Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#5401 Re: Arsenal F.C.
Welbeck naravno 
- Ridjobrki
#5403 Re: Arsenal F.C.
Wiltord?
- Ridjobrki
#5405 Re: Arsenal F.C.
Evo pogledah
Lord the Greatest Striker That Ever Lived!!!!

Lord the Greatest Striker That Ever Lived!!!!
- ultima_palabra
#5406 Re: Arsenal F.C.
Hehe... dugo nisam našao moćniji podatak 
- Ridjobrki
#5407 Re: Arsenal F.C.
Evo još jedan za on što vrište "spend some fucking cash":
Falcao za ManU - golovi komada 4
Welbeck za Arsenale - komada 8

Falcao za ManU - golovi komada 4
Welbeck za Arsenale - komada 8
-
todd_smith
#5408 Re: Arsenal F.C.
a kada ja to kazem onda trolam 
- Ridjobrki
#5409 Re: Arsenal F.C.
Sve ovo je ok, pojačanja su se pokazala kao dobra, ovi mladi napreduju k'o nenormalni - da se ja pitam još bih se riješio Wilshirea i Walcotta, za njih nabavio zvučne zamjene, dodao Schneiderlina i to je gotova ekipa.
Možda bih još i unovčio Cazorlu dok se još može a čini se da bi se i on volio vratiti u Španiju.
Možda bih još i unovčio Cazorlu dok se još može a čini se da bi se i on volio vratiti u Španiju.
-
todd_smith
#5410 Re: Arsenal F.C.
pravo se rijesiti Wengera usputRidjobrki wrote:Sve ovo je ok, pojačanja su se pokazala kao dobra, ovi mladi napreduju k'o nenormalni - da se ja pitam još bih se riješio Wilshirea i Walcotta, za njih nabavio zvučne zamjene, dodao Schneiderlina i to je gotova ekipa.
- Ridjobrki
#5411 Re: Arsenal F.C.
Nećemo bogohuliti sad.
-
todd_smith
#5412 Re: Arsenal F.C.
mislim da je lik vise ispucao svoje realno, ne vidim kako moze ikada osvojiti nesto vise od FA Cupa, previse je statican u igri koja se dosta promijenila
Sanchez i Ozil su daaaavno trebali igrati u Arsenalu tj tip igraca, dok je on Sanogoa dovodio i gurao u ekipu
Sanchez i Ozil su daaaavno trebali igrati u Arsenalu tj tip igraca, dok je on Sanogoa dovodio i gurao u ekipu
- Ridjobrki
#5413 Re: Arsenal F.C.
Sanogo košta koliko jedna kost u Ozilovom stopalu, sad se može raditi.
I koji to trener sa ovakvim ulaganjima i politikom može biti 3-4 boda iza Cityja? I ko će ga zamijeniti?
Wengera ako je trebalo otpiliti trebalo je prije 5 godina, sad kad je ekipa složena, pozicija dobra a kasa puna ništa ne treba barkati.
I koji to trener sa ovakvim ulaganjima i politikom može biti 3-4 boda iza Cityja? I ko će ga zamijeniti?
Wengera ako je trebalo otpiliti trebalo je prije 5 godina, sad kad je ekipa složena, pozicija dobra a kasa puna ništa ne treba barkati.
-
todd_smith
#5414 Re: Arsenal F.C.
pa po toj logici onda skontas gdje je southampton?Ridjobrki wrote:Sanogo košta koliko jedna kost u Ozilovom stopalu, sad se može raditi.
sezona dvije i opet ce biti propast, ako na ljeto ne potrosi 50-60m, pisi propalo, treba im vrhunski napadac evo 3-4 sezone, nema zamjene tj nece da kupi ioako ima igraca na trzistu
treba im vrhunski def vezni, nema zamjene tj gura spanske i francuske tinejdzere i ocekuje da osvoji nesto sa njima
treba im vrhunska odbrana i golman, kupi ok stopera iz spanije za 12m i onda ga nikada ne igra..
dok sve u medjuvremenu prodaje najbolje igrace u ekipi direktnim rivalima
- Ridjobrki
#5415 Re: Arsenal F.C.
Southampton je na jugu Engleske i u padu, toliko što se tiče njih za idućih par sezona.
Kojeg igrača je to Arsenal prodao direktnom rivalu a da se sad treba žaliti za njim?
Coquelin je trenutno po svim parametrima najbolji DM u ligi, nema potrebe za kupovinom ali treba tog Schneiderlina uzeti da se Cazorla može vratiti u Španiju. Prodati Walcotta i Wilsherea i s tim parama plus nekih 10-20 miliona dovesti dva vrhunska igrača i to je sve.
A Welbeck, Giroud i Sanchez jesu svjetska klasa - samo što ima i još jedna klasa iznad njih. Vrhunska klasa su ti i štoperi, Koscielny je jedan od najboljih na svijetu a Mertesacker je štoper svjetskih prvaka. Ovaj Gabriel se doima zeznuto, mali Chambers igra super, Monreal i Gibbs su jako solidni, Debuchy i Bellerin ne zna se koji je bolji...
Ja mislim da se oko Arsenala vazda bez potrebe diže sranje i gdje ga nema, eno Manchestera U pa nek analiziraju raspad sistema ili Manchestera C pa nek vide malo isplate li se onolike investicije. Arsenalu ide sasvim dobro.
Kojeg igrača je to Arsenal prodao direktnom rivalu a da se sad treba žaliti za njim?
Coquelin je trenutno po svim parametrima najbolji DM u ligi, nema potrebe za kupovinom ali treba tog Schneiderlina uzeti da se Cazorla može vratiti u Španiju. Prodati Walcotta i Wilsherea i s tim parama plus nekih 10-20 miliona dovesti dva vrhunska igrača i to je sve.
A Welbeck, Giroud i Sanchez jesu svjetska klasa - samo što ima i još jedna klasa iznad njih. Vrhunska klasa su ti i štoperi, Koscielny je jedan od najboljih na svijetu a Mertesacker je štoper svjetskih prvaka. Ovaj Gabriel se doima zeznuto, mali Chambers igra super, Monreal i Gibbs su jako solidni, Debuchy i Bellerin ne zna se koji je bolji...
Ja mislim da se oko Arsenala vazda bez potrebe diže sranje i gdje ga nema, eno Manchestera U pa nek analiziraju raspad sistema ili Manchestera C pa nek vide malo isplate li se onolike investicije. Arsenalu ide sasvim dobro.
-
todd_smith
#5416 Re: Arsenal F.C.
Nasri, RVP, Clichy, Sagna, AdebayorRidjobrki wrote:Southampton je na jugu Engleske i u padu, toliko što se tiče njih za idućih par sezona.
sada mozda nebitni ali kada su se prodali bili jedne od glavnih karika ekipe...
jeste svi su svjetska klasa samo sto haman niko od njih ne bi mogao igrati u prvih 11 kod lidera lige
osim sancheza nema 1 igraca u arsenalu koji bi mogao igrati redovno u chelseaju svako kolo, ozil eventualno mada bi i njega konkurencija plavih izbacila iz redovnih 11
- ultima_palabra
#5417 Re: Arsenal F.C.
Pa mora nekad otići, bolje da to bude prije nego kasnije... šta će propustiti bez njega u tih par godina, par četvrtih mjesta i možda neki kup? Sigurno će im 2-3 sezone poslije njega biti teške, nešto kao što sad ima United... ali mora i taj vakat doći.
Osim pojačanja na mjestima koja su vidljiva svima, treba im i igrača lidera kojih sad nemaju nikako... Wilshere je bio na dobrom putu, ali sjebaše ga povrede. Nemaju ni igrača koji su idoli navijačima, ono da pričaju djeci da su ga gledali kad je igrao... sve nešto bezmudo i beskrvno.
Osim pojačanja na mjestima koja su vidljiva svima, treba im i igrača lidera kojih sad nemaju nikako... Wilshere je bio na dobrom putu, ali sjebaše ga povrede. Nemaju ni igrača koji su idoli navijačima, ono da pričaju djeci da su ga gledali kad je igrao... sve nešto bezmudo i beskrvno.
-
sumirprimus
#5418 Re: Arsenal F.C.
arsenal je bezze,venger je bezze,komplet ekipa bezze. yah
- Ridjobrki
#5419 Re: Arsenal F.C.
Meni je nekako teško skontati da neko voli neku ekipu zbog nekih stvari, da mu se gade druge ekipe zbog nekih drugih stvari a da kritikuje onu koju voli zato što ne liči na one koje mu se gade.
Meni je to totalni mindfuck ali poštujem pravo na mišljenje...
In Wenger we trust.
In Wenger we trust.
-
sumirprimus
#5420 Re: Arsenal F.C.
ma plakace za vengerom svi simpatizeri arsenala koji bi da ga otjeraju...Ridjobrki wrote:Meni je nekako teško skontati da neko voli neku ekipu zbog nekih stvari, da mu se gade druge ekipe zbog nekih drugih stvari a da kritikuje onu koju voli zato što ne liči na one koje mu se gade.
In Wenger we trust.
jednom kad ode...
-
LSD
#5421 Re: Arsenal F.C.
To ce biti prije svega tužan dan za navijace konkurencijesumirprimus wrote:ma plakace za vengerom svi simpatizeri arsenala koji bi da ga otjeraju...Ridjobrki wrote:Meni je nekako teško skontati da neko voli neku ekipu zbog nekih stvari, da mu se gade druge ekipe zbog nekih drugih stvari a da kritikuje onu koju voli zato što ne liči na one koje mu se gade.
In Wenger we trust.
jednom kad ode...
- Ridjobrki
#5422 Re: Arsenal F.C.
Ako ikad umre.sumirprimus wrote: ma plakace za vengerom svi simpatizeri arsenala koji bi da ga otjeraju...
jednom kad ode...
@LSD: Sutra da ga otpuste lik bi mogao birati klub koji hoće na svijetu. Odmah ManU, za početak.
Koga bi Arsenal doveo?
-
sumirprimus
#5423 Re: Arsenal F.C.
ma tetak je u vrhu 20 godina.
treba bit strućnjak pa njemu nesto zamjerit.
treba bit strućnjak pa njemu nesto zamjerit.
- ultima_palabra
#5424 Re: Arsenal F.C.
Nema šanse da bi primirisao nekom od 10 najjačih. Katar ili MLS.Ridjobrki wrote:Sutra da ga otpuste lik bi mogao birati klub koji hoće na svijetu. Odmah ManU, za početak.
- Ridjobrki
#5425 Re: Arsenal F.C.
Taman fer razmjena - taj s tvog avatara uzme Arsenala a Wenger u suprotnom pravcu.ultima_palabra wrote:Nema šanse da bi primirisao nekom od 10 najjačih. Katar ili MLS.Ridjobrki wrote:Sutra da ga otpuste lik bi mogao birati klub koji hoće na svijetu. Odmah ManU, za početak.