Alfons Kauders wrote:Sta se sad bunite koji kurac?
Izbori bili prije 2 mjeseca, glasali ste za SDA - a poslije karanja nema kajanja.![]()
hajd sad malo i sebe naruži
Alfons Kauders wrote:Sta se sad bunite koji kurac?
Izbori bili prije 2 mjeseca, glasali ste za SDA - a poslije karanja nema kajanja.![]()
Ne - ja svakako glasam u Tuzli, a gore ima vode.muha_sa wrote:Alfons Kauders wrote:Sta se sad bunite koji kurac?
![]()
hajd sad malo i sebe naružiod ovih što glasaju za ove što nas handre 20 godina gori su mi oni što ne izlaze na izbore
dijagnoza: jer su na celu podobni a ne sposobniAlfons Kauders wrote:
Ne - ja svakako glasam u Tuzli, a gore ima vode.Uzeli fino kredit od 20 miliona, napravili postrojenje, i mislim da je vecina isplacena u proteklih 10 godina. Niko ne brani Sarajevu da uradi isto (zapravo, Sarajevo je branilo Tuzli i odugovlacilo, jer je taj kredit morala aminovati FBiH).
Nije problem u parama vec u prioritetima.
Kad bi Sarajevu danas dao 20 miliona maraka, sutra bi ostale 2 marke na racunu, a za te pare bi se izgradio trotoar i na njemu napravio koncert Dine Merlina. Jednostavno, Sarajevo ne zna posloziti prioritete, i nema samo problem sa vodom, vec sa komunalnom privredom uopste.
Bilo da je rijec o javnom saobracaju, vodosnabdijevanju ili grijanju, sarajevska komunalna privreda je u kurcu. Nijedan grad u BiH nema slicne probleme, a ako ijedan grad ima sredstava da ih rijesi, to je Sarajevo.
Novac nije problem, vec prioriteti.
Terapija je valjda da se prestane glasati za iste, ali, da... Imas pravo, to znaci da je nemamuha_sa wrote:dijagnoza: jer su na celu podobni a ne sposobniAlfons Kauders wrote:
Ne - ja svakako glasam u Tuzli, a gore ima vode.Uzeli fino kredit od 20 miliona, napravili postrojenje, i mislim da je vecina isplacena u proteklih 10 godina. Niko ne brani Sarajevu da uradi isto (zapravo, Sarajevo je branilo Tuzli i odugovlacilo, jer je taj kredit morala aminovati FBiH).
Nije problem u parama vec u prioritetima.
Kad bi Sarajevu danas dao 20 miliona maraka, sutra bi ostale 2 marke na racunu, a za te pare bi se izgradio trotoar i na njemu napravio koncert Dine Merlina. Jednostavno, Sarajevo ne zna posloziti prioritete, i nema samo problem sa vodom, vec sa komunalnom privredom uopste.
Bilo da je rijec o javnom saobracaju, vodosnabdijevanju ili grijanju, sarajevska komunalna privreda je u kurcu. Nijedan grad u BiH nema slicne probleme, a ako ijedan grad ima sredstava da ih rijesi, to je Sarajevo.
Novac nije problem, vec prioriteti.
terapijanema je--na žalost
ma to je gotovo sada , preveliko glasacko tijelo imajuAlfons Kauders wrote:
Terapija je valjda da se prestane glasati za iste, ali, da... Imas pravo, to znaci da je nema
Onda nista - neka se narod ne buni.amar1994 wrote:ma to je gotovo sada , preveliko glasacko tijelo imajuAlfons Kauders wrote:
Terapija je valjda da se prestane glasati za iste, ali, da... Imas pravo, to znaci da je nema![]()
to je trebalo prije 10 god promijeniti ili ranije
ma jasta bolanAlfons Kauders wrote:Onda nista - neka se narod ne buni.amar1994 wrote:ma to je gotovo sada , preveliko glasacko tijelo imajuAlfons Kauders wrote:
Terapija je valjda da se prestane glasati za iste, ali, da... Imas pravo, to znaci da je nema![]()
to je trebalo prije 10 god promijeniti ili ranije![]()
Imaju Dinu Merlina i trotoar. Dosta za ovu godinu.
Da...vidi se porezultatima glasanja....tugaamar1994 wrote:ma to je gotovo sada , preveliko glasacko tijelo imajuAlfons Kauders wrote:
to je trebalo prije 10 god promijeniti ili ranije
Hajde ba sta ce vam voda?izgubljena dusa wrote: Da...vidi se porezultatima glasanja....tuga
A i po rezultatima rada izabranih.....jos veca tuga
__Phoenix__ wrote:Moglo je i ponedjeljkom od 9 do 15 kad je većina vani. Ali neko svjesno građane Sarajeva(čuj građane?!), ugnjetava, i vodom, i prijevozom, sigurnosnom situacijom...
mozemo li mi njima ista ?mali Ninja wrote:ne mogu oni nama nista, izdrzali smo i gore.. kad se sjetim u ratu cujes neku eksploziju, raja pita jel to stigo plin
uskoro ni kod tebe neće biti vode u pejtonuBlack swan wrote:kod nas ima vode
nije ni cudo sto se rade u pejtonu milijunske kucetine i vile
vješalica wrote:inače im neće pasti na pamet da zbog cjelodnevne redukcije (namjerne) umanje račune radi neisporučene usluge
ili će sdaovski banditi seljački objasniti kako nije ni bilo potrebe da ima cjelodnevno vode jer je ujutro bila