Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko para toliko muzike, rekoh kod sina su ove najskuplje LED night breaker gen. 2.
Vidi koje ti idu za duga pa se i to nagizdaj.
Na Peugeot 308 II za duga ide neka sijalica HB4 pa je uzeo Osram cool blue koje su po boji svjetlosti najblize ovim LED i naravno dosta jeftinije.
Na ovom 308 sto sam sebi uzeo je sve LED fabrika i mogu ti reci da nije neka znacajna razlika.
B6Redhell wrote: ↑07/01/2025 01:50
Kvaliteta solja i lezaja je postala katastrofa ako nije orginal,
I pola armortizera je to. Kad si tu vec…. Mjenjaj i to…
Bilo mi je interesantno da kod vas u ameriKi ima za kupiti vec sastavljen "quick strut":
Ali kazu svi da je kvalitet odron
Ja bih rado uzeo i platio malo vise ovako nesto kvalitetno da postoji od npr. bilsteina.
Ja to ne kupujem. Kinesko smece vecinom, i ti quick struts su vecinom za azijate
U amriKi kineski dijelovi preplavili trziste. Najgore sto i ove pouzdane marke pocele tamo sklapati.
B6Redhell wrote: ↑07/01/2025 14:00
Ja to ne kupujem. Kinesko smece vecinom, i ti quick struts su vecinom za azijate
U amriKi kineski dijelovi preplavili trziste. Najgore sto i ove pouzdane marke pocele tamo sklapati.
Cudi me da nije rasirenije i da nema od boljih proizvodjaca, u zemljama gdje su ruke mnogo skupe bi takve stvari koje stede vrijeme bile vrlo korisne.
kabal1337 wrote: ↑30/12/2024 07:13
trw i sachs sto je ujedno i oem
Ispred neko napisa kyb srednja zalost, ja sam zadovoljan.
Pitao me neko sto zdrave amortizere mjenjam..
Bio sam u situaciji da sam morao naglo kociti, dzaba premium gume preletio sam nekih 150 m bez metar da sam usporio.
Nakon toga zamjenim amortizere i kazem sebi, iduci put umjesto na 230.000 mjenjas amortizere na 150.000.
Osjeti se razlika. Na kraju krajeva sto ih ranije zamjenim vise imam od njih.
Ja sam spominjao kyb ali solje i njihove lezaje koji izgledaju i smrde kao sa temu-a, made in india.
To je dojam na oko i nos, mozda su okej ali zale se mnogi na forumima da otkazuju nakon godinu dana.
Amortizeri su trebali ici bilstein b6.
A za raniju zamjenu podrzavam potpuno, sve je to umorno mnogo prije otkazivanja.
U zadnje vrijeme dešava mi se kad kočim i to kad autom idem nizbrdo da mi zaškripi i kao da dodatno moram pritisnuti pedalu kočnice da bi se auto zaustavilo (i to posebno kad idem nizbrdo) dok po ravnom nisam primjetio taj problem.
Da li su pakne istrošene?
semsasuljakovic wrote: ↑08/01/2025 11:51
Gdje kupiti ova 2 proizvoda?
Lysol ti je u biti asepsol, imaš ga kupiti u bilo kojoj apoteci pa onda uliješ u ovu prskalicu.
Varijacija proizvoda ovih pjena sa tubom imaš u bolje opremljenim Bingetima. Mislim da bi i u Motorexu trebalo biti.
Mislim da sam ti već pisao, probaj, ali sve su šanse da ćeš džaba baciti pare. Prekrit ćeš neugodne mirise dan-dva i onda isto. Probavao i sam u vajkadar, ništa nije riješilo.
Lysol ti je u biti asepsol, imaš ga kupiti u bilo kojoj apoteci pa onda uliješ u ovu prskalicu.
Varijacija proizvoda ovih pjena sa tubom imaš u bolje opremljenim Bingetima. Mislim da bi i u Motorexu trebalo biti.
Mislim da sam ti već pisao, probaj, ali sve su šanse da ćeš džaba baciti pare. Prekrit ćeš neugodne mirise dan-dva i onda isto. Probavao i sam u vajkadar, ništa nije riješilo.
Mislio sam probati na ovaj način:
Ja sam na još direktniji način, nanio pjenu preko odvoda za klimu dolje u podvozju, od tuda je najbliže do isparivača.