Čitam da Barça neçe da plati Santosu taj bonus, jer Neymara nije kupio klub nego je on sam sebi otkupio ugovor.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#54001 Re: FC Barcelona
Jel konačno PSG ovim transferom Neymara konačno dohakao onom fifinom pravilu da matični klub dobija određen procenat nakon svakog transfera, ako igrač prođe mlade kategorije kluba?
Čitam da Barça neçe da plati Santosu taj bonus, jer Neymara nije kupio klub nego je on sam sebi otkupio ugovor.
- Tito_i_Partija
#54002 Re: FC Barcelona
Dortmund trazi sto miliona za Osmana. Ovo je bas ono o cemu smo pricali...kad svi znaju da Barcelona ima love i da je ocajna za pojacanjima, eh hajmo ih onda ogulit' do kraja.
Cuj sto miliona za onoga...bjezi ba, jebo ovaj fudbal vise.
- vicious
#54003 Re: FC Barcelona
Sta mislis, bi li bili raspolozeni da uzmu Durma za jedno 50?Tito_i_Partija wrote:Dortmund trazi sto miliona za Osmana. Ovo je bas ono o cemu smo pricali...kad svi znaju da Barcelona ima love i da je ocajna za pojacanjima, eh hajmo ih onda ogulit' do kraja.![]()
- AmiĐa_Idriz
#54004 Re: FC Barcelona
UpdateAmiĐa_Idriz wrote:Isto i Englezi kazu. Porucili su im nakon prve ponude da ne gube vrijeme. 222m od Neymara na stol da stave opet ga nece pustiti.skenderija04 wrote: Balaguer, Katalonac koji poznaje stvari i koji zivi i radi u Engleskoj kaze da ih Liverpool nece ni primiti.
U Liverpoolu uopste nisu ni upoznati za bilo kakav sastanak. Prva ponuda koje je odbijena je bio i ostao jedini kontakt izmedju klibiva po pitanju Coutinha.
-
LSD
#54005 Re: FC Barcelona
Ima li tog Kutinja više, yebo ih otac onaj brazilski pohlepni.
Prije ce se krava oteliti, nego levati nekoga dovesti....nesretnici nanijetili da odmah spisakaju sve pare od Neymara, sva sreca pa ih ovi iz Dortmunda i Liverpoola odbijaju.
Prije ce se krava oteliti, nego levati nekoga dovesti....nesretnici nanijetili da odmah spisakaju sve pare od Neymara, sva sreca pa ih ovi iz Dortmunda i Liverpoola odbijaju.
- Tito_i_Partija
#54006 Re: FC Barcelona
Ja mislim da bi ga ti licno upakov'o, svez'o masnu, i doveo ga u Barcelonu ako treba.vicious wrote:Sta mislis, bi li bili raspolozeni da uzmu Durma za jedno 50?Tito_i_Partija wrote:Dortmund trazi sto miliona za Osmana. Ovo je bas ono o cemu smo pricali...kad svi znaju da Barcelona ima love i da je ocajna za pojacanjima, eh hajmo ih onda ogulit' do kraja.![]()
-
alpha_lex
#54007 Re: FC Barcelona
I gotovo je..
Dembele je novi igrač Barce

Dembele je novi igrač Barce
- NajdraziVodjaa
#54008 Re: FC Barcelona
Ne zna se sta je smijesnije sto ce ovi da istresu 100+ miliona za Coutinha ili onaj Liverpool sto ga kao ne da
Jebote taj Coutinho je macak u vreci, totalno nekonstantan lik koji se jos za bonus cesto ozlijedjuje, ni kad je u najboljoj formi nije level Neymara tako da ne znam zasto im je frka toliko njega dovesti? Bolje im je da sve istresu na Dybalu ili da dovedu Di Mariu nego da dovode Coutinha...
Sad kad malo bolje razmislim znam zasto Liverpool nece da proda Coutinha...pa koliko god para da dobiju oni ne mogu nikoga dovesti jer nijedan bolji igrac uopste i ne zeli u Liverpool za bilo kakve pare tako da je njima Coutinho najbolje sto mogu imati...
Sad kad malo bolje razmislim znam zasto Liverpool nece da proda Coutinha...pa koliko god para da dobiju oni ne mogu nikoga dovesti jer nijedan bolji igrac uopste i ne zeli u Liverpool za bilo kakve pare tako da je njima Coutinho najbolje sto mogu imati...
-
channel10
#54009 Re: FC Barcelona
Koliko su ga platili?alpha_lex wrote:I gotovo je..
Dembele je novi igrač Barce![]()
-
alpha_lex
#54010 Re: FC Barcelona
Pojedini pišu da će transfer iznositi oko 120-150 milionachannel10 wrote:Koliko su ga platili?alpha_lex wrote:I gotovo je..
Dembele je novi igrač Barce![]()
-
LSD
#54011 Re: FC Barcelona
Pa ni Osman Dembele nije ništa manji "mačak u vreci" od KutinjaNajdraziVodjaa wrote:Ne zna se sta je smijesnije sto ce ovi da istresu 100+ miliona za Coutinha ili onaj Liverpool sto ga kao ne daJebote taj Coutinho je macak u vreci, totalno nekonstantan lik koji se jos za bonus cesto ozlijedjuje, ni kad je u najboljoj formi nije level Neymara tako da ne znam zasto im je frka toliko njega dovesti? Bolje im je da sve istresu na Dybalu ili da dovedu Di Mariu nego da dovode Coutinha...
Niti jedan nece moci zamjeniti Neymara.
Ma levati se žele oprati pred navijacima za gubitak Neymara, pa sad se rezletili po evropi, udaraju na ogradu Dortmunda nude pare, idu u Liverpool, sve ce pare potrošiti samo da ih dovedu i ostanu u svojim foteljama. Brukaju se totalno, a i Barcu kao klub.
A što je najsmiješnije ovi odbijaju ponude od 100 miliona za te igrace
Last edited by LSD on 08/08/2017 18:10, edited 1 time in total.
-
channel10
#54012 Re: FC Barcelona
Jbt jesu li oni normalni? Ludi su ako ga plate više od 50 miliona.
- NajdraziVodjaa
#54013 Re: FC Barcelona
Dembele je jos gori izbor, mlad igrac kojeg jos moras cekati i pitanje je kakav ce uopste biti u jacoj ligi i pod 5 puta vecim pritiskom, Coutinho bar ima iskustvo i ima vise sezona u nogama, ovi u Barceloni su totalno pogubljeni ne izlgeda kao da uopste imaju plan cilj im je samo istresti pare da kazu eto mi doveli skupu zamjenu...LSD wrote:Pa ni Osman Dembele nije ništa manji "mačak u vreci" od KutinjaNajdraziVodjaa wrote:Ne zna se sta je smijesnije sto ce ovi da istresu 100+ miliona za Coutinha ili onaj Liverpool sto ga kao ne daJebote taj Coutinho je macak u vreci, totalno nekonstantan lik koji se jos za bonus cesto ozlijedjuje, ni kad je u najboljoj formi nije level Neymara tako da ne znam zasto im je frka toliko njega dovesti? Bolje im je da sve istresu na Dybalu ili da dovedu Di Mariu nego da dovode Coutinha...
Sad kad malo bolje razmislim znam zasto Liverpool nece da proda Coutinha...pa koliko god para da dobiju oni ne mogu nikoga dovesti jer nijedan bolji igrac uopste i ne zeli u Liverpool za bilo kakve pare tako da je njima Coutinho najbolje sto mogu imati...za Barcu, jel
Niti jedan nece moci zamjeniti Neymara.
Ma levati se žele oprati pred navijacima za gubitak Neymara, pa sad se rezletili po evropi, udaraju na ogradu Dortmunda nude pare, idu u Liverpool, sve ce pare potrošiti samo da ih dovedu i ostanu u svojim foteljama. Brukaju se totalno, a i Barcu kao klub.
A što je najsmiješnije ovi odbijaju ponude od 100 miliona za te igrace![]()
cirkus.
-
Nadzorna_ploca
#54014 Re: FC Barcelona
Barceloni treba veznjak. Vise nego zamjena za Neymara.
Ako se pokazu ovi omladinci onda im ne treba nista.
Ako se pokazu ovi omladinci onda im ne treba nista.
-
LSD
#54015 Re: FC Barcelona
Upravo to, apsolutno najgora uprava Barce. Spiskat ce sve pare od brazilca, samo da ostanu u foteljama.NajdraziVodjaa wrote:ovi u Barceloni su totalno pogubljeni ne izlgeda kao da uopste imaju plan cilj im je samo istresti pare da kazu eto mi doveli skupu zamjenu...
Ljudi koji ne znaju kuda gone, a prihvatili se voditi tako veliki klub. Sve su ovo recidivi onog kriminalca Rosella, njegovi ljudi. Idioti nesposobni. Što reko Skenda, mnogo para u pogrešnim rukama.

Slika i prilika nesposobnih ništarija sa lopovskim facama....e Barco, ko te sve danas vodi
- skenderija04
#54016 Re: FC Barcelona
Jesu li ovi nekoga doveli ili idu u Torino na večernje pregovore za Dybalu?
- Tito_i_Partija
#54017 Re: FC Barcelona
Pa ko zna ako ne znas ti?skenderija04 wrote:Jesu li ovi nekoga doveli ili idu u Torino na večernje pregovore za Dybalu?
- MOSALJOZE
#54018 Re: FC Barcelona
Baš
Mi njega trebamo pitati
Mislim da nema dileme da je Dybala prioritet..
Mi njega trebamo pitati
Mislim da nema dileme da je Dybala prioritet..
- skenderija04
#54019 Re: FC Barcelona
Ja samo znam da su usrali Verrattija. A bilo je gotovo. Ovo sada je potez očajnika koji ne zna sta radi a zna da mora nesto da radi. Iskreno želim da ih zajebavaju do nedjelje a da onda Deulofeu odigra utakmicu životaTito_i_Partija wrote:Pa ko zna ako ne znas ti?skenderija04 wrote:Jesu li ovi nekoga doveli ili idu u Torino na večernje pregovore za Dybalu?
- Distortion
#54020 Re: FC Barcelona
Slazem se sa skenderijom za Verattija, totalno su usrali transfer a mogli su uzet igraca za buducnost.
Mediji pisu da je Barcelona odustala od dovodjenja Inigo Martineza. Marlon ce biti opcija kao 4ti stoper.
Nisam pratio Dembelea ali ovi iznosi su ludjacki i prenapuhani da trebas bit idiot da platis 100 miliona a da ne govorim o ciframa preko 100.
Coutinha treba dovesti, mlad je igrac i uklapa se u sistem. Zamjene za Neymara nema, to je svima jasno. Deloufeu nije zamjena, i to je svima jasno.
Barcelona se trebala davno rijesiti Roberta Fernandeza i onog Braide. Sta je taj Braida konkretno uradio dosad? Ako je Zubizareta otisao nakon onog poraza od Sociedada, ne vidim zasto se ne rijese Roberta?
Mediji pisu da je Barcelona odustala od dovodjenja Inigo Martineza. Marlon ce biti opcija kao 4ti stoper.
Nisam pratio Dembelea ali ovi iznosi su ludjacki i prenapuhani da trebas bit idiot da platis 100 miliona a da ne govorim o ciframa preko 100.
Coutinha treba dovesti, mlad je igrac i uklapa se u sistem. Zamjene za Neymara nema, to je svima jasno. Deloufeu nije zamjena, i to je svima jasno.
Barcelona se trebala davno rijesiti Roberta Fernandeza i onog Braide. Sta je taj Braida konkretno uradio dosad? Ako je Zubizareta otisao nakon onog poraza od Sociedada, ne vidim zasto se ne rijese Roberta?
- Capajebo
#54021 Re: FC Barcelona
Ako Neymar vrijedi 222 M (a ne vrijedi) onda Dembele vrijedi 100
I prije bi pokupio Dembelea nego Coutinha
I prije bi pokupio Dembelea nego Coutinha
- AmiĐa_Idriz
#54022 Re: FC Barcelona
Fakat koji ce vam Coutinho, igrac ranga BHTPL.
- p206
#54023 Re: FC Barcelona
Očigledno ovaj ima bolja leđa od Zubizarete... To je ionako bitnije od samog urađenog posla... Jer takvi smo mi ljudi. Koliko dobrih radnika se ne može istaknuti zbog ovih sa jakim leđima.Distortion wrote:Slazem se sa skenderijom za Verattija, totalno su usrali transfer a mogli su uzet igraca za buducnost.
Coutinha treba dovesti, mlad je igrac i uklapa se u sistem. Zamjene za Neymara nema, to je svima jasno. Deloufeu nije zamjena, i to je svima jasno.![]()
- ultima_palabra
#54024 Re: FC Barcelona
A kako su konkretno usrali Verrattija?
- skenderija04
#54025 Re: FC Barcelona
Nisu vjerovali da PSG ide po Neymara. Sanllehi je dogovorio sa Francuzima, jer su oni osim zvaničnog stava koji je izgledao tvrd, slali impute da je sve otvoreno. Bili su spremni da ga puste jer je Ney kao uslov tražio Alvesa i Couthinha. Čak bi im i ekonomski bilo isplatio jer bi u dogovoru sa Barcelonom izbjegli plaćanje dodatnih 70 miliona poreza. Ipak, ovi u upravi nisu vjerovali da je PSG spreman da plati klauzulu. Sve dok Andre Curry nije došao i objasnio im o čemu se radi. Izjavljivali su gluposti tipa Neymar ostaje 200% I sl. Čak i na kraju su se ponašali ko uvrijedjene rogonje jer jedino što im ponos nije dozvoljavao je da Neymar otac ne naplati bonus. Umjesto da su pregovarali sa Francuzima tjerali su inat.ultima_palabra wrote:A kako su konkretno usrali Verrattija?