Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
brown.sugar

#5401 Re: Sarajevo shoping

Post by brown.sugar »

Deep red wrote:BJB, pretpostavljala sam da se tako krecu cijene. Imam 10tak kvadrata, to mi je u ovom trenutku puno :sad:
brown.sugar wrote:Jeste, taj Interex. Ovo nisu tapete, nego bas imitacija cigle kao na slici, izgleda kao prava. Ne znam koji je materijal, uglavnom savitljiv je, debljine oko 3 cm.
Hvala ti puno, bas cu otici da pogledam :thumbup:
Edit: sad skontah da je m2 150km?!! :run:
Da, to je bila i moja reakcija. Ne bi da su od zlata. :-) A jos kad imamo ovu info od BJB da oblaganje pravim kamenom kosta 50 KM manje. :run:
manekenka u penziji

#5402 Re: Sarajevo shoping

Post by manekenka u penziji »

Ma da nije 150 KM rolna?
Jeste li vi sigurne u tu cijenu?
Nema logike da tepeta bude iste cijene kao kamen a kamo li još i skuplja.
funky_baby

#5403 Re: Sarajevo shoping

Post by funky_baby »

ej zene samo da znate da imate u kerametalu ovih plocica, mislim da ima nekih i na akciji po dvadesetak km po kvadratu
brown.sugar

#5404 Re: Sarajevo shoping

Post by brown.sugar »

manekenka u penziji wrote:Ma da nije 150 KM rolna?
Jeste li vi sigurne u tu cijenu?
Nema logike da tepeta bude iste cijene kao kamen a kamo li još i skuplja.
Nije tapeta, vec rekoh gore, nego materijal nalik na gumu, debljine oko 3 cm, jako slican ovome na slici, dakle imitacija kamena.

@funky_baby: Hvala na infu! :thumbup:
Emilija Kovačev

#5405 Re: Sarajevo shoping

Post by Emilija Kovačev »

Pozdrav ljudi,

Kakva je situacija sa sniženjima u SCC i ostalim centrima? Gdje ima lijepih haljina ovako za bolje prilike, kojekakve večere ili svadbice? Ako ko zna, da odgovori, da ne lutam previše, to baš i ne volim. :)

Hvala. :run:
NoaLada

#5406 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

Vidim po instagramu naše djevojke objavljuju slikica sa ovom majicom/tunikom. Zna li iko gdje se ima kupiti? Toliko mi se sviđa za plaže i neke dnevne šetnjice, pa stvarno se nadam da se ovdje ima kupiti.
Image
amiliana

#5407 Re: Sarajevo shoping

Post by amiliana »

Ima li vise snizenja u SCC ???
vjetropirka

#5408 Re: Sarajevo shoping

Post by vjetropirka »

NoaLada wrote:Vidim po instagramu naše djevojke objavljuju slikica sa ovom majicom/tunikom. Zna li iko gdje se ima kupiti? Toliko mi se sviđa za plaže i neke dnevne šetnjice, pa stvarno se nadam da se ovdje ima kupiti.
Image
ima na ebay-u . a možeš i na fb naći butik erlej živinice ili butik mix bijeljina , viđala sam kod njih ovakve stvarčice ..
NoaLada

#5409 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

vjetropirka wrote:
NoaLada wrote:Vidim po instagramu naše djevojke objavljuju slikica sa ovom majicom/tunikom. Zna li iko gdje se ima kupiti? Toliko mi se sviđa za plaže i neke dnevne šetnjice, pa stvarno se nadam da se ovdje ima kupiti.
Image
ima na ebay-u . a možeš i na fb naći butik erlej živinice ili butik mix bijeljina , viđala sam kod njih ovakve stvarčice ..
Hvala puno! Sad ću istražiti :kiss:
nia3

#5410 Re: Sarajevo shoping

Post by nia3 »

NoaLada wrote:
vjetropirka wrote:
Image
Ako nađeš, proslijedi link. :)
NoaLada

#5411 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

nia3 wrote:
NoaLada wrote:
vjetropirka wrote: ima na ebay-u . a možeš i na fb naći butik erlej živinice ili butik mix bijeljina , viđala sam kod njih ovakve stvarčice ..
Ako nađeš, proslijedi link. :)
Pronašla :) Ebay - http://www.ebay.com/itm/Womens-Semi-She ... 258540cd24 (u principu kucaj white shirt blouse i izbacit će ti na prvih nekoliko stranica)
Butik Mix Bijeljina ima isto dostupne odmah.
Preko ebaya sam znala čekati i preko 35/40 dana na isporuku. Upravo sam naručila iz ovog butika, stvarno su ljubazni i dolazi mi odmah sutra. Plaća se po preuzimanju pošiljke :thumbup:
Nisrin

#5412 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

Emilija Kovačev wrote:Pozdrav ljudi,

Kakva je situacija sa sniženjima u SCC i ostalim centrima? Gdje ima lijepih haljina ovako za bolje prilike, kojekakve večere ili svadbice? Ako ko zna, da odgovori, da ne lutam previše, to baš i ne volim. :)

Ima snizenja u SCCu, ali nema nista lijepo- valjda sve probrali!!
Emilija Kovačev

#5413 Re: Sarajevo shoping

Post by Emilija Kovačev »

Nisrin wrote:
Emilija Kovačev wrote:Pozdrav ljudi,

Ima snizenja u SCCu, ali nema nista lijepo- valjda sve probrali!!
Vidjela sam baš, ili su ostale glupe boje ili veliki/mali brojevi. Hvala ti, ipak. :)
dzungla

#5414 Re: Sarajevo shoping

Post by dzungla »

da ne zna neko gdje ima kupiti haljina , da su jednostavne za svaki dan , ali da nije sintetika , ako je uopste moguce pronaci nesto da nije :-)
smileee

#5415 Re: Sarajevo shoping

Post by smileee »

Da li je neko od vas mijenjao odnosno kupovao kocnice za role, i da li znate gdje bih to mogao pronaci. Naime trebala bi mi ona guma, jer se potpuno izlizala. :)
KiSSgirl

#5416 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

Planiram kupiti sučane naočale. Vidjeh reklamu da je sniženje do 50% u optici Loris, pa me zanima da li je netko bio, kakvo je sniženje i da li ste zadovoljni ako ste nekad tu kupovali? Mogu i preporuke za druge optike, gdje je najpovoljnije i tako to. Hvala :)
smileee

#5417 Re: Sarajevo shoping

Post by smileee »

KvaziExpert wrote:
smileee wrote:Da li je neko od vas mijenjao odnosno kupovao kocnice za role, i da li znate gdje bih to mogao pronaci. Naime trebala bi mi ona guma, jer se potpuno izlizala. :)
Jesu li to ovi stoperi od 5KMu capriolu? Cini mi se da sam to (i tockove) vidio u intetsportu, ili nekom drugom sportu (star, vision,...)

http://www.wolfbikes.info/artikli_det.a ... pdm2=ROLO#

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
Nece link da se otvori, ali pogledat cu danas ako budu radili.
dzungla

#5418 Re: Sarajevo shoping

Post by dzungla »

Ima u Mint-u u Importane-u svakavih haljina i fensi i za svaki dan.a nisu skupe.[/quote]

Hvala puno otici cu danas da pogledam :)
MrsJ

#5419 Re: Sarajevo shoping

Post by MrsJ »

KiSSgirl wrote:Planiram kupiti sučane naočale. Vidjeh reklamu da je sniženje do 50% u optici Loris, pa me zanima da li je netko bio, kakvo je sniženje i da li ste zadovoljni ako ste nekad tu kupovali? Mogu i preporuke za druge optike, gdje je najpovoljnije i tako to. Hvala :)
Ne znam koja te marka konkretno zanima, ja sam otisla zbog Ray-Ban i na njih je samo 10% snizenje. To sto su oni stavili 50% se ne odnosi na sve marke tj koliko sam shvatila ne na ove malo jace.
Bumblebee

#5420 Re: Sarajevo shoping

Post by Bumblebee »

KiSSgirl wrote:Planiram kupiti sučane naočale. Vidjeh reklamu da je sniženje do 50% u optici Loris, pa me zanima da li je netko bio, kakvo je sniženje i da li ste zadovoljni ako ste nekad tu kupovali? Mogu i preporuke za druge optike, gdje je najpovoljnije i tako to. Hvala :)
Ja imam troje i sve su kupljene u Optici Salihbegovic.
BJB

#5421 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

Ima li u Sarajevu igdje kupiti bas ove Nike free flyknit 4.0?
Image
Ductus Holedocus

#5422 Re: Sarajevo shoping

Post by Ductus Holedocus »

KiSSgirl

#5423 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

MrsJ wrote:
Ne znam koja te marka konkretno zanima, ja sam otisla zbog Ray-Ban i na njih je samo 10% snizenje. To sto su oni stavili 50% se ne odnosi na sve marke tj koliko sam shvatila ne na ove malo jace.
Vogue?
MrsJ

#5424 Re: Sarajevo shoping

Post by MrsJ »

E nisam vidjela koliko je na njih, morat ces ipak otici.
MrsJ

#5425 Re: Sarajevo shoping

Post by MrsJ »

BJB wrote:Ima li u Sarajevu igdje kupiti bas ove Nike free flyknit 4.0?
Image
Cini mi se da sam ih vidjela u BBI-u, radnja pored sportlife-a, samo nisam sigurna je li Nike ili neka druga marka ali znam da su mi zapale za oko zbog oblika i ove ljubicasto crvene boje :)
Post Reply