenutni "polozaj zvijezda"..da ostvare dobit za sebe.
Ja sam odavno označen kao "slab i nikakav patriota" po mjeri koalicionih partnera Željko/Milorad/Bakir/Dragan.
Tako da...
Ja ovdje samo pružam punu podršku svim patriotama (građanskim, hrvatskim, bošnjačkim, srpskim) da nastave svoju uspješnu koaliciju DF/HDZ/SDA/SNSD.
Niko se nije o svojima pobrinuo kao oni.
4 more years i ni godine manje!
- Ozimician
#54040 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moje mišljenje je zapravo da je HDZ stvorio Željka Komšića - kako bi imao barem jedan razlog za kmečanje (jer od svih hrvatskih pozicija, jedinu koju ne drži HDZ je Predsjedništvo BiH).
>>> Ljudi slabo pamte, to je ovdje glavni problem. <<<
Sjetite se da je Željko Komšić već postao zaboravljen igrač, na prošlim izborima je dobio značajno manje glasova nego na pretprošlim (2014 -stranka DF).
DF kao stranku svu već svi ismijavali, a Željka Komšića nazivali ublehašom, alkosom, demagogom - što sve skupa nije daleko od istine.
U predsjedništvo je u međuvremenu zasjeo Dragan Čović i šta je napravio pri tome - krenuo u aktivno rušenje BiH, otišao hladno na proslavu 9. januara i otvoreno stao na stranu RS-a i Dodika, i to baš u izbornoj godini + mnogo drugih poteza kontra države BiH.
Tada je Željko Komšić ponovo uskrsnuo i jednostavno je narod glasao za njega iz namjere suprotstavljanju aktivnom rušenju države od strane Čovića i HDZ-a. Tačno je to da ŽK nije uradio mnogo, ali on je zapravo i svojim "neradom" mnogo uradio - jer zar neko ko zaista iskreno voli ovu državu misli da bi u ovako turbulentnim vremenima bilo bolje da na mjestu ŽK-a sjedi DČ ?
Oni koji misle da će se izborom HDZ-ovog kandidata "relaksirati odnosi" u BiH - treba samo podsjetiti na period 2014-2018 god.
Ali ljudi slabo pamte.
Sjetite se da je Željko Komšić već postao zaboravljen igrač, na prošlim izborima je dobio značajno manje glasova nego na pretprošlim (2014 -stranka DF).
DF kao stranku svu već svi ismijavali, a Željka Komšića nazivali ublehašom, alkosom, demagogom - što sve skupa nije daleko od istine.
U predsjedništvo je u međuvremenu zasjeo Dragan Čović i šta je napravio pri tome - krenuo u aktivno rušenje BiH, otišao hladno na proslavu 9. januara i otvoreno stao na stranu RS-a i Dodika, i to baš u izbornoj godini + mnogo drugih poteza kontra države BiH.
Tada je Željko Komšić ponovo uskrsnuo i jednostavno je narod glasao za njega iz namjere suprotstavljanju aktivnom rušenju države od strane Čovića i HDZ-a. Tačno je to da ŽK nije uradio mnogo, ali on je zapravo i svojim "neradom" mnogo uradio - jer zar neko ko zaista iskreno voli ovu državu misli da bi u ovako turbulentnim vremenima bilo bolje da na mjestu ŽK-a sjedi DČ ?
Oni koji misle da će se izborom HDZ-ovog kandidata "relaksirati odnosi" u BiH - treba samo podsjetiti na period 2014-2018 god.
Ali ljudi slabo pamte.
- dale cooper
#54041 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam._BataZiv_0809 wrote: ↑02/09/2022 00:32 Jesi to ti za Borjanu![]()
To mu je jedini adut.
I on i Hare su obećavali nešto što ne mogu isporučiti. Kamo sreće da mogu.
- drug_profi
#54042 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam se nadao da ce se drzavnicki najaviti Zelenskom i otici u Kijev, obici liniju fronta i objasniti Ukrajinskom narodu da smo im saveznici, ali da moramo da se pravimo neutralni.
E to bi se recimo meni svidjelo, jer su to poeni za drzavu, za NATO, za slobodan svijet. Nesto u mandatu uradio sto je popravilo imidz BiH.
A ove suplje, sto se bacaju ovdje, to je jeftino. Ne mora ni iz kuce izaci, a kamoli osluskivati ima li gdje koji Iskander ili Kalibr.
Jer se građanska BiH, kao i 100% BiH se ne prave politikom i u parlamentima.
One se gospodo mogu napraviti samo tenkovima.
Posto ja ni kod Hareta, a ni Zeljka ne vidim oklopne divizije, onda procjenjujem da je to veliki supljak.
Ali eto mozda vi bolje vidite.
E to bi se recimo meni svidjelo, jer su to poeni za drzavu, za NATO, za slobodan svijet. Nesto u mandatu uradio sto je popravilo imidz BiH.
A ove suplje, sto se bacaju ovdje, to je jeftino. Ne mora ni iz kuce izaci, a kamoli osluskivati ima li gdje koji Iskander ili Kalibr.
Jer se građanska BiH, kao i 100% BiH se ne prave politikom i u parlamentima.
One se gospodo mogu napraviti samo tenkovima.
Posto ja ni kod Hareta, a ni Zeljka ne vidim oklopne divizije, onda procjenjujem da je to veliki supljak.
Ali eto mozda vi bolje vidite.
-
kluz franjo
#54043 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo to.Ozimician wrote: ↑02/09/2022 00:37 Moje mišljenje je zapravo da je HDZ stvorio Željka Komšića - kako bi imao barem jedan razlog za kmečanje (jer od svih hrvatskih pozicija, jedinu koju ne drži HDZ je Predsjedništvo BiH).
Ali ljudi slabo pamte.
Koalicija HDZ/DF je bila i kada je Čović bio u Predsjedništvu, a i kada je Željko došao tamo. Istina.
Čović svojim "radom", a Komšić svojim "neradom" su opravdali patriotsku koaliciju.
Grehota da ne nastave.
Nakon 8 godina iste građansko-hrvatske patriote nemaju drugog izbora.
150 tisuća za HDZ i 160 hiljada za DF za nastavak.
4 more years!
- Ozimician
#54044 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nažalost, ali tako je. Bolje opcije nemamo. DF svakako ide u vlast, za HDZ se još ne zna (na predstojećim izborima).kluz franjo wrote: ↑02/09/2022 00:45Upravo to.Ozimician wrote: ↑02/09/2022 00:37 Moje mišljenje je zapravo da je HDZ stvorio Željka Komšića - kako bi imao barem jedan razlog za kmečanje (jer od svih hrvatskih pozicija, jedinu koju ne drži HDZ je Predsjedništvo BiH).
Ali ljudi slabo pamte.
Koalicija HDZ/DF je bila i kada je Čović bio u Predsjedništvu, a i kada je Željko došao tamo. Istina.
Čović svojim "radom", a Komšić svojim "neradom" su opravdali patriotsku koaliciju.
Grehota da ne nastave.
4 more years!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
kluz franjo
#54045 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možda ti i ja ne znamo.Ozimician wrote: ↑02/09/2022 00:48Nažalost, ali tako je. Bolje opcije nemamo. DF svakako ide u vlast, za HDZ se još ne zna (na predstojećim izborima).kluz franjo wrote: ↑02/09/2022 00:45
Upravo to.
Grehota da ne nastave.
4 more years!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željko i Dragan znaju.
Isto kao i zadnjih 8 godina.
Komšić i Čović siti, a patriote na broju 310K.
-
asker
#54046 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Toliko palamudjenja a izbor jednostavan, Borjana ili Zeljko.
Zlatni Ljiljan ili svalerka Gonica Robova?
Dilema.
Kod mene toga nema, hodza nam je dao jasne upute na Dzumi neki dan, Utorak je bio.
Znaci Four More Years!!!

Zlatni Ljiljan ili svalerka Gonica Robova?
Dilema.
Kod mene toga nema, hodza nam je dao jasne upute na Dzumi neki dan, Utorak je bio.
Znaci Four More Years!!!
- Ozimician
#54047 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo sad vidim da ostavljaš isti tekst u više postova - nek moderacija odluči da li je ovo trollanje teme...kluz franjo wrote: ↑02/09/2022 00:52Možda ti i ja ne znamo.
Željko i Dragan znaju.
![]()
![]()
![]()
![]()
LP
-
saabsa
#54048 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neće ljudi da ih HDZ ustaše tuku po ulici kao Slavu Lukića...Black swan wrote: ↑01/09/2022 20:07Nije bitno sta ja pisem
Vazno je da gradjanska opcija nema nikog mladjeg od franje topica koji je penzioner i ne smije u politiku
Nece niko vise u vrzino kolo ni za kakve pare
Vise se na baustelu zaradi u njemackoj za pola godine nego za mandat
Nije vise niko lud nije 2006.
-
kluz franjo
#54049 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bravo asker, majstore! Samo patriotski!
8 godina patriotske koalicije je malo.
4 more years!

8 godina patriotske koalicije je malo.
4 more years!
-
kluz franjo
#54050 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije problem. Evo ja ću se sam prijaviti.Ozimician wrote: ↑02/09/2022 00:54Evo sad vidim da ostavljaš isti tekst u više postova - nek moderacija odluči da li je ovo trollanje teme...kluz franjo wrote: ↑02/09/2022 00:52
Možda ti i ja ne znamo.
Željko i Dragan znaju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LP
Draga moderacijo @Bloo , trolam li temu DF-ŽK ako podsjećam forumaše na uspješnu, osmogodišnju koaliciju DF/HDZ i pozivam patriotske snage da nastave glasati za iste.
Barem u sljedećih 4 more years.