Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zajebao se u sklapanju misli u rečenicu. Vjerovatno htio napisati "zbog odlaska u inostranstvo" prodaje auto, ali ga ne može poĆerati sa sobom.
A to je česta fora trgovaca, ono, nebi ga dao ni za kakve pare, ali ode u inostranstvo, zato je cijena mala, sve prodaje što ima u BiH. A na profilu 5 auta, i prihvata mogućnost zamjene uz dogovor.
Ne znam jel ovo spada pod papanluk ali nedgovornost lica za servis službenih vozila definitivno jeste.
Sinoć policija u službenom Golfu 6 zaustavlja Džetu prekoputa kafe Jagoda i dok su prolazili skontam da im ne radi niti jedna pozicija pa kad su počeli da koče pali se samo treće stop svjetlo i na kraju kad su stali i upalili sva četiri žmigavca ne radi zadnji lijevi.
Zar niko ne provjerava vozila MUP-a? Šta ja znam, recimo svaki drugi dan? Meni bi bilo smješno da me takvo vozilo zaustavi i da mi gospoda kaže recimo da mi ne radi lijeva pozicija ili svjetlo na tablici.
bitanga_sa_otesa wrote:evo ga jos jedan ćuning u pokusaju...sudeci po prednjim rupama idu neki zajebani farovi,zadnje stopove ne smijem ni zamisljati...
bitanga_sa_otesa wrote:evo ga jos jedan ćuning u pokusaju...sudeci po prednjim rupama idu neki zajebani farovi,zadnje stopove ne smijem ni zamisljati...
Da li je ovaj projekat iz tvoje radione
Nije iz Bitangine radione, nema on onakvu mocnu dizalicu.
Da li je ovaj projekat iz tvoje radione
Nije iz Bitangine radione, nema on onakvu mocnu dizalicu.
A nema ni kanal. Ovo neka baš vrhunska radiona vidi se po slikama, profi skroz