Champions League 2012-13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#5401 Re: Champions League 2012-13
Veoma korektno od njega. 
- DonVito
#5402 Re: Champions League 2012-13
Valjda ispuni obecanje ako se dogodiPartijaner wrote:Veoma korektno od njega.
A u prvim redovima..
http://www.jutarnji.hr/nogometas-nudio- ... -/1098990/
- R9..
#5403 Re: Champions League 2012-13
Ispade ona vec hoce samo joj on ko neda.....ko uslov eto ako real prodje pustit cu curu na sve igrace...DonVito wrote:Baloteli "Ako Real Madrid izbaci BVB dacu svojoj curi da spava sa svim igracima"
Cestitke, sto ja neam takog kolegu
- DonVito
#5404 Re: Champions League 2012-13
Evo kaze Murinjo da ako ne dodju do finala da ce to biti iskljucivo njegova greska. Izmedju ostalog kaze da su u Dortmundu igrli kao da se radi o prijateljskom mecu. Oni su na Ronaldi napravili pet faulova za deset minuta a mi na Lewandowskom ni jedan.

- Muhamed Đakmić
#5405 Re: Champions League 2012-13
Jose, ti si car u mojim očima, ali ako uđete u finale jebem ti mater, jer se spremam da pozamašnu svotu stavim na prolaz Dortmunda.
-
cindrlimindrli
#5406 Re: Champions League 2012-13
Sarajevo1946 wrote:Jose, ti si car u mojim očima, ali ako uđete u finale jebem ti mater, jer se spremam da pozamašnu svotu stavim na prolaz Dortmunda.
Kol'ka je kvota na prolaz Reala?
- Muhamed Đakmić
#5407 Re: Champions League 2012-13
4,0. Recimo dan poslije na prolaz Barcelone je 15,0. Na prolaz Bayerna samo 1,01.
-
cindrlimindrli
#5408 Re: Champions League 2012-13
Da sam u prilici da se kladim stavio bih pare na prolaz Reala i zariziko joju na prolaz Barse.Sarajevo1946 wrote:4,0. Recimo dan poslije na prolaz Barcelone je 15,0. Na prolaz Bayerna samo 1,01.
- DonVito
#5409 Re: Champions League 2012-13
Webb u Madrid, Skomina u Barseloni.
-
kory_galaktikos
#5410 Re: Champions League 2012-13
neznam je li to previse navijacki al svakim danom i satom sam nekako sve vise i vise ubijedjen da madrid moze do preokreta do prolaza..bit ce to uzasno tesko,borusia odlicna ma fenomenalna ekipa,igraju lijepo bore se jaki,zele to..uvalili im vec 4 komada u tekmi koju je real odigro ocajno mislim da oni nemogu gore nikako,da ce sad mou izvuc nekakav maksimum iz njih i uz pravu podrsku navijaca da ce to bit bas tijesno,ma sve zavisi od prvih 10 minuta,ako opucaju koju dobru loptu naprave pritisak i neku dobru priliku i cak postignu gol e onda je bas sve moguce....neznam mozda sam lud al nekako imam neki osjecaj da ce to bit dobro da ce proc,al bit ce uzasno tesko protiv odlicne borusie bez prvih bekova al sad ili nikad 
- DonVito
#5413 Re: Champions League 2012-13
Druze manje se nadajkory_galaktikos wrote:neznam je li to previse navijacki al svakim danom i satom sam nekako sve vise i vise ubijedjen da madrid moze do preokreta do prolaza..bit ce to uzasno tesko,borusia odlicna ma fenomenalna ekipa,igraju lijepo bore se jaki,zele to..uvalili im vec 4 komada u tekmi koju je real odigro ocajno mislim da oni nemogu gore nikako,da ce sad mou izvuc nekakav maksimum iz njih i uz pravu podrsku navijaca da ce to bit bas tijesno,ma sve zavisi od prvih 10 minuta,ako opucaju koju dobru loptu naprave pritisak i neku dobru priliku i cak postignu gol e onda je bas sve moguce....neznam mozda sam lud al nekako imam neki osjecaj da ce to bit dobro da ce proc,al bit ce uzasno tesko protiv odlicne borusie bez prvih bekova al sad ili nikad
Nadam se dobroj tekmi i da ce Real Madrid pokazati zube, pritisak od 1min tj. zelju.. ne moze gore od onog u Dortmundu jad i čemer kako u def. tako i off.
- simonese
#5414 Re: Champions League 2012-13
pravi si galaktikoskory_galaktikos wrote:neznam je li to previse navijacki al svakim danom i satom sam nekako sve vise i vise ubijedjen da madrid moze do preokreta do prolaza..bit ce to uzasno tesko,borusia odlicna ma fenomenalna ekipa,igraju lijepo bore se jaki,zele to..uvalili im vec 4 komada u tekmi koju je real odigro ocajno mislim da oni nemogu gore nikako,da ce sad mou izvuc nekakav maksimum iz njih i uz pravu podrsku navijaca da ce to bit bas tijesno,ma sve zavisi od prvih 10 minuta,ako opucaju koju dobru loptu naprave pritisak i neku dobru priliku i cak postignu gol e onda je bas sve moguce....neznam mozda sam lud al nekako imam neki osjecaj da ce to bit dobro da ce proc,al bit ce uzasno tesko protiv odlicne borusie bez prvih bekova al sad ili nikad
- Jack Be Nimble
#5415 Re: Champions League 2012-13
Sutra 4:1 za Real i penali.
-
todd_smith
#5416 Re: Champions League 2012-13
3-2 ili 2-1 za Borusiju sutra. Laganice.
-
kory_galaktikos
#5417 Re: Champions League 2012-13
ma svjestan sam ja da ce to bit jebeno tesko,ako nista drugo bitno je da polazu zube,da se bore trude,ostave srce na terenu da nebude kao u dortmundu...a mislim da ako ih krene napocetku oni to moguDonVito wrote:Druze manje se nadajkory_galaktikos wrote:neznam je li to previse navijacki al svakim danom i satom sam nekako sve vise i vise ubijedjen da madrid moze do preokreta do prolaza..bit ce to uzasno tesko,borusia odlicna ma fenomenalna ekipa,igraju lijepo bore se jaki,zele to..uvalili im vec 4 komada u tekmi koju je real odigro ocajno mislim da oni nemogu gore nikako,da ce sad mou izvuc nekakav maksimum iz njih i uz pravu podrsku navijaca da ce to bit bas tijesno,ma sve zavisi od prvih 10 minuta,ako opucaju koju dobru loptu naprave pritisak i neku dobru priliku i cak postignu gol e onda je bas sve moguce....neznam mozda sam lud al nekako imam neki osjecaj da ce to bit dobro da ce proc,al bit ce uzasno tesko protiv odlicne borusie bez prvih bekova al sad ili nikadbice ti lakse.
Nadam se dobroj tekmi i da ce Real Madrid pokazati zube, pritisak od 1min tj. zelju.. ne moze gore od onog u Dortmundu jad i čemer kako u def. tako i off.
- MyTao
#5418 Re: Champions League 2012-13
Sve je moguce... Real bez problema moze pobjediti sa 3-0... al to ako se sve kockice sloze u njihovu korist... sto je jako tesko, al naravno nije nemoguce... Deportivo je ja mislim negdje u 2000-tim nadoknadio poraz od 4-1.
Ako postignu brzo gol, onda ce da grizu jos vise... naravno, sto vise napadaju vise ce biti opasnosti po njihov gol... ako dortmund postigne gol, onda je ja mislim gotovo.
Nadam se prolazu Dortmunda, uvijek sam ih gotivio i drag su mi tim... ali svasta moze biti, lopta je okrugla, pustite to "njemci" "disciplina" i druge stvari... Real ima puno bolje sanse od Barce, koja je gotovo sigurno gotova... mada i oni ako odigraju kao sto su nekad znali mogu bar do produzetaka, al jako tesko, mislim da ce izgubiti i u Barseloni.
Ako postignu brzo gol, onda ce da grizu jos vise... naravno, sto vise napadaju vise ce biti opasnosti po njihov gol... ako dortmund postigne gol, onda je ja mislim gotovo.
Nadam se prolazu Dortmunda, uvijek sam ih gotivio i drag su mi tim... ali svasta moze biti, lopta je okrugla, pustite to "njemci" "disciplina" i druge stvari... Real ima puno bolje sanse od Barce, koja je gotovo sigurno gotova... mada i oni ako odigraju kao sto su nekad znali mogu bar do produzetaka, al jako tesko, mislim da ce izgubiti i u Barseloni.
-
kory_galaktikos
#5419 Re: Champions League 2012-13
a daleko od tog da ce bit lako za real,al nisu ni bez sanse..oni su to mogu to je jasno ako ih krene napocetku,uz malo srece mozda..trebaju odigrat najbolje sto mogu bez ikakvih glupih gresaka il ispada al sansa postoji..vidjet cemo sutra sta ce bit i kako...MyTao wrote:Sve je moguce... Real bez problema moze pobjediti sa 3-0... al to ako se sve kockice sloze u njihovu korist... sto je jako tesko, al naravno nije nemoguce... Deportivo je ja mislim negdje u 2000-tim nadoknadio poraz od 4-1.
-
Mustang1
#5420 Re: Champions League 2012-13
Dortmund u finale Real u kanale

- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#5422 Re: Champions League 2012-13
Ma u ovom Realu jedino Ronaldo valja ovo ostalo cisti prosjek. Veceras ce se Real ponovo patiti. Maksimalno remi mogu izvuci i to je to nek budu sretni sto su dovdje dogurali jer realno bez sudija osminafinala im je plafon.
-
Ammaar
#5423 Re: Champions League 2012-13
Nemaju cak ni teoretske sanse protiv ovog tima borusije, primit ce go u prvih 20 min i kraj pricekory_galaktikos wrote:a daleko od tog da ce bit lako za real,al nisu ni bez sanse..oni su to mogu to je jasno ako ih krene napocetku,uz malo srece mozda..trebaju odigrat najbolje sto mogu bez ikakvih glupih gresaka il ispada al sansa postoji..vidjet cemo sutra sta ce bit i kako...MyTao wrote:Sve je moguce... Real bez problema moze pobjediti sa 3-0... al to ako se sve kockice sloze u njihovu korist... sto je jako tesko, al naravno nije nemoguce... Deportivo je ja mislim negdje u 2000-tim nadoknadio poraz od 4-1.
napokon u finalu dva njemacka kluba hehehe dosta vise poganih spanja, katalonaca a i ruznih engleza
- swarley_s
#5424 Re: AW: Champions League 2012-13
Sve zavisi od prva dvq gola u prvom poluvremenu u OBJE utakmice.
A ne sumnjam da ce po dva pasti.
Ili ce se sve rijesiti pa do kraja uspavanka, ili ce se zakomplikovati pa da gledamo fudbal!
A ne sumnjam da ce po dva pasti.
Ili ce se sve rijesiti pa do kraja uspavanka, ili ce se zakomplikovati pa da gledamo fudbal!
- DonVito
#5425 Re: Champions League 2012-13
Dobro onda bi i Barsa ostala na jednoj kantici LP da nije bilo sudijaPicajzla wrote:Ma u ovom Realu jedino Ronaldo valja ovo ostalo cisti prosjek. Veceras ce se Real ponovo patiti. Maksimalno remi mogu izvuci i to je to nek budu sretni sto su dovdje dogurali jer realno bez sudija osminafinala im je plafon.