BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
pepeljara

#54001 Re: BHTelecom All About

Post by pepeljara »

jarobot wrote:
Del_Boy1 wrote:Image
Ima još :
100 BODOVA → Moj mSURF 500 MB
124 BODA → Moja TV Snimalica - paket 10
117 BODOVA → Moja TV Multiscreen
39 BODOVA → Moja web TV (postpaid princip)
i ......
Treba čitati

Opet ti citaj, u pitanju je pretplata. Kad pitam lika na 1444 na sta se moze potrositi 2.5 KM, kaze ni nasta.

Eto nadji mi ti na sta mogu potrositi, skidam kapu (pretplata)
pepeljara

#54002 Re: BHTelecom All About

Post by pepeljara »

zippoo87 wrote:haha cuj to
meni jos nije dosao racun za novembar...

a izgleda,da ce oni uskoro placati promotere po mjestima da im pokusaju prodati uslugu,kao sto je telemach radio,kada tek dodje u novo mjesto

mozes skinuti racun sa bhtelecom stranice, tako ja i platim 6og odmah :)
zippoo87

#54003 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

pepeljara wrote:
zippoo87 wrote:haha cuj to
meni jos nije dosao racun za novembar...

a izgleda,da ce oni uskoro placati promotere po mjestima da im pokusaju prodati uslugu,kao sto je telemach radio,kada tek dodje u novo mjesto

mozes skinuti racun sa bhtelecom stranice, tako ja i platim 6og odmah :)
pa preko eposte primam racun 2 godine ali nije mi jos dosao
meni dodje oko 10-11. a nekada i koji dan kasnije
jarobot

#54004 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

pepeljara wrote:
jarobot wrote:
Del_Boy1 wrote:Image
Ima još :
100 BODOVA → Moj mSURF 500 MB
124 BODA → Moja TV Snimalica - paket 10
117 BODOVA → Moja TV Multiscreen
39 BODOVA → Moja web TV (postpaid princip)
i ......
Treba čitati

Opet ti citaj, u pitanju je pretplata. Kad pitam lika na 1444 na sta se moze potrositi 2.5 KM, kaze ni nasta.

Eto nadji mi ti na sta mogu potrositi, skidam kapu (pretplata)
Ne pitaj ga za 2.5 km nego vidi koliko bodova imaš vidi u šta ti se uklapa i reci recimo ' lmam 117 bodova i hoću da ih aktiviram za to i to.
Šta si se ufatio 2.5 km ko pjan plota . Ne skupljaš km nego bodove i trošiš bodove po tabeli koju imaš na stranici prema usluzi koju koristiš.
Npr ja sa potrošio 677 bodova za 20 km i ostalo mi nešto preko 200 bodova. Sad čekam račun da platim i vjerijatno ću imati još za 10 km .
kemox

#54005 Re: BHTelecom All About

Post by kemox »

Štopa li još nekome moja web tv kad se gleda premijer liga. Nemoguće je gledati
Laertes

#54006 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

Ja cijeli dan uopće nemam Moje TV. Uredno prijavio na 1444, niko qrcom nije mako.. Dočekaće Laertes kraj ugovora...
zippoo87

#54007 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

kemox wrote:Štopa li još nekome moja web tv kad se gleda premijer liga. Nemoguće je gledati
nisam gledao utakmicu ali meni nista ne steka
irac300

#54008 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

kemox wrote:Štopa li još nekome moja web tv kad se gleda premijer liga. Nemoguće je gledati
Meni inače odlično radi osim kada pušu jaki vjetrovi. Evo pred veče poče puhati olujni jugo i na nekim kanalima trzucka slika.
zrakomlat

#54009 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

Možda je do lige :D program u skladu s istom
sencobih

#54010 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Ako je danas to bilo na bht 1 i meni je zastajala slika, kad se prenos tekme završio prestalo je
kemox

#54011 Re: BHTelecom All About

Post by kemox »

sencobih wrote:
Ako je danas to bilo na bht 1 i meni je zastajala slika, kad se prenos tekme završio prestalo je
Isto tako kad završi prenos ne štopa. Niđe veze
soul_eclipse

#54012 Re: BHTelecom All About

Post by soul_eclipse »

Zna li neko ima li jos ona opcija kada ti istekne kredit da ga produzis,ako ima moze li neko napisati kako ??? hvala
Del_Boy1

#54013 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

soul_eclipse wrote:Zna li neko ima li jos ona opcija kada ti istekne kredit da ga produzis,ako ima moze li neko napisati kako ??? hvala
Dopuniš sa minimalno 2 KM i samo se produži. :D
Šalim se malo, ukucaj *110# i tu imaš opciju produženja vremena za 7 dana koje košta 0.5 KM. To možeš koristit jednom u 60 dana ako u međuvremenu nisi dopunjavao kredit.
Mega Man X

#54014 Re: BHTelecom All About

Post by Mega Man X »

Dobra je ona stvar 200 minuta, 200 SMS što traje po 7 dana.

Međutim, jutros ja da opet ukucam da mi traje još 7 dana, javi mi da nemam dovoljno sredstava na računu ??? :-)
A imam i više nego što traži za aktivaciju.

Je li moguće da ima limit koliko možeš imat aktivacija ili je do njih nešta?
Cossack

#54015 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

zippoo87

#54016 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

niko ne spominje nove popuste i pogodnosti za nove i postojece korisnike :D
dobro dodje sta god je dodatno,samo ovo sigurno nece privuci ni nove korisnike ni zadrzati postojece
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M564ce25e87b.html

Početak je decembra i sa dolaskom zime stižu i zimski darovi za naše korisnike. Darujemo Vam popuste, novčane bonuse, bonuse za razgovore, promotivne cijene od samo 1KM, i još mnogo toga.

Akcija „Stigli su zimski darovi...“ traje 60 dana, što je sasvim dovoljno da odaberete najbolji dar za sebe. Bilo da ste novi ili postojeći korisnik, u periodu od 11.12.2017. godine do 08.02.2018. godine, iskoristite pogodnosti koje Vam nudimo. Izbor je na Vama.

FIKSNA TELEFONSKA USLUGA

Postanite korisnik fiksne telefonske usluge po promotivnoj cijeni instalacije priključka za 1 KM i uz ugovor u trajanju od 24 mjeseca za Osnovni paket odaberite svoj dar:

mjesečni bonus* od 5 KM (sa PDV-om) na jednom odabranom Ultra bonus računu, kojeg možete koristiti za pozive i poruke u mreži BH Telecoma, ili
100 minuta mjesečno za pozive prema brojevima mobilne mreže BH Telecoma u toku trajanja ugovora, ili
40% popusta na cijenu mjesečne naknade paketa u toku trajanja ugovora.

Postojeći korisnici Osnovnog paketa fiksne telefonske usluge uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca mogu odabrati svoj dar:

mjesečni bonus* od 5 KM (sa PDV-om) na jednom odabranom Ultra bonus računu, koji se može koristiti za pozive i poruke u mreži BH Telecoma, ili
100 minuta mjesečno za pozive prema brojevima mobilne mreže BH Telecoma u toku trajanja ugovora ili
20% popusta na cijenu mjesečne naknade paketa i 50 minuta mjesečno za pozive prema brojevima mobilne mreže BH Telecoma, u toku trajanja ugovora.

xDSL PRISTUP INTERNET MREŽI

Postanite korisnik xDSL pristupa internet mreži po promotivnoj cijeni instalacije priključka za 1 KM i uz ugovor u trajanju od 24 mjeseca odaberite svoj dar:

mjesečni bonus* od 5 KM (sa PDV-om) na jednom odabranom Ultra bonus računu, kojeg možete koristiti za pozive i poruke u mreži BH Telecoma (vrijedi za pakete: netFlat5, netFlat10, netFlat20, netFlat50 i netFlat100) ili
15% popusta na cijenu mjesečne naknade korištenog paketa u toku trajanja ugovora (vrijedi za pakete: netFlat5, netFlat10, netFlat20, netFlat50 i netFlat100).

Postojeći korisnici xDSL paketa koji produže ugovor u novom trajanju od 24 mjeseca, mogu odabrati jedan od sljedećih darova:

mjesečni bonus* od 5 KM (sa PDV-om) na jednom odabranom Ultra bonus računu, kojeg možete koristiti za pozive i poruke u mreži BH Telecoma (vrijedi za pakete: netFlat5, netFlat10, netFlat20, netFlat50 i netFlat100) ili
15% popusta na cijenu mjesečne naknade korištenog paketa u toku trajanja ugovora (vrijedi za pakete: netFlat5, netFlat10, netFlat20, netFlat50 i netFlat100).

Postojeći korisnici xDSL paketa koji se odluče za korištenje većeg paketa (paketa veće cjenovne vrijednosti) u trajanju od 24 mjeseca, imaju pravo na odabir specijalnog dara:

25% popusta na cijenu mjesečne naknade paketa u toku trajanja ugovora

NAPOMENA: Ultra bonus račun se dopunjava automatski svakog mjeseca, uz uslov da je osnovni Ultra račun aktivan. O dopuni Ultra bonus računa će korisnik biti obaviješten prijemom SMS poruke. Stanje potrošnje Ultra bonus računa po osnovu akcije „Stigli su zimski darovi...“ se može provjeriti pozivom koda *106*8#.

MOJA TV

Postanite korisnik moja TV multimedijalnih paketa BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full po promotivnoj cijeni instalacije priključka za 1 KM i uz ugovor u trajanju od 24 mjeseca odaberite svoj dar:

popust u maksimalnom iznosu do 120 KM (sa PDV-om), na cijenu mjesečne naknade osnovnog paketa u toku trajanja ugovora, i to:
50 KM sa PDV za MojaTV BH Phone
70 KM sa PDV za MojaTV Phone
80 KM sa PDV za MojaTV Net
120 KM sa PDV za MojaTV Full, ili
50% popusta na cijenu mjesečne naknade osnovnog paketa tokom prva 2 mjeseca korištenja i BESPLATNO korištenje TV usluge na jednom dodatnom TV aparatu/ prijemniku (dodatni STB uređaj), tokom prvih 12 mjeseci, ili
50% popusta na cijenu mjesečne naknade osnovnog paketa tokom prva 2 mjeseca korištenja i BESPLATNO korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži – Paket 100, tokom prvih 6 mjeseci ugovornog odnosa.

Za postojeće korisnike koji koriste MojaTV BH Phone, MojaTV Phone, MojaTV Net ili MojaTV Full paket, kojima je istekao prethodni ugovor, a koji u toku trajanja akcije potpišu novi ugovor na 24 mjeseca, omogućeno je:

BESPLATNO korištenje TV usluge na jednom dodatnom TV aparatu/ prijemniku (dodatni STB uređaj) u toku trajanja ugovora od 24 mjeseca, ili
besplatno korištenje Dodatnog paketa za pozive prema BH Mobile mreži - Paket 100, tokom prvih 12 mjeseci ugovora, ili
popust u maksimalnom iznosu do 120 KM (sa PDV-om) na cijenu mjesečne naknade osnovnog paketa u toku trajanja ugovora, odnosno u sljedećim iznosima:
50 KM sa PDV za MojaTV BH Phone
70 KM sa PDV za MojaTV Phone
80 KM sa PDV za MojaTV Net
120 KM sa PDV za MojaTV Full.

U toku trajanja akcije, svi korisnici (fizička i pravna lica) koji podnesu zahtjev za korištenje usluga: fiksni telefonski priključak, xDSL pristup Internet mreži, moja TV ili L.net ostvaruju pravo na instalaciju priključka po promotivnoj cijeni od 1 KM, bez obzira na odabrano vrijeme trajanja ugovora. Ostale pogodnosti vrijede za fizička lica, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Detaljne informacije o statusu vašeg trenutnog ugovora ili uslovima za priključenje nove usluge možete saznati posjetom naših prodajnih mjesta ili pozivom na 1444.

Dobrodošli!
11.12.2017
escobar__

#54017 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ma jebeš njihove akcije i popuste.
papebih

#54018 Re: BHTelecom All About

Post by papebih »

A sta kazes na ponudu, potpisises ugovor na postpaid bhmobile i dobijes dupli internet ili ako ti ne treba internet 10% manju pretplatu na godinu, odnosno 20% manju na dvije godine? Je li i to za jebanja ili mozete nekad priznat nesto dobro od bh telecoma?
drug_profi

#54019 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Nista za BHmobile korisnike. Moras uzeti i vezati se za neku od nepotrebnih ili lošijih usluga da dobiješ nešto.
Biti korisnik BHmobile broja duže od decenije ne nosi nikakav benefit. Dapače trebamo biti sretni i ponosni što imamo to pravo.
escobar__

#54020 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

papebih wrote:A sta kazes na ponudu, potpisises ugovor na postpaid bhmobile i dobijes dupli internet ili ako ti ne treba internet 10% manju pretplatu na godinu, odnosno 20% manju na dvije godine? Je li i to za jebanja ili mozete nekad priznat nesto dobro od bh telecoma?
Osvrnuo se na ovu iznad, za tu tvoju i ne znam, a dobra je stvar.
Cossack

#54021 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

drugi profil wrote:Nista za BHmobile korisnike. Moras uzeti i vezati se za neku od nepotrebnih ili lošijih usluga da dobiješ nešto.
Biti korisnik BHmobile broja duže od decenije ne nosi nikakav benefit. Dapače trebamo biti sretni i ponosni što imamo to pravo.
Imaš bonus plus program. Po meni dobra stvar. Za sada sam račun smanjio za 10 KM i uzeo dodatnih 1Gb interneta na pretplati.
Tesla Edison

#54022 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

Izbor popust na pretplatu ili dupli bonus interneta je odlična stvar. Samo mi nisu jasni ovi koji govore da je problem vezanje ugovorom. Neka mi navedu jednog jedinog operatera u svijetu gdje imaš ovakve pogodnosti a ne potpisuješ obavezno trajanje ugovora?
drug_profi

#54023 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

TESLA_EDISON wrote:Izbor popust na pretplatu ili dupli bonus interneta je odlična stvar. Samo mi nisu jasni ovi koji govore da je problem vezanje ugovorom. Neka mi navedu jednog jedinog operatera u svijetu gdje imaš ovakve pogodnosti a ne potpisuješ obavezno trajanje ugovora?
Ne nađoh tu ponudu. Može li link ili copy/paste pošto im je stranica smušena.
drug_profi

#54024 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Cossack wrote:
drugi profil wrote:Nista za BHmobile korisnike. Moras uzeti i vezati se za neku od nepotrebnih ili lošijih usluga da dobiješ nešto.
Imaš bonus plus program. Po meni dobra stvar. Za sada sam račun smanjio za 10 KM i uzeo dodatnih 1Gb interneta na pretplati.
Pokušao sam se registrovati jedno 200 puta i njihov šugavi portal mi ne da. Izvinjavamo se došlo je do greške pokušajte kasnije.
Odustao na kraju.
Mislim šta dobiješ za mM15?
Muuky

#54025 Re: BHTelecom All About

Post by Muuky »

Prošli mjesec sam aktivirao da mi se umanji račun za 667 bodova tj. 20 km ... došao mi je račun piše - 15 km
a npr dns sam aktivirao za 167 bodova umanjenje za 5 km , i 134 boda za dokup interneta ?
Samo ne kontam kako su našli 134 za dokup neta msurf 500 minimalno je 100 bodova , i ostalo mi je jos 2,83 boda

Neko da pojasnii ???
Locked