Hahaha ma neće zato što znaju da će stanari tražiti da telemach uđe u zgradu. Konkurencija je čudopapebih wrote:Bice ti tako neko vrijeme i onda ce ti spustit na 1mb/s uploadkemox wrote:Optika je zakon. Upload van konkurencije![]()
UPLOAD
89.08Mb/s
http://www.speedtest.net/my-result/a/3413405418
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- kemox
#53976 Re: BHTelecom All About
-
jarobot
#53977 Re: BHTelecom All About
Ovo isto ili gore od mojatvMTV wrote:Serijsko/filmskijarobot wrote: Koji su to filmski kanali u osnovnoj ponudi telemaha zaista me zanima iz prve ruke.
D3 start paket
1 - FOX
2 - Fox Life
3 - Fox Crime
4 - Fox Movie Channel
5 - CineStar TV
6 - CineStar Action
7 - CineStar Fantasy
8 - TV1000
9 - AXN Adria
10 - DIVA
11 - Cinema TV
D3 Osnovni (D3 Start + dodatni kanali)
1 - AXN Spin
2 - AMC
3 - Sci Fi
1 do 4 . Fox kanali
5. M1
6.M1 gold
7.Pink Action
8.Pink Triller
9.Pink Cryme and Mystery
10.Pink Comedy
11. Pink Film
12.Pink Romance
13. Pink Sci-Fi & Fantasy
14. Pink Premium
15. Pink Clasic
16. Pink Western
17. Pink Family
Uz dodatni paket 1 dobije se još i
1.Pink Horror
2.Pink Movies
Obo je ponuda filmskih kanala mojatv.
-
made_in_sarajevo
#53978 Re: BHTelecom All About
kakva je ponude filmova koje telemach vrti,a kakva sto moja tv vrti? kad je zadnji put na pinku pusten film da je star do 3 godine?
za ovu nagradnu igro sam se malo zainatio. sinoc i jutros sve skupa skoro 100 sms poruka sam poslao,a kao da gledam dobit cu mudo labudovo
za ovu nagradnu igro sam se malo zainatio. sinoc i jutros sve skupa skoro 100 sms poruka sam poslao,a kao da gledam dobit cu mudo labudovo
-
Ali_G
#53979 Re: BHTelecom All About
Svi ti filmski kanali su interesantni pola godine. Onda krece ponavljanje filmova. Jedina prednost Telemacha u kanalima je SK paket, prva i nova. Ostalo u 5 deka. Ako drzavni emiteri i BHT posredno ne skontaju nesto za prenose nacionalnih selekcija, tu ce nastati problem
-
made_in_sarajevo
#53980 Re: BHTelecom All About
sad citam ova nagradna igra za fizicka lica,a meni broj je na firmi,a uredno mi dodje SMS poruka "hvala za ucesce u nagradnoj igri". sad kao da gledam reci ce "eh znate vi ste poslovno lice i nema veze sto je poruka dosla da vi ucestvujete" 
-
sencobih
#53981 Re: BHTelecom All About
eto nek su na tv1000,divi i ova tri cinestara sve najnoviji naslovi, ne zna se koji je kanal gorimade_in_sarajevo wrote:kakva je ponude filmova koje telemach vrti,a kakva sto moja tv vrti? kad je zadnji put na pinku pusten film da je star do 3 godine?
https://mojtv.net/kanal/tv-program/415/pink-premium evo ti pregled samo jednog pinka iz osnovnog paketa , današnji program
sve u pet deka
- Cossack
#53982 Re: BHTelecom All About
Naravno da je u pet deka. Umjesto da hvale Telemach na njihovoj temi, oni ovdje trollaju 24/7. Što li...sencobih wrote:eto nek su na tv1000,divi i ova tri cinestara sve najnoviji naslovi, ne zna se koji je kanal gorimade_in_sarajevo wrote:kakva je ponude filmova koje telemach vrti,a kakva sto moja tv vrti? kad je zadnji put na pinku pusten film da je star do 3 godine?
https://mojtv.net/kanal/tv-program/415/pink-premium evo ti pregled samo jednog pinka iz osnovnog paketa , današnji program
sve u pet deka
-
jarobot
#53983 Re: BHTelecom All About
U ped deka jeste ali ne na telemah stranu nego na stranu MojaTv. MojaTv ima barem brojčano više filmskih kanala u osnovnoj ponudi.
Zbog ovog sam i tražio da telemah trol napiše listu filmskih kanala da vidimo i to čudo kad se toliko hvale.
Zbog ovog sam i tražio da telemah trol napiše listu filmskih kanala da vidimo i to čudo kad se toliko hvale.
-
j66o
#53984 Re: BHTelecom All About
Sto se tice filmski kanala u osnovnoj ponudi sve he to sto kazes u 5 deka...mogu ti reci posto sam bio na moja tv sad sam na telemach da pink premium,pink action,pink horror imaju puno bolji filmova nego recimo obicni cinestar,tv 1000,scifi,cinestar fantazy..dok recimo M1 gold je u rangu cinestar action koji je na telemachu...razliku prave dodatni paketi npr cinestar premium kanali koji su top stvarno i + u HD rezoluciji imaju jos hbo i cinemax ali oni imaju i na moja tv i nisu nesto u odnosu na cinestar premium...prednost telemacha je podrska koja je stvarno za sve pohvale dok sam radi toga otiso od bht i naravno ovamo ima SK u HD i kamaru HD kanala i imam besplatan Bht HD dok je ovamo 1 kmjarobot wrote:U ped deka jeste ali ne na telemah stranu nego na stranu MojaTv. MojaTv ima barem brojčano više filmskih kanala u osnovnoj ponudi.
- drug_profi
#53985 Re: BHTelecom All About
Osnovna prednost telemaha je u SK paketu i HD paketu.
Izbor kanala je očigledno stvar ukusa i nešto što je meni bitno, drugom je nebitno i tsl.
Izbor kanala je očigledno stvar ukusa i nešto što je meni bitno, drugom je nebitno i tsl.
- zateznistub
#53986 Re: BHTelecom All About
Prednost je i u viasat kanalima koje ovi nemaju ili su ih izbacili.drugi profil wrote:Osnovna prednost telemaha je u SK paketu i HD paketu.
Po meni i n1 kanal itd
-
j66o
#53987 Re: BHTelecom All About
Bas tako ali uz SK HD i HD paket treba dodati i neuporedive brzine interneta i podrska korisnicima!!drugi profil wrote:Osnovna prednost telemaha je u SK paketu i HD paketu.
-
jarobot
#53988 Re: BHTelecom All About
Bht ne plaćam imam dodatni paket 1.j66o wrote:Sto se tice filmski kanala u osnovnoj ponudi sve he to sto kazes u 5 deka...mogu ti reci posto sam bio na moja tv sad sam na telemach da pink premium,pink action,pink horror imaju puno bolji filmova nego recimo obicni cinestar,tv 1000,scifi,cinestar fantazy..dok recimo M1 gold je u rangu cinestar action koji je na telemachu...razliku prave dodatni paketi npr cinestar premium kanali koji su top stvarno i + u HD rezoluciji imaju jos hbo i cinemax ali oni imaju i na moja tv i nisu nesto u odnosu na cinestar premium...prednost telemacha je podrska koja je stvarno za sve pohvale dok sam radi toga otiso od bht i naravno ovamo ima SK u HD i kamaru HD kanala i imam besplatan Bht HD dok je ovamo 1 kmjarobot wrote:U ped deka jeste ali ne na telemah stranu nego na stranu MojaTv. MojaTv ima barem brojčano više filmskih kanala u osnovnoj ponudi.
Zbog ovog sam i tražio da telemah trol napiše listu filmskih kanala da vidimo i to čudo kad se toliko hvale.ali kazem sto se tice filmski kanala u osnovnim paketima prednost je na moja tv po meni.
Meni nedostaju viasat dokumentarni kanali i lov i ribolov
-
hipija
#53989 Re: BHTelecom All About
Nekada je BHT imao Viasat kanale ali su ih izbacili pravdajući to "slabom" gledanošću.
- irac300
#53990 Re: BHTelecom All About
Nek' su im Pinkovi i Zadruga gledani, 'ebeš edukacijske kanale.hipija wrote:Nekada je BHT imao Viasat kanale ali su ih izbacili pravdajući to "slabom" gledanošću.
-
Muuky
#53991 Re: BHTelecom All About
Raja ima mi nešto ne jasno ... npr prošli mjesec sam aktivirao da mi se umanji račun za 20KM tj. 667 bodova ..
i došao mi je račun al stoji samo u iznosu - 15 KM ?
Ima li neko da zna da pojasni
i došao mi je račun al stoji samo u iznosu - 15 KM ?
Ima li neko da zna da pojasni
-
bumerangss
#53992 Re: BHTelecom All About
Tebi je makar rekao da ce ti propasti a meni je teta prvo rekla da imam popusta 7 i neto KM jer sam imao 200 i nešto bodova pa mi je rekla da ce mi umanjiti racun za tih 7 i nešto pa me nakandna naznala za desetak minuta, kad je skontala da tako nece moci, pa mi rekla da ce mi umanjiti za 5 KM a 2 i nešto ce mi ostati i da dalje skupljampepeljara wrote:Telekom me svaki dan iznenadi sa novom gluposcu.
Dakle liku osobi koja je smislila bonus loyalnosti u bh telekomu i nacin isplate treba dati nobelovu nagradu za glupost.
Imam 435 bodova...reko hocu da mi se umanji racun za bodove koje imam. Kaze moze samo 10km. A ove 2.5 marke ce vam propasti
Cuj propasti kako propast pa dajte nesto da se iskoriste bilo sta...
Eeeee drug moj vidis kod mene ti je ovaj software samo 5 10 20 50 km moze skidat
Idemo dalje uzimamo vishe.
Pa reko sta kaze software kolko imam...12.73 km al et samo 10 mozemo iskoristiti
I kad daju daju umanjeno za carinu i porez))
Al stvarno imal iko u telekomu sposoban da napravi nesto kako valja do od a do z.
-
jarobot
#53993 Re: BHTelecom All About
Vidiš koliko je bodova ostalo i uzmeš neku uslugu za te bodove. Malo čitajte.bumerangss wrote:Tebi je makar rekao da ce ti propasti a meni je teta prvo rekla da imam popusta 7 i neto KM jer sam imao 200 i nešto bodova pa mi je rekla da ce mi umanjiti racun za tih 7 i nešto pa me nakandna naznala za desetak minuta, kad je skontala da tako nece moci, pa mi rekla da ce mi umanjiti za 5 KM a 2 i nešto ce mi ostati i da dalje skupljampepeljara wrote:Telekom me svaki dan iznenadi sa novom gluposcu.
Dakle liku osobi koja je smislila bonus loyalnosti u bh telekomu i nacin isplate treba dati nobelovu nagradu za glupost.
Imam 435 bodova...reko hocu da mi se umanji racun za bodove koje imam. Kaze moze samo 10km. A ove 2.5 marke ce vam propasti
Eeeee drug moj vidis kod mene ti je ovaj software samo 5 10 20 50 km moze skidat
Pa reko sta kaze software kolko imam...12.73 km al et samo 10 mozemo iskoristiti
Al stvarno imal iko u telekomu sposoban da napravi nesto kako valja do od a do z.
-
bumerangss
#53994 Re: BHTelecom All About
Koju uslugu mogu dobiti za 2 KM?!jarobot wrote:Vidiš koliko je bodova ostalo i uzmeš neku uslugu za te bodove. Malo čitajte.bumerangss wrote:Tebi je makar rekao da ce ti propasti a meni je teta prvo rekla da imam popusta 7 i neto KM jer sam imao 200 i nešto bodova pa mi je rekla da ce mi umanjiti racun za tih 7 i nešto pa me nakandna naznala za desetak minuta, kad je skontala da tako nece moci, pa mi rekla da ce mi umanjiti za 5 KM a 2 i nešto ce mi ostati i da dalje skupljampepeljara wrote:Telekom me svaki dan iznenadi sa novom gluposcu.
Zašto mi nije umanjila racun i za te 2 KM kao sto je rekla? Fol zbog softvere! Pa nek rucno obracunaju
-
jarobot
#53996 Re: BHTelecom All About
Ima još :Del_Boy1 wrote:
100 BODOVA → Moj mSURF 500 MB
124 BODA → Moja TV Snimalica - paket 10
117 BODOVA → Moja TV Multiscreen
39 BODOVA → Moja web TV (postpaid princip)
i ......
Treba čitati
- fusion_ba
#53997 Re: BHTelecom All About
vidim sad dijele neke novogodisnje pokloncice, ja platio racun i dali mi 2 svescice, ukras za jelku sa logom bht i jos neke sitnice 
Last edited by fusion_ba on 09/12/2017 13:57, edited 1 time in total.
-
zippoo87
#53998 Re: BHTelecom All About
haha cuj to
meni jos nije dosao racun za novembar...
a izgleda,da ce oni uskoro placati promotere po mjestima da im pokusaju prodati uslugu,kao sto je telemach radio,kada tek dodje u novo mjesto
meni jos nije dosao racun za novembar...
a izgleda,da ce oni uskoro placati promotere po mjestima da im pokusaju prodati uslugu,kao sto je telemach radio,kada tek dodje u novo mjesto
-
made_in_sarajevo
#53999 Re: BHTelecom All About
A sta cu ako se kraj godine blizi,a ja ne mogu potrositi bodove jer jednostavno ne moze? Hocu na ultri da uzmem ultra flat internet 7 dana ma nece ga proci nema sanse. Salter ne moze nista, 1444 blago retardirani,a sma aktivacija nece i cao
- pepeljara
#54000 Re: BHTelecom All About
jarobot wrote:Vidiš koliko je bodova ostalo i uzmeš neku uslugu za te bodove. Malo čitajte.bumerangss wrote:Tebi je makar rekao da ce ti propasti a meni je teta prvo rekla da imam popusta 7 i neto KM jer sam imao 200 i nešto bodova pa mi je rekla da ce mi umanjiti racun za tih 7 i nešto pa me nakandna naznala za desetak minuta, kad je skontala da tako nece moci, pa mi rekla da ce mi umanjiti za 5 KM a 2 i nešto ce mi ostati i da dalje skupljampepeljara wrote:Telekom me svaki dan iznenadi sa novom gluposcu.
Citaj ti, ne-mozes nista uzet, najmanje sto mozes uzet je 3KM sto telekom nudi, najmanji iznos pa na vishe za umanjenje racuna je 5-10-20-50.