Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- IcedMFEarth
#5401 Re: Dres reprezentacije BiH
Jao nama, naši dresovi možda neće imati najnovije, ultra-galaktičke climacool dresove. Bliži nam se debakl u Brazilu.
-
Kaunas
#5402 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma ne sikiraj se jarane, najavili su za 15.juni kisu i pljusak u vecernjim satima, sjebat ce njih ti klima dresoviraxtonski wrote:Ja sam jako opusten. Uzmem sebi tamno plavu Pumu i nalijepim font i grb bolje nego ce to uraditi Adidas za korumpirani savez. Ma sta grb, 'ta cu stavljati grb onih mafijasa, uzmem ljiljane pa puknem na Pumu i iza napisem 5 Seo.Kaunas wrote: Ma opusti se covjece sta si zapeo ko majmun za bananu....
Imace dres i ventilaciju, klimuautomatik, ma ima sam da trci, samo ga obuces i pritisnes na dugme.....no siki-riki.
Da, nasima treba neki koji sam trci, pogotovo kako ce biti lijepo u Brazilu, na jedno 40 stepeni, vlaznost kao u prici, Argentinci u ClimaCool ventilacijskim dresovima, a nasi?
- and
#5403 Re: Dres reprezentacije BiH
napiši klimatizirano na tu pumuraxtonski wrote:Ja sam jako opusten. Uzmem sebi tamno plavu Pumu i nalijepim font i grb bolje nego ce to uraditi Adidas za korumpirani savez. Ma sta grb, 'ta cu stavljati grb onih mafijasa, uzmem ljiljane pa puknem na Pumu i iza napisem 5 Seo.Kaunas wrote: Ma opusti se covjece sta si zapeo ko majmun za bananu....
Imace dres i ventilaciju, klimuautomatik, ma ima sam da trci, samo ga obuces i pritisnes na dugme.....no siki-riki.
Da, nasima treba neki koji sam trci, pogotovo kako ce biti lijepo u Brazilu, na jedno 40 stepeni, vlaznost kao u prici, Argentinci u ClimaCool ventilacijskim dresovima, a nasi?
- Kinaski
#5404 Re: Dres reprezentacije BiH
Hahhaha nema sanse adidasova climacool technology pored legeine trnokop technology. Nemamo sanse na svjeckom 
- Jazzy.ba
#5405 Re: Dres reprezentacije BiH
Puno trazis.Kinaski wrote:Pojebi nekad nestoraxtonski wrote:Ja sam jako opusten. Uzmem sebi tamno plavu Pumu i nalijepim font i grb bolje nego ce to uraditi Adidas za korumpirani savez. Ma sta grb, 'ta cu stavljati grb onih mafijasa, uzmem ljiljane pa puknem na Pumu i iza napisem 5 Seo.Kaunas wrote: Ma opusti se covjece sta si zapeo ko majmun za bananu....
- Jazzy.ba
#5406 Dres reprezentacije BiH
Obojeni specijalno. A template/bazni model istog kvaliteta kod Lihtenstajna i Latvije, evo sad i kod nas kao i kod argentinaca ili njemaca. Ti ocito imas problema sa percipiranjem notornih fakata.
Last edited by Jazzy.ba on 22/03/2014 23:37, edited 4 times in total.
-
Kaunas
#5407 Re: Dres reprezentacije BiH
Steta tek smo se navikli na tebe, a ti ode u BANovice 
-
missko
#5408 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Ovo sto nama daju je kod Spanije i Svaba trening dres i upola jeftiniji od pravog

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

- IcedMFEarth
#5409 Re: Dres reprezentacije BiH
A ovaj dres Španije je tako specijalan, nisam nikad u životu nešto orginalnije vidio 
- Kinaski
#5410 Re: Dres reprezentacije BiH
Hehe kako si samo pametan, masala.raxtonski wrote:Sta, je li ti to meni nudis sestru? Samo da znas, ja ne placam seks. Prema tome djaba je prodajes.Kinaski wrote: Pojebi nekad nesto
- fosil
#5411 Re: Dres reprezentacije BiH
Fakat treba uvesti kakav test inteligencije pri registraciji. Subota, sitni sati, a ono bi se sega mega.
- Jazzy.ba
#5412 Re: Dres reprezentacije BiH
Fulio si malo. Nas dres ne izgleda tako.missko wrote:Ovo sto nama daju je kod Spanije i Svaba trening dres i upola jeftiniji od pravog
- Kinaski
#5413 Re: Dres reprezentacije BiH
Neki debil uveo wi fi u Jagomir 
-
Crvena Tifoza
#5414 Re: Dres reprezentacije BiH
Do neki dan kad se pricalo o tim climacool i dryfit 'tehnologijama' dresova ovdje su se ismijavali ljudi koji su o tome pisali. Sad odjednom te tehnologije su postale tako važne za naše dežurne dizajnere dresova ovdje. Daj ljudi opustite se malo. Kakvi trening dresovi, kakvi bakrači. Važno je da nema Legea više i imat ćemo moćne dresove po mjeri na svjetskom i kraj priče.
-
Kaunas
#5415 Re: Dres reprezentacije BiH
Tema je bila tako interesantna, ali od kada znamo da imamo Adidas kao sponzora upadaju u forum neki pametnjakovici i prosipaju pamet.
Danas je problem sto dres nema klimu, sutra ce biti problem sto je u hotelu reprezentacije wc-papir dvoslojni a ne troslojni ......
Idemo u Brazil, igramo na Marakani i nas grb je na Adidas dresu, dosta brate.

Danas je problem sto dres nema klimu, sutra ce biti problem sto je u hotelu reprezentacije wc-papir dvoslojni a ne troslojni ......
- Jazzy.ba
#5416 Re: Dres reprezentacije BiH
Jebem mu misha ovaj nas dres ce imati aircondition climacool ultrauber mega giga tehnologiju, sudeći da i sjeverni irci imaju isti, ima da lete u njima.

I Mehiko ima isti templejt

Vidi kako ameri predstavljaju isti dres:
https://www.youtube.com/watch?v=j41xuDU-fmQ
slušaj na 5:20 kakve sve svemirske tehnologije ima ova majica.

Vidi kako ameri predstavljaju isti dres:
https://www.youtube.com/watch?v=j41xuDU-fmQ
slušaj na 5:20 kakve sve svemirske tehnologije ima ova majica.
Last edited by Jazzy.ba on 23/03/2014 00:38, edited 6 times in total.
- R9..
#5417 Re: Dres reprezentacije BiH
Bravo....Jazzy.ba wrote:Jebem mu misha ovaj nas dres ce imati aircondition climacool ultrauber mega giga tehnologiju, sudeći da i sjeverni irci imaju isti, ima da lete u njima.
- akcid
#5418 Re: Dres reprezentacije BiH
Šta, ti bi sad da tebi neko iz Saveza polaže račune o ovom ugovoru sa Adidasom?raxtonski wrote:...Naravno nemoj da se slucajno usudimo pa da pitamo o financijskom aspektu ugovora, ono nemoj slucajno da se neko drznuo pitati Munibe iz mafijaske organizacije, a zasto nisu objavili ugovor sa Adidasom od prvog slova do zadnjeg slova?
Ono nemoj slucajno da ti mafijasi nekom polazu racune? Politika se ne smije mjesati, jer FIFA odmah zabranjuje sve, sudstvo se nece mjesati svakako, sve milione eura trebamo Munibima prepustiti da ih oni trose na svoje korumpirane debele guzice?
- MyTao
#5419 Re: Dres reprezentacije BiH
Idi skoci s mosta.raxtonski wrote:Da, kad smo, pardon kad su izabrali brand, kad su Munibovi jarani iz vremena Legea dizajnirali Adidas dres po sistemu," sta imate u skladistu sto ne mozete prodati", sad mi svi trebamo odjebati i njima to prepustiti, ono sa Legea su uradili tako "divan" posao, da su stvarno svi paranoidni koji traze polaganje racuna, pogotovo zato sto se u martu potpisivao ugovor?Kaunas wrote:Tema je bila tako interesantna, ali od kada znamo da imamo Adidas kao sponzora upadaju u forum neki pametnjakovici i prosipaju pamet.
Danas je problem sto dres nema klimu, sutra ce biti problem sto je u hotelu reprezentacije wc-papir dvoslojni a ne troslojni ......![]()
![]()
![]()
Naravno nemoj da se slucajno usudimo pa da pitamo o financijskom aspektu ugovora, ono nemoj slucajno da se neko drznuo pitati Munibe iz mafijaske organizacije, a zasto nisu objavili ugovor sa Adidasom od prvog slova do zadnjeg slova?
Ono nemoj slucajno da ti mafijasi nekom polazu racune? Politika se ne smije mjesati, jer FIFA odmah zabranjuje sve, sudstvo se nece mjesati svakako, sve milione eura trebamo Munibima prepustiti da ih oni trose na svoje korumpirane debele guzice?
Ti bi da neko tebi polaze racune.
- KPNCTNJAH
#5420 Re: Dres reprezentacije BiH
Dokle ste.. modni macci...
- Inter1908
#5421 Re: Dres reprezentacije BiH
joj sto smarate sa tim dresovima... dres ko dres...bitna je igra ebo dres i izgled, pa ne idu na modnu reviju idu igrat FUDBALA...
- soccerfan88
#5422 Re: Dres reprezentacije BiH
Majke mi moje vecinu vas treba "poslati" Emeriku Gudelju da mu pravite drustvo u onom show-u njegovom. Sve sami Fashion guru-i ! Ne valja im boja, ne valja im linija, jel kriva linija, jel prava linija, jel providan, nijel' providan
Smirite dozivljaje dok bar ne vidite da budu dresokvi oficijalno predstavljeni i da svi znamo 100% na sta lice. PA onda opletite po savezu i Munibu i Safetu i Adidasu itd itd. Ja jedva cekam da izadu na plavi ide Rusilac a na bijeli Dzeko. Kasnije ide Pjana na bijeli

- soccerfan88
#5423 Re: Dres reprezentacije BiH
Jasta baMyTao wrote:Idi skoci s mosta.raxtonski wrote:Da, kad smo, pardon kad su izabrali brand, kad su Munibovi jarani iz vremena Legea dizajnirali Adidas dres po sistemu," sta imate u skladistu sto ne mozete prodati", sad mi svi trebamo odjebati i njima to prepustiti, ono sa Legea su uradili tako "divan" posao, da su stvarno svi paranoidni koji traze polaganje racuna, pogotovo zato sto se u martu potpisivao ugovor?Kaunas wrote:Tema je bila tako interesantna, ali od kada znamo da imamo Adidas kao sponzora upadaju u forum neki pametnjakovici i prosipaju pamet.
Danas je problem sto dres nema klimu, sutra ce biti problem sto je u hotelu reprezentacije wc-papir dvoslojni a ne troslojni ......![]()
![]()
![]()
Naravno nemoj da se slucajno usudimo pa da pitamo o financijskom aspektu ugovora, ono nemoj slucajno da se neko drznuo pitati Munibe iz mafijaske organizacije, a zasto nisu objavili ugovor sa Adidasom od prvog slova do zadnjeg slova?
Ti bi da neko tebi polaze racune.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5424 Re: Dres reprezentacije BiH
ma koče navijačima ugoditi...posebno šminkerima što se na CR7 furaju
fudbal je još muška igra, nije modna pista hebote
surfam juče baš da vidim kakvih sve budalašćina od dresova ima i pazite sad mešu komentarima neki meksikanac za ovaj njihov dreskoji je peronaliziran , koji dosta raje ovdje proglasi barem finim ( i meni je taj dres super)

kae lik

surfam juče baš da vidim kakvih sve budalašćina od dresova ima i pazite sad mešu komentarima neki meksikanac za ovaj njihov dreskoji je peronaliziran , koji dosta raje ovdje proglasi barem finim ( i meni je taj dres super)

kae lik
još se nije rodio ko je narodu ugodioyes, I'm mexican but I hate it
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5425 Re: Dres reprezentacije BiH
Chmoljo wrote:ne osvrćite se na paćenike što se moraju dva puta registrovati da se neko sa njima složi