Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Bosnolog

#5401 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

Savez za bolju budućnost BiH podnio tužbu protiv (ne)odgovornog Sulejmana Tihića
SBB BiH će ispuniti predizborno obećanje i tražiti da se donese zakon o lustraciji

Autor Pres-centar SBB BiH | Objavljeno 22.12.2011. u 02:54

Povodom dijeljenja letka protiv predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH u režiji SDA, što inače nije prvi put, u kojem je objavljeno više kleveta zbog kojih su autori laži platili odštete za prijašnje tekstove, Savez za bolju budućnost je podnio tužbu protiv odgovornog lica SDA, kao izdavača, odnosno Sulejmana Tihića.

Obzirom da u letku nema imena urednika, iako SBB BiH raspolaže podatkom da je finansijer i naručilac ovog pamfleta Bakir Izetbegović, SBB BiH je danas podnio tužbu sa odštetnim zahtjevom protiv predsjednika SDA kao odgovornog lica.

Istovremeno, SBB BiH ističe da SDA koja je uništila zemlju treba da prestane sa pljačkom naroda preko radikalnog Izetbegovićevog klana, koji predvode bivši visoki oficiri KOS-a u liku Fikreta Muslimovića ili Nedžada Ajnadžića.

SBB BiH će stoga ispuniti svoje predizborno obećanje i tražiti da se donese zakon o lustraciji i službeno objave imena bivših udbaša i saradnika komunističkih tajnih službi, te im se zabrani političko djelovanje. To je inače obaveza i prema evropskom putu BiH.

Inače, zbog tačnog informiranja šire javnosti, KOS-ovac SDA Fikret Muslimović je presudom Općinskog suda u Sarajevu - Broj 650P045003 od 08. 08. 2010. godine - morao da isplati presjedniku SBB BiH Fahrudinu Radončiću odštetu za klevetu u iznosu od više hiljada KM, jer je istog lažno optužio da je tobože bio saradnik KOS-a, odnosno monstruozne zločinačke organizacije koju je upravo vodio njen predratni visoki oficir i šef Muslimović.
Bosnje se bave sobom i medusobnim optuzbama,Radoncic ce na ovakav nacin najvise sebe unistiti i svoju stranku,... Bakira i Tihica mozes optuzivati i prozivati za mnoge stvari ali ici ovako i ovoliko nisko zbog povrede licnog ega od strane vlasnika najjace novinske kuce koja ne bira rijeci u satanizaciji politickih protivnika je licimjerno sto vec prelazi u egomaniju,....

Ovo je politicki autogol nacinjen penalom u vlastitu mrezu,......
Banksy

#5402 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Banksy wrote:
Ponosan wrote:
O Fahri sve najgore, ali ovo što pišeš je čisti šovinizam.
šovinizma i u avazu ima svako malo
Jedno ne opravdava drugo.
popajic wrote: Nije Fahro nakaradan sto je Crnogorac nego sto je takav kao covjek .
1gorstak

#5403 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

Kada je Dzuvo nedavno rekao kako postoji opasnost da organizovane kriminalne strukture udju u vlast, to nije bilo samo prazno naklapanje, nego upozoravanje na mogucnost da Keljmendi, preko Radoncica i njegove stranke, preuzme poluge vlasti.

SDP se nalazi u teskoj situaciji. S jedne strane imaju neprincipijelnu opoziciju na ljevici, koja im ne pruza podrsku nego se drze po strani ili ih cak kritikuju zbog neformiranja vlasti (sto nije krivica SDP-a). S druge strane imaju kriminogenog Radoncica, koji je u stvarnosti samo produzena ruka, politicka ispostava jednog mafijaskog klana. S trece strane je SDA oligarhija, koja od SDP-a ocekuje prihvatanje svih ultimatuma Dodika i HDZ-a, a kako bi se moglo u miru nastaviti pljackanje i parazitiranje na koje su navikli.

Na prve se ocigledno ne moze racunati, razjedinjeni i bez ideje, ljevica ce nastaviti otezavati stvar za SDP, sluzeci kao verbalna podrska za nacionaliste koji su slozni u tom da je SDP majka svih zala. Ostaje izbor izmedju Keljmendijevog Radoncica i Dodikovog Tihica. Katastrofalan izbor, ali to je izbor.

SDP bi trebao igrati na dvije karte, jedna je pokusaj saniranja SDA, kako bi se tu stranku transformisalo u modernu narodnjacku stranku sa kojom se moze zajedno nastupati protiv Dodika, a druga je pokusaj izvlacenja Radoncica iz Keljmendijevih kandzi, trampeci sve ono sto Radoncic zna o Keljmendiju u zamjenu za rokadu, izbacivanje SDA iz kalkulacija za vlast i ubacivanje SBB-a.

Ni jedna ni druga opcija nisu dobre, ali dok se narod ne opameti i ne glasa drugacije, to je taj izbor.
valterbranisarajevo

#5404 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by valterbranisarajevo »

He he. O Radoničiću nemam šta napisati. Lopov i kriminalac. Avaz nikada nisam kupovao, nego sam članke čitao na portalu.Međutim kada se sjetim kako su upravo Tihić i Bakir preko Avaza 2000 i neke preko Avaza nevinim ljudima pakovali aferu državni udar i kao je samo prisebnost tadašnjeg državnog tužioca spasila: Senada Avdića, Munira Alibabića i ostale višegodišnje robije, prosto mi je drago što su sada u Avazovu mašinu upali i oni....Uostalom stara poslovica Ko drugome jamu kopa nije bez razloga preživjela vijekove...Da li je to sve što o SDA piše Tornjak istina? Vjerujem da jeste jer je on bio dio te zločinačke organizacije i sigurno zna mnogo toga. Uostalom da nije tako davno bi pale tužbe....

Najviše mi je žao što je jedno časno Oslobođenje postalo dio te ogavne priče. Uz njega sam odrastao, pojavljivanje njihovih kolportera u ratu na ulicama mi je davalo nadu da će zlo ipak proći, ali mislim da je današnja marka namijenjena njima bila posljednja....Čitanje dnevnih novina mi je bio jedan od rijetkih užitaka, ali ako taj užitak prelazi u gađenje onda ću se odreći "užitka"..

Ukratko Fahrudin Radončić + Vildana Selimbegović=grobari BH novinarstva.... :(
Banksy

#5405 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

1gorstak wrote:
SDP bi trebao igrati na dvije karte, jedna je pokusaj saniranja SDA, kako bi se tu stranku transformisalo u modernu narodnjacku stranku sa kojom se moze zajedno nastupati protiv Dodika, a druga je pokusaj izvlacenja Radoncica iz Keljmendijevih kandzi, trampeci sve ono sto Radoncic zna o Keljmendiju u zamjenu za rokadu, izbacivanje SDA iz kalkulacija za vlast i ubacivanje SBB-a.

Ni jedna ni druga opcija nisu dobre, ali dok se narod ne opameti i ne glasa drugacije, to je taj izbor.
Sudeći po izjavama, ponašanjima i medijskim istupima, mislim da je izbor već napravljen.
olensoner

#5406 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by olensoner »

Fahrudin Radoncic = Lucifer
snaga_znanja

#5407 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by snaga_znanja »

Fahro danas na 32 strane oblacen u SB i Danima u placenom prilogu. On tvrdi da je to Tihic napravio. Ako ko ima nesto vise nek postavi jer nama u "provinciji" ovi listovi stizu petkom...
Gandalf

#5408 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

U Danima je izašla "zelena knjiga" o liku i djela FahrA :D Mnogo su navalili na njega što me uopće i ne čudi obzirom na linč koji je on sprovodio, tako da sada biva i sam blaćen i pljuvan po zaslugama.

Mada, svima treba da je jasno da u ovoj zemlji, neovisnih medija više jednostavno nema - nacionalističke elite, tornjaši, korupcija, mahalaštvo novinara, dovelo je do totalnog žutila štampe, tako da se uprkos gađenju koje osjećam prema Utemeljitelju-Tornjaku, ne uzdam plaho ni u istinitost onoga što pišu o njemu niti Dani niti SB niti Oslobođenje - svi su ti listovi požutili proteklih godina, mada, sada kada žutilom gaze FahrA neću se puno ni nasekirat', utemeljitelj je trebao znati da se bumerang kad tad vrati.
Banksy

#5409 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Gandalf wrote:
uprkos gađenju koje osjećam prema Utemeljitelju-Tornjaku, ne uzdam plaho ni u istinitost onoga što pišu o njemu niti Dani niti SB niti Oslobođenje
O njemu ni riječi ne pišu ni Dani, ni SB, ni Oslobođenje.

Oni su samo ukoričili zbir tuđih razmišljanja (Duška Jurišić, Nerzuk Ćurak, Sulejman Tihić, Mustafa Čandić, Emir Habul, Bakir Izetbegović, Gojko Berić, Emir Imamović, Zlatko Lagumdžija, Mehmed Halilović, Žarko Papić, Haris Silajdžić, Boro Kontić, Faruk Borić, Raffi Greogorian, Senad Avdić, Sadik Ahmetović, Bakir Hadžiomerović, Asim Sarajlić, Zvonimir Jukić, Enver Kazaz, Safet Oručević, Zdravko Grebo, Edhem Bičakčić, Rašid Hafizović, Vahid Hećo, Senad Pećanin, Muharem Bazdulj, Ivan Lovrenović, Mustafa Spahić, Vildana Selimbegović) o njemu, i malo je onih s kojima se ne možemo složiti.

Istina, ima zaista i neprimjerenih. Ovaj, recimo.

Moje mišljenje o tom gigantu u džepnom izdanju se nimalo nije promijenilo ni nakon njegovih ponovnih bjesomučnih pljuvanja po meni u ‘intervjuima’ koje je imao sam sa sobom posljednjih dana. Mislim da se daje prevelika važnost tom moralnom i ljudskom kepecu.
Njegova imperija laži i zla je nastala, u velikoj mjeri, na kukavičluku i podaničkom mentalitetu naše kvazielite koja je spremna da za mrvicu dnevne slave čini kompromise i ponaša se tako što ide ‘krmku niz dlaku’. Njegova nenormalna potreba da kreira vlast po svojoj mjeri ima jednu namjeru – da po svaku cijenu zaštiti svoju, na ratu sumnjivo stečenu imovinu.”
IgiPop

#5410 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by IgiPop »

Fahro je "kralj"
Last edited by IgiPop on 24/12/2011 13:40, edited 1 time in total.
snaga_znanja

#5411 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by snaga_znanja »

Jebo ti ovaj njihov bilten kad to sta su objavili nema nigdje na internetu...
Adriatic

#5412 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adriatic »

Banksy wrote:
Gandalf wrote:
uprkos gađenju koje osjećam prema Utemeljitelju-Tornjaku, ne uzdam plaho ni u istinitost onoga što pišu o njemu niti Dani niti SB niti Oslobođenje
O njemu ni riječi ne pišu ni Dani, ni SB, ni Oslobođenje.

Oni su samo ukoričili zbir tuđih razmišljanja (Duška Jurišić, Nerzuk Ćurak, Sulejman Tihić, Mustafa Čandić, Emir Habul, Bakir Izetbegović, Gojko Berić, Emir Imamović, Zlatko Lagumdžija, Mehmed Halilović, Žarko Papić, Haris Silajdžić, Boro Kontić, Faruk Borić, Raffi Greogorian, Senad Avdić, Sadik Ahmetović, Bakir Hadžiomerović, Asim Sarajlić, Zvonimir Jukić, Enver Kazaz, Safet Oručević, Zdravko Grebo, Edhem Bičakčić, Rašid Hafizović, Vahid Hećo, Senad Pećanin, Muharem Bazdulj, Ivan Lovrenović, Mustafa Spahić, Vildana Selimbegović) o njemu, i malo je onih s kojima se ne možemo složiti.

Istina, ima zaista i neprimjerenih. Ovaj, recimo.

Moje mišljenje o tom gigantu u džepnom izdanju se nimalo nije promijenilo ni nakon njegovih ponovnih bjesomučnih pljuvanja po meni u ‘intervjuima’ koje je imao sam sa sobom posljednjih dana. Mislim da se daje prevelika važnost tom moralnom i ljudskom kepecu.
Njegova imperija laži i zla je nastala, u velikoj mjeri, na kukavičluku i podaničkom mentalitetu naše kvazielite koja je spremna da za mrvicu dnevne slave čini kompromise i ponaša se tako što ide ‘krmku niz dlaku’. Njegova nenormalna potreba da kreira vlast po svojoj mjeri ima jednu namjeru – da po svaku cijenu zaštiti svoju, na ratu sumnjivo stečenu imovinu.”

može li neko postaviti bar tekst iz dana,pliiiiiiiiiis?

ko je ovo izjavio o fahri?
Pa šta misliš, ko je ovo postirao?
He he
Pa Zlajoglu naravno.
Ovdje ima par likova kojima je smisao života pljuvati po SDP-u i Zlaji.
Banksy

#5413 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Adriatic wrote: Pa šta misliš, ko je ovo postirao?
He he
Pa Zlajoglu naravno.
Ja se potpuno slažem s njim (iako mi se gadi ova kvalifikacija na osnovu fizičkog izgleda).

I s njim i s tobom.
Adriatic wrote:
Da li je iko vidio bilans stanja i uspjeha kompanije AVAZ od rata pa do sada?
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je PRIJAVIO prihoda i koliko je platio poreza?
Eto da krenemo konkretno.
Neko reče da se Fahro snašao na tržištu?????????
A gdje je to tržište? Za postojanje pravog tržišta potrebne su institucije koje će štititi učesnike na tom tržištu, onemogućiti monopole, stranački i svaki drugi uticaj ......
Dakle, znamo kako su se obogatili ovi tajkuni.
Alija je pokrao 20 milijardi stranih donacija, dijelio ih je podobnim (Fahro je jedan od njih).
I prestanite govoriti o nekakvom "tržištu".
Ovde nema tržišta, ovo je divljaštvo u kome "uspijevaju" banditi i kriminalci sa stranačkom podrškom.
Svi mi podržavamo određenu političku opciju. I to nisu blokovi i ne treba ih izjednačavati.
List koji uređuje Radončić, Šaja i kriminalci (sto puta dokazano), zna se o čemu može pisati, ma koliko to umiveno bilo.
Blago vama kad vam o Fahri neko treba dokazivati da je lopov.
Bugojno, pedofilija, Arzija, ....
I ko je glavni donator Reisovih dvora (ili jedan od glavnih)?
Fahro naravno.
A znaš li kako je Fahro "stekao" to što ima?
Ko im je dao kredit?
Razvojna Banka od mojih i svačijih drugih para.
Jel ti sad jasnije?
Adriatic

#5414 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adriatic »

Banksy wrote:
Adriatic wrote: Pa šta misliš, ko je ovo postirao?
He he
Pa Zlajoglu naravno.
Ja se potpuno slažem s njim (iako mi se gadi ova kvalifikacija na osnovu fizičkog izgleda).

I s njim i s tobom.
Adriatic wrote:
Da li je iko vidio bilans stanja i uspjeha kompanije AVAZ od rata pa do sada?
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je PRIJAVIO prihoda i koliko je platio poreza?
Eto da krenemo konkretno.
Neko reče da se Fahro snašao na tržištu?????????
A gdje je to tržište? Za postojanje pravog tržišta potrebne su institucije koje će štititi učesnike na tom tržištu, onemogućiti monopole, stranački i svaki drugi uticaj ......
Dakle, znamo kako su se obogatili ovi tajkuni.
Alija je pokrao 20 milijardi stranih donacija, dijelio ih je podobnim (Fahro je jedan od njih).
I prestanite govoriti o nekakvom "tržištu".
Ovde nema tržišta, ovo je divljaštvo u kome "uspijevaju" banditi i kriminalci sa stranačkom podrškom.
Svi mi podržavamo određenu političku opciju. I to nisu blokovi i ne treba ih izjednačavati.
List koji uređuje Radončić, Šaja i kriminalci (sto puta dokazano), zna se o čemu može pisati, ma koliko to umiveno bilo.
Blago vama kad vam o Fahri neko treba dokazivati da je lopov.
Bugojno, pedofilija, Arzija, ....
I ko je glavni donator Reisovih dvora (ili jedan od glavnih)?
Fahro naravno.
A znaš li kako je Fahro "stekao" to što ima?
Ko im je dao kredit?
Razvojna Banka od mojih i svačijih drugih para.
Jel ti sad jasnije?
Čestitam na trudu.
Ali kao i uvijek, ti pokušavaš vodu okrenuti na svoj mlin, tj. protiv Zlaje.
Poenta je : "Vidi ovog Zlajoglua, čovjeka naziva kepecom cccc"
Banksy

#5415 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Adriatic wrote: Čestitam na trudu.
Nije kakav trud, svaka druga ti je o Fahri ...
Ne, ne razumiješ, ja ga potpisujem. Zaista.

Ne znam samo bi li on danas potpisao sebe, to je pitanje ... Kad ti baš moram crtat' :D
zavrzlama

#5416 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zavrzlama »

Avaz ima najvise istinitosti u svojim novinama,nego bilo koja druga novina..

mislim na dio o posmrtnicama...jer mrtvi ne ustaju i istinski su mrtvi :D
Adriatic

#5417 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adriatic »

Banksy wrote:
Adriatic wrote: Čestitam na trudu.
Nije kakav trud, svaka druga ti je o Fahri ...
Ne, ne razumiješ, ja ga potpisujem. Zaista.

Ne znam samo bi li on danas potpisao sebe, to je pitanje ... Kad ti baš moram crtat' :D
Eh pa ti nakupila iz 50 postova u jedan.
A o Fahri baš rijetko govorim, uglavnom nedovoljno koliko bi trebalo.
big.muzzy

#5418 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by big.muzzy »

volio bi da vam vidim grimase lica dok "branite" Bakira I. i Sulejmana T. od Radončića :lol:
1gorstak

#5419 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

big.muzzy wrote:volio bi da vam vidim grimase lica dok "branite" Bakira I. i Sulejmana T. od Radončića :lol:
Vecina nas ne brani, nego zadovoljno trljamo rukama. Ovo je najljepsi bozicni, novogodisnji i bajramski poklon, sve u jednom. Kad vidim kako se medjusobno kolju, bude mi toplo oko srca.
popajic

#5420 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by popajic »

1gorstak wrote:
big.muzzy wrote:volio bi da vam vidim grimase lica dok "branite" Bakira I. i Sulejmana T. od Radončića :lol:
Vecina nas ne brani, nego zadovoljno trljamo rukama. Ovo je najljepsi bozicni, novogodisnji i bajramski poklon, sve u jednom. Kad vidim kako se medjusobno kolju, bude mi toplo oko srca.
Tacno tako :D
Sto je najinteresantnije ovo medjusobno vrijedjanje pociva na cinjenicama , a ne na izmisljotinama.
Ne laze ( sto je veliki napredak :D ) ni FahrA , a ni Bake sa kontra udarcima.Istinu zbore o "marifetlucima" onog drugog
Jedino je zalosno da zbog nepostojeceg pravnog sistema to rade sa slobode :oops:
muha_sa

#5421 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by muha_sa »

popajic wrote:
1gorstak wrote:
Tacno tako :D
Sto je najinteresantnije ovo medjusobno vrijedjanje pociva na cinjenicama , a ne na izmisljotinama.
Ne laze ( sto je veliki napredak :D ) ni FahrA , a ni Bake sa kontra udarcima.Istinu zbore o "marifetlucima" onog drugog
Jedino je zalosno da zbog nepostojeceg pravnog sistema to rade sa slobode :oops:
:thumbup:
-doce cica na kolica.
Gandalf

#5422 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

Čitam današnje Dane i onaj Zeleni Bilten posvećen FahrU - zaista, ona knjižica predstavlja best of Avazovih gadosti počinjenih pod komandom FahrA, a sve prepričano od strane, bilo žrtava, bilo saučesnika stvaranja Tornjaka, a i onih koji su se protivili rastu i razvoju pjongyang novine na ruševinama Oslobođenja - međutim forma biltena me je zaintrigirala - stranice su iscrtane (vjerovatno s namjerom ) na način da me silno podsjećaju na smrtovnicu - hmmmm, nešto kontam, da možda nekad u Januaru npr. neće vijest dana biti : "Uhapšen utemeljitelj Avaza, radi tajnosti istrage, više informacija u narednim danima". Nije da bi me to nasekiralo :mrgreen: :thumbup: ali fakat izgleda kao nagovještaj oproštajnog pozdrava sa Fahrudinom kao slobodnim čovjekom.
snaga_znanja

#5423 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by snaga_znanja »

Gandalf wrote:Čitam današnje Dane i onaj Zeleni Bilten posvećen FahrU - zaista, ona knjižica predstavlja best of Avazovih gadosti počinjenih pod komandom FahrA, a sve prepričano od strane, bilo žrtava, bilo saučesnika stvaranja Tornjaka, a i onih koji su se protivili rastu i razvoju pjongyang novine na ruševinama Oslobođenja - međutim forma biltena me je zaintrigirala - stranice su iscrtane (vjerovatno s namjerom ) na način da me silno podsjećaju na smrtovnicu - hmmmm, nešto kontam, da možda nekad u Januaru npr. neće vijest dana biti : "Uhapšen utemeljitelj Avaza, radi tajnosti istrage, više informacija u narednim danima". Nije da bi me to nasekiralo :mrgreen: :thumbup: ali fakat izgleda kao nagovještaj oproštajnog pozdrava sa Fahrudinom kao slobodnim čovjekom.

ima li bilo gdje na netu taj tekst,ili čitav broj dana?
Ja trazim vec 2 dana. Izgleda da je Fahro od kineza cenzuru interneta narucio. :D
Gandalf

#5424 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

snaga_znanja wrote:
Gandalf wrote:Čitam današnje Dane i onaj Zeleni Bilten posvećen FahrU - zaista, ona knjižica predstavlja best of Avazovih gadosti počinjenih pod komandom FahrA, a sve prepričano od strane, bilo žrtava, bilo saučesnika stvaranja Tornjaka, a i onih koji su se protivili rastu i razvoju pjongyang novine na ruševinama Oslobođenja - međutim forma biltena me je zaintrigirala - stranice su iscrtane (vjerovatno s namjerom ) na način da me silno podsjećaju na smrtovnicu - hmmmm, nešto kontam, da možda nekad u Januaru npr. neće vijest dana biti : "Uhapšen utemeljitelj Avaza, radi tajnosti istrage, više informacija u narednim danima". Nije da bi me to nasekiralo :mrgreen: :thumbup: ali fakat izgleda kao nagovještaj oproštajnog pozdrava sa Fahrudinom kao slobodnim čovjekom.

ima li bilo gdje na netu taj tekst,ili čitav broj dana?
Ja trazim vec 2 dana. Izgleda da je Fahro od kineza cenzuru interneta narucio. :D
Ma kažem ja da je FahrA pyongjangista i to žešći - jbg biće vam po kioscima letat ko i meni :mrgreen:
snaga_znanja

#5425 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by snaga_znanja »

@Gandalf upravo se vratio sa kioska. Interesantno ovo izgleda. Sabrana dijela o Fahri bajkovitom. :D

Kako on njima tako i oni njemu. Nista novo samo malo su se pohasili i ovako u masi izdali kritiku. Dok Fahrini zurnalisti konce pohvataju koga prvog oblatit eto opet sljedeci cetvrtak i haman novi ovakv letak. :lol:
Post Reply