FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Crvena Tifoza

#53901 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

klixo wrote:
Crvena Tifoza wrote:
klixo wrote:Mah , nema sanse da vam daju Isca ili Asensia... Ne postoje dva igraca koja bi se bolje uklopila u Barcin sistem od ove dvojice,a to Pero nece dozvoliti... Real je bas pogodio sa transferima i to sve za "smijesne" cifre.
Ganjajte vi Kovacica , tu imate sanse ,a ono sto sam gledao prosle sezone je obecavajuce.
Jedino ga zadnji pas malo jebe ,al nista nepopravljivo.

Znači RM dovodi igrače za smiješne cifre. Nek sam vala i ovo pročitao. :D
Isco i Ceballos su smijesno placeni.
Asensio haman dzabe doveden u B tim sa 17 god.
Moratu vrate za 30 mil. i proslijede ga Man. Utd. za 70 mil.
Carvajala isto vrate za 6.5 mil. , a sad je neprocjenjiv igrac jer takvih na trzistu nema.
Modric i Kovacic za po 30 mil. dovedeni , ovaj drugi ce tek pokazati svoje.
Ceballos? Sačekaj da lik odigra sezonu kako treba pa ga onda ubacuj u isti koš. Isto tako i Asensio.
U vrijeme kad je Modrić doveden za 30 miliona to nije bila 'smiješna cifra'. Kovačić se čeka evo druga godina da pokaže 'svoje'.
512MB

#53902 Re: FC Barcelona

Post by 512MB »

Logovan wrote:
512MB wrote:Barci i nije potrebna zamjena za nwymar, bolje da podebljaju odbranu
Da, samo što će prije dovesti Dybalu i Dembelea, nego jednog kvalitetnog stopera. Ovako već godinama rade. Krpe se nazad, a naprijed sve potroše što imaju, za sredinu ostane sića.
Slab je dembele za barcu, tolko su ga overhyped, dybala inekako.
Nadzorna_ploca

#53903 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

I Ronaldinho je doveden za 30 miliona.. ne znam zadto uopste diskutujete o cijenama. :-)
ultima_palabra

#53904 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Crvena Tifoza wrote:
B6Redhell wrote:
Artest wrote:Barca bi mogla ostat konkurentna da ove pare od Neymara usmjere na kupovinu Iscoa i Mbappea/Dybalu. U protivnom, liga ce biti dosadnija od bayernlige.

Cuj davat neke cifre za Coutinha, koji pitanje je da li je bolji igrac od Iscoa..
Jarane isco je bio na prodaju prije tri sezone od tad nije na marketu. Odkud kupovina igraca koji niti se nudi niti je na prodaju barci heheh

Nije ni Neymar bio 'na marketu' pa su ga prodali. Znači samo se prodaju igrači koji se stave u izlog. Nigdje veze.
:lol:
zenit dozic

#53905 Re: FC Barcelona

Post by zenit dozic »

Joj porede peru sa ovim upravom barce. Kod pere na levate otkupna klauzula 300 milja a na ronalda milijarda.
Jebote da nije finansijskog fer playa odkupio bi im brat nasser i messija :lol:
AmiĐa_Idriz

#53906 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Andres Iniesta and Sergio Busquets could be offloaded this summer [SPORT]
:zoka:
leškarenje

#53907 Re: FC Barcelona

Post by leškarenje »

:lol: :lol: ko mi ovo obrisa post,e jebo vas forum :lol: kakvi ublehasi dan te jebo :lol: lafo ....hahhaha,jel to me LSD prijavio ili "moderacija" red zavodi :izet:
R9..

#53908 Re: FC Barcelona

Post by R9.. »

Ma ako hoćeš iska ili asensia treba ti podrška od MMF-a
Ja bi prije prodo BBC kompletan nego ovu dvojicu..
Sanjarko

#53909 Re: FC Barcelona

Post by Sanjarko »

Nadzorna_ploca wrote:I Ronaldinho je doveden za 30 miliona.. ne znam zadto uopste diskutujete o cijenama. :-)
Jest samo tad je dolar bio oko 2,5 a unca zlata 300$. Dze inflacija.
Sanjarko

#53910 Re: FC Barcelona

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Nadzorna_ploca wrote:I Ronaldinho je doveden za 30 miliona.. ne znam zadto uopste diskutujete o cijenama. :-)
Dolar nije mjerilo, zlato jest. Mnogi kazu da ono mjeri inflaciju itd. Znaci kolko je Ronaldinjo tad u zlatu kosto, kolko Nejmar sad u zlatu kosta. To je mjerilo.
klixo

#53911 Re: FC Barcelona

Post by klixo »

Crvena Tifoza wrote:

Ceballos? Sačekaj da lik odigra sezonu kako treba pa ga onda ubacuj u isti koš. Isto tako i Asensio.
U vrijeme kad je Modrić doveden za 30 miliona to nije bila 'smiješna cifra'. Kovačić se čeka evo druga godina da pokaže 'svoje'.
Ne znam jesi li pratio Kovacica ,ali ono sto je igrao u drugom dijelu proljetnje sezone je izvrsno bilo.
To sto Real ima brutalan vezni red pa nema mjesta je druga prica.
Za Modrica se djelimicno mogu sloziti , nije smijesna cifra ,ali nije ni Bog zna nesto velika obzirom na partije kakve pruza u Realu.
Ceballos kakav god da bude 19 mil. je smijesna cifra , manji talenti su se visestruko vise placali.
Pa gdje su Casemiro i Varane...
Ljudi zadnjih par godina vode 3x pametniju transfer politiku od Barcine koja baca pare na Ardu,Gomesa i sl.
Zadnji pogodjen transfer im je Neymar.
LSD

#53912 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

klixo wrote: Zadnji pogodjen transfer im je Neymar.
Nidje veze lave.

Godinu dana nakon Neymara dovedeni Suarez, Rakitić, TerStegen, Umtiti...osim Suareza, ova trojica dovedeni za smiješne cijene...četiri igraca koja igraju u startnih 11, četiri sigurna pogotka.
Charuga
Globalni moderator

#53913 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

leškarenje wrote::lol: :lol: ko mi ovo obrisa post,e jebo vas forum :lol: kakvi ublehasi dan te jebo :lol: lafo ....hahhaha,jel to me LSD prijavio ili "moderacija" red zavodi :izet:
Šta ti je, ubile te ove vručine. Napisao si post o LSD-u i Barsi na temi o PLBiH ... :lol:
klixo

#53914 Re: FC Barcelona

Post by klixo »

LSD wrote:
klixo wrote: Zadnji pogodjen transfer im je Neymar.
Nidje veze lave.

Godinu dana nakon Neymara dovedeni Suarez, Rakitić, TerStegen, Umtiti...osim Suareza, ova trojica dovedeni za smiješne cijene...četiri igraca koja igraju u startnih 11, četiri sigurna pogotka.
My bad... Mislio sam da je Neymar zadnji doveden.
LSD

#53915 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

leškarenje wrote::lol: :lol: ko mi ovo obrisa post,e jebo vas forum :lol: kakvi ublehasi dan te jebo :lol: lafo ....hahhaha,jel to me LSD prijavio ili "moderacija" red zavodi :izet:
Nisam te ja prijavio , dede mi ...a jesi li me to nešto ismijavao :facepalm: hehehe sjeckalica ce raditi :per: :P
AmiĐa_Idriz

#53916 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Vizionar 1985 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Dolar nije mjerilo, zlato jest. Mnogi kazu da ono mjeri inflaciju itd. Znaci kolko je Ronaldinjo tad u zlatu kosto, kolko Nejmar sad u zlatu kosta. To je mjerilo.
Image
Sanjarko

#53917 Re: FC Barcelona

Post by Sanjarko »

Ozbiljan sam. Neki koji se razumiju su to davno spominjali. Trosak proizvodnje zlata pa i nafte da je mjerilo inflacije itd. Nemogu se sjetit sta su spominjali tacno. Znam ludo ali spominjali su ovo. Nisam ja ovo spominjao.
Sanjarko

#53918 Re: FC Barcelona

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Ozbiljan sam. Neki koji se razumiju su to davno spominjali. Trosak proizvodnje zlata pa i nafte da je mjerilo inflacije itd. Nemogu se sjetit sta su spominjali tacno. Znam ludo ali spominjali su ovo. Nisam ja ovo spominjao.
http://www.gold-eagle.com/article/do-in ... rices-gold

Evo amidza, ja sam laik, ali znam da su spominjali. Ne razumijem ja ovo itd.
Crvena Tifoza

#53919 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

zenit dozic wrote:Joj porede peru sa ovim upravom barce. Kod pere na levate otkupna klauzula 300 milja a na ronalda milijarda.

Može do ujutro Pero nabijati cijene, ali nigdje njegove rekordne prodaje ni na vidiku.
Crvena Tifoza

#53920 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

klixo wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Ne znam jesi li pratio Kovacica ,ali ono sto je igrao u drugom dijelu proljetnje sezone je izvrsno bilo.
To sto Real ima brutalan vezni red pa nema mjesta je druga prica.
Za Modrica se djelimicno mogu sloziti , nije smijesna cifra ,ali nije ni Bog zna nesto velika obzirom na partije kakve pruza u Realu.
Ceballos kakav god da bude 19 mil. je smijesna cifra , manji talenti su se visestruko vise placali.
Pa gdje su Casemiro i Varane...
Ljudi zadnjih par godina vode 3x pametniju transfer politiku od Barcine koja baca pare na Ardu,Gomesa i sl.
Zadnji pogodjen transfer im je Neymar.
Za Kovačića ćemo vidjeti. Na proljeće je RM dobro igrao pa su svi izgledali dobro.

Slažem se da je Gomes promašen potez, ali Arda kada se dovodio bilo je sređivanje sponzorstva sa Beko u igri isto.

RM možda jeste pogodio sa transferima u zadnje dvije tri godine, ali prije toga su potrošili milijardu i po bez ikakvih rezultata.
zenit dozic

#53921 Re: FC Barcelona

Post by zenit dozic »

Crvena Tifoza wrote:
zenit dozic wrote:Joj porede peru sa ovim upravom barce. Kod pere na levate otkupna klauzula 300 milja a na ronalda milijarda.

Može do ujutro Pero nabijati cijene, ali nigdje njegove rekordne prodaje ni na vidiku.
Pa o cemu ja pricam :-)
Ko ce za igraca dat milijardu :idea:
Barca za nasljednika messija stavila otkupnu od 222 milje a pero za obicne igrace 300 milja.
Crvena Tifoza

#53922 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

zenit dozic wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Barca za nasljednika messija stavila otkupnu od 222 milje a pero za obicne igrace 300 milja.

Da se sutra donese odluka suda koja CR ne odgovara i da odluči napustiti Španiju, bila bi milijarda malo morgen.

Morata je daleko od 'običnog' igrača pa ne uzeše 300 miliona.

Neymar kad je došao znalo se da će mu ovo biti prva stanica u Evropi. Mislio sam sa će nakon Barçe u ManU ali eto nije.
Distortion

#53923 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

zenit dozic wrote:
Crvena Tifoza wrote:

222 je trazio Neymar Senior i to vjerovatno u dogovoru sa Arapima koji su rekli da je to plativa cifra za otkupnh klauzulu. Nije ni Senior lud a Barcelona ga nije mogla ubjediti da stave vecu. Jel to do Barte ili nekog drugog, ko ce ga znat. Senior je ocito odavno u pregovorima sa Seikom i to je sad svima jasno.

Pare cine cuda.
ultima_palabra

#53924 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ma nije u tome poenta... Peri niko nikad nije uzeo igraca kojeg on nije htio da proda, da ne govorim drugu najvecu zvijezdu kluba.

Postavis nerealnu klauzulu i onda nema opasnosti da ti neko krade najbolje igrace, ti si u komandi i pregovaras.
leškarenje

#53925 Re: FC Barcelona

Post by leškarenje »

LSD wrote:
Nisam te ja prijavio , dede mi ...a jesi li me to nešto ismijavao :facepalm: hehehe sjeckalica ce raditi :per: :P
Napisao sam da ti više ne smiješ pričati o transfer politici Barce poslije tvrdjenja da Neymar neće nidje i obrisali :izet: eto nije vezano za temu :lol: dok sve ostalo jeste :skoljka:
Post Reply