Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne zamjerite ako sam fulila temu, renoviram kucu. Meni je sad glavni soping gradjevinski materijal
Gdje da nadjem ovakve plocice, imitacija cigle? Bas me ova nijansa interesuje
@Deep Ne vidim ti sliku kakve tacno trazis ali znam da imas u Ukrasu kod Mostarskog raskrsca jako veliki izbor.
Sto se tice ovog shopping night-a u SCC-u meni je bilo katastrofa jer se u pojedine prodavnice bukvalno nije moglo ni uci, opsadno stanje je vladalo, a najgore mi je bilo sto je bilo jako puno djece i beba sto mi je van svake pameti da roditelji tako kasno vucaraju djecicu po guzvi. Cijene nisu bile nista drugacije nego prethodnih dana jer sam bas dan pred obilazila radnje i sve je bilo identicno kao i sinoc. Jedino sto znam jeste da u apoteci nije prije bilo snizenje na Vichy i ostale proizvode tako da sam iskoristila taj popust da pokupujem kreme za more.
BJB wrote:
Zanimaju me ove suncane iz accessorize, moze li neko ko bude isao u Accessorize ovih dana pogledati ima li ih i koliko su?
Da vidim isplati li mi se naruciti ih iz UK postom ili ici do Accessorize-a..
Deep red wrote:Ne zamjerite ako sam fulila temu, renoviram kucu. Meni je sad glavni soping gradjevinski materijal
Ista sam. Imas u Interexu radnju s tapetama na spratu. Jako slican materijal ovome koji trazis, kvadrat je 150 KM pa vidi je li ti se isplati. Meni je to too much pa sam i dalje u potrazi.
brown.sugar wrote:Ista sam. Imas u Interexu radnju s tapetama na spratu. Jako slican materijal ovome koji trazis, kvadrat je 150 KM pa vidi je li ti se isplati. Meni je to too much pa sam i dalje u potrazi.
Jel u Interex-u iza hitne? Mogla bih te tapete u hodnik, jedan dio sam zamislila bas u kamenu.
BJB, znam da je skupo, zato sam i mislila uzeti plocice imitacija kamena. Ova kombinacija boja na slici mi je fantazija Gledala sam u Penny-u u Velesicima, ali bih voljela obici jos par radnji. Cijena je cni mi se oko 30tak km/m2. Hajd pitaj, bas me interesuje koja je cijena sa pravim kamenom.
brown.sugar wrote:Ista sam. Imas u Interexu radnju s tapetama na spratu. Jako slican materijal ovome koji trazis, kvadrat je 150 KM pa vidi je li ti se isplati. Meni je to too much pa sam i dalje u potrazi.
Jel u Interex-u iza hitne? Mogla bih te tapete u hodnik, jedan dio sam zamislila bas u kamenu.
Jeste, taj Interex. Ovo nisu tapete, nego bas imitacija cigle kao na slici, izgleda kao prava. Ne znam koji je materijal, uglavnom savitljiv je, debljine oko 3 cm.
BJB, pretpostavljala sam da se tako krecu cijene. Imam 10tak kvadrata, to mi je u ovom trenutku puno
brown.sugar wrote:Jeste, taj Interex. Ovo nisu tapete, nego bas imitacija cigle kao na slici, izgleda kao prava. Ne znam koji je materijal, uglavnom savitljiv je, debljine oko 3 cm.
Hvala ti puno, bas cu otici da pogledam
Edit: sad skontah da je m2 150km?!!
BadSanta wrote:Žemske ,preporuke za epilator sa osvrtom na cijenu.tenkju
Ja sam za sada imala samo Rowentu (na kojem su pincete otupile za godinu dana) i onda sam presla na Braun Silk-epil koji se pokazao odlican. I po kritikama drugih (i ja sam istrazivala po forumima) cini mi se da je Braun najbolji po omjeru cijena-kvalitet. Ja sam oba svoja Brauna (prvi je 'otupio' nakon 4-5 godina koristenja) uzimala u Mercatoru, po cijeni od 60ak KM i to su oni najobicniji (imaju neki sa nekim dodacima/ledom/za mokro depiliranje bla bla).
BadSanta, slazem se za Braun. Jai mam ovaj vec nekih 5 godina i bas sam zadovoljna. http://www.neptun.rs/braun-5180-epilator.html
Samo bih ti dala prijedlog da ne uzimas najeftiniji model. Moj je tad bio u nekom srednjem cjenovnom rangu. Prijateljica je uzela najjeftiniji i uopste nije cupao dlacice
Mislim da ne trebas gledati u nekih 20tak maraka, jer je to ipak uredjaj koji se kupuje na duge staze. Moj prvi epilator-Zepter, mi je trajao 10 godina. Nek i ovaj toliko traje, ja cu biti prezadovoljna
Deep red wrote:Ne zamjerite ako sam fulila temu, renoviram kucu. Meni je sad glavni soping gradjevinski materijal
Ista sam. Imas u Interexu radnju s tapetama na spratu. Jako slican materijal ovome koji trazis, kvadrat je 150 KM pa vidi je li ti se isplati. Meni je to too much pa sam i dalje u potrazi.
ovo nije pravi kamen, vide se spojevi plocica koje su imitacija kamena... u murexu ima plocica imitacije kamena u nekoliko boja, siguran sam da i drugi imaju slicnu ponudu (vokel, bagno, cenga, etc...)
DaffyDuck wrote:
E na carsiji se kaze sAmun koliko i fAmalija i koliko u topu ide jaje.
nisam mogla da ne odgovorim
Hem kazem sAmun hem stavljam jaje u topu isto ko sto su radile i moje pranane rodjene i odrasle ovdje(da ne idem dalje sa pra pra pra).
Totalno nepotrebna i besmislena rasprava i to na pogresnoj temi, ne znam sta se pokusava dokazati.