Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nlt wrote:kako isprazniti posudu za tečnost za brisače, megane II 1,5dci
ima otvor u koji se sipa, ali kako istresti vodu, neću sa ljetnom prskati na -15 stepeni
je li iza onog čepa na blatobranu za mjenjanje sijalica možda?
Ne moraš je prazniti, samo dodaj tu tečnost za minuse i to je to. Svakako će se potrošiti.
ima otvor u koji se sipa, ali kako istresti vodu, neću sa ljetnom prskati na -15 stepeni
Ne moraš je prazniti, samo dodaj tu tečnost za minuse i to je to. Svakako će se potrošiti.
Kako pronaci poklopac za rezervoar za tecnost za brisace??
Ja sam kupio auto bez tog poklopca, nikad ga nisam stavio...znal neko gdje se moze nabaviti?
Kako pronaci poklopac za rezervoar za tecnost za brisace??
Ja sam kupio auto bez tog poklopca, nikad ga nisam stavio...znal neko gdje se moze nabaviti?
nlt wrote:gdje u Sarajevu ima kupiti ELF ulje 5w40 ali da je pravo, ne lažnjak
gdje je taj Renault shop?
Odes u gumaM ili neki drugi ovlasteni za renault i rijesis problem ako sumnjas u ostale prodavce. Renault shop prodaje k'o i drugi auto shopovi, nema razlike u kvalitetu elf ulja kod njih i recimo kod skoljica, motorexa.
Ja sam davno odustao od elf ulja jer sam prije par godina cuo pricu u Mostaru da se negdje u zapadnoj hercegovini nesto toci i pakuje kao elf ulje. Istina ili ne...pojma nemam. Pa onda vidim u jednoj radnji cijena elf-a 10-12 KM a u drugoj 20-ak maraka. I kao slag na kraju... u servisu francuskih vozila covjek ne drzi uopste elf ulja vec samo Total.
Imas na trzistu veliki izbor ulja tako da sigurno mozes naci nesto da ti odgovara i cijenom i kvalitetom.
preludezalude wrote:Ja sam davno odustao od elf ulja jer sam prije par godina cuo pricu u Mostaru da se negdje u zapadnoj hercegovini nesto toci i pakuje kao elf ulje. Istina ili ne...pojma nemam. Pa onda vidim u jednoj radnji cijena elf-a 10-12 KM a u drugoj 20-ak maraka. I kao slag na kraju... u servisu francuskih vozila covjek ne drzi uopste elf ulja vec samo Total.
Imas na trzistu veliki izbor ulja tako da sigurno mozes naci nesto da ti odgovara i cijenom i kvalitetom.
Isto kao i Castrol, Shell, Mobile, Total, Liqui Moly.
Sva ta ulja se pakuju u Hercegovini, 100% cuo ja, prica jaran od poznanikovog najboljeg prijatelja njegov amidzic.
preludezalude wrote:Ja sam davno odustao od elf ulja jer sam prije par godina cuo pricu u Mostaru da se negdje u zapadnoj hercegovini nesto toci i pakuje kao elf ulje. Istina ili ne...pojma nemam. Pa onda vidim u jednoj radnji cijena elf-a 10-12 KM a u drugoj 20-ak maraka. I kao slag na kraju... u servisu francuskih vozila covjek ne drzi uopste elf ulja vec samo Total.
Warashii wrote:
Sva ta ulja se pakuju u Hercegovini, 100% cuo ja, prica jaran od poznanikovog najboljeg prijatelja njegov amidzic.
zar nije u valvoson d.o.o. busovaca?
Jok jok, Hercegovina, pakuju i laznjak lozu
konektovan wrote:
Elf je total ili obratno.
A jok nemoRe obratno Elf je Total, Total je kupio njih a ne oni Total.