SDP

cvrčak_na_hedonizmu

#53751 Re: SDP

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

nemampojma0 wrote:
Leverage wrote:Meni jedna od glavnih trending fora kad ova dvojica očekuju neko uvažavanje uzevši u obzir stavove koje zastupaju :lol:
Ti si jedan indijanac (jel ono bjese sijuksi iz lukavca) koji ne zna razliku izmedju nepostovanja neke osobe i nepostovanja njenog politickog stava. Mislis da je neko postignuce pokusaj vrijedjanja i ismijavanja sagovornika, bez obzira slazete li se ili ne u misljenju. To pokazuje da si malogradjanin.
Sreca tvoja da ima forum, pa mozes baljezgat, jer u stvarnom zivotu ne dobijas priliku da te neko saslusa. U stvarnom zivotu si neki mali mis, to garantujem glavom. :wink:
Realno ti je klanfu složio, što si se upalio :D

Leverage wrote: Vlastitu nemogućnost da razumiješ političke procese na pravi način ti prebacuješ na druge. Odgovor je potpuno jasan, to što ga ti ne razumiješ mene ni na koji način ne obavezuje da ti ga dodatno raščlanjujem. Jednostavno nisi dorastao ozbiljnoj diskusiji i to je to, kao što sam i rekao bilo je vrlo optimistično očekivati da ćeš prestati smarati o nekim kvazidilemama koje samo tebi nisu jasne. Jednostavno nemaš mogućnost ispravnog induktivnog zaključivanja na osnovu raspoloživih činjenica, čak nisi u stanju da raščlaniš činjenice od pseudočinjenica, krećeš od pogrešnih premisa i zabluda tako da je svaki tvoj zaključak u samom startu osuđen na propast.

Shodno tome, nemam ti više šta za reći.
:D
nemampojma0

#53752 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

Leverage wrote:Jah :lol:

Ne zastupaš ti stavove, nego interese i ne koristiš činjenice nego pseudočinjenice, pri čemu si vrijeđao sve sagovornike samo što ja naravno nisam nagodan da prešutim bilo šta pa ti vratim duplo kao što i inače tretiram takve poput tebe. To te očigledno iritira što me posebno raduje.

Ti kao zastupnik ruralne koalicije nekom govoriš da je malograđanin :lol:
Naravno da si malogradjanin, sto se ljutis :lol: :lol: :lol:
Leverage

#53753 Re: SDP

Post by Leverage »

Naravno, taman oniliko sam malograđanin koliko je GO SDP-a donio odluku da se ide u ruralnu koaliciju, kako su neki pouzdani forumski insideri govorili :D
nemampojma0

#53754 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
nemampojma0 wrote:
Leverage wrote:Meni jedna od glavnih trending fora kad ova dvojica očekuju neko uvažavanje uzevši u obzir stavove koje zastupaju :lol:
Ti si jedan indijanac (jel ono bjese sijuksi iz lukavca) koji ne zna razliku izmedju nepostovanja neke osobe i nepostovanja njenog politickog stava. Mislis da je neko postignuce pokusaj vrijedjanja i ismijavanja sagovornika, bez obzira slazete li se ili ne u misljenju. To pokazuje da si malogradjanin.
Sreca tvoja da ima forum, pa mozes baljezgat, jer u stvarnom zivotu ne dobijas priliku da te neko saslusa. U stvarnom zivotu si neki mali mis, to garantujem glavom. :wink:
Realno ti je klanfu složio, što si se upalio :D

Leverage wrote: Vlastitu nemogućnost da razumiješ političke procese na pravi način ti prebacuješ na druge. Odgovor je potpuno jasan, to što ga ti ne razumiješ mene ni na koji način ne obavezuje da ti ga dodatno raščlanjujem. Jednostavno nisi dorastao ozbiljnoj diskusiji i to je to, kao što sam i rekao bilo je vrlo optimistično očekivati da ćeš prestati smarati o nekim kvazidilemama koje samo tebi nisu jasne. Jednostavno nemaš mogućnost ispravnog induktivnog zaključivanja na osnovu raspoloživih činjenica, čak nisi u stanju da raščlaniš činjenice od pseudočinjenica, krećeš od pogrešnih premisa i zabluda tako da je svaki tvoj zaključak u samom startu osuđen na propast.

Shodno tome, nemam ti više šta za reći.
:D
Tako je zrikavac. Sve si u pravu :lol: :lol: :lol:
drug_profi

#53755 Re: SDP

Post by drug_profi »

KomunistaTZ wrote: Ne mogu da vjerujem, pa od 2014.g. se reorganizuju, pa dokle!? :lol:
Jos kazes da to pokazuje da misle na nas, a ne na svoje guzice. Pa svi su se uhljebili jos 4 godine, naravno da sada mogu malo misliti na nas :lol:
Koliko treba vremena, toliko neka prodje.
Uhljebilo se nekoliko poslanika.
Da su usli u vlast uhljebilo bi ih se 20x vise.
Ali elementarna logika je komplikovana jbg.
Jasno je meni da je vama tesko razumjeti.
Sad ce cmoljo sa paintom...
nemampojma0

#53756 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

Leverage wrote:Naravno, taman oniliko sam malograđanin koliko je GO SDP-a donio odluku da se ide u ruralnu koaliciju, kako su neki pouzdani forumski insideri govorili :D
Ma jesi malogradjanin, sto se ljutis :lol: :lol: :lol:
Pusti sad GO ba :)
Moenx

#53757 Re: SDP

Post by Moenx »

Sta je sa zvoaunicnom stranicom Damira Naiksica na fb da li je ugasena i ko stoji iza toga. Zucke berg iko ista
stranacc

#53758 Re: SDP

Post by stranacc »

Budes u opoziciji 4 godine
Izadjes na izbore
Popusis, uglavnom
Eh sad imas priliku za vlast..
Jok , Jopet opozicija
Da , sta. .?
Radish isto i popusis jopet

Smijesna stranka, smijesni kadrovi....
stranacc

#53759 Re: SDP

Post by stranacc »

Jah,

Mrsko mi pisati...ali je sokantna vasha plitkost glede politike i politickih kretanja.

Hoce SDA sdp u vlast da ga "proguta".?

Glavni strateg SDP ...damir niksic...on meni u sarajvu ...papak
Eh sad. Zasto sda navija za sdp u vlasti.?
1. Sda i sdp imaju razlicito biracko tijelo
2. Spinoffs od sda imaju birace koji su bili biravi sda i sdp

Sda treba sdpu vlasti dA:
-ugasi budzet stranku PDA u TK ( i sdp to odgovara)
-ugasi nezavisni blok u zenici( sdp to odgovara)
-ugasi Dinu u sarajevu( sdp odgovara)
-ugasi sbb...bili su svakako na umoru
- sa dobrim resultatima sfp u sarajevu ako je u vladi sa sda poeni idu njima...ako je sa nasom strankom i NiP onda su privjesak

U sustini sdp je, po meni,na izlaznim vratima..
Ni mudrosti nipameti.

Kao sto rekoh , yebes ti strankuukojoj je DN bitan faktor...imo dvijehiljade glasova i on yebe mater...hej

Ma mrsko mi
Jah i kad si sa sbb u blasyi , oni ce te prodati za par opanaka...ni obraza ni karaktera.
Oni ce ispasti heroji...a popusili su izbore ne zato sto su bili sa sda , nego sto su furali mantru da su opozicija istoj

Za 2014 izbore
Df i sdp su dobili uglavnom sve glasove lijevice...
Zeljko bio HOT...kakav crni sda i koalicija , kakvi bakraci..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#53760 Re: SDP

Post by Chmoljo »

pa jebooooteeeeee :lol:
stranacc

#53761 Re: SDP

Post by stranacc »

Chmoljo wrote:pa jebooooteeeeee :lol:
Yarugo,
Cujemo se po ovom pitanju za 4 godine, ako uzivimo.
Svakako je sve ovo presipanje iz supljeg u prazno.

Sda je spinoff 3 stranke na ovim izborima i opet ostala prva , pa ti gledaj

P.s. jah , meni je trump precednik...ja samo navijam ...za SDA , normala
Yebo komunjare ..ko normalan moze glasati za stranku gdje je damir niksic faktor :mrgreen:
kluz franjo

#53762 Re: SDP

Post by kluz franjo »

Najnovije na Klixu:

Politika - Patriotska koalicija poručuje: "Dok su patriote na vlasti, opozicije ne smije biti!"

Šou biznis - U ulici Mehmeda Spahe se organizuje sljedeći kasting za šou "Vlast možeš biti ti!"

Zdravlje - Saopćenje KCUS: "Hitni slučajevi utrnuća ruke se danas tretiraju u Općoj bolnici. Petkom ne radimo urgentno!"

Plaćeni oglas - Saopćenje glasača SDA: "Nismo mi glasali za SDA, da ona sad formira vlast. Očekujemo od SDP za kojeg nismo glasali da preuzme odgovornost i spasi državu od neodgovorne SDA - za koju smo glasali!"

Izgubljeno/nađeno - "Izgubljen budžet KS - porodično naslijedstvo. Ko ga vrati, može očekivati bogatu nagradu!"
stranacc

#53763 Re: SDP

Post by stranacc »

Yel se ona budala DN samoukinuo na FB , ili su ga priveli kod sebije...te mu doctor propis'o da ohane od drustvenih mreza dok uzima terapiju :bih:
kmirsad

#53764 Re: SDP

Post by kmirsad »

kluz franjo wrote:Najnovije na Klixu:

Politika - Patriotska koalicija poručuje: "Dok su patriote na vlasti, opozicije ne smije biti!"

Šou biznis - U ulici Mehmeda Spahe se organizuje sljedeći kasting za šou "Vlast možeš biti ti!"

Zdravlje - Saopćenje KCUS: "Hitni slučajevi utrnuća ruke se danas tretiraju u Općoj bolnici. Petkom ne radimo urgentno!"

Plaćeni oglas - Saopćenje glasača SDA: "Nismo mi glasali za SDA, da ona sad formira vlast. Očekujemo od SDP za kojeg nismo glasali da preuzme odgovornost i spasi državu od neodgovorne SDA - za koju smo glasali!"

Izgubljeno/nađeno - "Izgubljen budžet KS - porodično naslijedstvo. Ko ga vrati, može očekivati bogatu nagradu!"

:lol:
U najskorije vrijeme očekujem združene organizovane proteste SDA članstva i SDPTk Kantonalaca, na ulicama svih naseljenih mjesta u BiH.
Blokade saobračajnica, nemire i paljevine...

Ho-čemo SDP ! Ho-čemo En-ku ! Ho-čemo SDP ! Ho-čemo En-ku ! Ho-čemo SDP ! Damira na vješala !...Izdaja! Izdaja! Izdaja!...

Naravno sve uz podršku članstava HDZ i SNSD.
A urbani SDP će imati kontra proteste... Vratite nam Aliju ! Vratite nam Aliju ! Vratite nam Aliju !
kmirsad

#53765 Re: SDP

Post by kmirsad »

General War wrote:
kmirsad wrote:Ne znam zaista što je vama tako strašno, imati opoziciju... još nisam nigdje vidio da se ovako snažno napada opozicija od strane vladajučih... zato što neče u poziciju...Apsurd.
Jebo te ljeljak, pa valjda je posao opozicije u svakoj nornalnoj zemlji, da u svakoj prilici napada i kritikuje vlast, a ne obrnuto...
SDA napada opoziciju :D

Hej, ali ovo je stvarno apsurd :shock: :? ...
Vlast prijeti i napada opoziciju što neče u vlast... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali zanimljivo ne napadaju na NS, što oni neče... valjda znaju da im tu ne pije vode...
Samo na SDP... valjda, mlogo razočarati što im čvrst dogovor sa Komunalci... pardon...Kantonalci TK i data Besa pada u vodu...
DF valjda još uvijek poštuje dogovor pa ih ne diraju... U DF-u uče Bismile i samo čekaju da SDA slomi otpor u SDP-u...
Ponuda važi samo za isporuku u Paketu... SDP/DF

Uzalud behu... sve nade moje, uzalud se nadah, da češ ostati... A sad tek vidim, da zbilja ideš ... i da se moram... s tobom rastati....
nemampojma0

#53766 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

I sta kazu, SDP izgubio izbore 2014.godine, jer je bio u vlasti sa SDA. Hau jes no
http://zurnal.info/novost/21903/za-pet- ... ona-maraka
bunk

#53767 Re: SDP

Post by bunk »

Ali.. kiosk.....
KomunistaTZ

#53768 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Ugasio se progresivni, sucur alahu :lol:
starisalko

#53769 Re: SDP

Post by starisalko »

kmirsad wrote:

U najskorije vrijeme očekujem združene organizovane proteste SDA članstva i SDPTk Kantonalaca, na ulicama svih naseljenih mjesta u BiH.

Ho-čemo SDP ! Ho-čemo En-ku ! Ho-čemo SDP ! Ho-čemo En-ku ! Ho-čemo SDP ! Damira na vješala !...Izdaja! Izdaja! Izdaja!...

A urbani SDP će imati kontra proteste... Vratite nam Aliju ! Vratite nam Aliju ! Vratite nam Aliju !
Grcevita borba.Franjo ti se opasno priblizio druze kmirso
kmirsad

#53770 Re: SDP

Post by kmirsad »

starisalko wrote:
kmirsad wrote:

Grcevita borba.Franjo ti se opasno priblizio druze kmirso
:lol: Jes vidio... ništa ni šćim... :lol:
sumirprimus

#53771 Re: SDP

Post by sumirprimus »

ovi iz lokalne nase stranke su ovde izgleda najglasniji.
zar vi nemate neku svoju temu? :D
kmirsad

#53772 Re: SDP

Post by kmirsad »

Tuđe slađe... :D
Isturena odbrana, držat ih na distanci... ne trebaju nam u šesnaestercu...
A i moramo paziti na partnere... jedan za sve, svi za jednoga... :-D
General War

#53773 Re: SDP

Post by General War »

kmirsad wrote:
General War wrote:
kmirsad wrote:Ne znam zaista što je vama tako strašno, imati opoziciju... još nisam nigdje vidio da se ovako snažno napada opozicija od strane vladajučih... zato što neče u poziciju...Apsurd.
Jebo te ljeljak, pa valjda je posao opozicije u svakoj nornalnoj zemlji, da u svakoj prilici napada i kritikuje vlast, a ne obrnuto...
SDA napada opoziciju :D

Hej, ali ovo je stvarno apsurd :shock: :? ...
Vlast prijeti i napada opoziciju što neče u vlast... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali zanimljivo ne napadaju na NS, što oni neče... valjda znaju da im tu ne pije vode...
Samo na SDP... valjda, mlogo razočarati što im čvrst dogovor sa Komunalci... pardon...Kantonalci TK i data Besa pada u vodu...
DF valjda još uvijek poštuje dogovor pa ih ne diraju... U DF-u uče Bismile i samo čekaju da SDA slomi otpor u SDP-u...
Ponuda važi samo za isporuku u Paketu... SDP/DF

Uzalud behu... sve nade moje, uzalud se nadah, da češ ostati... A sad tek vidim, da zbilja ideš ... i da se moram... s tobom rastati....
Slazem se, ali me podsjeti ova scena na nasu politicku situaciju.
bunk

#53774 Re: SDP

Post by bunk »

Posebno im hvala iz tk sto ostaju u opoziciji.
General War

#53775 Re: SDP

Post by General War »

nemampojma0 wrote:I sta kazu, SDP izgubio izbore 2014.godine, jer je bio u vlasti sa SDA. Hau jes no
http://zurnal.info/novost/21903/za-pet- ... ona-maraka
To je zato sto su bili sa SDA, inace nebi oni da su sami :mrgreen:
Zajebajem, i ovo je cinjenica koja se ne moze sakriti, SDP je pun takvih kadrova.
Post Reply