Gdje se mogu naći stara izdanja specijala ''Sam svoj majstor''?
Mogu i izdanja od ''Majstor na kvdrat''...
Imam nešto u PDF-u, ali bih volio originale!
Hvala
Ja bih probao na PIK-u, na buvljacima, i cini mi se da sam ih vidio u onoj prodavnici stripova na Bascarsiji. Krenes od tramvajske stanice prema Katedrali pa nakon 20-ak metara desno ima jedna kao uzbrdica, popnes se i sa lijeve strane je prodavnica stripova. Ima reklama prije a i na zgradi koja se vidi sa stanice, pa neces promasiti.funaki wrote:Pozdrav...
Hvala
Neđmedin wrote:Pozdrav svima,
evo trebam malu pomoć, otvaram restoran u Zagrebu koji će ponudom imati naglasak na bosanski a i želja mi je da ga dodatno uredim orginalnim bosanskim manjim starinama.
Pa Vas molim da saznam gdje u Sarajevu se može kupiti takvih sitnica (bakreni tanjuri, zdjele, ćupovi i sl.) a kako bi se bolje pripremio za put u Sarajevo dobro bi mi došle i neke adrese internetskih stranica gdje se stvari mogu i vidjeti.
Pozdrav svima
mozes u carpisi(importane ili bbi) ili dormeo.ba. nema tog kofera koji ce izdrzati kad ga hadzuka fikne.neki wrote:Gdje u Sa kupiti kvalitetne a jeftine kofere? Da izdrze bacanja po aerodromima..
Jel to "SAM"?funaki wrote:Pozdrav...
Hvala
Trebalo bi biti u Makroviti.KiSSgirl wrote:Ima li u Sarajevu igdje kupiti steviju u tableticama?
A gdje je to?popi wrote:Trebalo bi biti u Makroviti.KiSSgirl wrote:Ima li u Sarajevu igdje kupiti steviju u tableticama?
http://lmgtfy.com/?q=makrovita+sarajevoKiSSgirl wrote:A gdje je to?popi wrote:Trebalo bi biti u Makroviti.KiSSgirl wrote:Ima li u Sarajevu igdje kupiti steviju u tableticama?
Ja sam imala negdje u plakaru par Samova iz sedamdesetih, ali nisam sigurna jesam li ih nekom dala. Moram se malo zaroviti. Ako hoćeš da ih otkupiš, pošalji ponudu na pp (nisu se izrezali za kolaže, nisu se naložili u ratu... treba to cijeniti).funaki wrote:Pozdrav...
Hvala
imaš u Fisu u Briješću Fruit of the Loom majice oko 6 KM, ja je kupio za printa strašna 100% pamukKemal Malovčić wrote:Gdje u Sarajevu mogu kupiti jednu ali kvalitetnu običnu crnu majicu?
Ako mislis na pamucnu crnu majicu kratkih rukava (pogodnu za print) imas u Konzumu -BBI, cijena negdje oko 10KM.Kemal Malovčić wrote:Gdje u Sarajevu mogu kupiti jednu ali kvalitetnu običnu crnu majicu?
autopijaca, 20 km.hrusta wrote:ja sam njih vidjo dole na Stupu u onoj velikoj zgradi prema buvljaku, prodavnica se zove KM Trade, bile su 40km. pa vidi i javi imali jos.ultrajvosa87 wrote:Gdje mogu kupiti teleskopsku palicu(specijalku)
Pawn stars.Tikvica wrote:Da li ima firma u Sarajevu kod koje se moze ostaviti (uskladistiti) na par mjeseci - godinu kancelarijski namjestaj, IT oprema (naravno, uz mjesecnu naknadu)?
Tikvica wrote:Da li ima firma u Sarajevu kod koje se moze ostaviti (uskladistiti) na par mjeseci - godinu kancelarijski namjestaj, IT oprema (naravno, uz mjesecnu naknadu)?
Hvala na odgovoru!MajcinaDusica wrote:Ja sam imala negdje u plakaru par Samova iz sedamdesetih, ali nisam sigurna jesam li ih nekom dala. Moram se malo zaroviti. Ako hoćeš da ih otkupiš, pošalji ponudu na pp (nisu se izrezali za kolaže, nisu se naložili u ratu... treba to cijeniti).funaki wrote:Pozdrav...
Hvala
kojeime wrote:Ja bih probao na PIK-u, na buvljacima, i cini mi se da sam ih vidio u onoj prodavnici stripova na Bascarsiji. Krenes od tramvajske stanice prema Katedrali pa nakon 20-ak metara desno ima jedna kao uzbrdica, popnes se i sa lijeve strane je prodavnica stripova. Ima reklama prije a i na zgradi koja se vidi sa stanice, pa neces promasiti.funaki wrote:Pozdrav...
Hvala