Tako je.last mohicans wrote:Pa veceras na Foxu.sha_ba wrote:zna li iko kad ce sedma epizoda?
U Americi je ide dan ranije, ako se ne varam.
Kod nas je veceras u 22h.
Moderator: _BataZiv_0809
Tako je.last mohicans wrote:Pa veceras na Foxu.sha_ba wrote:zna li iko kad ce sedma epizoda?
ja sam vec odgledo.Logovan wrote:Tako je.last mohicans wrote:Pa veceras na Foxu.sha_ba wrote:zna li iko kad ce sedma epizoda?
Kod nas je veceras u 22h.
A ipak, jednako magično kao što je Glen živ, imam osjećaj da ćemo i ja i ti u isto vrijeme sljedeće sedmiceExNihilo wrote:Ja ovo prestajem gledati.
Hajd što je Glen magično živ. Hajd što su odabrali najnemaštovitiji način da objasne njegovo preživaljanje. Ali, brate...
Red naklapanja Rika i Morgana.
Red razglabanja Glena i Karlove simpatije.
Red naklapanja Rika i babe.
Red razglabanja Morgana i kvazidoktorice.
Red zakucavanja eksera.
Cliffhanger za kraj.
Pa mamu vam hebem više. Braćo mazohisti, mnogo sreće u nastavku praćenja Melrose Place: Zombie Edition.
Ne laži.ExNihilo wrote:Ja ovo prestajem gledati.
Hajd što je Glen magično živ. Hajd što su odabrali najnemaštovitiji način da objasne njegovo preživaljanje. Ali, brate...
Red naklapanja Rika i Morgana.
Red razglabanja Glena i Karlove simpatije.
Red naklapanja Rika i babe.
Red razglabanja Morgana i kvazidoktorice.
Red zakucavanja eksera.
Cliffhanger za kraj.
Pa mamu vam hebem više. Braćo mazohisti, mnogo sreće u nastavku praćenja Melrose Place: Zombie Edition.
dok god je gledanost na nivouveliki_ah wrote: Koliko je jos sezona ostalo?
Pogrešno se izrazihsizifinho wrote:dok god je gledanost na nivouveliki_ah wrote: Koliko je jos sezona ostalo?
nista definitivno odredjeno