Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mumi80 wrote:@goodye nisi u pravu. Telamach, kao i svi drugi ISP bi morali umanjivati račune u ovakvim situacijama prvenstveno zbog sebe, da bi sačuvali ugled. Meni ne znači par maraka što će mi umanjit, jer mi ne mogu nadoknadit ono što sam izgubio u tih 5-6 sati bez interneta i telefona, ali bi to bio potez u duhu poslovne etike iako je to u našoj državi misaona imenica.
Ajde ti meni pokazi umanjeni racun iz BHTelekoma ili HTEroenta i odmah stajem na tvoju stranu. Kakav bola umanjeni racun, mozda u paralelnom svemiru.
Razumijem da ne rade mozda tjedan dana pa da umanje racun, ali par sati neastane signala i vi hocete umanjeni racun.
Nisam rekao da drugi umanjuju nego da bi svi ISP-i trebali umanjivat. Za tvoju informaciju ima nas koji pomocu interneta zaradjuju hljeb, pa sad sam skontaj kakvu stetu moze napraviti 5-6 sati prekida;-)
Telemach wrote:Ukoliko ste imali korekciju i umanjenje iznosa na februarskom računu, prilikom uplate vršićete plaćanje fakture na kojoj je izvršena korekcija, a ne puni iznos.
Na prvom narednom računu tj. martovskom neće Vam biti prikazano umanjenje.
Stoga kad imate prijavljenu reklamaciju na račun, naknadno pozovete kontakt centar kako bi se informisali o ishodu reklamacije.
treći put vas pitam
@Telemach,hoće li računi za mart za vaše korisnike iz zenice biti manji jer dva dana u martu po 5-6 sati nismo mogli koristiti vaše usluge?
Nemamo precizne informacije na Vaš upit, ako budu kao i do sada sve korisnike ćemo blagovremeno obavijestiti.
nemate precizne informacije,kako kad ste sami izdali saopćenje za javnost?
u kojem spominjete da nije bilo konekcije?
Trenutno dolazi do poteškoća kada su u pitanju dolazni pozivi prema Telemach kratkim kodovima, tj. kontakt broju 1430 sa BH Telecom fiksne i BH Telecom mobilne mreže.
Pozivi prema brojevima 033 756 555 i 033 835 555 uredno prolaze sa svih mreža te vas molimo da u toku dana pozivate navedene brojeve.
BH Telecom je obaviješten te se nadamo skorijem rješenju ovih poteškoća.
Hvala na razumijevanju,
Vaš Telemach
obavještavamo vas da je BH Telecom riješio poteškoće prilikom uspostavljanja dolaznih poziva sa BH Telecom fiksne i BH Telecom mobilne mreže prema Telemach kratkim kodovima, tj. kontakt broju 1430.
Vi samo trazite razlog da bez razloga pljujete .. Program koji se zamracuje je program koji je neki drugi emiter otkupio za nasu zemlju .. Nocas niko ne prenosi i nece zamraciti !
Bubalo1 wrote:Vi samo trazite razlog da bez razloga pljujete .. Program koji se zamracuje je program koji je neki drugi emiter otkupio za nasu zemlju .. Nocas niko ne prenosi i nece zamraciti !
Niko nije ni otkupio prava za emitovanje na teritoriji BiH. Dakle, po pravilu bi se trebalo zatamniti.
Imam neki cudan osjecaj da ce zatamniti samo u Sarajevu
Bubalo1 wrote:Vi samo trazite razlog da bez razloga pljujete .. Program koji se zamracuje je program koji je neki drugi emiter otkupio za nasu zemlju .. Nocas niko ne prenosi i nece zamraciti !
Niko nije ni otkupio prava za emitovanje na teritoriji BiH. Dakle, po pravilu bi se trebalo zatamniti. Imam neki cudan osjecaj da ce zatamniti samo u Sarajevu
Po pravilu bi trebali i umanjiti račune raji u zenici koja je ostala bez net-a, ipak je to njihova odgovornost, a uslugu su garantovali u ugovoru! O
Drugi bold: Istog' sam mišljenja! Stvarno se trebamo organizovati i nešto napraviti povodom toga! PA ne može taj RAK selektivno primjenjivati pravila samo u Sarajevskom kantonu dok u ostalim' zanemaruju sve, kao da tamo raja nema televizora, kamo li kablovskih emitera koji rade šta hoće i puštaju sve bez zatamnjivanja!
Niko nije ni otkupio prava za emitovanje na teritoriji BiH. Dakle, po pravilu bi se trebalo zatamniti. Imam neki cudan osjecaj da ce zatamniti samo u Sarajevu
Po pravilu bi trebali i umanjiti račune raji u zenici koja je ostala bez net-a, ipak je to njihova odgovornost, a uslugu su garantovali u ugovoru! O
Drugi bold: Istog' sam mišljenja! Stvarno se trebamo organizovati i nešto napraviti povodom toga! PA ne može taj RAK selektivno primjenjivati pravila samo u Sarajevskom kantonu dok u ostalim' zanemaruju sve, kao da tamo raja nema televizora, kamo li kablovskih emitera koji rade šta hoće i puštaju sve bez zatamnjivanja!
Telemach wrote:Ukoliko ste imali korekciju i umanjenje iznosa na februarskom računu, prilikom uplate vršićete plaćanje fakture na kojoj je izvršena korekcija, a ne puni iznos.
Na prvom narednom računu tj. martovskom neće Vam biti prikazano umanjenje.
Stoga kad imate prijavljenu reklamaciju na račun, naknadno pozovete kontakt centar kako bi se informisali o ishodu reklamacije.
treći put vas pitam
@Telemach,hoće li računi za mart za vaše korisnike iz zenice biti manji jer dva dana u martu po 5-6 sati nismo mogli koristiti vaše usluge?
Nemamo precizne informacije na Vaš upit, ako budu kao i do sada sve korisnike ćemo blagovremeno obavijestiti.
nemate precizne informacije da u zenici dva puta u martu nije bilo konekcije po 5-6 sati?
ako je tako,možete poslati svoje ljude nek pokupe resiver i modem na mojoj adresi,hvala