Ali to je bio najgori dejt i najludji pbetak veze.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- djevojka bez imena
#5376 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.
Uvece se sretnemo i skupa niz ulicu, kisa pada, on nesto prica a ja samo cujem kako mi srce lupa. Neki radovi tad bili pa cesta izrovljena, a ja pazim, zaobilazim lokvice, sve na cik cak,vidim ja on gleda, konta vid' budale, hahaha, kad mene nestade, propala u zemlju doslovno. Upala u nekt rupu punu vode al nekako s obje noge, voda do struka. Okrenu se on, mene nigdje
Iscup'o me nekako a ja pitam, 'mogul' ja sad kuci', kaze on, ma nemoj hajmo na kafu. Ja se up...la od smjeha.
Last edited by djevojka bez imena on 11/08/2016 17:34, edited 2 times in total.
- jao_situacije
#5377 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jel ovo tvoja priča ili nešto s netadjevojka bez imena wrote:Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju, a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju, a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.
Uvece se sretnemo i skupa niz ulicu, kisa pada, on nesto prica a ja samo cujem kako mi srce lupa. Neki radovi tad bili pa cesta izrovljena, a ja pazim, zaobilazim lokvice, sve na cik cak,vidim ja on gleda, konta vid' budale, hahaha, kad mene nestade, propala u zemlju doslovno. Upala u nekt rupu punu vode al nekako s obje noge, voda do struka. Okrenu se on, mene nigdje
Iscup'o me nekako a ja pitam, 'mogul' ja sad kuci', kaze on, ma nemoj hajmo na kafu. Ja se up...la od smjeha.
- djevojka bez imena
#5378 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma s neta, jastajao_situacije wrote:djevojka bez imena wrote:Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju, a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju, a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.
Ali to je bio najgori dejt i najludji pbetak veze.[/
quote]
jel ovo tvoja priča ili nešto s neta
- jao_situacije
#5379 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jel pričao o siriji, ako jeste to je neko s teme na ovom forumuesmasaric wrote:Može. Vjeruj mi.
Pogotovo ove moje generacije, a još ako studira filozofiju, žurnalistiku, historiju...a 80% ih studira...to se samo navije i ne prestaje.
P.S. ne želim da uvrijedim ljude ovih nauka, ali kod ovih fakulteta sam primjetila značajan broj perača...iskustvo šta li je...
- jao_situacije
#5380 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne znam nemam takvih iskustavadjevojka bez imena wrote: Ma s neta, jastapa da poduplam da se upamti
Al' ovako je najbolje, osramotis se na pocetku pa je poslije lakse.
-
Samprotivsviju
#5381 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa jel bi sta poslje ? Jesu li mu namjere bile casne? Pricaj zenodjevojka bez imena wrote:Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.Uvece se sretnemo i skupa niz ulicu, kisa pada, on nesto prica a ja samo cujem kako mi srce lupa. Neki radovi tad bili pa cesta izrovljena, a ja pazim, zaobilazim lokvice, sve na cik cak,vidim ja on gleda, konta vid' budale, hahaha, kad mene nestade, propala u zemlju doslovno. Upala u nekt rupu punu vode al nekako s obje noge, voda do struka. Okrenu se on, mene nigdje
- djevojka bez imena
#5382 Re: Vasa najgora date iskustva :P
2 godine bili skupaSamprotivsviju wrote:Pa jel bi sta poslje ? Jesu li mu namjere bile casne? Pricaj zenodjevojka bez imena wrote:Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.Uvece se sretnemo i skupa niz ulicu, kisa pada, on nesto prica a ja samo cujem kako mi srce lupa. Neki radovi tad bili pa cesta izrovljena, a ja pazim, zaobilazim lokvice, sve na cik cak,vidim ja on gleda, konta vid' budale, hahaha, kad mene nestade, propala u zemlju doslovno. Upala u nekt rupu punu vode al nekako s obje noge, voda do struka. Okrenu se on, mene nigdje
-
Samprotivsviju
#5383 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Znaci u biti dejt je bio produktivandjevojka bez imena wrote:2 godine bili skupaSamprotivsviju wrote:Pa jel bi sta poslje ? Jesu li mu namjere bile casne? Pricaj zenodjevojka bez imena wrote:Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.Uvece se sretnemo i skupa niz ulicu, kisa pada, on nesto prica a ja samo cujem kako mi srce lupa. Neki radovi tad bili pa cesta izrovljena, a ja pazim, zaobilazim lokvice, sve na cik cak,vidim ja on gleda, konta vid' budale, hahaha, kad mene nestade, propala u zemlju doslovno. Upala u nekt rupu punu vode al nekako s obje noge, voda do struka. Okrenu se on, mene nigdje
- supercali
#5384 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Koja zeli sada najgori dejt nek naleti u teslu 
- esmasaric
#5385 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo je bilo prije 5-6 godina.jao_situacije wrote:jel pričao o siriji, ako jeste to je neko s teme na ovom forumuesmasaric wrote:Može. Vjeruj mi.
Pogotovo ove moje generacije, a još ako studira filozofiju, žurnalistiku, historiju...a 80% ih studira...to se samo navije i ne prestaje.
P.S. ne želim da uvrijedim ljude ovih nauka, ali kod ovih fakulteta sam primjetila značajan broj perača...iskustvo šta li je...
Nije tad Sirija bila toliko aktuelna. A i nisam ga ni slusala, možda i jest.
-
quarterback
#5386 Re: Vasa najgora date iskustva :P
taman do kraja fakultetadjevojka bez imena wrote:2 godine bili skupaSamprotivsviju wrote:Pa jel bi sta poslje ? Jesu li mu namjere bile casne? Pricaj zenodjevojka bez imena wrote:Citavu srednju ja bila zatreskana u komsiju a na faxu mi bio asistent, druge cure isle na konsulTacije onako,samo radi njega, a ja ni za zivu glavu, gdje cu se brukat', ja da nesto ne znam, nema govora. Ali zapne meni tako nesto na trecoj, a cujem odlazi on, dobio posao, hajd odvazim se i odem. On zauzet, nabrzaka kaze moze on to meni i kod kuce pojasnit' il' jos bolje hajmo mi na kafu veceras, cekam te na dnu ulice tad i tad. :shock stojim, gledam ga i ne disem.Uvece se sretnemo i skupa niz ulicu, kisa pada, on nesto prica a ja samo cujem kako mi srce lupa. Neki radovi tad bili pa cesta izrovljena, a ja pazim, zaobilazim lokvice, sve na cik cak,vidim ja on gleda, konta vid' budale, hahaha, kad mene nestade, propala u zemlju doslovno. Upala u nekt rupu punu vode al nekako s obje noge, voda do struka. Okrenu se on, mene nigdje
-
nightvision
#5387 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Taman toliko dugo koliko su instrukcije trebale. 
- jao_situacije
#5388 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P
esmasaric wrote:Ovo je bilo prije 5-6 godina.jao_situacije wrote:jel pričao o siriji, ako jeste to je neko s teme na ovom forumuesmasaric wrote:Može. Vjeruj mi.
Nije tad Sirija bila toliko aktuelna. A i nisam ga ni slusala, možda i jest.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5389 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mislišMislim da niko od forumasa nije imao takav sou u zivotu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5390 Re: Vasa najgora date iskustva :P
televisa presenta 
- ortodont
#5391 Vasa najgora date iskustva :P
Jesi l' isk'o?MickeyPierce wrote:izaso s jednom debelom, niko je nece. nije mi dala. katastrofa.
- B6Redhell
#5392 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bilo je svasta nesta, Svi izgleda daju " contributions" pa hajd i ja. Imo sam ja svakakvih dejtova nisu bili bas cesti ali su zanimljivi. Sto zbog moje stidnoce, sto zbog mucanja u toj stidnoci...
Ova nezgoda se desila na pocetku ovog novog stoljeca, a ja starosne dobi da mi tek solfe krenule malo. silom prilika i poslijeratnog stanja bio sam bijegunac u sopstvenoj drzavi. Zivjelo se u jednoj poprilicno finoj provinciji gdje se pa skoro pa asikovalo ko u stari vakat.
Izlazio sam vani sa starijim malo od mene, moja generacija u to vrijeme bila nekako degenek. Drustvo dogovorili sijelo u jednoj kuci. Puno cura ma to tutnji. Ja onako usput sa ostatkom. U nekom cosku sijedim nijem ne progovaram. Sve je to vec unaprijed dogovorilo vecina standardni parovi i po onim sobama se izgubise. Svaka soba je imala po krevet ili dva i po dva tri para po sobama. Neki pricaju neki se fackaju neki neku romantiku udaraju. Sve je to po PS osim mene. Oni su meni nariktali jednu curu. Bila je starija onako sva okrugla šiške do pola čela uvijene. Farmerke do iznad pupka sa tankim kaisom vidjo sam je i prije ali tu noc izgledala mi okrugla. Ja ko da me razija mujanovic rodila cackalica od dva metra bio.
Hajd reko jedna noc nece biti strasno. Udjemo mi u neku prostoriju vec dva para tamo po onim coskovima cikiču. Jedva se mi onako uguramo medju prisutne. Cujem ja sapcu oni. Rasvijeta prigusena jedva se vidi ova blehnula u mene. Teme zajednicke skoro i da nemamo ja nijem ona koluta ocima. U svemu tome ja ko iz topa; koje si ti godiste curo. Ko neki starac od 85+... priuptah je. Vidim u sobi tajac. Svi umukose cinilo mi se vijecnost. Ova gleda u mene ko biva ja hajvana. Ni dan danas ne znam jeli mi odgovorila. Skocio sam brzinom svijetlosti. Nije reko ovo za mene i vani.
Dugo vremena cijela provincija me zezala kad me god vide " koje si godiste curo"...
Kasnije druga drustva su se radjala i ja sam otisao u drugom pravcu ali ti neki počeci su bili haos.
Ova nezgoda se desila na pocetku ovog novog stoljeca, a ja starosne dobi da mi tek solfe krenule malo. silom prilika i poslijeratnog stanja bio sam bijegunac u sopstvenoj drzavi. Zivjelo se u jednoj poprilicno finoj provinciji gdje se pa skoro pa asikovalo ko u stari vakat.
Izlazio sam vani sa starijim malo od mene, moja generacija u to vrijeme bila nekako degenek. Drustvo dogovorili sijelo u jednoj kuci. Puno cura ma to tutnji. Ja onako usput sa ostatkom. U nekom cosku sijedim nijem ne progovaram. Sve je to vec unaprijed dogovorilo vecina standardni parovi i po onim sobama se izgubise. Svaka soba je imala po krevet ili dva i po dva tri para po sobama. Neki pricaju neki se fackaju neki neku romantiku udaraju. Sve je to po PS osim mene. Oni su meni nariktali jednu curu. Bila je starija onako sva okrugla šiške do pola čela uvijene. Farmerke do iznad pupka sa tankim kaisom vidjo sam je i prije ali tu noc izgledala mi okrugla. Ja ko da me razija mujanovic rodila cackalica od dva metra bio.
Hajd reko jedna noc nece biti strasno. Udjemo mi u neku prostoriju vec dva para tamo po onim coskovima cikiču. Jedva se mi onako uguramo medju prisutne. Cujem ja sapcu oni. Rasvijeta prigusena jedva se vidi ova blehnula u mene. Teme zajednicke skoro i da nemamo ja nijem ona koluta ocima. U svemu tome ja ko iz topa; koje si ti godiste curo. Ko neki starac od 85+... priuptah je. Vidim u sobi tajac. Svi umukose cinilo mi se vijecnost. Ova gleda u mene ko biva ja hajvana. Ni dan danas ne znam jeli mi odgovorila. Skocio sam brzinom svijetlosti. Nije reko ovo za mene i vani.
Dugo vremena cijela provincija me zezala kad me god vide " koje si godiste curo"...
Kasnije druga drustva su se radjala i ja sam otisao u drugom pravcu ali ti neki počeci su bili haos.
-
uvijekIInikadI
#5393 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jel ona tebi trazila?MickeyPierce wrote:Nisam doduse ... Bilo me stidortodont wrote:Jesi l' isk'o?MickeyPierce wrote:izaso s jednom debelom, niko je nece. nije mi dala. katastrofa.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5394 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kontam da je sa takvom rasturacina vrh. Bas ti zavidimOtto_13 wrote:Ja sam imao priliku da budem u vezi sa pravom pravcatom ludjakinjom . Mislim cura je izmislila momka da bi me pravila ljubomornim . Imala je jedno pet ili sest razlicitih zivotnih prica . Stalno je bila nadrkana i nesto ljuta . Mene je to na samom pocetku onako prvo malo brinulo da nije nesto do mene posle skontam da je cura jednostavno pukla ko kokica . I kad bi mi bilo dosadno ja samo malo bocnem a ona odmah pocne da se pjeni i da galami . Sou program . Cim joj nesto nije ok ona odmah prijeti samoubistvom . Kaze veceras u 21 h cu se ubit . Jednom se predstavila kao svoj neki prijatelj i tvrdila da se ubila i da joj je sutra dzenaza . Ako bi izasao sa nekom curom ona bi odmah pocela da proganja tu curu da je maltretira . Salje joj poruke preko fb , stalno neka drama . Mada na samom pocetku kad ti neko kaze da ce se ubit jebiga kontas nije ti svejedno ali posle pet sest "samoubistava" okrenes to sve na zajebanciju . Onako kompletan remake Psiha . Mislim da niko od forumasa nije imao takav sou u zivotu . Kad sam se ozenio nazvala me i rekla kako je "umrla " taj dan , pa pokusala da se ubije pa "dva puta se zarucila " a nikako da se uda . Bas onako kompletna budala od zene .
-
uvijekIInikadI
#5395 Re: Vasa najgora date iskustva :P
aha jes jes al u mozak je rasturacina, poslije moras na marihuanu da sve zaboravis, bude ti lijepo i samo se smijes (na silu)
- ExNihilo
#5396 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Samo nam reci jeste ili nije, ne okolišaj.Otto_13 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Kontam da je sa takvom rasturacina vrh. Bas ti zavidimOtto_13 wrote:Ja sam imao priliku da budem u vezi sa pravom pravcatom ludjakinjom . Mislim cura je izmislila momka da bi me pravila ljubomornim . Imala je jedno pet ili sest razlicitih zivotnih prica . Stalno je bila nadrkana i nesto ljuta . Mene je to na samom pocetku onako prvo malo brinulo da nije nesto do mene posle skontam da je cura jednostavno pukla ko kokica . I kad bi mi bilo dosadno ja samo malo bocnem a ona odmah pocne da se pjeni i da galami . Sou program . Cim joj nesto nije ok ona odmah prijeti samoubistvom . Kaze veceras u 21 h cu se ubit . Jednom se predstavila kao svoj neki prijatelj i tvrdila da se ubila i da joj je sutra dzenaza . Ako bi izasao sa nekom curom ona bi odmah pocela da proganja tu curu da je maltretira . Salje joj poruke preko fb , stalno neka drama . Mada na samom pocetku kad ti neko kaze da ce se ubit jebiga kontas nije ti svejedno ali posle pet sest "samoubistava" okrenes to sve na zajebanciju . Onako kompletan remake Psiha . Mislim da niko od forumasa nije imao takav sou u zivotu . Kad sam se ozenio nazvala me i rekla kako je "umrla " taj dan , pa pokusala da se ubije pa "dva puta se zarucila " a nikako da se uda . Bas onako kompletna budala od zene .
Ako mislis tako dacu ti ja njen broj telefona
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5397 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jest ja cu se ponadat da cu jebati dok visim sa plafona, a ustvari daces mi broj od Jasara, vodoinstalatera koji se upravo vratio iz Regensburga.
Eh ja lafinaskih folova
Eh ja lafinaskih folova
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5398 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nego spazim ja dobru staru koku mal' mal' dolazi kod kolegice u kancelariju. Vidim gleda me nako jebacki, kontam bice joj kanafa dok joj se ne vrati tetka iz Bosanske Krupe.
I šuš muš mi u pricu, kad ona tuši Herbalajf.
I šuš muš mi u pricu, kad ona tuši Herbalajf.
- ExNihilo
#5399 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Metni facebook link da Bata to prvo evaluira sa aspekta ekstrospekcije. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5400 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jebem ti izraz vrati me u onu lijepu zgradu pokraj rijeke BosneExNihilo wrote:Metni facebook link da Bata to prvo evaluira sa aspekta ekstrospekcije.