BHCluster wrote:Novak20 wrote:Je li nekome od bh Hrvata nakon 1995. palo na pamet da napravi ovakvu predstavu da bi optužio druge i medijski iskoristio slučaj za ubiranje nekakvih političkih poena ?
Tu i jeste kvaka, narod nasjeo jer se to radi direktno i bez sakrivanja, evo samo mali prikaz od cemu se radi da pocnemo od Partizanskog spomen groblja u Mostaru, pa kurcenja sa "oni dolaze" pa koncerti podrske "uznicima", pa slavljenja uz "Jebem te Bosno, jebem te ja Hrvatska moja domovina", slavljenja 9. janura od strane Covica pa do tebe gdje si branio usttasku zastavu iz Šuice iako shematski prikaz koji si ti postavio to dokazuje i sta sad radis upravo ovo sto pitas. Ljigavo. Fuj.
Jedno i jadno je q.urcenje (svakako pogrešno i neprihvatljivo koje nanosi štetu Hrvatima), a drugo je hinjsko podmetanje poput ovog Adisovog u selu, pa što ne reći, i tvog na forumu. Oni u Šuici, da imaju muda ili da su htjeli, nacrtali bi to "U" pa da to bude prava ustaška zastava i grb ili bi crtali zastave HOS i HSP s kojima su Bošnjaci već formirali vlast 2011. mada im je prvo polje grba bijelo, a deviza ZDS.
Jedina prava ustaška zastava je ona sa ideološkim simbolom "U", kao što je na zastavi Hrvatske crvena zvijezda ideološki simbol komunista, tako je "U" ideološki simbol ustaša. Bijelo polje na hrvatskom grbu se pojavljuje davno prije ustaša, partizana i njihovih simbola, možda se pojavi opet negdje i nekad u pozitivnom kontekstu.
E sad je pitanje tvog hinjaluka što postavljaš na ovoj temi o bošnjačkoj politici nekakvu hrvatsku zastavu sa hibridnim grbom (oblik grba nije sa ustaške "U" zastave) koji ima bijelo polje bez ikakvog komentara aludirajući valjda da su oni momci ispred ustaše.
Da ponovim što sam već rekao. Nabijem ustaše i njihove zastave koje liče na ustaške na q.urac, a i one koji nastoje svim Hrvatima nametnuti etiketu ustašluka i krivice.