Ima dosta i ko popunjava upitnike...
Gdje radim osiguranje donese te papire, da popunimo koliko smo zadovoljni, (sluzbena kola su pasati predzadnji model, reno mwgan-c4, insignie i octavie) sva kola su max 3god stara.. i pisemo do najmanje sitnice.... Ali kada dodju na red privatna kola.. E tada je sve ok med i mlijeko( jednom pederu je cc na servisu mjesec dana al dao je max ocjenu, meriminom malom neradi ac na laguni presutio al zato je sluzbenu insigniu ocrnio ko onaj modrica ulja,
Cim imas to glasanje putem novina, umjesanost distributera, raznog balavljenja, vlazenja za nekim markama nema tu istine...
Ps. Sacete rec bolsesni vagovac nacista ovo onoo jesam al treba bit realan. Ubiti svakoga ko kupi nesto drugo osim Mercedesa il BMW
Il kako uporedit zelje i zadovoljstvo nekoga ko kupi auto(dacia, reno,kia, huhuludu, golf) i nekoga ko kupi auto koje ce volit(BMW, Mercedes, lexus)
Svim vlasnicima (citroen-dacia) moj servis je uhhhh nesto lose oni za 100e generalku meni traze toliko da me puste u servis, i vlasniku hunluhu je smijesno i lose v8, 15l na 100km, grinjanje dupeta, a/c sa vise zona, tesko za parkirat... Bla blaa blaa
Nije da se kurcim al zahtjevi su razliciti meni smeta u servisu sto e nudi kafom od 30kpf dok je to nekome vaooo(u honolilu sarajevo je kafa gratis dok cekas servis