Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

A_A_AKCIJA

#53926 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:21
A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:19 Ovo sa Lasićem je mala maca kakav kriminal HDZ će biti otkriven uskoro :D

To je sve što smijem da kažem, stay tuned...
A onda je svisac zamotao cokoladu u omot :D ako ja vidim bilo kakvo hapsenje ADZ-ovaca vodim te na kolace kod muhe :D
Čitaj šta pišem.

Nisam rekao da će biti hapšenja, jer znamo zašto.

Sudska vlast je još uvijek većinom u rukama SNSD i HDZ.

Ali će se saznati za ozbiljan kriminal.
pemanapemani

#53927 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:11
pemanapemani wrote: 23/12/2025 10:11
Prpa.ba wrote: 23/12/2025 09:50 Zvizdic nesto zvizdi po portalima, pa paznju plijeni ova ublehaska teza:

Umije li nam ko objasniti koliko zastupnika u Domu naroda u klubu Bosnjaka ima SDFAAAAA? :mrgreen: I kako to da oni nisu u vlasti sa 4, a SNSD jeste? :mrgreen:
Možda zato što je SDA deklarativno proBiH stranka, pa su kontali da neće blokirati državu za razliku od neofasista iz SNSD?
Ili su po tebi SDA i SNSD isto zlo. :?
Entitetska vecina, nije moglo bez SNSD-a, sada moze, ali opet ne ide :D
Dobro si, to sam zaboravio.

Koliko god ne volio SDA, opet ne mogu u isti koš sa SNSD.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#53928 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mk ultra »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:25 Ma sta ce poceti, ovdje se islo na bivse SDA direktore, a ovo se Lasicem se pokusalo maksimalno izbjeci, ali nije moglo jer je otislo na prekogranicnu.

Niko ne bi bio sretniji od mene, davno sam rekao da ako Trojka misli uzeti izbore 2026 da mora pomesti vrh Autocesta, i jos makar 50-ak drugih velikih krimosa.

ALi nece, niko ne dira u HZHB, dira se samo ako Plenkovic odobri to jest ako zasmeta neko politicki, sjetimo se Lijanovica ili Budimira. Tako je otkad je ALija svezao zastave.
Imaju kriminalci i na širem podučju djelovanja trojke pa ne rade nista drugacije od prosle vlasti

Sve je nastavljeno po svom tako da... isti k, samo se gaće promijenile
tuitamo

#53929 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tuitamo »

Jel ovo glupan sebi napravio igrališta kući. Kakav mamlaz. Pa s kim ćeš igrati u pm
A još gore ko će to održavati
Papanluk kakav sam po sebi dođe na naplatu
A_A_AKCIJA

#53930 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:25 Ma sta ce poceti, ovdje se islo na bivse SDA direktore, a ovo se Lasicem se pokusalo maksimalno izbjeci, ali nije moglo jer je otislo na prekogranicnu.

Niko ne bi bio sretniji od mene, davno sam rekao da ako Trojka misli uzeti izbore 2026 da mora pomesti vrh Autocesta, i jos makar 50-ak drugih velikih krimosa.

ALi nece, niko ne dira u HZHB, dira se samo ako Plenkovic odobri to jest ako zasmeta neko politicki, sjetimo se Lijanovica ili Budimira. Tako je otkad je ALija svezao zastave.
Haj malo razmisli.

Ne vodiš bitku na tri fronta, pogotovo ako će se trojica udružiti protiv tebe.

SDA skinuta
Dodik bivši predsjednik
HDZ je na redu

Ko je zamislio da će se napasti sve troje odjednom nema pojma
dr_Evil

#53931 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

tuitamo wrote: 23/12/2025 10:28 Jel ovo glupan sebi napravio igrališta kući. Kakav mamlaz. Pa s kim ćeš igrati u pm
A još gore ko će to održavati
Papanluk kakav sam po sebi dođe na naplatu
Ma to je on dok je ministar bio jos. Sjecam se da je dijelio poslove preko kreveta prijejedno 15ak godina. Krajnje mracna licnost iskreno.
Last edited by dr_Evil on 23/12/2025 10:34, edited 1 time in total.
pemanapemani

#53932 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:26
dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:21
A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:19 Ovo sa Lasićem je mala maca kakav kriminal HDZ će biti otkriven uskoro :D

To je sve što smijem da kažem, stay tuned...
A onda je svisac zamotao cokoladu u omot :D ako ja vidim bilo kakvo hapsenje ADZ-ovaca vodim te na kolace kod muhe :D
Čitaj šta pišem.

Nisam rekao da će biti hapšenja, jer znamo zašto.

Sudska vlast je još uvijek većinom u rukama SNSD i HDZ.

Ali će se saznati za ozbiljan kriminal.
Postoji li onda plan kako da ih se barem smjeni, ako već sudska vlast trenutno nema "volje" da djeluje?
Nije problem, neka opet dodje neko iz jebenog HDZ, ako je to dogovor raspodjele pozicija, ali mora postojati metoda, pa makar prijetnjama i ucjenama, kojom se lopovi skidaju sa pozicija,.
I manji lopov je neki korak naprijed.
dr_Evil

#53933 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:29

Haj malo razmisli.

SDA skinuta
Dodik bivši predsjednik
HDZ je na redu

Bitka se mora voditi na tri fronta. SDA se vraca jaca nego ikad jer nisu pohapseni njihovi kriminalci i ratni profiteri, Dodik prezivio skinute mu sankcije i citavom njegovom sistemu, HDZ nas udara gdje stigne.

Iskreno ne ocekujte da cu vam ja klimati glavom samo zato jer treba propagande protiv ovih stranackih zelenih botova i ko fol neutralnih.

Da bi se krenulo naprijed treba se realno sagledati situacija, dobro je bilo krenulo, i onda otislo u pogresnom pravcu.
Hakiz

#53934 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Hakiz »

zippoo87 wrote: 22/12/2025 22:57
pemanapemani wrote: 22/12/2025 22:46
zippoo87 wrote: 22/12/2025 22:14
Slazem se...eno pokrenula je NS pricu odmah o smjeni Lasica...ali znamo da je HDZ,tako da ce to tesko proci...jer je HDZ glavni blokator svega u FBiH. ALi znamo svi da je kod nas svako "neciji"...tako i ta firma za koju se stimaju tenderi je mozda u talu sa HDZ ili nekom drugom strankom i to se odmah kaze,ne dirajte tu i tu firmu,to je nas covjek...i tako se decenijama izvlace pare a i kada hoces da nesto smijenis i pomjeris,eto "nacionalista" da blokiraju. Mnogi kod nas i ne razumiju kako vlast funkcionise a ima uvijek i ovih malicioznih botova i oni sto "nisu za ali..." koji spinuju i podmecu neukim,pa ko se primi.
I bas zato sto su u koaliciji,ovo ce kostati i Trojku ugleda. Jbga to je tako...ali opet nije isti,nije Lasic Trojkin i nikada nece biti...to je njih zapalo u raspodjeli vlasti,HDZ je garant to trazio i dobio a dao nesto drugo.
Bez HDZ se nije moglo napraviti Vlade.
Tacno je što si naveo za izvlačenje para. Trojka je obećala da neće to raditi i podržavati takvu politiku kod koalicionih partnera.
Trojka je znala kakav je HDZ i koji je rizik ulaska u vlast sa njima. Trebaju preuzeti odgovornost i pod svaku cijenu smijeniti Lasica, a POSKOK treba uraditi ostalo.
Pa vidi...ako si ikada bio blizu vlasti ili znas kako to funkcionise...znas da 1/3 ne moze sama protiv 2/3. Nacionalisti su napravili takav sistem da je "sve po zakonu" a kada nekoh uhvate i hoces da ga smijenis,onda oni "opet po zakonu" sve to blokiraju. Zato su oni dijelili vlast bukvalno tako...po javnim preduzecima i firmama i dogovor je da se niko nikome ne mijesa,tacnije da niko ne ganja i ne lovi i procesuira kriminalca iz "partnerske" stranke. Tako je vlast kod nas ustrojena 30 godina i onda dodje Trojka,koja bi sve da promijeni ali upadnu u sistem a protiv sistema se tesko boriti. I ti pokrenes proceduru smjene,eto blokade neke,pokrenes pitanje kriminala ovog direktora,eto blokade da ga ne mozes smijeniti...i sve je to po zakonu.
Nedolasci na sjednice,obaranje kvoruma,sjednica,zakona...nista ne radis,samo blokiras i to "po zakonu".
I evo da Trojka krene sada da mijenja poslovnike i sve to...sta mislis koliko bi njih sveukupno glasalo za izmjene ? Opet bi palo a onda bi opet botovi govorili "svi su isti".
Ja sam malo i stariji i malo duze pratim politiku i meni se ne moze podvaljivati,jer ja prvo sve razumijem a onda znam i kako i sta se radi.
Zato su meni smijesni ovi botovi jadnici ovdje...daju nekim debilima da raspravljaju ovako sa ozbiljnim sagovornicima ...meni je to ispod casti,ja se samo sprdam sa njima.
Dakle,Trojki je dilj bio da se se BiH priblizi EU a samo priblizavanje EU ustvari rjesava mnogo ovih zamki i problema u nasem zakonodavstvu,jer zakonodavstvo mora biti uskladjeno sa EU. I upravo zato HDZ sa SNSD-om je krenuo u blokade,jer su vidjeli da ovo sada sto se trazi mijenja sustinu i polako izbacuje njihove nacionalne dogovore i seme. TO naravno ne odgovara ni SDA...zato su oni vec sada poceli kampanju,vec sada su pali neki dogovori sa HDZ i SNSD i vec sada i SDA opasno radi kampanju i napada Trojku...jer Trojka je trenutno svima njima neprijatelj broj 1.

Meni je neshvatljivo da ovo prosjecan obican covjek ne vidi ili ne razumije ?
Botovi su mi nebitni,oni ce pisati sta god da im se u viber grupi napise da pisu,jebes njih...ali mi je cudno ako ovo ne razumije neko ko svakodnevno gleda dnevnik i ono,cita barem naslove na portalima.
Ovo bukvalno znači da trojka ne može ništa, ni voditi ka EU, jer će SNSD i HDZ i to blokirati.

Koji je, tada, "raison d'etre" trojke?

Samo da ne bude SDA, malo da se "šara", da i neki drugi zarade, ne samo ovi iz SDA? To je sve?

Budući da je NiP bivši (?) SDA, SDP manje-više vječito u vlasti, ni to da drugi zarade nije baš tačno :wink:

Možda malo ovi iz NS, ali oni su statistički nebitni.
Vjecita_zavrzlama

#53935 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Vjecita_zavrzlama »

Hakiz wrote: 23/12/2025 10:38
zippoo87 wrote: 22/12/2025 22:57
pemanapemani wrote: 22/12/2025 22:46

Bez HDZ se nije moglo napraviti Vlade.
Tacno je što si naveo za izvlačenje para. Trojka je obećala da neće to raditi i podržavati takvu politiku kod koalicionih partnera.
Trojka je znala kakav je HDZ i koji je rizik ulaska u vlast sa njima. Trebaju preuzeti odgovornost i pod svaku cijenu smijeniti Lasica, a POSKOK treba uraditi ostalo.
Pa vidi...ako si ikada bio blizu vlasti ili znas kako to funkcionise...znas da 1/3 ne moze sama protiv 2/3. Nacionalisti su napravili takav sistem da je "sve po zakonu" a kada nekoh uhvate i hoces da ga smijenis,onda oni "opet po zakonu" sve to blokiraju. Zato su oni dijelili vlast bukvalno tako...po javnim preduzecima i firmama i dogovor je da se niko nikome ne mijesa,tacnije da niko ne ganja i ne lovi i procesuira kriminalca iz "partnerske" stranke. Tako je vlast kod nas ustrojena 30 godina i onda dodje Trojka,koja bi sve da promijeni ali upadnu u sistem a protiv sistema se tesko boriti. I ti pokrenes proceduru smjene,eto blokade neke,pokrenes pitanje kriminala ovog direktora,eto blokade da ga ne mozes smijeniti...i sve je to po zakonu.
Nedolasci na sjednice,obaranje kvoruma,sjednica,zakona...nista ne radis,samo blokiras i to "po zakonu".
I evo da Trojka krene sada da mijenja poslovnike i sve to...sta mislis koliko bi njih sveukupno glasalo za izmjene ? Opet bi palo a onda bi opet botovi govorili "svi su isti".
Ja sam malo i stariji i malo duze pratim politiku i meni se ne moze podvaljivati,jer ja prvo sve razumijem a onda znam i kako i sta se radi.
Zato su meni smijesni ovi botovi jadnici ovdje...daju nekim debilima da raspravljaju ovako sa ozbiljnim sagovornicima ...meni je to ispod casti,ja se samo sprdam sa njima.
Dakle,Trojki je dilj bio da se se BiH priblizi EU a samo priblizavanje EU ustvari rjesava mnogo ovih zamki i problema u nasem zakonodavstvu,jer zakonodavstvo mora biti uskladjeno sa EU. I upravo zato HDZ sa SNSD-om je krenuo u blokade,jer su vidjeli da ovo sada sto se trazi mijenja sustinu i polako izbacuje njihove nacionalne dogovore i seme. TO naravno ne odgovara ni SDA...zato su oni vec sada poceli kampanju,vec sada su pali neki dogovori sa HDZ i SNSD i vec sada i SDA opasno radi kampanju i napada Trojku...jer Trojka je trenutno svima njima neprijatelj broj 1.

Meni je neshvatljivo da ovo prosjecan obican covjek ne vidi ili ne razumije ?
Botovi su mi nebitni,oni ce pisati sta god da im se u viber grupi napise da pisu,jebes njih...ali mi je cudno ako ovo ne razumije neko ko svakodnevno gleda dnevnik i ono,cita barem naslove na portalima.
Ovo bukvalno znači da trojka ne može ništa, ni voditi ka EU, jer će SNSD i HDZ i to blokirati.

Koji je, tada, "raison d'etre" trojke?

Samo da ne bude SDA, malo da se "šara", da i neki drugi zarade, ne samo ovi iz SDA? To je sve?

Budući da je NiP bivši (?) SDA, SDP manje-više vječito u vlasti, ni to da drugi zarade nije baš tačno :wink:

Možda malo ovi iz NS, ali oni su statistički nebitni.
Nip je sve osim bivsi
Vjecita_zavrzlama

#53936 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Vjecita_zavrzlama »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:34
A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:29

Haj malo razmisli.

SDA skinuta
Dodik bivši predsjednik
HDZ je na redu

Bitka se mora voditi na tri fronta. SDA se vraca jaca nego ikad jer nisu pohapseni njihovi kriminalci i ratni profiteri, Dodik prezivio skinute mu sankcije i citavom njegovom sistemu, HDZ nas udara gdje stigne.

Iskreno ne ocekujte da cu vam ja klimati glavom samo zato jer treba propagande protiv ovih stranackih zelenih botova i ko fol neutralnih.

Da bi se krenulo naprijed treba se realno sagledati situacija, dobro je bilo krenulo, i onda otislo u pogresnom pravcu.
SDA se ne vraca jaca nego ikada .Ali oni to tako predstavljaju, dobar tekst skoro izasao na klix bas na tu temu

Prosli lokalni izbori bi pokazali tu jacu nego ikada SDA,ali sve je bilo onako …blah.Sto su i u SDA tumacili kao zabrinjavajuce, jer su im lokalni bili anketa pred drzavne
A_A_AKCIJA

#53937 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 10:34 SDA se vraca jaca nego
Prvo, jača nego ikad, nema nikakve šanse.
Drugo, vraćanje je također svaki dan manje vjerojatno.
Od svega što su pričali, ništa se nije ostvarilo.

Ko će se vratiti?

Ko su osobe koje nude?

Najbitnije, ako smo tako glupi i nezreli nakon narod, neka se vrati SDA.

Ako je među nama većina onih koji ne vide da je trenutno kampanja protiv Trojke a najviše Konakovića, ako ne vide da se u toj kampanji koristi vučićev novac i metode, ako ne vide da ti napadi dolaze istovremeno od Bakira, Dodika, Čovića, Avde, Amidžića, Zovko, Košarca, Zahiragića...

Onda neka se vrate, ne može pita od govana.

Očito nismo zreli za napredak i očito se moramo još patiti da naučimo dosta toga da bi nam bilo bolje.

Ako ova ekipa ološa može prevariti većinu glasača u BiH, neka to i urade.
dr_Evil

#53938 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:43

Ko će se vratiti?

Ko su osobe koje nude?

Ako je među nama većina onih koji ne vide da je trenutno kampanja protiv Trojke a najviše Konakovića, ako ne vide da se u toj kampanji koristi vučićev novac i metode, ako ne vide da ti napadi dolaze istovremeno od Bakira, Dodika, Čovića, Avde, Amidžića, Zovko, Košarca, Zahiragića...

Očito nismo zreli za napredak i očito se moramo još patiti da naučimo dosta toga da bi nam bilo bolje.

Vidi, naravno da narod ne vidi da je ovo kampanja protiv Konakovica, i naravno da smo glup i nezrel narod, ili etnija ako cemo tacnije. Oni ne moraju nikoga nuditi, njima ne treba projekt, ideja, kampanja, oni su simbol bosnjackog nacionalizma, begovat. Sve ono sta prosjecan nepismeni Bosnjak zeli da njegovo dijete bude, a pismeni Bosnjak zeli da zadrzi.

Kad to shvatis onda ces doci na onu moju, kada SDP pogrijesi svi njihovi glasaci idu na apstinenciju, kada SDA pogrijesi oni glasaju jos strastvenije. Prema tome, Trojka je pogrijesila jer nije uhapsila sve sta je obecala, a onda nije dovela mlade sposobne i nestranacke - jer ih nema, vani su otisli.

Jednostavno morate shvatiti da ako ne krenete sa spengavanjem mozete se pozdravit sa izborima, bez obzira sto bivsi rezim nije prosao kroz katarzu. Kako cete hapsit, iskreno nikoga ne zanima. Poselami Dinu i reci mu tako, jednostavno bit ce zrtva apstinencije SDP i NS glasaca. Vasa baza je slicna kao kod SDA, vjerujem da cete odrzati izlaznost.
drug_profi

#53939 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Rumenko će tu biti trojanac. Uzeće glasove razocaranih.
I otici sa SDA.
DaysleepeR

#53940 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Ja se samo brinem šta će sve biti iscenirano do izbora kad su već ovako rano ovako žestoko krenuli.
Prpa.ba

#53941 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Konakovic nam hiperventilira na forumu. :lol: Odaje te mnozina u tekstu. :lol:
dr_Evil

#53942 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Prpa.ba wrote: 23/12/2025 11:02 Konakovic nam hiperventilira na forumu. :lol: Odaje te mnozina u tekstu. :lol:
A sta cemo sa ovim tvojima Prle? Jeste li u medjuvremenu od izgubljenih proslih izbora shvatili sta znace makar desnicarske vrijednosti tipa domovina, nacija, jezik, vjera? Ili ce opet biti Vucicu emisari?
moimoi

#53943 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

Paaaaa ne znam sta da vam kazem.
Imam doticaja sa nekolicinom ljudi iz ruralnog dijela, gdje je sdO uvijek bila jako snazna.. Uvijek je nacelnik bio sdOvac.. al bogami i oni se polako okrecu prema nip-u?! E sad…
Bum vidjeli.
Prpa.ba

#53944 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

dr_Evil wrote: 23/12/2025 11:05 A sta cemo sa ovim tvojima Prle? Jeste li u medjuvremenu od izgubljenih proslih izbora shvatili sta znace makar desnicarske vrijednosti tipa domovina, nacija, jezik, vjera? Ili ce opet biti Vucicu emisari?
Emisar je kod tvojih, pa provjerite. :mrgreen:
No Mind

#53945 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

Ako se usudite da "pomirite gradjanski i etnicki princip" kao sto vam sef govori, mozete zaboraviti 2026 i re-izbor, to nek vam bude jasno. To nece proci kod glasaca NS i SDPa, bez njih nema trojke, a sami ne mozete nista. Oni ni milimetar nemaju prostora u svojem glasackom tijelu za daljne koncesije etnoteritorijalistima. A kreten Nerko je isto nanijeo puno stete onim zloslustnim izvinjavanjem legitimnom Jugoslavu. Tu isto ocekujemo da ne userete i popustite Plenkovicu i stozerniku.
moon_walker_90

#53946 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moon_walker_90 »

drug_profi wrote: 23/12/2025 10:53 Rumenko će tu biti trojanac. Uzeće glasove razocaranih.
I otici sa SDA.
Ako mislis na sbih, slazem se. Mozda ce sda pasti ali ce sbih i df pokupiti glasove i otici sa sda.
Hakiz

#53947 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Hakiz »

A_A_AKCIJA wrote: 23/12/2025 10:43

Ko će se vratiti?

Ko su osobe koje nude?

Da, kampanja je protiv Konakovića.

Za SDA članove i glasače to je razumljivo.

Ali, drugi, zašto drugi? Hajde bio si nezadovoljan u SDA pa si osnovao stranku. Ali, onda u rukovodstvo stranke zoveš u tom trenutku aktivne, visokopozicionirane članove SDA. Šta ljudi koji su nezadovoljni SDA da misle? Ne glasaju za SDA, a onda kada hoće da glasaju za drugu, tvoju, stranku opet vide ista imena koja su gledali u SDA. Šta očekuješ?
Last edited by Hakiz on 23/12/2025 11:18, edited 1 time in total.
dr_Evil

#53948 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Prpa.ba wrote: 23/12/2025 11:10
dr_Evil wrote: 23/12/2025 11:05 A sta cemo sa ovim tvojima Prle? Jeste li u medjuvremenu od izgubljenih proslih izbora shvatili sta znace makar desnicarske vrijednosti tipa domovina, nacija, jezik, vjera? Ili ce opet biti Vucicu emisari?
Emisar je kod tvojih, pa provjerite. :mrgreen:
Znaci ipak ce da bude sve po starom, a za emisara se slazem.
DonieBrasco

#53949 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

Najjaci su ovi stavovi HDZ-a, daj im izborni zakon, daj im plin, ugasi BH Gas, daj im jos vecu zastupljenost jer kao ugrozeni su, malo im je treci nego im cijelu FBiH u smislu da se sve pitaju, i opet im malo. A uporedo sa Dodikom, podpomognuti Zagreb-Beograd politikama rade da je sto manje BiH.

Moze li se nekako naplacivati hrvatsko-katolicki zrak koji bosnjaci udisu ?
elk

#53950 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by elk »

Moja prognoza:
Nip ce se fino odroniti...ns malo manje. Sdp ce malo narasti. df mi uvijek bio nejasan, ali vjerovatno nivo iz 2022. Znaci solidno.

Szbih ce dosta narasti, pa dati zelenom kartelu glasove uz df tradicionalo (anp senade :D ). Sda ce rasti i dobice izbore, prpic konacno uhljebljen i zivi dokaz kako se isplati promijeniti dres :kiss: .

Sbb ce ostati mrtav fala bogu. Dzabe scepino lizanje bakirovog cmara.
Hdz i dodikovci standardno.
Najveca borba ce biti za predsjednistvo.
Post Reply