FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
VjecitiStudent

#5401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

luckylaka wrote:
StupskaBitanga wrote:Retardiran gledatelj je onaj koji prima i shvata da je ovo u redu i primjereno da se radi
Ok.Meni sami tekst vise lici poziv na linc nego ono sto je Senad rekao o doticnoj a koliko sam ja upratio samo je prozvao sto iz svoje fotelje proziva novinare koji nesto rade na terenu.Sta je tu poziv na linc molim.
Baš fotelje, jedne 'antibosanke'. Evo ti njenih tekstova pa prosudi i sam
http://www.e-novine.com/region/region-b ... jedor.html
http://www.e-novine.com/region/region-b ... anije.html
http://www.e-novine.com/region/region-b ... odola.html
i tako dalje.

Jedini počinjeni Paulinin zločin je bio što je u svom tekstu spomenula i Senadovog novinara amatera.
It_is_a_Leclerc

#5402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

SAFF i FACE na meti portala Petra Lukovića, našeg velikog prijatelja i ljudine. Naravno, Dušan Komarčević, autor priloga, urinira po "novinarstvu" samoprozvanog barda Senada H., Saffa i ostatka šljama i novinarskog mulja..

http://www.e-novine.com/drustvo/104010- ... dravu.html

Bravo E-novine ! Uvijek na strani istine, uvijek protiv nasilnika i lažova ! :thumbup:
ExNihilo

#5403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

It_is_a_Leclerc wrote:
Senad Hadžifejzović je postupio kao HTV koji je u ratu čitao imena zagrebačkih Srba, ali "preventivno, u nadi da će biti zaštićeni".

Da danas sutra, Paulini Janusz otpadne dlaka s glave, Senad Hadžifejzović mora biti priveden, jer je svojim aktom, ne samo iskoristio javno glasilo kao megafon čistog govora mržnje, već je, nizom kvalifikacija, direktno stavio gledateljima do znanja da se svaki napad (pa zašto ne i fizički) može tolerisati jer je Paulina zlo, papučarka, ne zna šta radi, ko je ona, šta je ona i slično.

Šta dakle, reći, o jednom izlapljelom neplatiši doprinosa kojeg su političke mušterije istrošile do zadnjeg atoma, a koji mržnju riga na sve one koji su u njegovoj televiziji prepoznali mamac za ratom zaluđenu dijasporu, mamac za najniže profile ljudi koji od svega čega se dohvate naprave neviđen jad i cirkus.

Kad se skupi sva ona djeca kojoj lopov i dalje ne plaća doprinose, opet ne nakupe dovoljno elana, volje, kvaliteta i stila kojeg ima Paulina Janusz.
Ako sutra Senadu otpadne dlaka s glave, treba li tebe privesti? :wink:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

facetv, lupiga, enovine, medianekiklinac, bportal, sve sama krema novinarstva, poz
Tutumrak

#5405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tutumrak »

Velkoski wrote:facetv, lupiga, enovine, medianekiklinac, bportal, sve sama krema novinarstva, poz
E-novine jesu krema novinarstva. Lupiga je amaterski portal koji vodi jedan čovjek i kao takav je sjajan.

A Paulina je za ovog šupka izmislila patriotizam i novinarstvo.
VjecitiStudent

#5406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

Tako se na velika vrata i male ekrane vratio duh Rista Đoga. Živ je i zdrav. Osmehuje se sa kanala Face TV. Jer ono nije novinarstvo. Ono se zove huškanje.
http://www.e-novine.com/drustvo/104010- ... dravu.html
sha_ba

#5407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sha_ba »

sha_ba

#5409 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sha_ba »

It_is_a_Leclerc

#5410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

ExNihilo wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Senad Hadžifejzović je postupio kao HTV koji je u ratu čitao imena zagrebačkih Srba, ali "preventivno, u nadi da će biti zaštićeni".

Da danas sutra, Paulini Janusz otpadne dlaka s glave, Senad Hadžifejzović mora biti priveden, jer je svojim aktom, ne samo iskoristio javno glasilo kao megafon čistog govora mržnje, već je, nizom kvalifikacija, direktno stavio gledateljima do znanja da se svaki napad (pa zašto ne i fizički) može tolerisati jer je Paulina zlo, papučarka, ne zna šta radi, ko je ona, šta je ona i slično.

Šta dakle, reći, o jednom izlapljelom neplatiši doprinosa kojeg su političke mušterije istrošile do zadnjeg atoma, a koji mržnju riga na sve one koji su u njegovoj televiziji prepoznali mamac za ratom zaluđenu dijasporu, mamac za najniže profile ljudi koji od svega čega se dohvate naprave neviđen jad i cirkus.

Kad se skupi sva ona djeca kojoj lopov i dalje ne plaća doprinose, opet ne nakupe dovoljno elana, volje, kvaliteta i stila kojeg ima Paulina Janusz.
Ja sam, za razliku od Senada, totalno nepoznat lik koji piše na forumu.
On je, sa druge strane, emiter sa dozvolom RAK-a, i mora biti svjestan da njegov priprosti publikum mahom, u stilu američkih puritanaca sa kraja 17 stoljeća, dovoljno je "mlad" i dovoljno "lud" da sa nekim novim bakljama hoda okolo i progoni onog koga njihov - "guru" prokaže kao "ono".
Takvo nešto je radio Bakir Hadžiomerović, a vidim da je pronašao dostojnog nasljednika.

Ako sutra Senadu otpadne dlaka s glave, treba li tebe privesti? :wink:
ExNihilo

#5411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

It_is_a_Leclerc wrote:
On je, sa druge strane, emiter sa dozvolom RAK-a, i mora biti svjestan da njegov priprosti publikum mahom, u stilu američkih puritanaca sa kraja 17 stoljeća, dovoljno je "mlad" i dovoljno "lud" da sa nekim novim bakljama hoda okolo i progoni onog koga njihov - "guru" prokaže kao "ono".
Takvo nešto je radio Bakir Hadžiomerović, a vidim da je pronašao dostojnog nasljednika.
Govor mržnje nije ništa bezopasniji ako je govornik( tj. ti) anoniman. Upravo suprotno. Da ne govorimo kako ovaj portal i forum imaju veću posjećenost nego što Senad ima gledanost. Prema tome, ponovit ću, hoćemo li te hapsiti ako Senadu nešto bude?
karanana

#5412 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ja kao njegov priprosti publikum zelim masovno silovanje ove poljske vjestice i onda spaljivanje na lomaci na onoj livadi pored bosmala.
Država

#5413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

Jbt,pa njemu da dođe inspekcija, on bi na sva zvona vikao kako je to pritisak na neovisno novinarstvo,kako su inspekcije zapravo razbijači BiH i nasljednici Karadžića... a on ne plaća ni pekaru hljeba ocam...

:sax:
Edin H.

#5414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

karanana wrote:ja kao njegov priprosti publikum zelim masovno silovanje ove poljske vjestice i onda spaljivanje na lomaci na onoj livadi pored bosmala.
Ima smisla :oops:
It_is_a_Leclerc

#5415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

ExNihilo wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Govor mržnje nije ništa bezopasniji ako je govornik( tj. ti) anoniman. Upravo suprotno. Da ne govorimo kako ovaj portal i forum imaju veću posjećenost nego što Senad ima gledanost. Prema tome, ponovit ću, hoćemo li te hapsiti ako Senadu nešto bude?
Naravno da nećete. Ponavljam, ovo što ja pišem je moj lični stav. Ja nisam javno glasilo i mene zakon "ne hvata". Tim više što se zakon ne tiče foruma, već javnih glasila (sa vrlo jasnom definicijom - šta je javno glasilo). Prema tome, ponovit ću - Senad ima obavezu pred RAK-om suzdržavati se od prijetnji i kvalifikacija. Ja - nemam. :)
karanana

#5416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa prijavi ga.
mjesto da generalizujes i prozivas i nazivas njegov publikum pogrdnim imenima.
luckylaka

#5417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

karanana wrote:pa prijavi ga.
mjesto da generalizujes i prozivas i nazivas njegov publikum pogrdnim imenima.
Pa on nije javna licnost i valjda zato konta da Senadove gledaoce moze nazivati pogrdnim imenima uz to jos pozivati na protjerivanje i paljenje.Da Bog sacuva :-)
de balzac

#5418 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by de balzac »

ja nikako da skontam sto "papucarka" :roll:

u papucama pratila poplave, to neka metafora, sto li... bas mi glupo i neoriginalno :oops: cuj papucarka!
It_is_a_Leclerc

#5419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Aj ne filozofirajte.
Prvo, hoćete reći da Face TV gledaju samo intelektualci ? Ono, krug 99 i niko drugi. Jedan BBC, između ostalog, gledaju i ljudi nižeg obrazovnog i socijalnog statusa, a vi tvrdite da je uvredljivo spomenuti da Face TV također ima (veći ili manji broj) priprostih gledatelja koji veze s vezom nemaju, i koji poslušno slušaju šta će im Senči kazati, pa da onda predlažu inkviziciju po Facebooku. Dakle, da ponovim - Face TV gledaju IZMEĐU OSTALOG i priprosti primitivci, društveni talog Facebook heroja... Ako se bilo ko prepoznao i silno uvrijedio u rečenom, a bože moj...
Drugo, što se protjerivanja tiče. Kako sam i naglasio na kraju posta. On je pisan jezikom Senadovih fanova. Čudi me da ga vi, kao njegovi gledatelji, niste detektovali. Jer, ako neka Fatima na Facebooku može reći da ženu koja je uradila više na dokumentovanju ratnih zločina nego cijela ergela Senadovih "priučenih" novinara, treba uhapsiti i protjerati, ne vidim zašto je problem da i Leclerc na forumu kaže isto, samo u drugom kontekstu. :)
karanana

#5420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

po tvojoj nekoj procjeni, koji je procenat takvih priprostih ljudi unutar populacije BiH?
luckylaka

#5421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Uz komentar Marjana Mijajlovića
Zmajevi na turneji u SAD-u u HD formatu samo na FACE TV, kao i boks meč Adnana Ćatića
Piše: M. H.

Fudbalska reprezentacija BiH danas je otputovala u SAD, gdje će u sklopu priprema za Mundijal u Brazilu odigrati dva prijateljska meča. Duele sa selekcijama Obale Slonovače i Meksika imat ćemo priliku gledati na FACE TV-u.

Zmajevi će 31. maja, u noći s petka na subotu, s početkom u 2.30 sati po srednjoevropskom vremenu, u St. Louisu, odmjeriti snage s Obalom Slonovače. Naredni duel izabranici Safeta Sušića odigrat će 4. juna, u noći s utorka na srijedu, u Chicagu s početkom u 03.30 sati. :thumbup: :thumbup:
karanana

#5422 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

:thumbup: :thumbup:
Banksy

#5423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

Davno rekoh, SH treba stručnu pomoć, već odavno. Da ne bi završio u hendeku, k'o Bakir H.
Nažalost. I nije smiješno.
kakonako

#5424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kakonako »

Onaj ga Jelic u E-novinama bad namaza.Veli - bes covjeka koji u pedesetoj farba kosu.I nije daleko,a on farba i druge.
navedeni

#5425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

BLOKIRAN Youtube Kanal Fejs-tva, radi kradje snimaka sa RTV SLON... :lol:
Locked