Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Garancija na km i da nije udaran i na papirologiju
Pogledati sliku br. 16, i Saša Matić vidi da nije lijepo uklopljen blatobran i da je različite nijanse od vrata
Oba blatobrana su skidana, vidi se iz aviona, žmigavci nisu upasovani, kao i sastavi karambolka (bokovi) sa blatobranima.
Ćasa za rashladnu tečnost je sa otpada, filter i šelne novi kao da su juče postavljeni....
Pa dobro, više dođe kao sitni prevarant nego kao papanluk, ali za ove novce nema teorije da doveze, proda i zaradi na autu bez mane ili mana
530i wrote:
Pogledati sliku br. 16, i Saša Matić vidi da nije lijepo uklopljen blatobran i da je različite nijanse od vrata
Boja nije razlicita, nego je najvjerovatnije slikano mobitelom na kojem se ispoljava red/pink tint na kameri pa dobijas razlicite nijanse na sredini slike.
Pogledaj na slici 2 koliko se ispoljava na gumi crvena boja (sredina slike), slika 18 odmah ispod mjenjaca crvena fleka, 19 odmah kraj znaka skode na volanu, ljeva strana.
Oba blatobrana su skidana, vidi se iz aviona, žmigavci nisu upasovani, kao i sastavi karambolka (bokovi) sa blatobranima. Ćasa za rashladnu tečnost je sa otpada, filter i šelne novi kao da su juče postavljeni....
Pa dobro, više dođe kao sitni prevarant nego kao papanluk, ali za ove novce nema teorije da doveze, proda i zaradi na autu bez mane ili mana
Nije sa otpada nego na tehnickim pregledima u inostranstvu vole sarati podatke.
Meni je vrlo cudno kako oktavia sa 191hkm moze kostati tako malo da bi se isplatilo uvesti u BiH, sve platiti i cijeniti je ovoliko.
Jos nesto. Kozica oko mjenjaca je preizlizana. Imam skodu sa 190hkm i ta kozica je nova (ja uzivam u saltanju).
Oba blatobrana su skidana, vidi se iz aviona, žmigavci nisu upasovani, kao i sastavi karambolka (bokovi) sa blatobranima. Ćasa za rashladnu tečnost je sa otpada, filter i šelne novi kao da su juče postavljeni....
Meni je vrlo cudno kako oktavia sa 191hkm moze kostati tako malo da bi se isplatilo uvesti u BiH, sve platiti i cijeniti je ovoliko.
Jos nesto. Kozica oko mjenjaca je preizlizana. Imam skodu sa 190hkm i ta kozica je nova (ja uzivam u saltanju).
Nisam znao za to, ja ovakve cifre vidjeh samo sa otpada....
Gdje to šaraju na tehničkom majke ti? Zar smiju!? Kakve veze ima kvalitet antifriza za tehnički pregled!?
evo npr u Austriji. druze vjeruj mi da sam ja na prvom tehnickom mislio da je skrivena. evo vec trecu godinu na dva auta radim pa sam se navikao. bukvalno se sve gleda. prosle godine su mi vratili auto zbog manjka tecnosti za pranje sajbe?!? nema veze sto sam rekao, evo ima kanta u gepeku(jbg sam kriv, zaboravio nasuti). sjetih se, a moze Bitanga da potvrdi, njemu sam dosao na "popravak". peglali su me zbog metalnih zavrsetaka kocionih crijeva koji su potpuno ispravni, bez ostecenja, ali su oksidirali. moguce da je ovo na posudi napisao i majstor koji je vrsio zamjenu ili mjerenje, ali obicno te cifre upisu oni na tehnickom. koji je razlog, pojma nemam.
sparky wrote:evo npr u Austriji. druze vjeruj mi da sam ja na prvom tehnickom mislio da je skrivena. evo vec trecu godinu na dva auta radim pa sam se navikao. bukvalno se sve gleda. prosle godine su mi vratili auto zbog manjka tecnosti za pranje sajbe?!? nema veze sto sam rekao, evo ima kanta u gepeku(jbg sam kriv, zaboravio nasuti). sjetih se, a moze Bitanga da potvrdi, njemu sam dosao na "popravak". peglali su me zbog metalnih zavrsetaka kocionih crijeva koji su potpuno ispravni, bez ostecenja, ali su oksidirali. moguce da je ovo na posudi napisao i majstor koji je vrsio zamjenu ili mjerenje, ali obicno te cifre upisu oni na tehnickom. koji je razlog, pojma nemam.
Ne kontam, al hajd. A ova Oktavija i jest uvezena iz Austrije, ima onu njihovu naljepnicu sa vanjske strane šajbe.
a jest gadan braco mila. fuj!
p-s- ovo "felUge" mi je veci papanluk od citavog auta. da se ko ne uvrijedi(a nesto me plaho i ne zaboli), znam da se u pojedinim dijelovima drzave tako govori, ali svejedno.
sparky wrote:evo npr u Austriji. druze vjeruj mi da sam ja na prvom tehnickom mislio da je skrivena. evo vec trecu godinu na dva auta radim pa sam se navikao. bukvalno se sve gleda. prosle godine su mi vratili auto zbog manjka tecnosti za pranje sajbe?!? nema veze sto sam rekao, evo ima kanta u gepeku(jbg sam kriv, zaboravio nasuti). sjetih se, a moze Bitanga da potvrdi, njemu sam dosao na "popravak". peglali su me zbog metalnih zavrsetaka kocionih crijeva koji su potpuno ispravni, bez ostecenja, ali su oksidirali. moguce da je ovo na posudi napisao i majstor koji je vrsio zamjenu ili mjerenje, ali obicno te cifre upisu oni na tehnickom. koji je razlog, pojma nemam.
Ne kontam, al hajd. A ova Oktavija i jest uvezena iz Austrije, ima onu njihovu naljepnicu sa vanjske strane šajbe.
u svakom slucaju mislim da se ne isplati dovuci auto (pogotovo sto ovaj kaze na tockovima) i prodavati ga po ovoj cijeni. oktavia do 200 hiljada na satu, da izgleda ok, nema ispod 4000-4500KM+troskovi dovoza+troskovi uvoza i da joj cijena bude 6800KM, nema sanse. mozda ja grijesim, al eto.
na haubi :MI VOZIMO PUNGAS
na gepeku : KO KOCI TAJ GUBI
ali davno je bio taj udes na skenderiji 1 ili 2 maja ,ne sjecam se tcno koje godine,mozda se esso ili bakir sjecaju....