Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ExNihilo
#5376 Re: Zeničani
Normala da poznaje "materiju"...cijeli život je upoznaje na grbači budžeta. Reciklaža kadrova se nastavlja.
- kamen spoticanja
#5377 Re: Zeničani
To svakakoExNihilo wrote:Normala da poznaje "materiju"...cijeli život je upoznaje na grbači budžeta. Reciklaža kadrova se nastavlja.
Ali kakvih sve "kadrova" ima u zelenoj sehari, gale je pozderac
-
kakavdanakneiskustvu
#5378 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Fahrini instruisani huligani. Ovo je jace od avaza
tu negdje,u ravni sa avazovim inteligentnim naslovima
-
Mustang1
#5379 Re: Gdje u Zenici...?
Kad vec spominjete suho meso slucajno vidim .. Gdje se moze kupiti dobra sudzuka i suho meso
Kupujem po mesnicama raznim i u prodavnici onu bajra zapakovanu ali sve je to nista ni blizu prave sudjuke
.. Uzimao i u trznici i tamo nista
-
kakavdanakneiskustvu
#5380 Re: Zeničani
Rođendanske torte,znate li nekog ko to pravi,osim slasticarni?
-
Mustang1
#5381 Re: Zeničani
Nadji na piku .. Ima u lameli zena pravi ove sto su sada u modi u oblicima raznih gluposti 
- _mufljuz_
#5382 Re: Zeničani
juce sam sa curom setao kasno navece oko 2 i bio svjedokom kako specijalna policija maltretira civile bez ikakvog povoda....
kako cu da slavim kad budzet rikne

kako cu da slavim kad budzet rikne
- Freamon Lester
#5383 Re: Zeničani
??_mufljuz_ wrote:juce sam sa curom setao kasno navece oko 2 i bio svjedokom kako specijalna policija maltretira civile bez ikakvog povoda....
kako cu da slavim kad budzet rikne![]()
Ja sa njima imam maksimalno pozitivna iskustva. Pogotovo kad rade sa saobracajnom policijom vikendom. Par puta pretresali auto u sitne sate, maksimalno korektno i profesionalno ponasanje.
Zalosti me ako se to promjenilo...
- _mufljuz_
#5384 Re: Zeničani
momak je naisao i valjda mu barijerama ostalo auto kod Henesija - hajde on je malo kao gundjao sasvim normalno - i kao krenuce dalje uz komentar "a jebo majku" (u smislu kao kakva smijurija) - i zalete se njih naravno 3-4 krmadi i pocnu da ga cupaju i trgaju isto psi..... ja pocnem da protestujem sto covjeka maltretiraju bez ikakvog razloga - mislim koji je uopste bio razlog??? i seljadija se zaleti na mene kao marisali bi meneFreamon Lester wrote:??_mufljuz_ wrote:juce sam sa curom setao kasno navece oko 2 i bio svjedokom kako specijalna policija maltretira civile bez ikakvog povoda....
kako cu da slavim kad budzet rikne![]()
Ja sa njima imam maksimalno pozitivna iskustva. Pogotovo kad rade sa saobracajnom policijom vikendom. Par puta pretresali auto u sitne sate, maksimalno korektno i profesionalno ponasanje.
Zalosti me ako se to promjenilo...
- Freamon Lester
#5385 Re: Zeničani
Mozda su nervozni zbog godisnjice..._mufljuz_ wrote:
momak je naisao i valjda mu barijerama ostalo auto kod Henesija - hajde on je malo kao gundjao sasvim normalno - i kao krenuce dalje uz komentar "a jebo majku" (u smislu kao kakva smijurija) - i zalete se njih naravno 3-4 krmadi i pocnu da ga cupaju i trgaju isto psi..... ja pocnem da protestujem sto covjeka maltretiraju bez ikakvog razloga - mislim koji je uopste bio razlog??? i seljadija se zaleti na mene kao marisali bi menepocnu da me trgaju i vuku za jaknu kao da napustim prostor uz moje pitanje zbog cega - sto puno pricam mozda ili da neko ne vidi teror nad obicnim gradjanima? hajde mlada me natjerala da se ne svadjam i odem dalje..... poslije malo dalje pridje fiat punto - pobuni se plava zena u teget plavom metalik puntu sto momka i dalje maltretiraju - i pocnu da je cupaju iz auta doslovno...... mislim bez ikakvih elemenata pocinjenog krivicnog djela retardi u plavom se ponasaju k'o neka paščadija bez razloga.....
- _mufljuz_
#5386 Re: Zeničani
mozda bih i ja malo da budem nervozan pa okolo napadao ljude i govorio kako sam nervozan.... jos malo naoruzan bio nervozan.... bio bih puno nervozan a mozda bi bilo i mrtvih.....Freamon Lester wrote:Mozda su nervozni zbog godisnjice..._mufljuz_ wrote:
momak je naisao i valjda mu barijerama ostalo auto kod Henesija - hajde on je malo kao gundjao sasvim normalno - i kao krenuce dalje uz komentar "a jebo majku" (u smislu kao kakva smijurija) - i zalete se njih naravno 3-4 krmadi i pocnu da ga cupaju i trgaju isto psi..... ja pocnem da protestujem sto covjeka maltretiraju bez ikakvog razloga - mislim koji je uopste bio razlog??? i seljadija se zaleti na mene kao marisali bi menepocnu da me trgaju i vuku za jaknu kao da napustim prostor uz moje pitanje zbog cega - sto puno pricam mozda ili da neko ne vidi teror nad obicnim gradjanima? hajde mlada me natjerala da se ne svadjam i odem dalje..... poslije malo dalje pridje fiat punto - pobuni se plava zena u teget plavom metalik puntu sto momka i dalje maltretiraju - i pocnu da je cupaju iz auta doslovno...... mislim bez ikakvih elemenata pocinjenog krivicnog djela retardi u plavom se ponasaju k'o neka paščadija bez razloga.....
-
kakavdanakneiskustvu
#5387 Re: Zeničani
Mustang1 wrote:Nadji na piku .. Ima u lameli zena pravi ove sto su sada u modi u oblicima raznih gluposti
imas li broj te zene,na piku nema niko iz zenice
- kamen spoticanja
#5388 Re: Zeničani
Zena se zove lejla. ..061 824 287...torte su zaista dobrekakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Nadji na piku .. Ima u lameli zena pravi ove sto su sada u modi u oblicima raznih gluposti
-
kakavdanakneiskustvu
#5389 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:Zena se zove lejla. ..061 824 287...torte su zaista dobrekakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Nadji na piku .. Ima u lameli zena pravi ove sto su sada u modi u oblicima raznih gluposti
hvala drug
- Freamon Lester
-
kakavdanakneiskustvu
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#5392 Re: Zeničani
Zna li iko u koliko sati ujutru ima prvi autobus za Sarajevo?
- Freamon Lester
#5393 Re: Zeničani
05:15Jimmy McNulty wrote:Zna li iko u koliko sati ujutru ima prvi autobus za Sarajevo?
http://www.centrolines.ba/loc/showdetai ... d=Sarajevo
- ExNihilo
#5394 Re: Zeničani
Ima oko 6:00 Biss Tours.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#5395 Re: Zeničani
Hvala obojici na odgovorima, ovaj u pola sedam mi taman štima
Planirao sam autom ali snijeg i loše gume, ne usuđujem se...
- Stjui
#5396 Re: Gdje u Zenici...?
kod kojeg zubara idu zeničani? može neka preporuka i jel neko bio kod ovog islambegovića,jel puno skup?
- Biene
#5397 Re: Gdje u Zenici...?
Stjui wrote:kod kojeg zubara idu zeničani? može neka preporuka i jel neko bio kod ovog islambegovića,jel puno skup?
I mene zanima kakav je Islambegović, ako ima neko da je išao kod njega neka nam napiše utiske
- notsure
#5398 Re: Gdje u Zenici...?
Najbolje suho meso mi je u mesnici Bureković u tržnici, drži je mladi bračni par.Mustang1 wrote:Kad vec spominjete suho meso slucajno vidim .. Gdje se moze kupiti dobra sudzuka i suho mesoKupujem po mesnicama raznim i u prodavnici onu bajra zapakovanu ali sve je to nista ni blizu prave sudjuke
.. Uzimao i u trznici i tamo nista
Imaju ekstra kobasicu, nešto kao ona Kreševka, s čilijem, ali se brzo proda.
Dobro je i u mesnici Hari, u Štrosmajerovoj (prekoputa Izgradnje, pa još malo uzbrdo, iznad garaža).
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#5399 Re: Gdje u Zenici...?
Onaj zubar iznad Bajrine ćevabdžinice je prva liga, msm da se preziva Ferhatović ili nešto slično.
Sad imam i ja jedno pitanje, gdje se može nabavit neki magnet za frižider sa nekim znakom, obilježjem, simbolom ili slikom Zenice. Imam drugaricu iz CG kojoj je to hobi, sakupljanje magneta, uskoro joj je rođendan pa sam mislio da je iznenadim.
Sad imam i ja jedno pitanje, gdje se može nabavit neki magnet za frižider sa nekim znakom, obilježjem, simbolom ili slikom Zenice. Imam drugaricu iz CG kojoj je to hobi, sakupljanje magneta, uskoro joj je rođendan pa sam mislio da je iznenadim.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5400 Re: Gdje u Zenici...?
Dzungla u prizemlju Borac Travnik zgrade, samo sa druge strane (gdje je Parna pekara i produzetak za staru carsiju).Jimmy McNulty wrote:Onaj zubar iznad Bajrine ćevabdžinice je prva liga, msm da se preziva Ferhatović ili nešto slično.![]()