Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- MuaDib
#5376 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovaj današnji sastanak u Banja Luci je mizerni pokušaj da se uzdrma Vučičev naum o trajnoj normalizaciji bošnjačko-srpskih odnosa. Jasno je ko dan da će Bakir transformisati odbijanje revizije u smjeru mi smo pokušali s medijacijom i nisu dia, bez obzira na sve ipak se mora sjesti za sto i pokušati doći do nivo razumjevanja koji svima donosi korist. Naravno da će uz Vučića snažno stati PzP, te možemo očekivati lagani salto mortale Dodika s jedne, te novo umanjivanje političke moći HDZ-u s druge strane. Tako da ovaj sastanak treba shvatiti kao potez očajnika, koji znaju da njihovo savezništvo dobiva moćan pandan. Koji neće prezati od toga da HDZ isključi iz državne vlasti 2018. godine i prokaže politiku HDZ kao neoustašku, što se već može vidjeti u saopštenjima PzP iz Glamoča, Drvara i Grahova.
- Point.
#5377 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slab ti ovaj komentar, mislio sam da znas bolje pajdo. Malo to bolje iduci put.Hafis wrote:Trebat će ti nova proteza. Ne bi valjalo krezav ići u taj prvi talas. Prepast ćeš nam žeMskePoint. wrote:Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
-
Hafis
#5378 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni je baš super. U sridu. A sam si se i napenalio s tim ''prvim talasom čišćenja''Point. wrote:Slab ti ovaj komentar, mislio sam da znas bolje pajdo. Malo to bolje iduci put.Hafis wrote:Trebat će ti nova proteza. Ne bi valjalo krezav ići u taj prvi talas. Prepast ćeš nam žeMskePoint. wrote:Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
- Kolinda
#5379 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidi mi ga vidi on bi čistio nešto , de se pokri po ušima i sjedi u ćošak da ti nebi netko ćušku opalio kad tako nešto kažeš izvan internet prostora...Point. wrote:Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
-
pemanapemani
#5380 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Reakcije tukofila Srbijanca Izetbegovica je svima poznata.Hafis wrote:Možeš li nam ukratko prenijeti reakcije sjevernih Turčina na ovaj međusrpski sastanak?pemanapemani wrote:Sastanak predstavnika velikosrba i južnih Srba.
Možda pričaju o povratku južnih Srba na svoja ognjišta u manjem entitetu iz kojih su ih protjerali i pobili Srbi misleći da su ovi BiH Hrvati.
Može se slobodno reći da su južni Srbi puno veći četnici od običnih Srba, čiji je jedan od zajeba što to nisu u potpunosti shvatili za vrijeme agresije na BiH, pa su u neznanju protjerali određeni broj svoje južne srpske braće.
Turska manjina je zauzeta slavljenjem zbog hapsenja Gulenovog zubara i pljuvanjem Holandije.
Ovdje se ipak prica o juznim Srbima (glasacima HDZ-a), koji ponosno stoje na predzidju velikosrpstva.
- Kolinda
#5381 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako su fascinantni ovi ćaršijaši čas smo ustaše čas južni Srbi ,pa daj se dogovorite sami sa sobom da se mi prilagodili ,nije problem može što god vi kažete ali konačno zauzmite stav jebem mu miša ....
-
sportman1
#5382 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kejn wrote:Nisam mislio glasati za Jerka jer sam stvarno vjerovao da nije uredu da Bošnjaci biraju Hrvatima predsjednika. Međutim, nakon ovog sa revizijom i nakon ovih prijetnji raspadom države i prijetnji propašću Bošnjačkog naroda smatram da je potrebno da Predsjedništvo ima što više predsjednika koji neće biti zaokupljeni ratnohuškačkom retorikom, ucjenama i izazivanjme političkih kriza. Zbog toga, na izborima 2018-te, glasam za gospon. Jerka
Mnogo je vazno za koga ces ti glasat.
- Kejn
#5383 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaš kako kažu... Glas po glassportman1 wrote:Kejn wrote:Nisam mislio glasati za Jerka jer sam stvarno vjerovao da nije uredu da Bošnjaci biraju Hrvatima predsjednika. Međutim, nakon ovog sa revizijom i nakon ovih prijetnji raspadom države i prijetnji propašću Bošnjačkog naroda smatram da je potrebno da Predsjedništvo ima što više predsjednika koji neće biti zaokupljeni ratnohuškačkom retorikom, ucjenama i izazivanjme političkih kriza. Zbog toga, na izborima 2018-te, glasam za gospon. Jerka
Mnogo je vazno za koga ces ti glasat.
BTW. Jesi li ti možda slučajno the sportsman sa twcenter-a?
- Kolinda
#5384 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I kad netko sumnja da nas ima 540 000 ,pa bilo bi nas i više od milion da je više općinskih vijeća i poslova u državnim institucijama u kojima se zapošljava po nacionalnoj matrici...DONOSIMO PRIČU: Adnan i Nuko na izborima postali Hrvati i ušli u saziv Gradskog vijeća Sarajevo
-
sportman1
#5385 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa sto ne izabraste Raguza umjesto Covica?
Vi navalili na Bakira i Fahru.
Sad bi Lijanovica.
Vi navalili na Bakira i Fahru.
Sad bi Lijanovica.
-
sportman1
#5386 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kejn wrote:Znaš kako kažu... Glas po glassportman1 wrote:Kejn wrote:Nisam mislio glasati za Jerka jer sam stvarno vjerovao da nije uredu da Bošnjaci biraju Hrvatima predsjednika. Međutim, nakon ovog sa revizijom i nakon ovih prijetnji raspadom države i prijetnji propašću Bošnjačkog naroda smatram da je potrebno da Predsjedništvo ima što više predsjednika koji neće biti zaokupljeni ratnohuškačkom retorikom, ucjenama i izazivanjme političkih kriza. Zbog toga, na izborima 2018-te, glasam za gospon. Jerka
Mnogo je vazno za koga ces ti glasat.![]()
BTW. Jesi li ti možda slučajno the sportsman sa twcenter-a?
Nisam.
Nema to glas po glas. Svako za sebe glasa.
- Point.
#5387 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma fulio si cili balun, pajdo moj, no nije vazno.Hafis wrote: Meni je baš super. U sridu. A sam si se i napenalio s tim ''prvim talasom čišćenja''
- Point.
#5388 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne brini, stara opajdaro, talas kad krene nema stajanja. Samo nema poslije kukanja i kmechanja,Kolinda wrote:Vidi mi ga vidi on bi čistio nešto , de se pokri po ušima i sjedi u ćošak da ti nebi netko ćušku opalio kad tako nešto kažeš izvan internet prostora...Point. wrote:Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
-
Hafis
#5389 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidi starog gazije, ono bi u talasu nešto čistiloPoint. wrote:Ne brini, stara opajdaro, talas kad krene nema stajanja. Samo nema poslije kukanja i kmechanja,Kolinda wrote:Vidi mi ga vidi on bi čistio nešto , de se pokri po ušima i sjedi u ćošak da ti nebi netko ćušku opalio kad tako nešto kažeš izvan internet prostora...Point. wrote:Ne treba nama surovanje ni sa kim, nismo mi hinje ko juzni srbi sad vamo sad tamo. Ima nas sasvim dovoljno da u prvom talasu ocistimo kamenjar od poskoka, jer pajdo moj, sve dodje po naplatu, pa i surovanje.
Al eto može. Znači odredište isto - Tromeđa, dnevnica kao i lani, lopata i krampa ti ne trebaju, ali zato ganc nova proteza da nam se dica ne prepadnu.
-
Hafis
#5390 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne sumnjam ni sekunde.Point. wrote:Posto smi merhametli srca moci ces da biras gdje ce talas da te izbaci, Metkovici, vamo preko Dinare ili za Srbiju medju bracu. Sve po zasluzi pajdo moj.
Nego znaš li rukovati motorkom. Mogao bih ti naći malo duži posao, možda i dvadesetak dana. Trebalo bi jedan dobar dio šikare očistiti za smilja.
-
Mirza007
#5391 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Citas postove HZHB-ovaca pa se zanimas sa mentalni sklop pisaca i ideolosko ishodiste njihovih uradaka .
Zanimljivo vidjenje:
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/482 ... u_bih.html
Recimo, crv Leo ima tu civilizacijsku supremacijsku crtu u postovima.
Tetku Kolindu nisam prepoznao, obzirom da konfuzije vezane uz seksualnu orijentaciju clanak ne dotice.
Ostale mentalne bolesnike na koje nailazimo u bespucima forumske zbiljnosti ne bih komentirao.
Zanimljivo vidjenje:
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/482 ... u_bih.html
Recimo, crv Leo ima tu civilizacijsku supremacijsku crtu u postovima.
Tetku Kolindu nisam prepoznao, obzirom da konfuzije vezane uz seksualnu orijentaciju clanak ne dotice.
Ostale mentalne bolesnike na koje nailazimo u bespucima forumske zbiljnosti ne bih komentirao.
Last edited by Mirza007 on 15/03/2017 10:40, edited 1 time in total.
-
statixx
#5392 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Najveca komedija u svemu je ovaj momenat "dajte da mi sad uskladimo izborni zakon sa Ustavom, a kasnije, kada budemo pri ulasku u EU, mijenjat cemo Ustav, i opet izborni zakon".
E sad, logicno je zapitati se zasto bi Covic, u slucaju izmjena u korist HDZ-a, vise ikada ista uradio po pitanju EU integracija.
E sad, logicno je zapitati se zasto bi Covic, u slucaju izmjena u korist HDZ-a, vise ikada ista uradio po pitanju EU integracija.
-
BAK-eV
#5393 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To svi znamo. Pitanje je, zašto bi SDA pristala na to. A hoće izgleda.statixx wrote:Najveca komedija u svemu je ovaj momenat "dajte da mi sad uskladimo izborni zakon sa Ustavom, a kasnije, kada budemo pri ulasku u EU, mijenjat cemo Ustav, i opet izborni zakon".
- BHCluster
#5394 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Point. wrote:A u kladionici, gdje drugo.sinuhe wrote:@Point. Gdje si ti u zadnjih 30 godina sreo Hrvata? Prica ti kao da je na licnom nivou.
- BHCluster
- Point.
#5396 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bolan vidis da se zajebavamo i prdimo iz supljeg u prazno, sta ti je. Citava tema je sprdancija.gungun wrote:
Ako ovome majmunu nakon ovoga sad moderacija ne blokira ne acc nego i IP adresu onda se serem i na demokradiju i na slobodu govora i na sve......
Još ga prijviti SUP-u treba (Mirćerka,Zoomke,Svemiski jebaću vratite se sve vam je oprošteno)
-
zenit dozic
#5397 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Skriparu smanji dozivljaj.gungun wrote:Ma ja, radi sad guza. Šprdancija kad treba zajebavat druge,zamisli da je @hafis napisao ovo:Point. wrote:Bolan vidis da se zajebavamo i prdimo iz supljeg u prazno, sta ti je. Citava tema je sprdancija.gungun wrote:
Ako ovome majmunu nakon ovoga sad moderacija ne blokira ne acc nego i IP adresu onda se serem i na demokradiju i na slobodu govora i na sve......
Još ga prijviti SUP-u treba (Mirćerka,Zoomke,Svemiski jebaću vratite se sve vam je oprošteno)
Ma kakva motorka pajdo moj, samo znam maljem medju oci. A talas ce ionako da iscera balije iz bukovine, nema potrebe da se sekiras za brđane.
Pa ebali bi mu majku majčinu svi odreda ,od vas prašinara do moderatora, ali kurko. Licemjeri!
Ako ti se ne sviđa ugođaj na poskok pravac ili braci na pale forum
-
zenit dozic
#5398 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cao dizac forumagungun wrote: Garibu, kad smo ovaj forum dizali na noge da bi postao najbolji forum u BiH i šire poskok nije postojao, a takvi ko ti su mislili da je chatanje isto što i forumanje,što se i vidi iz tvojih postova.
A to o tjeranju negdje drugo možeš samo utjerat mami,sestri,kćerki,babi....
Dovedi ih imaju bujrum osim babe
- Point.
#5399 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa nek napise, svejedno mi, znam da na ovoj temi nema ni dva ozbiljna posta i da je sve postalo jeftino trollanje. Kad mogu svi mogu i ja, zar ne? Upalio si se bezveze, nisi u toku, sa neba si pao i sad glumis neku facu ovdje. I pazi, jedini koji vrijedja ovdje si ti.gungun wrote:Ma ja, radi sad guza. Šprdancija kad treba zajebavat druge,zamisli da je @hafis napisao ovo:Point. wrote:Bolan vidis da se zajebavamo i prdimo iz supljeg u prazno, sta ti je. Citava tema je sprdancija.gungun wrote:
Ma kakva motorka pajdo moj, samo znam maljem medju oci. A talas ce ionako da iscera balije iz bukovine, nema potrebe da se sekiras za brđane.
Pa ebali bi mu majku majčinu svi odreda ,od vas prašinara do moderatora, ali kurko. Licemjeri!
- mO k3
#5400 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@point de majketi ti tvoje ne baljezgaj.....