Jos jedna stvar koja se ponavlja iz tekme u tekmu, a nema veze sa samim terenom. Postoji neka ekipa na istoku koja hoda i trazi karte od raje kao "da im jaran moze uci, nije mogao na sjever" onda te iste karte preprodaje kod kucica. Raja onako mahinalno im da karte, e ne znam sta se desi da li na kraju ti momci udju ili ne udju ili sta se dalje desava ali se nanosi direktna steta klubu.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5401 Re: Utakmice.
Istok kriminalan jucer, frajer Krsti hladno pozeli da slomi nogu nakon sto nije uspio prodor. 34 sekunde (ne karikiram nego je fkt tako bilo) nakon pocetka drugog poluvremena isti vristi da Jarni mora otici jer je igra ista kao u prvom poluvremenu
Jos jedna stvar koja se ponavlja iz tekme u tekmu, a nema veze sa samim terenom. Postoji neka ekipa na istoku koja hoda i trazi karte od raje kao "da im jaran moze uci, nije mogao na sjever" onda te iste karte preprodaje kod kucica. Raja onako mahinalno im da karte, e ne znam sta se desi da li na kraju ti momci udju ili ne udju ili sta se dalje desava ali se nanosi direktna steta klubu.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#5402 Re: Utakmice.
Dobro si meni jučer uze kartu iz ruke "u ne znanju" , neće više....Privatna poruka wrote:Istok kriminalan jucer, frajer Krsti hladno pozeli da slomi nogu nakon sto nije uspio prodor. 34 sekunde (ne karikiram nego je fkt tako bilo) nakon pocetka drugog poluvremena isti vristi da Jarni mora otici jer je igra ista kao u prvom poluvremenu![]()
-
todd_smith
#5403 Re: Utakmice.
Mislim da je vise nego ocigledno sada da Velkoski i Bilbija mogu zajedno igrati u pocetnoj postavi samo ako igramo 4-4-2 tj njih 2 tandem.
Bilbija ima najbolje kretanje sto se tice napadaca i ofanzivaca u ekipi. Nece ga gol, ali krece se zaista pametno. Krste svaki put kada igra u spicu pokaze da je 2x igrac nego onaj na krilu.
Bilbija ima najbolje kretanje sto se tice napadaca i ofanzivaca u ekipi. Nece ga gol, ali krece se zaista pametno. Krste svaki put kada igra u spicu pokaze da je 2x igrac nego onaj na krilu.
- omega369
#5404 Re: Utakmice.
ja sam ubjedjen da pored onih standardnih 'pacijenata' na istok dolazi sve vise ubacenih elemenata koji su tu da naprave frku. treba na ovo vise obratiti paznju 
- Logovan
#5405 Re: Utakmice.
Ako ima tih ubačenih elemenata onda su to fakat bolesni ljudi. Troše pare i vrijeme na klub kojeg ne vole, klub ih ne interesuje, itd.omega369 wrote:ja sam ubjedjen da pored onih standardnih 'pacijenata' na istok dolazi sve vise ubacenih elemenata koji su tu da naprave frku. treba na ovo vise obratiti paznju
Očekivao sam da će biti bolja posjeta, s obzirom da smo konačno u polufinalu kupa nakon toliko i toliko godina a i satnica je bila ok. Mislio sam da će biti makar 6-7 milja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5406 Re: Utakmice.
Pa vi ste budale sto dajete karte. Kakvi su to folovi, tako se direktno ostecuje klub, ko da su neke pare za kartuPitar sa Kariba wrote:Dobro si meni jučer uze kartu iz ruke "u ne znanju" , neće više....Privatna poruka wrote:Istok kriminalan jucer, frajer Krsti hladno pozeli da slomi nogu nakon sto nije uspio prodor. 34 sekunde (ne karikiram nego je fkt tako bilo) nakon pocetka drugog poluvremena isti vristi da Jarni mora otici jer je igra ista kao u prvom poluvremenu![]()
Cuj nije mogao na sjever
-
todd_smith
#5407 Re: Utakmice.
Ma bolje da nam je prosjek 4,5-5k svaku utakmicu nego 1-2k i onda 5-6 kada igramo polufinale i slicno.Logovan wrote:Ako ima tih ubačenih elemenata onda su to fakat bolesni ljudi. Troše pare i vrijeme na klub kojeg ne vole, klub ih ne interesuje, itd.omega369 wrote:ja sam ubjedjen da pored onih standardnih 'pacijenata' na istok dolazi sve vise ubacenih elemenata koji su tu da naprave frku. treba na ovo vise obratiti paznju
Očekivao sam da će biti bolja posjeta, s obzirom da smo konačno u polufinalu kupa nakon toliko i toliko godina a i satnica je bila ok. Mislio sam da će biti makar 6-7 milja.
Dovoljan ti je dokaz da su to sve plasticni navijaci kada je protiv Levskog doslo 15k, 3-4 dana poslije protiv Celika doslo 2k plafon, nekih 500 na Sjever
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5408 Re: Utakmice.
Mislim da je pogresan stav: na utakmicu da dodju samo navijaci. Zasto? Pa tako nikad posjeta nece biti na nivou. Imas ljudi koji vole pogledati utakmicu, nisu navijaci kluba. Treba li im zabraniti ulazak na stadion?
Gori su ovi psovaci i dzabice, oni nisu dobrodosli.
Gori su ovi psovaci i dzabice, oni nisu dobrodosli.
- Pitarrr82
#5409 Re: Utakmice.
Dosadili ste vise s tom pricom o istoku, kao da cijeli istok reaguje kako reaguje tokom ili poslije tekme...
-
todd_smith
#5410 Re: Utakmice.
Pa kada grupa (koja raste) jedno radi, dok drugi sute, to je kao da i jeste citav istok.Pitarrr82 wrote:Dosadili ste vise s tom pricom o istoku, kao da cijeli istok reaguje kako reaguje tokom ili poslije tekme...
- Pitarrr82
#5411 Re: Utakmice.
Ja ne vidim da ti ljudi s istoka stalno pricaju o paljenju baklji koji stete klubu itd., itd.?todd_smith wrote:Pa kada grupa (koja raste) jedno radi, dok drugi sute, to je kao da i jeste citav istok.Pitarrr82 wrote:Dosadili ste vise s tom pricom o istoku, kao da cijeli istok reaguje kako reaguje tokom ili poslije tekme...
I mene je sramota psovki, ne lezi mi ono aplaudiranje njima kako god dobro odigrali ili ne ali isto tako sam davno jos rekao to se kod nas ne moze iskorjeniti.
-
Cafe Camargue
#5412 Re: Utakmice.
halali bogati, ubuduće ćemo poimenično kritikovat svakog navijačaPitarrr82 wrote:Dosadili ste vise s tom pricom o istoku, kao da cijeli istok reaguje kako reaguje tokom ili poslije tekme...
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#5413 Re: Utakmice.
E`o od minute, i jače....
- Pitarrr82
#5414 Re: Utakmice.
Cafe Camargue wrote:halali bogati, ubuduće ćemo poimenično kritikovat svakog navijačaPitarrr82 wrote:Dosadili ste vise s tom pricom o istoku, kao da cijeli istok reaguje kako reaguje tokom ili poslije tekme...
Ma mislim pricajte koliko hocete ali cemu prica kad se to ne moze promijeniti?!
Pricali smo i o stvarima koje se desavaju na drugim tribinama na koje vecina nas ne moze uticati, sta treba sad da se pobijemo na istoku izmedju sebe radi toga?
S druge strane prica kako igracima to odsjece noge je glupa, pa brate mili trci, ganjaj, kopaj da odes odavde gdje ce ti biti bolje.
- Butmiran
#5415 Re: Utakmice.
Aj Dupovca.
Pročitah na infu da neki koji su kupili karte kod tih tapkaroša nisu mogli ući na stadion. Ja sam na istok ulazio na ulaz do sjevera i svima su derali bar kodove baš iz razloga da ne daju kartu tapkarošima.
Pročitah na infu da neki koji su kupili karte kod tih tapkaroša nisu mogli ući na stadion. Ja sam na istok ulazio na ulaz do sjevera i svima su derali bar kodove baš iz razloga da ne daju kartu tapkarošima.
- Logovan
#5416 Re: Utakmice.
Jučer je bilo 4 milje, možda malo više. Bruka.todd_smith wrote: Ma bolje da nam je prosjek 4,5-5k svaku utakmicu nego 1-2k i onda 5-6 kada igramo polufinale i slicno.
Dovoljan ti je dokaz da su to sve plasticni navijaci kada je protiv Levskog doslo 15k, 3-4 dana poslije protiv Celika doslo 2k plafon, nekih 500 na Sjever
Joj kad se sjetim te posjete protiv Čelika, tačno mi loše bude.
-
leo karan
#5417 Re: Utakmice.
Ja prvi bih se iznervirao da mi neko pocne psovat i da me proklinje u 3. minuti utakmice.Pitarrr82 wrote:Cafe Camargue wrote:halali bogati, ubuduće ćemo poimenično kritikovat svakog navijačaPitarrr82 wrote:Dosadili ste vise s tom pricom o istoku, kao da cijeli istok reaguje kako reaguje tokom ili poslije tekme...
![]()
Ma mislim pricajte koliko hocete ali cemu prica kad se to ne moze promijeniti?!
Pricali smo i o stvarima koje se desavaju na drugim tribinama na koje vecina nas ne moze uticati, sta treba sad da se pobijemo na istoku izmedju sebe radi toga?
S druge strane prica kako igracima to odsjece noge je glupa, pa brate mili trci, ganjaj, kopaj da odes odavde gdje ce ti biti bolje.
Ne da ne bih mogao igrat od huje, nego bih slijedecu tekmu ponio kamenja da gadjam po tribinima
Znam ja da igraci trebaju da se fokusiraju na teren i da apsolutno ne reaguju na prozivke s tribina. Evo nasi to i rade i svaka im cast. Profesionalno se ponasaju.
A na tribinama to sto neko plati kartu za tekmu, ne daju mu za pravo da vrijedja. Ti mangupi u gradu kad vide nekoga kome jebaju sve s tribina, odjednom ih prodje ta silna srdžba kurcevitost.
- Pitarrr82
#5418 Re: Utakmice.
Svakako, karta ne daje nikom pravo da to radi i kao sto uvijek i kazem ne branim te ljude ali stalno po jednoj tribini udarati... ne znam, mislim da se to ne moze rijesiti ili moze kao onda kad nas dodje 500 pa se svaki pojedinac cuje da ga izbacimo.
-
Eldinn
#5419 Re: Utakmice.
Umjesto da se sva energija usmjeri na nase igrace, na podrsku klubu za kojeg navijamo u ovo malo utakmica sto je ostalo do kraja. protivnickim igracima se daje aplauz i ole ole,
mene stid bilo, od pocetka utakmice nekako raja bila nervozna!
Dajte da sva prepucavanja pricekaju i da se da podrska SARAJEVU, pa cemo vidjeti sta ce biti na kraju!!
Dajte da sva prepucavanja pricekaju i da se da podrska SARAJEVU, pa cemo vidjeti sta ce biti na kraju!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5420 Re: Utakmice.
Za utakmicu u Prijedoru glavni sudija je Muamer Bureković iz Zenice. Njegovi pomoćnici su Ibrišimbegović (Travnik) Širko (Banja Luka). Četvrti sudija u ovom susretu je Skakić iz Gradiške.
-
Max Bunker
#5421 Re: Utakmice.
Ja sam jedan od onih sto je ranije kritikovao pljuvace sa istoka a juce sam i sam u par navrata zvizdao nasim i aplaudirao igracima Zrinjskog (psovao nisam).
Ovoj ekipi fale muda i motiv. Nije ovo vise pitanje uigranosti jer nisu ovo igraci bez fudbalske inteligencije i neki diletanti, vec itekako dobri igraci i klasa za ovu nasu ligu (Jajalo, Krste, Bilbija, Stojcev...) i tri mjeseca (dva do tri treninga na dan, plus dvije utakmice sedmicno) je i vise nego dovoljno za ove igrace da se uigraju.
Ono sto licno Jarniju zamjeram jeste sto forsira Bilbiju u napadu. Volio bih samo jedno poluvrijeme da vidim Krstu u spicu a Bilbiju na krilu i mislim da bi to mnogo bolje izgledalo.
I jos jedna stvar, koja mi nije jasna evo vec dugi niz sezona...zasto, ALI ZASTO mi igramo samo sa jednim napadacem? Pa majku mu, onim babicama u porodilistu je vise jasno da ne mozemo tako igrati i da to nije za nas.
Ovoj ekipi fale muda i motiv. Nije ovo vise pitanje uigranosti jer nisu ovo igraci bez fudbalske inteligencije i neki diletanti, vec itekako dobri igraci i klasa za ovu nasu ligu (Jajalo, Krste, Bilbija, Stojcev...) i tri mjeseca (dva do tri treninga na dan, plus dvije utakmice sedmicno) je i vise nego dovoljno za ove igrace da se uigraju.
Ono sto licno Jarniju zamjeram jeste sto forsira Bilbiju u napadu. Volio bih samo jedno poluvrijeme da vidim Krstu u spicu a Bilbiju na krilu i mislim da bi to mnogo bolje izgledalo.
I jos jedna stvar, koja mi nije jasna evo vec dugi niz sezona...zasto, ALI ZASTO mi igramo samo sa jednim napadacem? Pa majku mu, onim babicama u porodilistu je vise jasno da ne mozemo tako igrati i da to nije za nas.
- Butmiran
#5422 Re: Utakmice.
Ja nas nikako ne vidim u formaciji 4-4-2 npr. ako na tu misliš.Max Bunker wrote:Ja sam jedan od onih sto je ranije kritikovao pljuvace sa istoka a juce sam i sam u par navrata zvizdao nasim i aplaudirao igracima Zrinjskog (psovao nisam).
-
Max Bunker
#5423 Re: Utakmice.
4-4-2, 3-5-2...koja god formacija, samo da igramo sa dva napadaca. Pa hajde, neka to bude i "alternativna" taktika kada ganjamo rezultat ali ja ni to ne vidim u zadnjih sezonu-dvije. Stalno igramo sa jednim napadacem i onda, ako ganjamo rezultat, vrse se neke izmjene pozadi(iza napadaca) a ne ubacuje se taj jos jedan napadac da vrsi pritisak (a konkretno za jucerasnju utakmicu, par puta se desilo da nasi prodju po krilu i da u "avliji" nema nikoga od nasih ili samo jedan igrac).Butmiran wrote:Ja nas nikako ne vidim u formaciji 4-4-2 npr. ako na tu misliš.Max Bunker wrote:Ja sam jedan od onih sto je ranije kritikovao pljuvace sa istoka a juce sam i sam u par navrata zvizdao nasim i aplaudirao igracima Zrinjskog (psovao nisam).
-
todd_smith
#5424 Re: Utakmice.
Ovoj ekipi fale muda i motiv.
Jeste jer kada igraju protiv fasista i dominiraju, vlastiti navijaci njima zvize a fasite slave, njima treba motiv da igraju za tu publiku
K`o god da je jucer aplaudirao i fakticki navijao jucer za Zrinjski, a zove se navijacem Sarajeva,***************************************************************************
Edit: Todd je nezadovoljan psovanjem nasim igracima.
Jeste jer kada igraju protiv fasista i dominiraju, vlastiti navijaci njima zvize a fasite slave, njima treba motiv da igraju za tu publiku
K`o god da je jucer aplaudirao i fakticki navijao jucer za Zrinjski, a zove se navijacem Sarajeva,***************************************************************************
Edit: Todd je nezadovoljan psovanjem nasim igracima.
-
Max Bunker
#5425 Re: Utakmice.
U zivotu nikada ne valja kleti druge ljude.todd_smith wrote:Ovoj ekipi fale muda i motiv.
![]()
Jeste jer kada igraju protiv fasista i dominiraju, vlastiti navijaci njima zvize a fasite slave, njima treba motiv da igraju za tu publiku![]()
![]()
K`o god da je jucer aplaudirao i fakticki navijao jucer za Zrinjski, a zove se navijacem Sarajeva, **********************************************************************
Ovoj ekipi i fale muda i motiv (Zenica, Grbavica, Banja Luka, Mladost V.O., juce Zrinjski). Anemicno igramo, nema zalaganja.