vojopd wrote: ↑30/11/2023 20:21
Danas preuzeo auto. Jedine stvari koja je stvarno smijesna je da su: svjetla tablice zuta kao prije 20 godina, u pretincu i gore gdje onaj djavo za sunce… sve ostalo je led rasvjeta i bas se dobro vidi. Mislim ajde da je osnovni paket opreme… Ne znam smijem li uzeti i zamijeniti sa led svjetlima sa canbus, treba potrefiti kelvinazu da bude isto ili makar priblizno ovima sad.
Da li je mijenjao iko, ako jeste da predlozi marku neku dobru?
Takodje za jedan premium sound system kakav bi trebao biti Harman Kardon, zadnjeg basa u autu kao da nema, naprijed je solidno. Bolje bi im bilo da su Bose ugradili iskreno, jer je ovo osrednji zvuk za gt line opremu. Tek preko 50 se pocinje cuti zvuk.
U sport mode-u auto je blentavo skroz, udoban je bas na 19-kama. Sicevi za klasu bolji od obicnih.
Heh, sto je ova planeta- kasaba, nista drugo! Bas danas, oko 14 sati otisao do Autoplusa da još malo novčano "podebljam" avans i u nekom nevezanom razgovoru sa prodavcem (ne volim rijec dealer- podjeca me na narkomaniju

) spomenem da je i izvjesni Vojo iz Pd izgleda kaparisao crveni Sportage u GT line opremi.. a on mi rece, u toku je preuzimanje, kupac ce ubrzo doci radi finalne uplate!
Neka ti je sretna i udobna sva buduca kilometraza!
A forumska ekipa ce sigurno nesto ikemijati u vezi pitanja za unutrasnju rasvjetu- u LED-u ja raspoznajem samo kućne sijalice- 2700 K, 4000 K i 6000 K, ostalo- taraba!
Ja moram cekati isporuku negdje oko sredine februara 2024. Taman imam vremena da se raspitam za kasko, a i da oglasim prodaju prednjeg fara i stakla vanjskog retrovizora za e53, bice i tu neka parica, ABD