Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
charrrmed

#5401 Re: Veliki Brat 2013

Post by charrrmed »

amiliana wrote:Po cemu je Ava bolja od Topa molim vas,on je makar normalan za razliku od nje bilo bi stvarno bruka i sramota da ona pobijedi stvarno bih dokazali da su dno dna :oops:
Procitaj sta je @kisni indijanac napisao u gornjem postu i sve ce ti biti jasno :)
amiliana

#5402 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

kisni indijanac wrote:na oficijelnoj stranici VB na fejsu, najviše se tipuje na topa,blizance i avu kao pobjednike, e sad to je za one što ne sumnjaju da produkcija šteli, onda bi zadnja četiri ukućana u kući ostali pomenuti, ako več nema ovdje miće, volio bih da pobijedi žarko, jer bi u tom slučaju top popizdio....što bih volio da vidim...

ipak mislim da pobjeđuje top, nacionalista po mjeri,malo tiši homofob, to se moglo jučer primijetiti iz razgovora sa žarkom, onda one lažne suze u ispovjedaonici, najveći foler i taktičar u kući, iako su to svi, ali to je razumljivo...

ne vjerujem da će produkcija dozvoliti avinu pobjedu...volio bih da se varam pa da mića uzme lovu
Ako ovdje neko nesto ima protiv nacionalizma neka se slobodno izjasni.A sto se tice laznih suza vidjeli smo svi ko je laznih suza najvise ispustio tokom show-a i ko je najveci takticar.
de balzac

#5403 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

amiliana wrote:Po cemu je Ava bolja od Topa molim vas,on je makar normalan za razliku od nje bilo bi stvarno bruka i sramota da ona pobijedi stvarno bih dokazali da su dno dna :oops:
misliš :D mi :D bih :oops: bili :D dno :D dna :D
amiliana

#5404 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

de balzac wrote:
Neznam ne bih voljela da ona pobijedi nakon svih onih ispada i gluposti :roll:
charrrmed

#5405 Re: Veliki Brat 2013

Post by charrrmed »

de balzac wrote:
:lol:
amiliana

#5406 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

:roll: :roll:
de balzac

#5407 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

charrrmed wrote:
de balzac wrote:
:lol:

:wink:
amiliana

#5408 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

Kvazi Lisac :lol: :lol:
KAMI666

#5409 Re: Veliki Brat 2013

Post by KAMI666 »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kisni indijanac

#5410 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

Converse wrote:
P308 wrote:
Pa bolje je da Ava pobijedi nego ljigavac Top.
Slazem se :)
slažem se u potpunosti....
amiliana wrote:
Ako ovdje neko nesto ima protiv nacionalizma neka se slobodno izjasni.A sto se tice laznih suza vidjeli smo svi ko je laznih suza najvise ispustio tokom show-a i ko je najveci takticar.
imam ja svašta nešto protiv nacionalizma, eto izjasnio sam se 8)
Ambrozija

#5411 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

moda56 wrote:ma ava ce pobijediti :D
Ukoliko Milic ne pobijedi, a sumnjam da hoce :( , nadam se da ce Ava. Samo ne Aneta, Vendi i Top, svi ostali mogu :D
kisni indijanac

#5412 Re: Veliki Brat 2013

al' mi je najviše degute, što bi rekli blizanci, gledam i slušam topa jutros u ispovjedaonici, izvinjava se bratskom, brackom ili kako ga već zove svaki put kada se zakašlje, ne mogu ba folova, sve po bontonu, ljudski je i opsovat nekad k'o i mića, ljudski je i pokazati emocije, jedno je imati taktiku, a imaju je svi i svi su u kući zbog love,svi su igrači, ništa mi ne treba više od topa od priznanja da mu je slavko veliki prijatelj i da ga je zagotivio, u tome je top mislim jedino iskren, a zna se ko je i šta je slavko...da se ne ponavljamo...
_nevermind_

#5413 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

To Zeljko, naravno na prvo mjesto :thumbup: :D
(Ukucani su dobili zadatak da se rangiraju od prvog do devetog mjesta ko bi trebao biti pobjednik)
Last edited by _nevermind_ on 03/05/2013 18:07, edited 1 time in total.
_nevermind_

#5414 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

de balzac wrote:
bleso je'Na :oops: :D
thesting

#5415 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

Ja bih volio da u finalu ostanu blizanci, Ava i Milic, peti bilo ko osim Topa. Pretpostavljam da ce veceras i sutra po 2 izbacivati pa 5 ostaje za finale. Nazalost sanse da Milic pobijedi su otprilike kao i sanse da Top ne pobijedi. Ali nadam se da sam pogresno procjenio.
academy46

#5416 Re: Veliki Brat 2013

Post by academy46 »

Ava, Žarko i Milić- nadam se da će jedno od njih troje pobijediti :)

Koliko ih večeras ispada?
de balzac

#5417 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

_nevermind_ wrote:
de balzac wrote:
bleso je'Na :oops: :D
:ljubi:
kisni indijanac

#5418 Re: Veliki Brat 2013

thesting wrote:Ja bih volio da u finalu ostanu blizanci, Ava i Milic, peti bilo ko osim Topa. Pretpostavljam da ce veceras i sutra po 2 izbacivati pa 5 ostaje za finale. Nazalost sanse da Milic pobijedi su otprilike kao i sanse da Top ne pobijedi. Ali nadam se da sam pogresno procjenio.
to je to :thumbup:

nažalost, mislim da ne griješiš u procjeni, a blizance, ovakvi su onakvi su, možemo ih zvati svakakvim imenima, meni je bitno da nisu zli, operisani su od svakog oblika šovinizma, uz to i gotive našeg miću...
de balzac

#5419 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

thesting wrote:Ja bih volio da u finalu ostanu blizanci, Ava i Milic, peti bilo ko osim Topa. Pretpostavljam da ce veceras i sutra po 2 izbacivati pa 5 ostaje za finale. Nazalost sanse da Milic pobijedi su otprilike kao i sanse da Top ne pobijedi. Ali nadam se da sam pogresno procjenio.

dobro si... baš tako
thesting

#5420 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

kisni indijanac wrote:

nažalost, mislim da ne griješiš u procjeni, a blizance, ovakvi su onakvi su, možemo ih zvati svakakvim imenima, meni je bitno da nisu zli, operisani su od svakog oblika šovinizma, uz to i gotive našeg miću...
Da, meni je najbitnije da nisu kvarni u dubini duse. Da nije blizanaca bilo ovaj VB bi bio mnogo dosadniji. I oboijca su mi simpaticni na svoj nacin. Ja im zamjeram jedino crne tabane :)
Zeljko mi je kao lik iz neke komedije gdje pas i covjek zamjene licnosti. A Zarko kao neki lik iz Tarantinovih filmova, brutalan, duhovit...
Avu bih kad pocne puciti usne i iskretati glavu licno poceo daviti kao u sceni iz nadrealista kad onaj dodje sav nervozan kad mu na selo neko baci zivcu.
(ko ne zna o cemu govorim ima ovdje klip)

Code: Select all

https://www.youtube.com/watch?v=_hwG2UtrUXk
_nevermind_

#5421 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

thesting wrote:
kisni indijanac wrote:

Da, meni je najbitnije da nisu kvarni u dubini duse. Da nije blizanaca bilo ovaj VB bi bio mnogo dosadniji. I oboijca su mi simpaticni na svoj nacin. Ja im zamjeram jedino crne tabane :)
Zeljko mi je kao lik iz neke komedije gdje pas i covjek zamjene licnosti. A Zarko kao neki lik iz Tarantinovih filmova, brutalan, duhovit...
Avu bih kad pocne puciti usne i iskretati glavu licno poceo daviti kao u sceni iz nadrealista kad onaj dodje sav nervozan kad mu na selo neko baci zivcu.
(ko ne zna o cemu govorim ima ovdje klip)

Code: Select all

https://www.youtube.com/watch?v=_hwG2UtrUXk
:lol: :lol: :lol:
Ista sam
Baltazar_khan

#5422 Re: Veliki Brat 2013

Post by Baltazar_khan »

bezveze postalo otkako je maja nikolić ispala :skoljka:
klavirdžija

#5424 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Da saberemo utiske do sada:
- Željko zvani Vepar: priglup, misli da sve zna, nema obzira u "igri", dao bi guzice da pobijedi. Ako postoji razlog što je Uroševo izbacivanje šteta, onda je to jer bi Vepra smjestio na pravo mjesto, dok je on bio tu nije smio ni prnut.
- Žarko zvani Tetkica, sličan bratu ali ne toliko priglup, tek infantilan mada ni on ne bira metode u borbi za pobjedu.
- Maja Volk, inteligentna ali i namazana, nesigurna u sebe inače bi perje prštalo na sve strane. Pomalo zaljubljena u Topića pod stare dane.
- Vendi zvana SM Edukator, najinteligentnija osoba u kući, svakog je provalila i upravlja ostalima kao lutkicama. Kada je neko pokuša izraditi ili ona stekne taj dojam, životinjski nemilosrdna, ide do zadnje kapi krvi.
- Aneta zvana Slanineta, jede i uvlači se u pakaš jačim igračima na sve moguće načine. Beskičmenjak na koji ne treba trošiti slova.
- Ava zvana TupAva, izuzetno glupa i iskompleksirana, psihijatrijski slučaj kojeg to ne sprečava u pokušajima prefrigranosti.
- Top zvani Slina, mali bipolarni miš koji se boji vlastite sjenke. Nesiguran u sebe do daske, dao bi guzice da pobjedi, kao i Vepar.
- Soraja zvana Sisoraja, uglavnom plastična, ali u ovoj konkurenciji uz Milića vjerovatno najmanje loša osoba. Samopromocija do posljednjeg daha, ali za to ovakve emisije i služe.
- Milić zvani Electrolux, maltene nevidljiv. Stavio Avu u svoju zaštitu u odsutnom trentuku, malo jer mu se digo, malo jer mu nije bilo pravo da se iživljavaju nad njom. Zato je ipak pristupio klanu kada je Soraja došla na red, mada se evo ipak izgleda polako povlači iz njega. Iz kojih razloga, ne zna se.

Najmanje zlo bi po meni bilo da kao prvi završe Milić ili Soraja, mada to realno niko ovdje ne zaslužuje, ni blizu.
cLo

#5425 Re: Veliki Brat 2013

Post by cLo »

academy46 wrote:Ava, Žarko i Milić- nadam se da će jedno od njih troje pobijediti :)

Koliko ih večeras ispada?
Jeeeeeejjjj!!! Oni su naj!!! :D ....Navijam za njih!!! 8)
Locked