SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

Cuj nestala a nema ni pasosa :lol:
pirpa

#5402 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by pirpa »

a dibola sto se smiju tudzoj nesreci :x
I am Happy

#5403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

Trebamo plakati, to ce sigurno pomoci njoj i njenim roditeljima.
Da joj je ispod 10 godina, covjek bi se nasikirao... ovako sam 100% siguran da je ona to svojom voljom uradila.Nije vala slucajnost da joj pasosa nema u kuci ;-)
U svakom slucaju jadni roditelji...
sinuhe

#5404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sinuhe »

Bas ruzno kad ljudi porodicne probleme provlace po novinama.
JThomas

#5405 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

nek' se povlači, ako će se dijete zato pronaći.

mislim, najvjerovatnije je svakako da je pobjegla s frajerom, ali haj' ga znaj da je nije klepio neki paravinja... :roll:
pirpa

#5406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by pirpa »

Yahel wrote:Trebamo plakati, to ce sigurno pomoci njoj i njenim roditeljima.
Da joj je ispod 10 godina, covjek bi se nasikirao... ovako sam 100% siguran da je ona to svojom voljom uradila.Nije vala slucajnost da joj pasosa nema u kuci ;-)
U svakom slucaju jadni roditelji...
nemoj boga ti plakati al nemoj se ni sladiti tudzom nesrecom.
sto vise upoznajem ljude sve vise volim zivotinje :x
Troll_Happens

#5407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

JoeyTribbiani wrote:Image

Svaka mu čast. Zbog nešto malo love, ubi čovjeka na kućnom pragu.
jel ovo mjesecar u bijeloj kosulji ? :?
ili on samo u trenerci i air max-u hoda ? :lol:
JThomas

#5408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

jeste on, al' čisto sumnjam da je riječ o košulji, prije o običnoj majici...
O'zone
Globalni moderator

#5409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by O'zone »

JThomas wrote:jeste on, al' čisto sumnjam da je riječ o košulji, prije o običnoj majici...
Obična majica utrpana u plavu trenerku i kožna torba za spise na ramenu. Kad sam vidio :? :shock: :lol:
Troll_Happens

#5410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

JThomas wrote:jeste on, al' čisto sumnjam da je riječ o košulji, prije o običnoj majici...
i meni se isto cini da je majica ali svejedno bitno je da smo skontali da je on. :-?
dokle stvarno vise imal koga da ne brani frajer :lol:
Fauja Singh

#5411 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Fauja Singh »

masmavi wrote:Ja mislim da je frajer u ove zadnje dvije godine toliko profitirao da sebi moze kupiti vilu na Havajima, sve zivo brani :lol:
Od ovih advokata po sluzbenoj duznosti on najvise zaradi, u 6 godina je zaradio preko 800 000 KM, jos je to istrazivanje bilo prije dvije godine, vjerujem da sada jos vise zaradjuje.
EricTheodor

#5412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by EricTheodor »

karanana wrote:ja ovo vise nista ne kontam. svak svakog roka, svak svakog jebe.
moze li neko nacrtati ko je s kim od mafije u gradu?
Pitaj sandzaklije. Oni su sve prljavstine umijesani i sve ce ti za lovu ispricati.
duga puska

#5413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by duga puska »

Kako danas oko 13:00 odradise onu zlataru preko puta pijace Kvadrant :-)
novi.dan.nova.nafaka

#5414 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Pa grebo mu pas mater kretensku, pa jel ovo moguće ba !?!??!

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/saraje ... avova.html

Pogodila je bačena flaša puna vode: Almina Aščić na licu ima jedanaest šavova

Petnaestogodišnja Almina Aščić, koja živi u ulici Ive Andrića na broju 8 na Alipašinom Polju, teško je povrijeđena u utorak kada je nju sa prozora zgrade na broju 4 bačena boca puna vode. Almina, koju je boca pogodila u glavu, hitno je prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Zadobila je veliku posjekotinu na licu pa su joj ljekari iznad desnog oka napravili devet, a ispod istog oka dva šava...

Stanari zgrade u ulici Ive Andrića na broju 4 s kojima smo jučer razgovarali, rekli su nam da znaju da neko iz njihovog haustora gađa sa prozora djecu čime stigne te da se nadaju da će biti uhvaćen na djelu.

- Nije mi jasno kako neko može da povrijedi nevino dijete i kako je moguće da do sada niko nije vidio iz kojeg se stana to radi. Za svaku je osudu ovo što se događa - kažu stanari.
Image
I am Happy

#5415 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by I am Happy »

Ona nam je kazala da neki stanari te zgrade, kojima, očito, smeta dječija graja, bacaju pune flaše vode, prosipaju vruć čaj ili čak supu te da joj nije jasno kako policija ne može naći onoga ko to radi.
.....
Melami

#5416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa grebo mu pas mater kretensku, pa jel ovo moguće ba !?!??!

Petnaestogodišnja Almina Aščić, koja živi u ulici Ive Andrića na broju 8 na Alipašinom Polju, teško je povrijeđena u utorak kada je nju sa prozora zgrade na broju 4 bačena boca puna vode. Almina, koju je boca pogodila u glavu, hitno je prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Zadobila je veliku posjekotinu na licu pa su joj ljekari iznad desnog oka napravili devet, a ispod istog oka dva šava...

Stanari zgrade u ulici Ive Andrića na broju 4 s kojima smo jučer razgovarali, rekli su nam da znaju da neko iz njihovog haustora gađa sa prozora djecu čime stigne te da se nadaju da će biti uhvaćen na djelu.

- Nije mi jasno kako neko može da povrijedi nevino dijete i kako je moguće da do sada niko nije vidio iz kojeg se stana to radi. Za svaku je osudu ovo što se događa - kažu stanari.
Image
kakva flasa, moze se vrlo lako detaljnom analizom otkriti ko je to uradio, tj ko to radi. Nije im u interesu jer nije ispred njhove zgrade.
Troll_Happens

#5417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

Melami wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa grebo mu pas mater kretensku, pa jel ovo moguće ba !?!??!

Image
kakva flasa, moze se vrlo lako detaljnom analizom otkriti ko je to uradio, tj ko to radi. Nije im u interesu jer nije ispred njhove zgrade.
uzet otiske prstiju u CIPS-u sve ima cim se podudari u zatvor. Naravno da je nekom stalo posto nije nastavice da gadja i dalje dok njega/nju neko ne skine tandzarom... :x
novi.dan.nova.nafaka

#5418 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Jedan001 wrote:
Melami wrote:

uzet otiske prstiju u CIPS-u sve ima cim se podudari u zatvor. Naravno da je nekom stalo posto nije nastavice da gadja i dalje dok njega/nju neko ne skine tandzarom... :x
Evo šta sam nedavno u Zenici slikao:
Image

edit: ko' što gledam, stare-čangrizave đuturume kako se mršte i povazdan galame na djecu ispred ulaza. A šta će jadna dječica - gdje god kreneš, auta furaju, droga, kriminal. Ako neće ispred ulaza, gdje će jadno... :|
zenny

#5419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zenny »

da smo u normalnijoj drzavi osudili bi ga za pokusaj ubistva, al ce u ovom slucaju vjerovatno dobit samo kaznu za bacanje smeca sa prozora :roll:
Melami

#5420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

da covjek ne povjeruje. PA sta je on mislio kad je to uradio?
poznanik

#5421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

Melami wrote:da covjek ne povjeruje. PA sta je on mislio kad je to uradio?
Ne treba tvrditi da je "on" počinilac, iz iskustva sličnih načina tjeranja djece znam da su starije žene bile počinioci
Melami

#5422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Melami »

poznanik wrote:
Melami wrote:da covjek ne povjeruje. PA sta je on mislio kad je to uradio?
Ne treba tvrditi da je "on" počinilac, iz iskustva sličnih načina tjeranja djece znam da su starije žene bile počinioci
ma nije bitno ko god da je sta je mislio. ne ide mi u glavu nikako.
Cyrax

#5423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

Iako ne zivim na Alipasinom siguran sam da se zna ko je to uradio. Isto tako taj monstrum mora nekad izaci iz stana i moze sasvim slucajno u mraku da padne niz stepenice na metalnu sipku, drvenu palicu i sl opasne materije. Mislim desava se to.
Alfons Kauders

#5424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Alfons Kauders »

Jedan001 wrote: Image
Svaka mu čast. Zbog nešto malo love, ubi čovjeka na kućnom pragu.

:shock:

ja kontam to odradila neka djeca na zutom, kad ono govedo od 27 godina, ozenjen, moze volu rep iscupat... i sad place ko curica... nema sta, "zajeban frajer"

mrcina od stotinjak kila koja nije imala muda da se suprotstavi duplo starijem covjeku od sebe, vec ga upuco ko kera na kucnom pragu... sa 27 godina u guzici "jeben lik" voza audija A3 i u slobodno vrijeme upada ljudima u kuce ko kokosar... a onda cvili kad ga uhapse... nek stedi suze, trebace mu narednih dvedesetak godina u zenici

jebote kad se sjetim ko su u mojoj mahali prije 20 - 25 godina bili zajebani tipovi... nisu se plasili batina, ni masovnih tuca tipa jedan-na-x, nisu se plasili noza, murije, a '92 se nisu plasili ni JNA... i ne, nisu plakali kad padnu... i nisu bezveze ubijali ljude... i nisu bili sminkeri s bijesnim autima, vec su se bavili kriminalom zato jer su bili kokuzi... a mimo toga su radili postene i teske poslove, najcesce na bausteli

a ova danasnja gamad imaju tri banke u guzici, nikad nisu radili dana u zivotu, nikad nisu nazuljali ruke, nikad se nisu muski pobili, vec silu prosipaju na slabijim, jos ni za to nemaju muda, pa kompenziraju pistoljem za pojasem...

i hvala avazu sto je objavio ovu sliku, treba napraviti jumbo plakat... i nezvanicno naloziti sudskoj policiji da nako usput prscu idiote koje privode suzavcem, taman kad ih istresu pred sud... da vide djeca koja se furaju na "jebene likove" kako takvi zavrse - ko uplakane pickice
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#5425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Admir_1984 »

sve si upravu, al mene zivo zanima kako ovakvi jadovi i balavci znaju zanat, tj krasti auta i upadati u stanove. piše da je bio profesionalni lopov

ovaj je bio dugo godina ofiran, citav dan ispijao kafe i slicno, a vozao skupa auta
Locked