Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Sa_u_srcu
#53751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja ne volim Bakira ali dobit ce oni kurac konstituvnost u izbornom zakonu, odnosno dobit ce ali ce debelu uslugu morati platiti, ovo sto radi sa Dodom ga samo udaljava od rjesenja Hrvatskog pitanja u BIH
- animus
#53752 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jebiga i prijatelj iz tuzilastva pao k. za usi pa i on mora tim putem. Sad ce i nogu dobiti ko da gledam jer nema koristi od njega.archi_a wrote:Nego i mato đaković je pao k. za uši. Kako je visoko na ljestvici u entitetu je dokaz da ga ovaj specijal izgura iz današnje programske sheme. Trebala ići neka njegova umotvorina. Eeeeee mato mato, a nekad si bio "uredničina". [emoji38]
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#53753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma jebat te kamenjarce da im nije pederacije i ubrizgavanja finansija iz matice, ganjali bi magarad i koze po ljubuši i čabulji...
uzdaj se use i u ruse
prodavat će zemlju oko laktaša i trebinja araBima i to još pride trebal okopat temelje

ovo meni bode oke ...Ministar Mektić tvrdi kako Dodik i njegovi suradnici trenutno pokušavaju potkopati Vučićevu poziciju kako on ne bi bio kandidat za srbijanskog predsjednika Srbije, jer je, kako tvrdi, njihov favorit Vuk Jeremić. "Imam za to dokaze. Neka me tuže, a ja ću ih podastrijeti", kazao je Mektić navodeći kako su informacije o tome dostavljene i srbijanskim vlastima.
Pavlović: Sankcije Miloradu Dodiku su loša poruka za investitore u RS
uzdaj se use i u ruse
-
Sa_u_srcu
#53754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jes otac ga jebo, imao goste prave, sada Vlajki jedan od jacih sagovornika...ne znam koga da pozove uopste u emisiju, sad ce Lazanski ici redovno....archi_a wrote:Nego i mato đaković je pao k. za uši. Kako je visoko na ljestvici u entitetu je dokaz da ga ovaj specijal izgura iz današnje programske sheme. Trebala ići neka njegova umotvorina. Eeeeee mato mato, a nekad si bio "uredničina".
- JThomas
#53755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da li mirno spava lik koji se još '91 potpisivao ćirilicom i bio jugosloven? naravno da spava. veliki problem njemu baciti dodika pod voz.asker wrote:Kako ovdje nazvaze Hoyta rodjakom Bruce Lee-ja, lik je od Dodika trazio da zajedno sa Cirilom Dragom prestane jesti govna i traziti preustroj ustavnog suda. Sad kad je Mile dobio po picki, spavas li mirno Covic Dragane? Sta ce biti sa ekipom ako se i Kroejsa pridruzi sankcijama?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#53756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:Nego i mato đaković je pao k. za uši. Kako je visoko na ljestvici u entitetu je dokaz da ga ovaj specijal izgura iz današnje programske sheme. Trebala ići neka njegova umotvorina. Eeeeee mato mato, a nekad si bio "uredničina".
to ti je ka se prodašH za sitan šićar i onda te gofnjivom motkom guraju natad u mrski teHeren... ide Mate na poskok imaš perspektive
-
archi_a
#53757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema on sad šta da poziva. Pozovu njega i kažu: slušaj, današnji gost ti je......Sa_u_srcu wrote:Jes otac ga jebo, imao goste prave, sada Vlajki jedan od jacih sagovornika...ne znam koga da pozove uopste u emisiju, sad ce Lazanski ici redovno....archi_a wrote:Nego i mato đaković je pao k. za uši. Kako je visoko na ljestvici u entitetu je dokaz da ga ovaj specijal izgura iz današnje programske sheme. Trebala ići neka njegova umotvorina. Eeeeee mato mato, a nekad si bio "uredničina".a tu je i galijasevic..
Last edited by archi_a on 18/01/2017 22:23, edited 1 time in total.
-
Sa_u_srcu
#53758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo izaslanika i Wasingtona hahahaha, gori sve..... 
- animus
#53759 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mogao bi i gost nogu dobiti i da mu imovinu zaplijene.Sa_u_srcu wrote:Evo izaslanika i Wasingtona hahahaha, gori sve..... [emoji38]
- vivaldi
#53760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
detroit-mercy wrote: Ne bih se bas slozio sa ovim, americka administracija ti je jos jednom podcrtala da stoji iza Drzave BiH. Bas me zanima da li bi ti stisnuo muda pa da pravis malo vece sranje u BiH a znas da onkl Sam stoji iza iste. Sva ova naprdjivanja su sitnica, jer su u principu politicka prepucavanja od kojih nema puno stete ali jaro usudu se da predjes crtu koju su Ameri zacrtali vjeruj mi da neces dobro proci.
A ove gluposti, odlazeca/dolazeca administracija, mozes na kurac. Americka politika se ne mijenja za 180 stepeni kako koji presjednik dolazi, ipak oni imaju malo dugorocnije zacrtane ciljeve.
99% balkanske politike je za unutrasnju upotrebu, a amere kao i vecinu svijeta, za to boli kurac. oni ovdje nemaju nikakvog licnog interesa osim mira i netalasanja. to je crvena linija. ovaj potez je pokusaj preventive dalje eskalacije u pravcu crvene linije.
-
Sa_u_srcu
#53761 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa mogli bi ga nabiti nogom kao ruse sto su sutnuli iz Amerike..animus wrote:Mogao bi i gost nogu dobiti i da mu imovinu zaplijene.Sa_u_srcu wrote:Evo izaslanika i Wasingtona hahahaha, gori sve..... [emoji38]
-
sumirprimus
#53762 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cuj dje eti ga na tv.uasker wrote:Neku noc na drugoj emisiji PTPC-a je onaj Karamatic osudjivao Inzka zbog izjave da je PC kao NDH tvorevina.animus wrote:Ja ne kontam kako nazvati ove sa poskoka. Ustase bi se u grobu okrenule da ih cuju. To nisu sigurno. Jedini naziv za ovakve jadove je izdajnicka maloumna bagra.Fudo387 wrote:Neko je pitao za onog smrdu Susnjara, eno ga kod bratije u Banjaluci...veze nemam kakva je ovo emisija, nakav telering,
Veli susnjara,
Oni ti se druze sa rajom u Saraj'vu, k'o biva ovi iz americke ambasade, rostilja se skupa, cak su i kumovi, kucni prijatelji...
ojjj kakvi mamlazi vuku citavu drzavu za nos, braco mila... [emoji38]
Puno su se spisali, nemajuci granicu. Evo Susnjar brani Mileta![]()
Gdje je onaj Hafis, kako objasnjava ovaj fenomen?
- JThomas
#53763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i to se desilo tek kad je dodik prešao na konkretna djela, tj. referendum i postrojavanje vojske za neustavni "praznik". što se izjava tiče, on je u ovih deceniju i po izjavio sve bljuvotine koje se mogu zamisliti i niko se nije počešao.vivaldi wrote:detroit-mercy wrote: Ne bih se bas slozio sa ovim, americka administracija ti je jos jednom podcrtala da stoji iza Drzave BiH. Bas me zanima da li bi ti stisnuo muda pa da pravis malo vece sranje u BiH a znas da onkl Sam stoji iza iste. Sva ova naprdjivanja su sitnica, jer su u principu politicka prepucavanja od kojih nema puno stete ali jaro usudu se da predjes crtu koju su Ameri zacrtali vjeruj mi da neces dobro proci.
A ove gluposti, odlazeca/dolazeca administracija, mozes na kurac. Americka politika se ne mijenja za 180 stepeni kako koji presjednik dolazi, ipak oni imaju malo dugorocnije zacrtane ciljeve.![]()
99% balkanske politike je za unutrasnju upotrebu, a amere kao i vecinu svijeta, za to boli kurac. oni ovdje nemaju nikakvog licnog interesa osim mira i netalasanja. to je crvena linija. ovaj potez je pokusaj preventive dalje eskalacije u pravcu crvene linije.
-
Fudo387
#53764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izuzetno zanimljiv lik, mile posalji mu jos para da lobira, ne gine ti zatvor.Sa_u_srcu wrote:Evo izaslanika i Wasingtona hahahaha, gori sve.....
Koje gluperde, biz' jebo ovo...ovo je uvreda za inteligenciju.
-
asker
#53765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neznam, 2 dana je "nedostupan"................a evo Susnjaru niko nije javio da se Mile baca pod voz.JThomas wrote:da li mirno spava lik koji se još '91 potpisivao ćirilicom i bio jugosloven? naravno da spava. veliki problem njemu baciti dodika pod voz.asker wrote:Kako ovdje nazvaze Hoyta rodjakom Bruce Lee-ja, lik je od Dodika trazio da zajedno sa Cirilom Dragom prestane jesti govna i traziti preustroj ustavnog suda. Sad kad je Mile dobio po picki, spavas li mirno Covic Dragane? Sta ce biti sa ekipom ako se i Kroejsa pridruzi sankcijama?
Kiki je znao da je ta prica kurac
Al nije znao cuvat za sebe
Laje okolo ludo i smjelo
Dok ga jednu noc nije odvelo
-
asker
#53766 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Aaaaa taaaako znaci???sumirprimus wrote: cuj dje eti ga na tv.u
Evo ga upravo rece Husein Barak Obama, ovim redosljedom, pa onda prelazi na Huseina Gradascevica
-
archi_a
- JThomas
#53768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
'ta će šušnjar, takve budale i služe da se gluposti mogu po potrebi potvrditi, a po potrebi demantovati, kakve budu reakcije. nije ni dodik glup, on zna zašto je morao uraditi ono što ga je dovelo do ovoga, zato što su postupci za realni kriminal bili došli u zabrinjavajuće faze. a čović još manje, on je još proračunatiji. on nema izjava kakve ima dodik, nema referendum, nema postrojavanje vojske, i što je još bitnije, nema opoziciju u svom bloku - a u državnoj vlasti i ministarstvu sigurnosti. ništa njemu neće biti, a eventualni kopernikanski zaokret, ako ga bude morao napraviti, mu neće biti prvi u životu...asker wrote:
Neznam, 2 dana je "nedostupan"................a evo Susnjaru niko nije javio da se Mile baca pod voz.
Kiki je znao da je ta prica kurac
Al nije znao cuvat za sebe
Laje okolo ludo i smjelo
Dok ga jednu noc nije odvelo
-
sumirprimus
#53769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
evo ga turci osmanlije huseim kapetan poskok.
u pravu je alfons.hercegovacki hdzejci su izabrali.put.
da se mi ne lazemo i ne zajebavamo.
u pravu je alfons.hercegovacki hdzejci su izabrali.put.
da se mi ne lazemo i ne zajebavamo.
- argyle
#53770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
3 velika samara Trumpu od odlazece administracije:
Tenkovi u Poljskoj
Protjerivanje ruskih diplomata
Sankcije Dodiku
odoh da se ranim.
Tenkovi u Poljskoj
Protjerivanje ruskih diplomata
Sankcije Dodiku
odoh da se ranim.
- vivaldi
#53771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa zato sam i rekao da je ovo preventivni pokusaj da se ne ide dalje ka crvenoj liniji. ostalo ih ne zanima.JThomas wrote:i to se desilo tek kad je dodik prešao na konkretna djela, tj. referendum i postrojavanje vojske za neustavni "praznik". što se izjava tiče, on je u ovih deceniju i po izjavio sve bljuvotine koje se mogu zamisliti i niko se nije počešao.
njihov nacionalni interes u ovom dijelu evrope su samo dvije stvari - terorizam i organizovani kriminal. to potvrdjuje i koga su poslali za ambasadora u bih.
-
Fudo387
#53772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mene sad pomalo i ne cudi sto je taj tamo svijet sludjen, i normalan bi pobudalio da ovo svaki dan gleda.
-
Sa_u_srcu
#53773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Auuuu frajer analizira americki ustav....valjda ga bolje poznaje od state departmenta.....

-
hizo ramidovic
#53774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bez obzira kako emisija pocne i koja je tema uvijek zavrsi sa pricom o osmanlijama i turskom zulumu...
- bh.tornjak
#53775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
rto....otkrili su da je americki predsjednik ovim sankcijama prekrsio ustav USA......ahhahahahahh
i Vlatko Vukovic je sa srpskom vojskom iz Bosne dosao u pomoc knezu lazaru na kosovu...
i Vlatko Vukovic je sa srpskom vojskom iz Bosne dosao u pomoc knezu lazaru na kosovu...