Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@muha, odgledah ovo sto si postavio, danas bi ga smatrali pedofilom i zabranili film
Bas se vremena mijenjaju...
Ovaj papa Franjo je najbolji papa svih vremena, uzet ce u razmatranje zenidbu fratara
vazi wrote:@muha, odgledah ovo sto si postavio, danas bi ga smatrali pedofilom i zabranili film
Ovaj papa Franjo je najbolji papa svih vremena, uzet ce u razmatranje zenidbu fratara
sjecam se da sam je odgledo u dahu od prve do zadnje epizode
vazi wrote:@muha, odgledah ovo sto si postavio, danas bi ga smatrali pedofilom i zabranili film
sjecam se da sam je odgledo u dahu od prve do zadnje epizode
I ja sam i cak se i sekirala za njih
Necu dalje provocirati uspomene dame ne odvuku u malinkoniju sto bi reko Oliver
ko djecak stajAo ovdje sat pred tekmu i pitAO---ciko, mogul s vama uc
kad je došlo vrijeme da i ja kupujem kartu za tekmu tražio sam djecurliju i uvodio ih sa sobom--nisu me trebali pitat
nema vece srece neg vidjet ozareno djecje lice kad ga uvedem na tekmu
radostan dan wrote:moj rođak čita prvo tv program, pa onda umrlice, ovim riječima (bože me oprosti) - e da vidimo šta danas ima na te ve...dobro...e sad da vidimo ko neće gledati te ve...